Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
Buket

Geçmiş olsun.ben oğum sancısı yaşamadım.ama doğum sncısı ya belden yada kasıktsn gelirmiş,öyle diyolardı.

Teşekkür ederim.Evet ben de öyle biliyorum, hatta perşembe kontrolüm vardı doktor özellikle söyledi belden gelen ağrın olmadığı sürece korkma demişti yine de korkuyo insan, artık hayırlısıyla doğursak da şu belirsizliklerden acabalardan kurtulsak :)

canım annem birşeye stres yapmıştır ondan olur dedi ama öyle yeni bi stres değil içine atmıştır öylelikle olmuşl olabilir dedi

Olabilir aslında, neyi stres yapmıştım diye düşünüyorum ama aklıma birşey de gelmiyo, zaten biraz sinirleneyim huzursuz olayım sıpa içerde dört dönüyo, yavrum bile kaldıramıyo stresi

cnm kilosunu nolur takma kafana inan hiç önemli değil inş.sağlıklı bi şekilde al kucağınada gerisini boşver.yakın olabilmeyi bnde çook isterdim...

üzme tatlı canını cnm çok az kaldı hayırlısıyla inş. biraz daha sabır...

çok geçmiş olsun cnm ama sancıyla alakası yok gibi geldi bana...kas sıkışmasına benziyo anlattıkların ama yinede tam manasıyla bilemedim..

Bable ve nurcan

Desteğiniz için çoook sağolun.dünden daha rahatım,biliyorum ki stres yaptıkça üzüldükçe bir şey değişmeyecek ve hatta belki daha kötü olacak,işte bu yüzden kendi kendimi telkin edyorum,ne yapayım:))) norveç somunu,canım ben vegeteryanım ne yazık ki(((

sağol canım ben de neye yorucam bilemedim, inşaallah tekrar olmaz

canım benım bıldıgım dogum sancısı kasıklara vurur belkı üşütmüştürsün sogukta felan kaldıysan
doktora gıttıgınde yınede soyle en azından bıdaha olursa onlemını alırsınn

canım sıkma canını bişeycik olmaz bak benim bebişte zayıf ilk baslarda takıyordum ama bıraktım artık saglıklı olsunda gerısı problem degil
ben 1750 gr dogmusum hiç bişeycikte olmamışş önemli olan saglıklı olması

Bebegin tepiniyosa korkma cnm :) masallahhhh cok sevindim insallah yasamazsin bidaha bole bi aci cnm...

Selamlar herkese, benim de bir sorum var. Göğüslerim pek büyümedi sanki benim. Öyle sertleşme filan da yok. Önceden kullandığım sütyenleri biraz daha fazla doldurur hale geldi o kadar. Ben de endişeleniyorum şimdi, acaba süt kanalları gelişmiyor mu, acaba süt olmayacak mı diye.Benzer durum yaşayan var mı acaba?:26:

endıselenme cnm buyuklukle kucuklukle alakası yok sutun.onu bebısler emmeye baslayınca anlıycaz cnm bende de sertlesme yok bıraz buyudu ama hala kucukler :)))

2. haftama baslamıs bulunmaktayımmm hadı bakalım hayırlı olsun.Bi an once bitsin istiyorum su 5 hafta evimde yatayım ıstıyorum ya kucuk melegımı bekleyeyim

bende aynıyım canım , okudugum kıtaplarda bebek emmeye baslayınca vucut ozmn salgılayacakmıs sütü bazen hemen gelmeyebılırmıs endıselenmemek lazımmıs emdıkce gelecekmıs

2. haftama baslamıs bulunmaktayımmm hadı bakalım hayırlı olsun.Bi an once bitsin istiyorum su 5 hafta evimde yatayım ıstıyorum ya kucuk melegımı bekleyeyim

benim son iki haftam bitsin artık ::) zorlanıyorum artık işe gelirkenn zaten pek uyuyamıyorum gecelerı sabahlarıda erken kalk ızdırap

Günaydınn kızlarr bebeklerin gelişiminden baksetmişsiniz hiç üzülmeyin takmayın bi ay sonra bizimle olacakk sıpalarr bol bol beslerr topaç gibi yaparız allahın izniyle

Bu arada çalışmak gerçekten işkencee yaa sabah kalkmaları tüm gün iş yerinde olmak çile gibi sabır diyip dayanıcaz mecbur ben daha çalışabilir raporumu bile almadım yani daha o 5 haftam bile başlamadı ki nasıl geçeçek bilmiyorumm

benim son iki haftam bitsin artık ::) zorlanıyorum artık işe gelirkenn zaten pek uyuyamıyorum gecelerı sabahlarıda erken kalk ızdırap
cnm bi sekilde gececek yapacak bi sey yok ne kdr cok dayanırsak o kdr cok ıcımıze cekıcez mıs kokuları...cok merak edıyorum normal mı dogurtcak bızı arzu hanım duygu yanı normal olsun ıstıyorum epudral.ınsallah normal olur...ne dusunuyosun?

cnm ya kıyamam az kalmıs ama calısır rap.sonra koca 5 hafta daha var.ben 2. haftadayım ıstehenuz bası Allah yardım eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…