Biz gercekten sansliyiz.yoksa dayanamazdik.ben de beylikduzu avcilar arasindayim eskiden yol toplam 5 saat surerdi sukur allahimabuyukçekmece canım
Cnm erken yada gec dogsa da bebek toplamda ayrildiin andan itibaren 16 haftan var bebegin erken dogarsa 3 haftadan kalan siren dog sonrasina atiyo fakat gec dogarsa da dogum sorasi 13 haftandan yiyecektir.hımm ısten cıkarken rapor u verecgm kışıye sordum oda gerekmıyo dedı bılmıyomu acaba :) ben doktordan ıstıyeyımde dogum oncesı rapor dıye
birde bana rapor gerekmıyo dyen kışı sey dedı eger bebek 40 hafta tammlandıgında doğmazsa o 5 hafta calıştıgım rapordan dusuyolarmış öylemi?? dogum öncesı ızın 3 haftaymış
Cnm erken yada gec dogsa da bebek toplamda ayrildiin andan itibaren 16 haftan var bebegin erken dogarsa 3 haftadan kalan siren dog sonrasina atiyo fakat gec dogarsa da dogum sorasi 13 haftandan yiyecektir.
Biz gercekten sansliyiz.yoksa dayanamazdik.ben de beylikduzu avcilar arasindayim eskiden yol toplam 5 saat surerdi sukur allahima
ozaman ben bıraz daha calışayım zamannda dogarsa eklesinler 13 haftama :)
benım bebış zayıfya her gıttıgımde tahmını dogum tarıhı degışıyo
kızlar ben sabaha kadar bir sağ bir sol dönüp duruyorum acaba bir sakıncası varmıdır bebeğe bu arada bebekleriniz hangi pozisyonda kafa aşağı olan varmı benimki hala yan yatıyor çok üzülüyorum...
Merhab kızlar
Umarım herkes iyidir.ben grip oldum,Dr imada ulaşamadım,gebelikte grip için ne kullanılıyor biliyor musunuz? Ya gripniçin indi drumamı yoksa kbb yada dahiliyeye mı gitsem?
Sağol Nurcancım,ağzım kuruyor sürekli,acaip su içiyorum bu yüzden
Merhab kızlar
Umarım herkes iyidir.ben grip oldum,Dr imada ulaşamadım,gebelikte grip için ne kullanılıyor biliyor musunuz? Ya grip için kendi drumamı yoksa kbb yada dahiliyeye mı gitsem?
kızlar bu arada loğusalık dönemi hakkında ne düşünüyosunuz ? malum sonlara gelirken bunuda konuşmak lazım..yani bu dönemden kastım hani tek banyoya girilmez evde tek kalınmaz ...vs gibi.nasıl önlemler almayı düşünüyosunuz?
kızlar bu arada loğusalık dönemi hakkında ne düşünüyosunuz ? malum sonlara gelirken bunuda konuşmak lazım..yani bu dönemden kastım hani tek banyoya girilmez evde tek kalınmaz ...vs gibi.nasıl önlemler almayı düşünüyosunuz?
Haha dimi don haftaya kdr calissak dr da goz yumsa:) 1 2 gunu idare eder de fazlasini bilemiycem:) ben 37 yi doldurayim baska bi sey istemiyorum ya aynen gelip evde yaticam sabirla bekliyorum bu hafta bitince 3 hftm kalcak
Merhab kızlar
Umarım herkes iyidir.ben grip oldum,Dr imada ulaşamadım,gebelikte grip için ne kullanılıyor biliyor musunuz? Ya grip için kendi drumamı yoksa kbb yada dahiliyeye mı gitsem?
Merhab kızlar
kızlar asagıda ısımler bırıktı kımse yazmıyo.hastane odası susleme ve dogum fotocusuyla ılgılı ne dusunuyosunuz?ne kdrlık bır butce ayırıyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?