arkadaşlar içinizde progestan kullanan varmı birde benim kahverengi lekelenmem oldu çok az ama beni korkutuyor başına gelen varmı
Çok mutlu ve huzurluyumm arkadaşlarım uzun süre bekledikten sonraa geldi ama sonuçta geldiye o yeter bana :)
benimde seninki gb. 5+2 günlükken ultrasona göre 5mm idi. ben de senin gb görebilirim bebeğimi. merak ediyorum artık beklemek zor. bişiy cıkacakmış gb geliyo. ama eşim cok rahat bir sorun olmıcak bebeği görcez dio.benim de öle aman aman bulantım olmuyo sabahları biraz olup geciyo
arkadaşlar içinizde progestan kullanan varmı birde benim kahverengi lekelenmem oldu çok az ama beni korkutuyor başına gelen varmı
Ben kullanıyorum canım. Doktora ilk gittiğimde, düşük riski olmamasına rağmen, takviye olarak progestan verdi. Yani 4. haftamdan beri kullanıyorum. 10-12 haftaya kadar da kullanacakmışım.
Bende kahverengi leke olmadı. Devamlı sarı, kokusuz akıntım var, ilaçla ilgili mi bilemem. Bir de ilaç uyku halini, karın şişkinliğini, kabızlığı arttırıyor. Benim yaşadığım ve dr'umun ilaçtan olduğunu onayladığı yan etkiler bunlar.
Kahverengi leken ne zaman oldu? Yerleşme ile ilgili olabilir mi? Duyduğum kadarıyla bazı gebelerde olabiliyormuş, ama diğer yandan vakit kaybetmeden dr'a görünmen gerekiyor tabi canım. Endişelenme, normal bir lekedir inşallah.
dr gittim canım progestan ve aspirin verdi beni asıl üzen dün 8200 olan beta hcg bu gün 9546 çıktı yani yarın sabah itibariylre düne göre ikiye katlaması gerektiği için sanki biraz yavaşlamış gibi geldi ne biliyim işte çok üzüldüm Allah'ım bebeklerimizi ve bizi korusun
Ben de insalah ocak annesi olacagim. Henuz doktora gitmedim. İlk randevum 2 haziran. Com merak ediyorum o kesecigi gorebilecek miyim, kalp atislarini duyabilecek miyim? Ne guzel hicbirseyim yok diyordum ki 3 gundur cildirtan bas agrilarimla ugrasiyorum. Resmen yatak dosek yatirdi. Minoset iciyorum bana misin demiyor. Bir de artik ufaktan midde bulantilarim basladi. Deli gibi yiyorum ama hemen sonra o yediklerimden tiksiniyorum. Neyse ki kusmadim henuz hic. Agzimin tadi hep bozuk. Ama yine de binlerce sukur cok cok buyuk bir sorunum yok. Cocugum icin herseye deger.
Bir de annemin kiymetini cok cok iyi anlamaya basladim bir kez daha.
Fakat, bu ikiye katlama durumu hep böyle devam etmek zorunda mı? Yani bir yere kadar gün aşırı ikiye katlayıp, bir yerden sonra artış hızı yavaşlamaz mı? Ben emin değilim ama bana ikincisi gibi geliyor. Doktorun ne dedi artışla ilgili?
son adet tarim 22 nisan
bu sabah test yaptım 111 çıktı tabi sevinçten uçtum.
az önce emin olmak için başka hastaneye gittim 165 çıktı ama doktor değeri çok az adetin 7 gün geçmiş daha çok olmalıydı düşük olabilir diyor
bi fikri olan var mı??
inş öyledir.inş bir problem çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?