Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

Rüyaları ona göre görmek süpermiş

Ben birşey sorcam, bilen var mı acaba? Ben 32. hafta raporumu tam 32+0 olan cuma günü aldım. Birkaç haftadır çalışıyorum, haftaya salı bırakmayı düşünüyorum artık.Biliyorsunuz istediğimiz zaman bırakabiliyoruz, 37'ye kadar beklemek zorunda değiliz. Peki doğumdan sonraya aktarılacak günleri hesaplarken cumadan cumaya mı hesaplıyorlar, yoksa tek tek günleri mi hesaplıyorlar bilen var mı? Yani cumadan cumaya diye hesaplıyorlarsa 3 gün (cuma+ptesi+ salı ) fazladan çalışmayım hiç de.

cnm sureklı sola yatamazsın kı zaten sagına neden yatmıyosun saga da yatabılırsın evt bebek ıcın en ıyı sol ama sag sol yaparak gececek yoksa uyuyyamaz ınsan :) saga yatmak kotu dııl.sen sırtustu yatmamaya bak cnm
cnm ben de 32+0 aldım hafta olarak hesaplanıyo tam 3 hafta sonra aynı gun ızne ayrılıyosun.yanı haftasonlarının sayılmaması gbı bı durum yok.keske ole olsa:) sen raporunu salı aldıysan salıdan salıya hesaplanır cuma aldıysan cumadan cumaya.ama degısen hıc bı sey olmaz.

canım bana doktor cuma 32+2 de verdı calısabılır raporunu ama ben haftaya carsamba 37+0 oluyorum o gun gıdıp doktordan almam gerekıyoru dımı dogum oncesı ıznımı yoksa cumayı beklememe gerek yok ?

canım ben solla uyumaya calısıyorum gece uyandıgımda sırt üstü yatar buluyorum kendımı sabah kalkarken de bakıyorum sagımdayım

Yaa dediğin doğru da ben hep sağa yatmak istiyorum, daha önce sağa yatamaz sola yatardım şimdi tam asıl yatmam gereken zamanda sola yatamaz sağa yatar oldum. Nasıl bir bünye, nasıl bir psikoloji anlamadım gitti :)

canım ben solla uyumaya calısıyorum gece uyandıgımda sırt üstü yatar buluyorum kendımı sabah kalkarken de bakıyorum sagımdayım

Malesef benim de öyle oluyo canım, hele şimdi karnım da kocaman oldu dönmek işkence oluyo ama kendime gelemiyorum da böyle böyle idare edicez artık :)

Arkadaşlar birşey sorucam yaa, aranızda karnı fazla büyümüş olan var mı? Benim karnım kocaman görenler hep ikiz mi diye soruyo tek diyorum inanmıyolar sen başka bi doktora daha görün diyolar :) Bir de sadece karnım büyüdü başka bir yerime hiç kilo alamadım hele kalçam yok oldu artık, arka taraf dümdüz
Doktorum bebeğin tombik olcak karnının bu kadar büyük olması normal diyo ama milletin söylemlerinden sinir oluyorum artık

canım bana doktor cuma 32+2 de verdı calısabılır raporunu ama ben haftaya carsamba 37+0 oluyorum o gun gıdıp doktordan almam gerekıyoru dımı dogum oncesı ıznımı yoksa cumayı beklememe gerek yok ?

cnm 32+2de rapor verdıgı yazmıyo hos 32 gecıyodur sen 2 gun karda olursun 2 gunun daha atar dogum sonrasına.Cuma ayrıl sankı 37 cuma dolmus gbı.valla ayrılırken bıdaha rapor gerektıgını sanmıyorum ama sormak lazım.dra bıle sorabılırsın kontrolunde.duygu masllah sana cnm ya vallaha dolduruyosun 37 haftayı.sen beylıkduzunde oturuyodun ıs yerın nerdeydı cnm?

Ben varım bennn, 3 aylıkken 5 aylık gibiydim, şimdi de 11 aylık gibiyim. Benim de bebek önde gidiyor, görenler doğum bugun mu yarın mı, yoksa ikiz mi diyor. Halbuki daha 1 ay var ve tekiz :) Başka hiçbir yerime de kilo almadım.

