Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
NAZAYSE

Tavsiyelerin icin sAĞOl canım. Esim canım benim yaa,o kadar iyi ki sağolsun.sabırla katlanıyor her seye.ilk 2 cocukta bole degildi,ama olgunlasiyoruz evlilikta cocukta...Face fikri güzelmiş hemen uygulamaya koyuyorum:))

KIZLAR

Facede 2013 OCAK ANNELERİ DİYE KAPALI GRUP KURUYORUM. Haberiniz ola... Bana özelden yada buradan isminizi v.s yazarsanız sizi gruba ekleyeyim.ne dersiniz:))))

sende gıdınce bı sor bakalım ne dıcek doguma gırer dedıydıde

Kızlarr çok şükür çalışabilir raporumu aldım 32+0 rım şimdi iş yerine vericemm bebeğim ultrasonda 34 haftalık çıktı ama

gırmeye vaktımız olurmu kı acaba yınede vakıt buldukca gırerız ya dogum yaptıktan sonrada sorunlarımız olacak onlara cozum ıcın yıne bırılerıne danısmamız gerekecek :)

aslında facede kapalı bi grup kursak :) daha mikemmel olmaz mı?

hemen aç geliyorum

cnm ozelden mesaj atamadım sana niye ki acep?

Kızlar 2013 OCAK AYI ANNELERİ grup sayfamız açıldı,hayırlı olsun.simdilik herkese acik sonra kapatacagim
Bekliyorum

begenın olmaz balım gizli olcak grup tamamen yoksa ne yazdıgımız gorulur simdi ben deneyeyım barı ocak 203de anne olacaklar burda toplanalım diye bi grup kuruyorum girmek isteyen bana ozelden mesaj atsın ekleyeyim ok?

begenın olmaz balım gizli olcak grup tamamen yoksa ne yazdıgımız gorulur simdi ben deneyeyım barı ocak 203de anne olacaklar burda toplanalım diye bi grup kuruyorum girmek isteyen bana ozelden mesaj atsın ekleyeyim ok?

ben sonradan kapanır zannettim ama kapanmıyomuş sayfa açınca ..zannediyorum gruplara sadece listendeki kişilerden ekleyebiliyosun

sımdı ısten cıkıcam aksam evden kontrol ederım mesaj hesabımı kızlar.hepınızı operım sımdılık nurcanlaben varım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…