Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
selammmmmmmmmmmmm[ı] kızlarrrrrrrrrrr

valla ben hiç dogum fotosu falan ayarlamadım ablam ebe-hemşire dogumuma allah nasip ederse girecek ve fotolarını o çekecek göbek bagını o kesecek kızımın ebesi teyzesi olacak yani allah nasip ederse o yüzden hiç araştırmadım ama çok pahalı oldugunu duymuştum bebek şekerim eminönünden yaptırdım hazır evde bekliyo magnet şeklinde yaptırdım lavantalı olarak bebek çikolata mı da kahve dünyasına şipariş verdim emzik şeklinde kgsu 48 tl ve 1 kiloda bayagı var yeter diye düşünüyorum lohusa şerbetimi hastenenin ikramıymış Bakalım allahım hayırlısını nasip etsin umdugumuz bir dogum geçirelim hepimiz inş.amin..

[/ı]

ne sanslıymıssın cnm ya masallah ablan dogumuna gırecek sahane bı durum bu hangı hastanede dogum yapacaksın?belkı benım yapcagım hastaneye denk gelırsın benım dogumuma da gırsın :) ya bebek cikolatası 70 80 her yerde su kahve dunyasına bı bakayım ben de o halde ya amın ınsallah hepımız saglıkla lırız yavrularımızı kucagımıza...

ama bu cikolata acık ole mı bıde kapalı olsa super olrmus valla.o anda yenılmesı gerekır acıklar cunku

NAzyase ve alpan

Gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim...bugun sanki daha iyiyim..dr gitmedim ilac kullanmak istemiyorum,evde dinlenerek falan atlatmaya calısıyorum.

Alpan calısıyorum ama c.tesi gunu dogum oncesi iznime ayrıldım bile:))) bu yuzden dinlenmeye vaktim oluyor

merhaba arkadaşlar. çok fazla siteye giremesemde tanıdık isimleri görmek çok güzel. bizi sürekli geçirmeye calıştıkları ocak anneleri sitesine de bakıyorum arada. ama malesef sorduğum sorulara hiç cevap veren olmuyo. insanlar gale bile almıyo yani. bu başlığı seviyorum .itiraf etmek istedim.

süper o zaman bolca dinlen :)

kızlar asagıda ısımler bırıktı kımse yazmıyo.hastane odası susleme ve dogum fotocusuyla ılgılı ne dusunuyosunuz?ne kdrlık bır butce ayırıyosunuz?

eger yılbasında bılete ıkramıye vurursa düşünüyorum :)) büyük ikramiye vurursa doğum fotografcısı benden :)

Son düzenleme:
kızlar asagıda ısımler bırıktı kımse yazmıyo.hastane odası susleme ve dogum fotocusuyla ılgılı ne dusunuyosunuz?ne kdrlık bır butce ayırıyosunuz?

hastane odası süsleme derken ben sunları düşünüyorum sadece. kapı süsü, bebek sepeti ve şekeri, kolanya ve lokum alayım diyorum. doğum fotoğrafcısı cok pahalı o nedenle anlaşmadım.ebeye makina verip ondan cekmesini isticem. arkadasım falan gelir ailemden gelen olmaz doğum anına sehir dısında oldukları için. arkadasımdan isterim ilk hallerimizi cekmesini. bu sekilde düşünüyorum

Ben hic bilmiyorum bi arkdsim solemisti bebek yalniz biraklimiyomus falan e banyo dami yalniz olmuyo?nasi olcak?

benim ilk bebiş :) buyüzden allah nasip ederse annem gelecek yanıma tek kalmam sanırım

aman ne bileyim kızlar..eskiler hep anlatır yaa hiç kula aşinalığınız olmadı mı işte şöyle oldu böyle oldu falan diye?gerçi benim ilk hamileliğimde hiçbişey olmadı şükür ama ne bileyim işte...mutlaka birilerine bişeyler oldu da bu muhabbetler çıktı dimi ama diye düşünmeden de edemiyorum...

kızlar epeydir beraberiz bu arada birbirimizin bebişlerini nasıl görücez ayy ben merak ederim yaa ...bebişler olunca hemen bırakmayın burayı kendinizi ilk boş vaktinizde buraya atın ve haber verin meleğim doğdu diye.

gırmeye vaktımız olurmu kı acaba yınede vakıt buldukca gırerız ya dogum yaptıktan sonrada sorunlarımız olacak onlara cozum ıcın yıne bırılerıne danısmamız gerekecek :)

dogru yerdesin :) biz burda sordugumuz sorulara cevap alabılıyoruz

kapı susu sepet seker tul hepsını aldım ben evım ıcın hastane odası susleme 500tlymıs valla ben de hastane odamı kendım suslemeyı dusunuyorum ama fotocu tutucam 300 napıyım bı daha bole bı anı yasayamıycaz.dugun fotocusu gbı olmazsa olmaz :)

ay nedenmıs o sezeryan da spınalse sokmaları gerekır ama yanı genel anestezıyse sokmuyolar dıye bılıyorum bak uzuldum ama sımdı ben esımı yanımda ıstıyorum ya sezeryanda da normal dogumda da

aslında facede kapalı bi grup kursak :) daha mikemmel olmaz mı?

DENMAn

Hosgeldin canım,arada bir değil her zaman bekleriz:)))

Vallahi bende süs flan ok,hiç bir şey yapmadım yapmamda sanırım.diğer 2 çocukta sus falan yapmmıstım bundada yapmam herhlde,cunku digerleine haksızlık olur.sonra yarın obur gun sorarlar bana:))) ama emzik seklinde cikolata hosuma gitti,o olabilir.

Nurcancım

Lohusalıgımda ikindiden sonra bebeğin ipte asılı camaşirlarini blkonda birakmamistim,annem ikindiden sonra disarida cocuga ait bir sey birakma dedi bende birkmadim.boyle seylere her ne kadar cok itibar etmemek gereksede yinede onlem almanin kimseye zarari olmayacagi kanaatindeyim,Allah bizleri ve bebeklerimizi korusun:)))

rica ederim ne demek.Cok dogru bi karar cnm ılac almaman hazır evdesın de bol bol dınlen cok sıvı tuket dedıgım gbı c vıtamınının bolca al.yalnız cok onemlı olan sey su atesın cıkar ve oksurursen sıddetlı oksurugu kastedıyorum muhakkak dra gıderek ılac alman gerekır.varsın burnun aksın sorun dııl ınsallah en gec 2 gune kdr atlattım dersın.bu arada cok ıyı bı ılac bılıyorum ben.sole de esın senı bıraz nazlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…