Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
Cnm erken yada gec dogsa da bebek toplamda ayrildiin andan itibaren 16 haftan var bebegin erken dogarsa 3 haftadan kalan siren dog sonrasina atiyo fakat gec dogarsa da dogum sorasi 13 haftandan yiyecektir.

Cnm erken yada gec dogsa da bebek toplamda ayrildiin andan itibaren 16 haftan var bebegin erken dogarsa 3 haftadan kalan siren dog sonrasina atiyo fakat gec dogarsa da dogum sorasi 13 haftandan yiyecektir.

ozaman ben bıraz daha calışayım zamannda dogarsa eklesinler 13 haftama :)
benım bebış zayıfya her gıttıgımde tahmını dogum tarıhı degışıyo

Biz gercekten sansliyiz.yoksa dayanamazdik.ben de beylikduzu avcilar arasindayim eskiden yol toplam 5 saat surerdi sukur allahima

evet canım ya cok şukur yakın işyerlerimiz zaten uzak olsa ilk zamanlar yanmıştım bulantılardan :) ben bınıyorum bulantım baslıyana kadar gelmış oluyodum işe

ozaman ben bıraz daha calışayım zamannda dogarsa eklesinler 13 haftama :)
benım bebış zayıfya her gıttıgımde tahmını dogum tarıhı degışıyo

Haha dimi don haftaya kdr calissak dr da goz yumsa:) 1 2 gunu idare eder de fazlasini bilemiycem:) ben 37 yi doldurayim baska bi sey istemiyorum ya aynen gelip evde yaticam sabirla bekliyorum bu hafta bitince 3 hftm kalcak

Merhab kızlar

Umarım herkes iyidir.ben grip oldum,Dr imada ulaşamadım,gebelikte grip için ne kullanılıyor biliyor musunuz? Ya grip için kendi drumamı yoksa kbb yada dahiliyeye mı gitsem?

Son düzenleme:
kızlar ben sabaha kadar bir sağ bir sol dönüp duruyorum acaba bir sakıncası varmıdır bebeğe bu arada bebekleriniz hangi pozisyonda kafa aşağı olan varmı benimki hala yan yatıyor çok üzülüyorum...

yok cnm ne sakıncası olucak ben sabaha kadar kaçkez dönüyorum bilmiyorum.dönmemek ne mümkün ki zaten ağrı giriyo belli bi müddet sonra
Merhab kızlar

Umarım herkes iyidir.ben grip oldum,Dr imada ulaşamadım,gebelikte grip için ne kullanılıyor biliyor musunuz? Ya gripniçin indi drumamı yoksa kbb yada dahiliyeye mı gitsem?

çok geçmiş olsun cnm..kesinlikle kendi dr.una git derim.bende yakalanmıştım ama gebelikte bünyemiz daha zayıf olduğu için çok geç geçiyo malesef hastalık ve ilaçlar hiçbişeye yaramıyo.bol bol c vitamini ıhlamur çorba tavsiye ediyoeum cnm sana

kızlar bu arada loğusalık dönemi hakkında ne düşünüyosunuz ? malum sonlara gelirken bunuda konuşmak lazım..yani bu dönemden kastım hani tek banyoya girilmez evde tek kalınmaz ...vs gibi.nasıl önlemler almayı düşünüyosunuz?

Merhab kızlar

Umarım herkes iyidir.ben grip oldum,Dr imada ulaşamadım,gebelikte grip için ne kullanılıyor biliyor musunuz? Ya grip için kendi drumamı yoksa kbb yada dahiliyeye mı gitsem?

GEcmis olsun cnm kendi druna gt bence ve ilax kullanmamaya calis dr verse de yani bol portakalsuyu limon sik ic gunde 3 bardak falan ihlamur ic nurcanin dedigi gbi corba ic sivi seylerle atlat atesin ve oksurugun olmadikca sorun yok cnm.hbr ver kendinden.

Ben hic bilmiyorum bi arkdsim solemisti bebek yalniz biraklimiyomus falan e banyo dami yalniz olmuyo?nasi olcak?

Nurcancım ben hiçbirşey yapmayı düşünmüyorum açıkcası. Çünkü bildiğim kadarıyla dinimizde lohusalıkta şu yapılmaz bu yapılmaz diye birşey yok. Adet döneminde yasak olan şeyler yani kuran okumak, namaz kılmak gibi şeyler yasaktır sadece. Diğer duyduğumuz şeylerin hepsi de hurafe, dinde yeri yok. Bana göre lohusa depresyonuna ve lohusa hummasına halk arasında çözüm olarak bulunan şeyler bunlar. Kimse kendini bu yönden korkutmasın. Rabbimin izniyle lohusalıkta bizlerin ve yavrularımızın duacıları melekler olcak inşaallah, hal böyleyken boş yere niye kendimizi sıkalım ki.
Ama şunu da unutmamak gerekir ki bazı olayları, bazı varlıkları düşünerek konuşarak karıştırarak korunmasız olduğumuz bir zamanda davetiye çıkarmamalıyız. Bunun dışında Rabbimin izniyle hiçbirimize birşeycikler olmaz inşaallah:)

Haha dimi don haftaya kdr calissak dr da goz yumsa:) 1 2 gunu idare eder de fazlasini bilemiycem:) ben 37 yi doldurayim baska bi sey istemiyorum ya aynen gelip evde yaticam sabirla bekliyorum bu hafta bitince 3 hftm kalcak

benim bi hafta kaldı ama zaman geçmiyo yaa geçsede ayrılsak izne yoruluyorum artık

benim ilk bebiş :) buyüzden allah nasip ederse annem gelecek yanıma tek kalmam sanırım

Merhab kızlar

inşallah hemencecik iyileşirsin bol bol meyve ye canım dahiliye veya kbb gıtsen bıle verdıgı ılacları kendı doktoruna onaylat sormadan içme yinede

Merhab kızlar

canım çok geçmiş olsun
ben 2 ay önce grip olduğumda kbbye gittim 3 tane ilaç verdi ama antibiyotik için gece ateşlenmezsem başlamamam gerektiğini söyledi.eğer ateşelenirsen anne sağlığı bebekten daha önemli hale gelir hemen başla ilaca demişti.ben o geceyi rahat atlattım ilaçsız ve hiç kullanmadan 5 günde atlatabildim.bu arada çalışıyosan mutlaka doktora git en az 5 günlük rapor al.ben evde kendim ıhlamurla ayağa kalktım,kaynatırken içine kekik,nane,limon,elma kabuğu mandalina kabuğu (evde ne meyve varsa dışlarını çaya kattım içlerini yedim ) koyarak kaynattım içerken de bardağa koca bir tatlı kaşığı bal ekledim.bir de yatıp battaniye altında bolca terle ,terledikçe duşa gir hemen ve üstüne kuru yeni şeyler giy.umarım en kısa sürede düzelirsin.

kızlar asagıda ısımler bırıktı kımse yazmıyo.hastane odası susleme ve dogum fotocusuyla ılgılı ne dusunuyosunuz?ne kdrlık bır butce ayırıyosunuz?

kızlar asagıda ısımler bırıktı kımse yazmıyo.hastane odası susleme ve dogum fotocusuyla ılgılı ne dusunuyosunuz?ne kdrlık bır butce ayırıyosunuz?

Ben doğum fotoğrafçısı ile görüştüm 750 tl diyor çok istiyordum ama sanırırm vazgeçtik kendimiz bi kaç poz çekeriz olur biter o kadar paraya oda yaparım daha odamız bile yok bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…