begenın olmaz balım gizli olcak grup tamamen yoksa ne yazdıgımız gorulur simdi ben deneyeyım barı ocak 203de anne olacaklar burda toplanalım diye bi grup kuruyorum girmek isteyen bana ozelden mesaj atsın ekleyeyim ok?
aman ne bileyim kızlar..eskiler hep anlatır yaa hiç kula aşinalığınız olmadı mı işte şöyle oldu böyle oldu falan diye?gerçi benim ilk hamileliğimde hiçbişey olmadı şükür ama ne bileyim işte...mutlaka birilerine bişeyler oldu da bu muhabbetler çıktı dimi ama diye düşünmeden de edemiyorum...
Canım benim daha mesaj hakkım yokmuş gönderemiyorum, ama buraya yazabilirim, Buket Tuğrul hesabımın adı beni de eklermisin
Cepten giriyorum zor oluyo buletcim ayni isimde 4 kisi fln var nasi yapicaz? Profil resmini tarif et istersen
offfff bende gelmek istiyorum yaaa grubaa:) esra kekezoğlu adım msj atıcam ama bitlipapatya ya atmıştım ilk 10 dk bekletiyorlar:)
Ben bebek geç olursa izninden filan düşmüyor diye biliyorum.hımm ısten cıkarken rapor u verecgm kışıye sordum oda gerekmıyo dedı bılmıyomu acaba :) ben doktordan ıstıyeyımde dogum oncesı rapor dıye
birde bana rapor gerekmıyo dyen kışı sey dedı eger bebek 40 hafta tammlandıgında doğmazsa o 5 hafta calıştıgım rapordan dusuyolarmış öylemi?? dogum öncesı ızın 3 haftaymış
kızlar bu arada loğusalık dönemi hakkında ne düşünüyosunuz ? malum sonlara gelirken bunuda konuşmak lazım..yani bu dönemden kastım hani tek banyoya girilmez evde tek kalınmaz ...vs gibi.nasıl önlemler almayı düşünüyosunuz?
kızlar asagıda ısımler bırıktı kımse yazmıyo.hastane odası susleme ve dogum fotocusuyla ılgılı ne dusunuyosunuz?ne kdrlık bır butce ayırıyosunuz?
beni de ekler misin cnm belkıs gürsoy :)
Cnm 2 tane belkis gursoy var biri pembe tshirtlu birinde resim yok hangisi
kızlar ben bugün kontrole gittim..
önce nst çekildi bu sefer sancı çıkmadı..
sonra hayatımda ilk defa alttan muayene oldum:26:
utandım sıkıldım tabi bacağıma da az kalsın kramp giriyordu zaten sol bacağım biraz kitli kaldıramadım oraya
baya bi zorlandım
ama muayneye gelince ilk defa olmasına rağmen aşırı acı olmadı ama tabi hiç olmadı diyemem
açılmam olmamış
hatta böbrek taşı sancısı açılma yaparmış dr um dedi o kadar sancıya rağmen hiç açılman olmamış( taş gibiyim hala) bebek aşağı baskı yapması gerekiyor ama yapmıyor gez dolaş dedi =)
kg da 3050 gibi birşeymiş böle işte kızlar ayın 19unda tekrar gidicez hayrlısı ya inşaAllah normal bi şekilde olur
gerçi bugün olsun çok istemiştikmalum 12.12.12
bizden de böle işte kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?