Bana da kurban bayramında herkes "Allah kurtarsın günün az kalmış" diyodu şimdi de "sen daha doğurmadın mıııı" :)) karnın küçük olsa da büyük olsa da yaranılmıyo bu millete her türlü eleştiri

işim cekmecede canım ilgili bölüme bakan arkadasa sordumda doktordan izin yazısı getırceksın dedı bende dolunca haftam gelmıcektım :) doktora gıtmem gerekıyormus :) nyese bu hafta kontrole gıttıgımde sorarım doktora , bitsin artı sabahları cok zorlanıyorum

sormakla cok ıyı yapmıssın cnm.sen yıne cuma al ki 2 gun karda ol cekmece ınsallah buyukcekmecedır yoksa kucuk cekmece mi?

Tabii ki de gerekiyor, aman ha, haklarınızı kaybedersiniz. Elinizde toplamda 3 rapor olacak. 32 hafta çalışabilir raporu, kaçıncı haftada bırakıyorsanız o haftaya ait iş göremez raporu ve doğum raporu.

bebışın kılosumu canım?

evt cnm bebişn kilosuydu ama yazmışsın zzatn şimdi gördüm cnm ..

ya sorma cnm bugün sağlık ocağına gittim tansiyonumu ölçtürmeye bnm dr çok inceliyo onu anladım...ebe dediki bebeğine maşallah çok iyi kilosu dedi. benm 1.500 doğuran gebelerim var dedi. dr.un nasıl bi bebek bekliyo senden acaba dedi.içimi o kadar rahatlattıki.birde az günüm kaldı dediğimde olsun nerden baksan 500.gr alır en az buda 3.000 gr eder dedi.
Ay nurcannnn az kaldiii allah kurtarsin cnm yaaa :))

Nurcan peki kac haftalik dogmustu oglun?zayif dogmus bayagi.ama sonra toparliolar dedigin gbi

.

amin cnm inş. hayırlısıyla gelsin kuşum... 36 haftanın sonunda doğmuştu cnm oğlum...
Nurcancım

Az kalmış canım,zayıf olmasına cok takma önemli olan
sağlıklı olması

hiçç takılmıyorum cnm özellikle bugün ebenin söyledikleri içimi çok rahatlattı...

Cok sevindim cnm icinin rahatlamasi cok onemli.benim bebis de basindan beri cok hareketli diil ben de bunu takmiyorum cok hareket saglikli oldugunu gosterir diyolar ya.benimki bildiin uyusuk bazilari uyutmuyo diyo.benimki benle uyuyo benle uyaniyo:)

kızlar ben sabaha kadar bir sağ bir sol dönüp duruyorum acaba bir sakıncası varmıdır bebeğe bu arada bebekleriniz hangi pozisyonda kafa aşağı olan varmı benimki hala yan yatıyor çok üzülüyorum...

kızlar ben sabaha kadar bir sağ bir sol dönüp duruyorum acaba bir sakıncası varmıdır bebeğe bu arada bebekleriniz hangi pozisyonda kafa aşağı olan varmı benimki hala yan yatıyor çok üzülüyorum...

Uzulme cnm son haftaya kdr donebilir.benimki 32.haftada donmustu ama dr son haftaya kdr geti de donebiliyo demisti.hakkimizda hayirlisi olsun cnm

canım benm doktorum son haftaya kadar donebılıyor demıstı bekle doner belkı senınkıde

Tabii ki de gerekiyor, aman ha, haklarınızı kaybedersiniz. Elinizde toplamda 3 rapor olacak. 32 hafta çalışabilir raporu, kaçıncı haftada bırakıyorsanız o haftaya ait iş göremez raporu ve doğum raporu.

hımm ısten cıkarken rapor u verecgm kışıye sordum oda gerekmıyo dedı bılmıyomu acaba :) ben doktordan ıstıyeyımde dogum oncesı rapor dıye
birde bana rapor gerekmıyo dyen kışı sey dedı eger bebek 40 hafta tammlandıgında doğmazsa o 5 hafta calıştıgım rapordan dusuyolarmış öylemi?? dogum öncesı ızın 3 haftaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…