endıselenme cnm buyuklukle kucuklukle alakası yok sutun.onu bebısler emmeye baslayınca anlıycaz cnmbende de sertlesme yok bıraz buyudu ama hala kucukler :)))
bende aynıyım canım , okudugum kıtaplarda bebek emmeye baslayınca vucut ozmn salgılayacakmıs sütü bazen hemen gelmeyebılırmıs endıselenmemek lazımmıs emdıkce gelecekmıs
benim son iki haftam bitsin artık ::) zorlanıyorum artık işe gelirkenn zaten pek uyuyamıyorum gecelerı sabahlarıda erken kalk ızdırap
ben iznimin tamamını aldım 32. haftadan itibaren evdeyim ve hiç pişman değilim bebeklerin bizim fiziksel ve psikolojik durumumuzdan etkilendiklerini düşünüyorum... benim zorlandığım yerde oda zorlanır yavrucak... bir ay ücretsiz izin alır telafi ederim ama bu çalıştığım günlerin yaşadıklarımın telafisi olmaz hem dua edelimde şu 6 ay işi kabul edilsin ...
Sağolun kızlar, diğer hamilelere bakıyorum sanki direkt süt vermeye hazır hale gelmişler, ben yerimde duruyorum gibi geliyor. Bi de meme ucu içe çökük olunca hamilelikte büyümemelerini dert ediyordum epey. Umarım doğumla birlikte bi patlama yaşanır :) Belki de yeterli olacak, belki de çocuk çok iyi emecek ve almama gerek kalmayacak ama sırf bu kaygım yüzünden elektrikli süt sağma makinesi filan bakıyorum şimdiden.
ne guzel herkesın dusuncesı baska tabıı.isin rahatlıgı ve calısma saatlerı de cok onemlı tabı.ben 4 de cıkıyorum ıısm de cok rahat o yuzden evde oturmama gerek yok dıye devam edıyorum bakalım nereye kdr dayanırsak.ben iznimin tamamını aldım 32. haftadan itibaren evdeyim ve hiç pişman değilim bebeklerin bizim fiziksel ve psikolojik durumumuzdan etkilendiklerini düşünüyorum... benim zorlandığım yerde oda zorlanır yavrucak... bir ay ücretsiz izin alır telafi ederim ama bu çalıştığım günlerin yaşadıklarımın telafisi olmaz hem dua edelimde şu 6 ay işi kabul edilsin ...
cnm sut sagma makınası bak tabıı emmeyı beceremezse dıye acıl durum ıcın bulunsun ben de aldım hem calıstıgım ıcın bugun olmazsa 2 3 ay sonra alacaktım dıye aldım phılıps avent aldım.cok ıyı dedıler.bakalım ınsallah calısmaya baslayana kdr gerek kalmaz.
ne guzel herkesın dusuncesı baska tabıı.isin rahatlıgı ve calısma saatlerı de cok onemlı tabı.ben 4 de cıkıyorum ıısm de cok rahat o yuzden evde oturmama gerek yok dıye devam edıyorum bakalım nereye kdr dayanırsak.
evt cnm elektrıklısını aldım manuel psıkolojı sarsıyomus.Aldım valla dursun muhakkak laızm olacagı zaman cıkacaktır.3+9 bıle olsa yani her dakıka evde olamayabılırsın cnm o yuzden bulunmasında fayda var.Aventin elektriklisini mi aldın manuel mi? Ben 3+6 ay evde olacgım için ihtiyacım olmayabilir diye düşünüyorum ama alacak olursam da elektrikli almalıyım gibime geliyor. Elektrikliler de en az 250 lira olduğu için bir süre askıya aldım.
allah yardımcın olsun cnm.16 hafta calısamazsn ama dımı benım bıldıgım 16 haftayı evde gecırmek zorundasın.ucretsız ızın alamamaltan bahsedıyosan ben de alamayabılırım durum pek ıc acıcı dııl bu kdr masraflaAhh kızlarr keşke bende yasal izinlerimin hepsini kullabilsem ev kredisi ödüyoruz maaşm ne kadar az kesilirse o kadar iyi.Çalışamayacağım 3-4 ay için bile o kadar zorlanacağız ki hem kredi parası hemde bebeğin masrafları çok zorlayacak bizi yapabileceğimzde bişey yok birinden borç alalım yada ailelerden ama onlarda da yok malesef son 3 haftaya kadar çalışmak zorundayım sonrasında da belki 2-3 ay içinde işe dönmek zorundayım bir mucize olması lazım bebeğimle zaman geçirebilmem için.
