Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
begenın olmaz balım gizli olcak grup tamamen yoksa ne yazdıgımız gorulur simdi ben deneyeyım barı ocak 203de anne olacaklar burda toplanalım diye bi grup kuruyorum girmek isteyen bana ozelden mesaj atsın ekleyeyim ok?

Canım benim daha mesaj hakkım yokmuş gönderemiyorum, ama buraya yazabilirim, Buket Tuğrul hesabımın adı beni de eklermisin

Evet eskilerden çok duyuyorum ben de, yok al basması olmuş yok bebeği kaçırmaya kalkmışlar yok musallat olmuşlar falan filan. İlk duyduğum zamanlar epey korkmuştum açıkcası ne yalan söyliyim :) sonra kendimce biraz araştırdım lohusa humması bunlara neden oluyormuş. Daha doğrusu bu hastalığa yakalanınca yüksek ateşten ve iltihaplanmadan dolayı halüsünasyon görmeye başlıyormuş anne. E zaten hormonlar da ani düşüşe geçecek doğumdan sonra, bir de lohusa depresyonu var. Sonuç olarak ortaya böyle hurafeler çıkıyor İnşaallah hiçbirimizin başına gelmez böyle şeyler

offfff bende gelmek istiyorum yaaa grubaa:) esra kekezoğlu adım msj atıcam ama bitlipapatya ya atmıştım ilk 10 dk bekletiyorlar:)

Ben bebek geç olursa izninden filan düşmüyor diye biliyorum.

Ben pek önlem almayı düşünmüyorum. Sadece depresyona meyilli olacagımız için b vitamini içeren şeyler yemeye dikkat ederim herhalde.

kızlar asagıda ısımler bırıktı kımse yazmıyo.hastane odası susleme ve dogum fotocusuyla ılgılı ne dusunuyosunuz?ne kdrlık bır butce ayırıyosunuz?

Bence açıkçası biraz tüketim toplumu dayatması gibi geliyor bunlar. Ben oda filan süsletmicem, zaten kalacağım en fazla 2 gün. Misafirleri de hastanede ağırlamayı düşünmüyorum. Hastaneye en fazla kendi ailelerimiz gelsin tamamdır. Doğum fotosu konusunda da artık bütün makineler zaten güzel foto çekiyor, kendimiz çekeriz diye düşünüyorum.Doğum anının o yeşil örtüleri beni zaten biraz irrite ediyor, fotoğraflarda kalıcı olmasını istemem. ucuza yapan yerler de vardır amaama düzgün olsun derseniz zaten rakamlar 1.000 tl'lerden başlıyor, bebeğin sürekli ihtiyaçları olacak, onlara harcamak daha mantıklı gibi geliyor bana.

Selaaaaaamm herkese wen hamile kalma linkini ilk actiginda hamile kalanlardanim. Sifremi unutmustum giremedim bir turlu ama hep okudum firsat buldukca yazdiklarinizi. Kisacasi ocak annesi olucam kismetse :)). Erkek anasi olucam kismetse :))

kızlar ben bugün kontrole gittim..
önce nst çekildi bu sefer sancı çıkmadı..
sonra hayatımda ilk defa alttan muayene oldum:26:
utandım sıkıldım tabi bacağıma da az kalsın kramp giriyordu zaten sol bacağım biraz kitli kaldıramadım oraya
baya bi zorlandım
ama muayneye gelince ilk defa olmasına rağmen aşırı acı olmadı ama tabi hiç olmadı diyemem
açılmam olmamış
hatta böbrek taşı sancısı açılma yaparmış dr um dedi o kadar sancıya rağmen hiç açılman olmamış( taş gibiyim hala ) bebek aşağı baskı yapması gerekiyor ama yapmıyor gez dolaş dedi =)
kg da 3050 gibi birşeymiş böle işte kızlar ayın 19unda tekrar gidicez hayrlısı ya inşaAllah normal bi şekilde olur
gerçi bugün olsun çok istemiştik malum 12.12.12
bizden de böle işte kızlar

alttan muayene çok kötü bişeyy ya insan o an yerin dibine girse daha iyi..maşallah bebişinede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…