Arkadaşlarrrr artık yine eskisi gibi deliksizzz, rahaaat rahat uyumak istiyorum. Solda ben yatamıyorum, bebiş için de sağa dönemiyorum, sırt üstü zaten yasak. Rüyalarımı bile ona uygun görüyorum artık, hoplayıp zıplayacaksam aaa ben hamileyim olmaz diyip vazgeçiyorumHayırlısıyla doğsalar da hem onlar hem de biz rahatlasak
cnm sureklı sola yatamazsın kı zaten sagına neden yatmıyosun saga da yatabılırsın evt bebek ıcın en ıyı sol ama sag sol yaparak gececek yoksa uyuyyamaz ınsan :) saga yatmak kotu dııl.sen sırtustu yatmamaya bak cnmArkadaşlarrrr artık yine eskisi gibi deliksizzz, rahaaat rahat uyumak istiyorum. Solda ben yatamıyorum, bebiş için de sağa dönemiyorum, sırt üstü zaten yasak. Rüyalarımı bile ona uygun görüyorum artık, hoplayıp zıplayacaksam aaa ben hamileyim olmaz diyip vazgeçiyorumHayırlısıyla doğsalar da hem onlar hem de biz rahatlasak
cnm ben de 32+0 aldım hafta olarak hesaplanıyo tam 3 hafta sonra aynı gun ızne ayrılıyosun.yanı haftasonlarının sayılmaması gbı bı durum yok.keske ole olsa:) sen raporunu salı aldıysan salıdan salıya hesaplanır cuma aldıysan cumadan cumaya.ama degısen hıc bı sey olmaz.Rüyaları ona göre görmek süpermiş
Ben birşey sorcam, bilen var mı acaba? Ben 32. hafta raporumu tam 32+0 olan cuma günü aldım. Birkaç haftadır çalışıyorum, haftaya salı bırakmayı düşünüyorum artık.Biliyorsunuz istediğimiz zaman bırakabiliyoruz, 37'ye kadar beklemek zorunda değiliz. Peki doğumdan sonraya aktarılacak günleri hesaplarken cumadan cumaya mı hesaplıyorlar, yoksa tek tek günleri mi hesaplıyorlar bilen var mı? Yani cumadan cumaya diye hesaplıyorlarsa 3 gün (cuma+ptesi+ salı ) fazladan çalışmayım hiç de.
cnm sureklı sola yatamazsın kı zaten sagına neden yatmıyosun saga da yatabılırsın evt bebek ıcın en ıyı sol ama sag sol yaparak gececek yoksa uyuyyamaz ınsan :) saga yatmak kotu dııl.sen sırtustu yatmamaya bak cnm
cnm ben de 32+0 aldım hafta olarak hesaplanıyo tam 3 hafta sonra aynı gun ızne ayrılıyosun.yanı haftasonlarının sayılmaması gbı bı durum yok.keske ole olsa:) sen raporunu salı aldıysan salıdan salıya hesaplanır cuma aldıysan cumadan cumaya.ama degısen hıc bı sey olmaz.
Arkadaşlarrrr artık yine eskisi gibi deliksizzz, rahaaat rahat uyumak istiyorum. Solda ben yatamıyorum, bebiş için de sağa dönemiyorum, sırt üstü zaten yasak. Rüyalarımı bile ona uygun görüyorum artık, hoplayıp zıplayacaksam aaa ben hamileyim olmaz diyip vazgeçiyorumHayırlısıyla doğsalar da hem onlar hem de biz rahatlasak
cnm sureklı sola yatamazsın kı zaten sagına neden yatmıyosun saga da yatabılırsın evt bebek ıcın en ıyı sol ama sag sol yaparak gececek yoksa uyuyyamaz ınsan :) saga yatmak kotu dııl.sen sırtustu yatmamaya bak cnm
canım ben solla uyumaya calısıyorum gece uyandıgımda sırt üstü yatar buluyorum kendımı sabah kalkarken de bakıyorum sagımdayım
canım bana doktor cuma 32+2 de verdı calısabılır raporunu ama ben haftaya carsamba 37+0 oluyorum o gun gıdıp doktordan almam gerekıyoru dımı dogum oncesı ıznımı yoksa cumayı beklememe gerek yok ?