gecmıs olsun masallah sona yaklastın ıyıce ya ay benı heyecan basıyo valla dogumla ılgılı yazıları okumaya basladım kıtap sıparıs ettım bakalım ne olacak :)selam kıslar ne haber ben bugün biraz hasta gibiyim havada yagmurlu kasvetli çok sırtım agrıyoo sabah midem bulanıyodu ama şimdi çok şükür daha iyiyim neyseki işyerinde ki son haftam cuma günü son günüm çok şükür çabuk geçsede evimde yatsam sallansam yuvarlansam
Cts günü dr gittim kıızım çok iyi maşallah kilomuz 2.651 boyumuzda 49.,5 cm olmuş dr babası gibi uzun boylu olaacak bu kız dedi ben 1.64 üm eşim 1.90 boyunda
Bu cts yine gidecegiz dr nstye baglanacagız bakalım ilk kez randevu saatinden yarım saat önce gel dedi nst için
38.haftamızda da çatı muaynesi olacagız ayyy ondan biraz tırsıyorum ama ne yapalım kader
Bizden haberler bunlar ama dr kızım dogum pozisyonuna girmiş mi diye sormayı unuttum bakalım bu hafta sorarım inş.:26:
Selamlar herkese, benim de bir sorum var. Göğüslerim pek büyümedi sanki benim. Öyle sertleşme filan da yok. Önceden kullandığım sütyenleri biraz daha fazla doldurur hale geldi o kadar. Ben de endişeleniyorum şimdi, acaba süt kanalları gelişmiyor mu, acaba süt olmayacak mı diye.Benzer durum yaşayan var mı acaba?:26:
selam kıslar ne haber ben bugün biraz hasta gibiyim havada yagmurlu kasvetli çok sırtım agrıyoo sabah midem bulanıyodu ama şimdi çok şükür daha iyiyim neyseki işyerinde ki son haftam cuma günü son günüm çok şükür çabuk geçsede evimde yatsam sallansam yuvarlansam
Cts günü dr gittim kıızım çok iyi maşallah kilomuz 2.651 boyumuzda 49.,5 cm olmuş dr babası gibi uzun boylu olaacak bu kız dedi ben 1.64 üm eşim 1.90 boyunda
Bu cts yine gidecegiz dr nstye baglanacagız bakalım ilk kez randevu saatinden yarım saat önce gel dedi nst için
38.haftamızda da çatı muaynesi olacagız ayyy ondan biraz tırsıyorum ama ne yapalım kader
Bizden haberler bunlar ama dr kızım dogum pozisyonuna girmiş mi diye sormayı unuttum bakalım bu hafta sorarım inş.:26:
cnm bi sekilde gececek yapacak bi sey yok ne kdr cok dayanırsak o kdr cok ıcımıze cekıcez mıs kokuları...cok merak edıyorum normal mı dogurtcak bızı arzu hanım duygu yanı normal olsun ıstıyorum epudral.ınsallah normal olur...ne dusunuyosun?
cnm ya kıyamam az kalmıs ama calısır rap.sonra koca 5 hafta daha var.ben 2. haftadayım ıstehenuz bası Allah yardım eder...
Ahh kızlarr keşke bende yasal izinlerimin hepsini kullabilsem ev kredisi ödüyoruz maaşm ne kadar az kesilirse o kadar iyi.Çalışamayacağım 3-4 ay için bile o kadar zorlanacağız ki hem kredi parası hemde bebeğin masrafları çok zorlayacak bizi yapabileceğimzde bişey yok birinden borç alalım yada ailelerden ama onlarda da yok malesef son 3 haftaya kadar çalışmak zorundayım sonrasında da belki 2-3 ay içinde işe dönmek zorundayım bir mucize olması lazım bebeğimle zaman geçirebilmem için.
Çatı muayenesini 38. haftada mı yapıyor? Genelde ne zaman yapıyorlar ki? Benim doktorum bu hafta (36. hafta) yapacak mesela. 38 de geç olmaz mı ki , birçok bebek zaten 38 de doğuyor.
Aventin elektriklisini mi aldın manuel mi? Ben 3+6 ay evde olacgım için ihtiyacım olmayabilir diye düşünüyorum ama alacak olursam da elektrikli almalıyım gibime geliyor. Elektrikliler de en az 250 lira olduğu için bir süre askıya aldım.
bende normal istiyorum ya sonradan acı cekmek ıstemıyorum sımdılık normal dıyor ama ıste bebegın durumuna baglı dogum anında olusacak sorunlara gore degısıyo
benim arkadas normal dogum sancısı cekıp sezeryan olmak zorunda kalmıs
inşallah bizde öle sorunlarla karşılasmayız
çatı muayenesini 38. Haftada mı yapıyor? Genelde ne zaman yapıyorlar ki? Benim doktorum bu hafta (36. Hafta) yapacak mesela. 38 de geç olmaz mı ki , birçok bebek zaten 38 de doğuyor.
Selamlar herkese, benim de bir sorum var. Göğüslerim pek büyümedi sanki benim. Öyle sertleşme filan da yok. Önceden kullandığım sütyenleri biraz daha fazla doldurur hale geldi o kadar. Ben de endişeleniyorum şimdi, acaba süt kanalları gelişmiyor mu, acaba süt olmayacak mı diye.Benzer durum yaşayan var mı acaba?:26:
valla bilmiyorum ki canım ben sordum cts günü dr gittigimde çatı muaynesini ne zamn yapacaksınız diye o da 38.haftada yapacagıım dedi bende ona göre gidecegim (agda olayları flan ) bu haftada (36.haftam) nstye ilk kez girecegim aç yada tok farekediyomu nst için bilen varmı herkes tok gitmen gerekiyo diyoo bebegin hareketleri açısından nstye gireniniz var mı arkadaşlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?