Buket
Geçmiş olsun.ben oğum sancısı yaşamadım.ama doğum sncısı ya belden yada kasıktsn gelirmiş,öyle diyolardı.
canım annem birşeye stres yapmıştır ondan olur dedi ama öyle yeni bi stres değil içine atmıştır öylelikle olmuşl olabilir dedi
Bugün dr gittik eşimle,doğum iznine ayrıldım.ama canım cok sıkkın...keske sizlerle yakın olsaydıkta dertleşseydik((
Bebeğim sadece 100 gr almış,ki artık haftada 200 gr alması gerekirmiş..ya birde plesantadaki kanama devam ediyor hala bebkte beslenemiuor sanırım.
Ya ne yapsam kii bu bebek kilo alsa toparlansa biraz
plasentada kanama neden oluyormuş canımben de 10 günde bir kontrole gidiyorum.1340 olan cimcime 10 günde 1500 oldu.biz de hala istenen düzeyde büyüyemiyoruz.
nerdeyse 20 gündür evdeyim yatıyorum hergün et balık süt pekmezli yoğurtlar ama nafile
bebek gelişiminde hızlanmada norveç somonu yemeni öneririm bebek çok guzel kilo alıyor vee gelişimini düzeltiyor bir arkadaşım bu şekilde düzeltmişti ama resmen hergun bir dilim yiyordu. zayıf doğan bebek zeyıf olucak deil annem hep derki ufak bebek daha çabuk buyur diye benimde şahit olduğum çok arkadaşım oldu bebekleri sonra tosun gibi oldu cnm stres yapma
Bugün dr gittik eşimle,doğum iznine ayrıldım.ama canım cok sıkkın...keske sizlerle yakın olsaydıkta dertleşseydik((
Bebeğim sadece 100 gr almış,ki artık haftada 200 gr alması gerekirmiş..ya birde plesantadaki kanama devam ediyor hala bebkte beslenemiuor sanırım.
Ya ne yapsam kii bu bebek kilo alsa toparlansa biraz
bugün kontrolümüz vardı kızlar.. bebeğimin kilosu 2700gr, boyu 47cm. ama suyumuz azalmış, alt sınırda.. bol su iç, dinlen dedi dr. nst'ye girdim ilk defa.. ama biraz üzücü oldu bizim için.. kalp atışları alt sınırda dedi.. sebebini bilmiyorum, söylemedi bişey.. korkulacak bi durum değil dedi ama sınırda çıkması çok tedirgin etti bizi.. haftaya cumartesi yine çağırdı.. inşallah biraz yükselmiş olur minik kızımın kalp atışları..
Arkadaşlar dün bana birşeyler oldu yaa ne olduğunu çözemedim sizlere danışmak istedim. Gayet iyiydim oturuyordum sonra kalktım birkaç dakika içinde sağ tarafıma böbreğimin olduğu yere öyle şiddetli bir ağrı girdi ki anlatamam. 5 dk sonra bu ağrıya mide bulantısı da eklendi kesin taş düşürüyorum dedim ama ağrı sabit kalmadı böbreğimin ordan başlayıp sağ kasığıma yavaş yavaş indi, ölüyorum ağrıdan. Derken sırtıma kürek kemiklerimin arasına birşey oldu ağrı girdi ve sanki tutulmuş gibi kaldım sonra da nefes almakta zorlanmaya başladım zaten. Korkudan hiçbirşey yapamadım ne olduğunu da anlayamadım. Öyle şiddetli ağrım vardı ki acaba doğum mu diye düşündüm ama ne yalancı ne de gerçek doğum ağrısına benzeyen bi durum yoktu. Eşim hemen hastaneye götürmek istedi ama yerimden kalkamıyorum ki, parmağımı bile oynatamıyorum. Böyle böyle 20-25 dk kadar sürdü sonra hafiflemeye başladı, uzandım tekrar eşim de sağolsun sırtıma masaj yaptı. Sırtım rahatladıkça nefes alışım da düzeldi. Rahatlayınca uyumuşum. 1-2 saat sonra uyandığımda hiçbir şeyim kalmamış. Bunu neye yormam gerekir sizce, doktorun ve sizlerin anlattığı kadarıyla yalancı sancı değil bu dimi ?
çok geçmiş olsun cnm ama sancıyla alakası yok gibi geldi bana...kas sıkışmasına benziyo anlattıkların ama yinede tam manasıyla bilemedim..
sağol canım ben de neye yorucam bilemedim, inşaallah tekrar olmaz
Bable ve nurcan
Desteğiniz için çoook sağolun.dünden daha rahatım,biliyorum ki stres yaptıkça üzüldükçe bir şey değişmeyecek ve hatta belki daha kötü olacak,işte bu yüzden kendi kendimi telkin edyorum,ne yapayım:))) norveç somunu,canım ben vegeteryanım ne yazık ki(((
sağol canım inşaallah kimse yaşamasın zaten çok kötü, hatta eşim doktora gidelim diyince, ya doğuruyosam doğurmak istemiyorum çok acıyo diye başladım ağlamayabebek gaaayet hareketli maşallah onu hiçbirşey bağlamıyo içerde tepiniyo hep :)
endıselenme cnm buyuklukle kucuklukle alakası yok sutun.onu bebısler emmeye baslayınca anlıycaz cnmSelamlar herkese, benim de bir sorum var. Göğüslerim pek büyümedi sanki benim. Öyle sertleşme filan da yok. Önceden kullandığım sütyenleri biraz daha fazla doldurur hale geldi o kadar. Ben de endişeleniyorum şimdi, acaba süt kanalları gelişmiyor mu, acaba süt olmayacak mı diye.Benzer durum yaşayan var mı acaba?:26:
Selamlar herkese, benim de bir sorum var. Göğüslerim pek büyümedi sanki benim. Öyle sertleşme filan da yok. Önceden kullandığım sütyenleri biraz daha fazla doldurur hale geldi o kadar. Ben de endişeleniyorum şimdi, acaba süt kanalları gelişmiyor mu, acaba süt olmayacak mı diye.Benzer durum yaşayan var mı acaba?:26:
2. haftama baslamıs bulunmaktayımmm hadı bakalım hayırlı olsun.Bi an once bitsin istiyorum su 5 hafta evimde yatayım ıstıyorum ya kucuk melegımı bekleyeyim
cnm bi sekilde gececek yapacak bi sey yok ne kdr cok dayanırsak o kdr cok ıcımıze cekıcez mıs kokuları...cok merak edıyorum normal mı dogurtcak bızı arzu hanım duygu yanı normal olsun ıstıyorum epudral.ınsallah normal olur...ne dusunuyosun?benim son iki haftam bitsin artık ::) zorlanıyorum artık işe gelirkenn zaten pek uyuyamıyorum gecelerı sabahlarıda erken kalk ızdırap
cnm ya kıyamam az kalmıs ama calısır rap.sonra koca 5 hafta daha var.ben 2. haftadayım ıstehenuz bası Allah yardım eder...Günaydınn kızlarr bebeklerin gelişiminden baksetmişsiniz hiç üzülmeyin takmayın bi ay sonra bizimle olacakk sıpalarr bol bol beslerr topaç gibi yaparız allahın izniyle
Bu arada çalışmak gerçekten işkencee yaa sabah kalkmaları tüm gün iş yerinde olmak çile gibi sabır diyip dayanıcaz mecbur ben daha çalışabilir raporumu bile almadım yani daha o 5 haftam bile başlamadı ki nasıl geçeçek bilmiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?