slmlar canlarım...
bugün kontrolüm vardı.sabah erkenden yollardaydım.gittim nst ye girdim.sırtüstü yattığım için tansiyonum düştü yine.yan yatırdılar sonra beni.o şekilde ölçüldü.sonra kontrole çıktım.bu aya kadar haftasına göre uyumlu çıkan kızım bu ay plasentanın yediklerimi tam iletememesinden biraz az kilo almış.2.600 boyu 47 cm.sizce nasıl arkadaşlar??? haftaya pazt tekrar gidicem ve son kontrolüm olucakmış sezaryan için tahliller yaptırıcam ve artık mutlu günü vericekmiş.tahminim son 2 haftam...belkide daha az..
cnm bence en az 3200 cıvarı dogar bebegın gayet guzel kılosu
duygucum seninle aynı zamanlardayız seninki kaç çıkmıştı en son
cnmcım 2 haftada alırmı ki o kadaraman napiim oğlumda 2.180 gr doğmuştu şimdi kimse inanmıyo 7 yaşında olduğuna ( nasıl da teselli ediyorum kendimi dimi ? )
duygucum seninle aynı zamanlardayız seninki kaç çıkmıştı en son
valla bilmiyorum ki canım ben sordum cts günü dr gittigimde çatı muaynesini ne zamn yapacaksınız diye o da 38.haftada yapacagıım dedi bende ona göre gidecegim (agda olayları flan ) bu haftada (36.haftam) nstye ilk kez girecegim aç yada tok farekediyomu nst için bilen varmı herkes tok gitmen gerekiyo diyoo bebegin hareketleri açısından nstye gireniniz var mı arkadaşlar ?
alır cnm alır eltimle aynı kilolar aynı haftalarda ve 3 250 dogurdu son haftalar çok guzel kılo alıyorlar öle deme benim ilk oğlan son haftalarda 3 gunde 250 gr artıyordu doğumda gelmek bilmedi bir geçikti filan anne biraz daha durursam 5 kılo doğucakkk napıcam dıye korkuyordum.. son haftalar çocuk çok guzel kilo alıyor ki almasada küçük bebek doğdumu öle hızlı toparlıyor ki büyük doğan bebeleri hemen yakalıyorlar
Ben de bundan korkuyorum işte :18:Son haftalarda iyice tosun olacak. Çarşamba günü gitcez bakalım yeniden, tahminim 3 kilo olmuştur bizim küçük piliç
Bende sağma makinesi alacağım kızlar bebek emmez süt birikir doğardoğmaz lazım olabilir işe başlayınca zaten lazım araştırdım avent ve medela markalarını tavsiye ediyor herkes elektrikli biraz pahalı ama ucuzları alıpda can yakıp süt sağamazsanız yine gider bu sefer ikinci kez para vererek alırsınız dediler bende medela alacağım kararımı verdim.
Ben de 39 diye biliyorum cati muayenesini cnm diygu girmisti nst ye tok olmaliymisvalla bilmiyorum ki canım ben sordum cts günü dr gittigimde çatı muaynesini ne zamn yapacaksınız diye o da 38.haftada yapacagıım dedi bende ona göre gidecegim (agda olayları flan ) bu haftada (36.haftam) nstye ilk kez girecegim aç yada tok farekediyomu nst için bilen varmı herkes tok gitmen gerekiyo diyoo bebegin hareketleri açısından nstye gireniniz var mı arkadaşlar ?
Ay nurcannnn az kaldiii allah kurtarsin cnm yaaa :))slmlar canlarım...
bugün kontrolüm vardı.sabah erkenden yollardaydım.gittim nst ye girdim.sırtüstü yattığım için tansiyonum düştü yine.yan yatırdılar sonra beni.o şekilde ölçüldü.sonra kontrole çıktım.bu aya kadar haftasına göre uyumlu çıkan kızım bu ay plasentanın yediklerimi tam iletememesinden biraz az kilo almış.2.600 boyu 47 cm.sizce nasıl arkadaşlar??? haftaya pazt tekrar gidicem ve son kontrolüm olucakmış sezaryan için tahliller yaptırıcam ve artık mutlu günü vericekmiş.tahminim son 2 haftam...belkide daha az..
Nurcan peki kac haftalik dogmustu oglun?zayif dogmus bayagi.ama sonra toparliolar dedigin gbicnmcım 2 haftada alırmı ki o kadaraman napiim oğlumda 2.180 gr doğmuştu şimdi kimse inanmıyo 7 yaşında olduğuna ( nasıl da teselli ediyorum kendimi dimi ? )
evt cnm allh korusun erken bile dogsalar sutu sagip saklamak gerekebilir.ben avent aldim elektriklisini.Bende sağma makinesi alacağım kızlar bebek emmez süt birikir doğardoğmaz lazım olabilir işe başlayınca zaten lazım araştırdım avent ve medela markalarını tavsiye ediyor herkes elektrikli biraz pahalı ama ucuzları alıpda can yakıp süt sağamazsanız yine gider bu sefer ikinci kez para vererek alırsınız dediler bende medela alacağım kararımı verdim.
Cnm normal mi dogmustu peki?herşeyin bir iyi yanı var buyuk bebektede tutmak giydirmek filan rahat oluyor ama işte normal doğum olayı çok zor gerçi benim çatı musaıt çıkmıştı 8 kılo dogurursun gıbı bır gaz vermıstı dr ama benim oğlan tembeldi sezeryanla gelmişti 42 haftalıkken ole ınat etmıstım normal dogurcam dıye:)
el pompası çok acıtıyor zaten hemde çalışan anneler için elle uğraşmak çok zor en guzel pomba birde süt biriktirme torbaları aldınız mı kızlar onlarda buzlukta depolamak için çok iyi oluyor birde depoladığınız sütlerin torbalarının üstlerine sağdığınız tarihleri yazın ona göre ilk sadıklarınızı ilk içirmiş olursunuz bayatladımı acaba dşye düşünmezsiniz
Cnm normal mi dogmustu peki?
Ben aldim bolca lansinohin suy saklama torbalarindan
canım sen avent aldın dımı makıneyı onun yanındada sut saklama kabı verdılermı sankı aventte ole gormuştumm
Cnm normal mi dogmustu peki?
herşeyin bir iyi yanı var buyuk bebektede tutmak giydirmek filan rahat oluyor ama işte normal doğum olayı çok zor gerçi benim çatı musaıt çıkmıştı 8 kılo dogurursun gıbı bır gaz vermıstı dr ama benim oğlan tembeldi sezeryanla gelmişti 42 haftalıkken ole ınat etmıstım normal dogurcam dıye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?