Arkadaşlar birşey sorucam yaa, aranızda karnı fazla büyümüş olan var mı? Benim karnım kocaman görenler hep ikiz mi diye soruyo tek diyorum inanmıyolar sen başka bi doktora daha görün diyolar :) Bir de sadece karnım büyüdü başka bir yerime hiç kilo alamadım hele kalçam yok oldu artık, arka taraf dümdüz
Doktorum bebeğin tombik olcak karnının bu kadar büyük olması normal diyo ama milletin söylemlerinden sinir oluyorum artık
Ben varım bennn, 3 aylıkken 5 aylık gibiydim, şimdi de 11 aylık gibiyim. Benim de bebek önde gidiyor, görenler doğum bugun mu yarın mı, yoksa ikiz mi diyor. Halbuki daha 1 ay var ve tekiz :) Başka hiçbir yerime de kilo almadım.
cnm 32+2de rapor verdıgı yazmıyo hos32 gecıyodur sen 2 gun karda olursun 2 gunun daha atar dogum sonrasına.Cuma ayrıl sankı 37 cuma dolmus gbı.valla ayrılırken bıdaha rapor gerektıgını sanmıyorum ama sormak lazım.dra bıle sorabılırsın kontrolunde.duygu masllah sana cnm ya vallaha dolduruyosun 37 haftayı.sen beylıkduzunde oturuyodun ıs yerın nerdeydı cnm?
işim cekmecede canım ilgili bölüme bakan arkadasa sordumda doktordan izin yazısı getırceksın dedı bende dolunca haftam gelmıcektım :) doktora gıtmem gerekıyormus :) nyese bu hafta kontrole gıttıgımde sorarım doktora , bitsin artı sabahları cok zorlanıyorum
işim cekmecede canım ilgili bölüme bakan arkadasa sordumda doktordan izin yazısı getırceksın dedı bende dolunca haftam gelmıcektım :) doktora gıtmem gerekıyormus :) nyese bu hafta kontrole gıttıgımde sorarım doktora , bitsin artı sabahları cok zorlanıyorum
bebışın kılosumu canım?
alır cnm alır eltimle aynı kilolar aynı haftalarda ve 3 250 dogurdu son haftalar çok guzel kılo alıyorlar öle deme benim ilk oğlan son haftalarda 3 gunde 250 gr artıyordu doğumda gelmek bilmedi bir geçikti filan anne biraz daha durursam 5 kılo doğucakkk napıcam dıye korkuyordum.. son haftalar çocuk çok guzel kilo alıyor ki almasada küçük bebek doğdumu öle hızlı toparlıyor ki büyük doğan bebeleri hemen yakalıyorlar
Ay nurcannnn az kaldiii allah kurtarsin cnm yaaa :))
Nurcan peki kac haftalik dogmustu oglun?zayif dogmus bayagi.ama sonra toparliolar dedigin gbi
.
Nurcancım
Az kalmış canım,zayıf olmasına cok takma önemli olan
sağlıklı olması
kızlar ben sabaha kadar bir sağ bir sol dönüp duruyorum acaba bir sakıncası varmıdır bebeğe bu arada bebekleriniz hangi pozisyonda kafa aşağı olan varmı benimki hala yan yatıyor çok üzülüyorum...
sormakla cok ıyı yapmıssın cnm.sen yıne cuma al ki 2 gun karda olcekmece ınsallah buyukcekmecedır yoksa kucuk cekmece mi?
kızlar ben sabaha kadar bir sağ bir sol dönüp duruyorum acaba bir sakıncası varmıdır bebeğe bu arada bebekleriniz hangi pozisyonda kafa aşağı olan varmı benimki hala yan yatıyor çok üzülüyorum...
Tabii ki de gerekiyor, aman ha, haklarınızı kaybedersiniz. Elinizde toplamda 3 rapor olacak. 32 hafta çalışabilir raporu, kaçıncı haftada bırakıyorsanız o haftaya ait iş göremez raporu ve doğum raporu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?