dogru yerdesin :) biz burda sordugumuz sorulara cevap alabılıyoruz
kapı susu sepet seker tul hepsını aldım ben evım ıcın hastane odası susleme 500tlymıs valla ben de hastane odamı kendım suslemeyı dusunuyorum ama fotocu tutucam 300 napıyım bı daha bole bı anı yasayamıycaz.dugun fotocusu gbı olmazsa olmaz :)
ay nedenmıs o sezeryan da spınalse sokmaları gerekır ama yanı genel anestezıyse sokmuyolar dıye bılıyorum bak uzuldum ama sımdıben esımı yanımda ıstıyorum ya sezeryanda da normal dogumda da
aslında facede kapalı bi grup kursak :) daha mikemmel olmaz mı?
gırmeye vaktımız olurmu kı acaba yınede vakıt buldukca gırerız ya dogum yaptıktan sonrada sorunlarımız olacak onlara cozum ıcın yıne bırılerıne danısmamız gerekecek :)
aslında facede kapalı bi grup kursak :) daha mikemmel olmaz mı?
NAZAYSE
.Face fikri güzelmiş hemen uygulamaya koyuyorum:))
KIZLAR
Facede 2013 OCAK ANNELERİ DİYE KAPALI GRUP KURUYORUM. Haberiniz ola... Bana özelden yada buradan isminizi v.s yazarsanız sizi gruba ekleyeyim.ne dersiniz:))))
NAZAYSE
Tavsiyelerin icin sAĞOl canım. Esim canım benim yaa,o kadar iyi ki sağolsun.sabırla katlanıyor her seye.ilk 2 cocukta bole degildi,ama olgunlasiyoruz evlilikta cocukta...Face fikri güzelmiş hemen uygulamaya koyuyorum:))
KIZLAR
Facede 2013 OCAK ANNELERİ DİYE KAPALI GRUP KURUYORUM. Haberiniz ola... Bana özelden yada buradan isminizi v.s yazarsanız sizi gruba ekleyeyim.ne dersiniz:))))
cnm ozelden mesaj atamadım sana niye ki acep?
aman masallah masalah ılerden gıdıyo annesı kılosu boyu neymıs?Kızlarr çok şükür çalışabilir raporumu aldım 32+0 rım şimdi iş yerine vericemm bebeğim ultrasonda 34 haftalık çıktı ama
Kızlar 2013 OCAK AYI ANNELERİ grup sayfamız açıldı,hayırlı olsun.simdilik herkese acik sonra kapatacagim
Bekliyorum
al benden de o kadarrrrrrrr :)))ya ben tarattım bulamadım link atsan
begenın olmaz balım gizli olcak grup tamamen yoksa ne yazdıgımız gorulur simdi ben deneyeyım barı ocak 203de anne olacaklar burda toplanalım diye bi grup kuruyorum girmek isteyen bana ozelden mesaj atsın ekleyeyim ok?
yok cnm once uyelerı atıyosun sonra sen de cıkmak ısteyınce otomatık kapanıyoben sonradan kapanır zannettim ama kapanmıyomuş sayfa açınca ..zannediyorum gruplara sadece listendeki kişilerden ekleyebiliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?