selammmmmmmmmmmmm[ı] kızlarrrrrrrrrrr
valla ben hiç dogum fotosu falan ayarlamadım ablam ebe-hemşire dogumuma allah nasip ederse girecek ve fotolarını o çekecek göbek bagını o kesecek kızımın ebesi teyzesi olacak yani allah nasip ederse o yüzden hiç araştırmadım ama çok pahalı oldugunu duymuştum bebek şekerim eminönünden yaptırdım hazır evde bekliyo magnet şeklinde yaptırdım lavantalı olarak bebek çikolata mı da kahve dünyasına şipariş verdim emzik şeklinde kgsu 48 tl ve 1 kiloda bayagı var yeter diye düşünüyorum lohusa şerbetimi hastenenin ikramıymışBakalım allahım hayırlısını nasip etsin umdugumuz bir dogum geçirelim hepimiz inş.amin..
[/ı]
ama bu cikolata acık ole mı bıde kapalı olsa super olrmus valla.o anda yenılmesı gerekıracıklar cunku
NAzyase ve alpan
Gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim...bugun sanki daha iyiyim..dr gitmedim ilac kullanmak istemiyorum,evde dinlenerek falan atlatmaya calısıyorum.
Alpan calısıyorum ama c.tesi gunu dogum oncesi iznime ayrıldım bile:))) bu yuzden dinlenmeye vaktim oluyor
kızlar asagıda ısımler bırıktı kımse yazmıyo.hastane odası susleme ve dogum fotocusuyla ılgılı ne dusunuyosunuz?ne kdrlık bır butce ayırıyosunuz?
kızlar asagıda ısımler bırıktı kımse yazmıyo.hastane odası susleme ve dogum fotocusuyla ılgılı ne dusunuyosunuz?ne kdrlık bır butce ayırıyosunuz?
Ben hic bilmiyorum bi arkdsim solemisti bebek yalniz biraklimiyomus falan e banyo dami yalniz olmuyo?nasi olcak?
Nurcancım ben hiçbirşey yapmayı düşünmüyorum açıkcası. Çünkü bildiğim kadarıyla dinimizde lohusalıkta şu yapılmaz bu yapılmaz diye birşey yok. Adet döneminde yasak olan şeyler yani kuran okumak, namaz kılmak gibi şeyler yasaktır sadece. Diğer duyduğumuz şeylerin hepsi de hurafe, dinde yeri yok. Bana göre lohusa depresyonuna ve lohusa hummasına halk arasında çözüm olarak bulunan şeyler bunlar. Kimse kendini bu yönden korkutmasın. Rabbimin izniyle lohusalıkta bizlerin ve yavrularımızın duacıları melekler olcak inşaallah, hal böyleyken boş yere niye kendimizi sıkalım ki.
Ama şunu da unutmamak gerekir ki bazı olayları, bazı varlıkları düşünerek konuşarak karıştırarak korunmasız olduğumuz bir zamanda davetiye çıkarmamalıyız. Bunun dışında Rabbimin izniyle hiçbirimize birşeycikler olmaz inşaallah:)
benim ilk bebiş :) buyüzden allah nasip ederse annem gelecek yanıma tek kalmam sanırım
eger yılbasında bılete ıkramıye vurursa düşünüyorum :)) büyük ikramiye vurursa doğum fotografcısı benden :)
sagol canım evet açık çikolataama ben evde kendim çikolata poşetlerine koyup jelatinleyecegim :)
canım ben doktora sormustum gecen normal dogum olursa yanında biri girebilirmiş doğuma ama sezeryanda sokmuyor kımseyı normal olursa yanından bırıne rıca edersın fotograf ıcın cekerler dogum fotografcısı tutsak zaten masrafımız olacak bırde ustune fotograf masrafı oda süslemeyide kendımız yaparız ya tül kapı süsü zaten sekerlerı kendımız yapıcaz
ooo o zaman ben dua etmeye başlıyım senin için sana çıksın diyee :=)
kızlar epeydir beraberiz bu arada birbirimizin bebişlerini nasıl görücez ayy ben merak ederim yaa ...bebişler olunca hemen bırakmayın burayı kendinizi ilk boş vaktinizde buraya atın ve haber verin meleğim doğdu diye.
dogru yerdesin :) biz burda sordugumuz sorulara cevap alabılıyoruzmerhaba arkadaşlar. çok fazla siteye giremesemde tanıdık isimleri görmek çok güzel. bizi sürekli geçirmeye calıştıkları ocak anneleri sitesine de bakıyorum arada. ama malesef sorduğum sorulara hiç cevap veren olmuyo. insanlar gale bile almıyo yani. bu başlığı seviyorum .itiraf etmek istedim.
kapı susu sepet seker tul hepsını aldım ben evım ıcın hastane odası susleme 500tlymıs valla ben de hastane odamı kendım suslemeyı dusunuyorum ama fotocu tutucam 300 napıyım bı daha bole bı anı yasayamıycaz.dugun fotocusu gbı olmazsa olmaz :)hastane odası süsleme derken ben sunları düşünüyorum sadece. kapı süsü, bebek sepeti ve şekeri, kolanya ve lokum alayım diyorum. doğum fotoğrafcısı cok pahalı o nedenle anlaşmadım.ebeye makina verip ondan cekmesini isticem. arkadasım falan gelir ailemden gelen olmaz doğum anına sehir dısında oldukları için. arkadasımdan isterim ilk hallerimizi cekmesini. bu sekilde düşünüyorum
ay nedenmıs o sezeryan da spınalse sokmaları gerekır ama yanı genel anestezıyse sokmuyolar dıye bılıyorum bak uzuldum ama sımdıcanım ben doktora sormustum gecen normal dogum olursa yanında biri girebilirmiş doğuma ama sezeryanda sokmuyor kımseyı normal olursa yanından bırıne rıca edersın fotograf ıcın cekerler dogum fotografcısı tutsak zaten masrafımız olacak bırde ustune fotograf masrafı oda süslemeyide kendımız yaparız ya tül kapı süsü zaten sekerlerı kendımız yapıcaz
kızlar epeydir beraberiz bu arada birbirimizin bebişlerini nasıl görücez ayy ben merak ederim yaa ...bebişler olunca hemen bırakmayın burayı kendinizi ilk boş vaktinizde buraya atın ve haber verin meleğim doğdu diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?