Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
alttan muayene çok kötü bişeyy ya insan o an yerin dibine girse daha iyi..maşallah bebişinede.

ewet ya mahfoldum resmen çok utandım ya:26:
bi de hemşire durdu öööyle baktı dedim aslında ilk defa olacak ne yapmam lazım siz söleyin ben bilmiyorum diye
bari bakmasaydı kenara çekilseydi

aman masallah masalah ılerden gıdıyo annesı kılosu boyu neymıs?

Ayy sorma ya başka drun hastasıyım diye adam hiç ilgilenmedi benim dr özel devlete bağlı değil kendi yazamıyor raporu başka bi özel hast. yönlendktirdi adam kendi baktı sadece ultrasona bize bişey göstermedi sadece oo 34 haftalık çıkıyo iyi büyümüş dedi ne çocuk gördük ekranda ne boyu ne kilosu raporu yazsın diye formaliteden baktı.

ayy ne güzel toplanıyoruz yavaş yavaş

Kızlarr nerde o grup benide ekleyin kime mesaj atcam anlamadım özelden yazayım adresimi kime

Hadi atlatmışşısn gözün aydın geçmiş olsun benimde korkulu rüyam o alttan muayene ve bende aynen senin gibi kasılırım diye çok korkuyorum.Ağda yaptırıken bile kasılırım diye korkuyorum bi de şimdi ne yapmacağımı düşünüyorum Ağrı olmamış bak bu güzel kimi çok ağrıdı o gün bütün gün sancı çektim falan diyor insan daha da ürküyor

Hepinize de günaydınnnnnnn güzel annelerrr

canım yeni gördüm yazdığını eşimle olan fotoğraflı face:)
cnm lıstemde olmayanları ekleyemıyorum ya arkadaslık gonderdım sana kabul et alayım senı gruba ok?

ewet ya mahfoldum resmen çok utandım ya:26:
bi de hemşire durdu öööyle baktı dedim aslında ilk defa olacak ne yapmam lazım siz söleyin ben bilmiyorum diye
bari bakmasaydı kenara çekilseydi

bana gonder cnm link gonder baska ısım soyısımde kısıler de olabılıyo ya karısıklık olmasın

cnm link konulmuyo buraya tam adını soyadını yazsın bide tarif etsin şu diye :)

kızlar 37.haftanın içindeyim son 1 haftadır bebeğimin hareketleri azaldı fark edilir biçimde sonlara geldim diyemi acaba ya

benimkinin de sanki azaldı gibiydi pazar ve pazartesi günü.. tedirgin oldum baya.. ama sonra yine eskisi gibi devam ediyo.. genelde son haftalarda azalır diyolar ama bazıları da hiç öyle düşünmeyin diyo.. hangisine inanacağımı şaşırdım valla..

benımkı basından berı uyusuk oldugu ıcın panıklemıyecegım sanırım son haftalarda

buarada ılknur defne cnm senın facen de ekleme kısmı yok sanırım kapatmıssın mesaj da atılmıyo ole profıl resmıne baktım baktım cıktım cnm

selam kızlar;

bende alttan muayneden tırsanlardanım 38.haftamda yapılcak ama kourkuyorummmmmmmmmmm:18::18::18:

Bu cts nst ye girecem gerçi pztsi günü girmiştim sancı filan çıkmadı bakalım cts günü ne olacak

Zaman azaldıkça heyecan,korku,panik,acaba ne olacak duyguları da artıyoo hayrılı dogumlar olsun hepimizeeeeeeee dün 2 arkadaşımın nikahı birininde dogumu oldu malum 12.12.12 efsanesiiiiiiiiiiiii

Lohusalık benide endişelendiriyo ama ne yapalım çok çok dua edecem artık bende duymuştum yalnız kalınmaz banyo yapılmaz vs şeyleri ama benim burda sadece ablam var ve yigenim okula gidiyo anca o okuldan çıkınca ögleden sonra 3te yanımda olabilir o zmana kadar yalnızım ama hayırlsı ne yapalım allahım korusun

kızlar 37.haftanın içindeyim son 1 haftadır bebeğimin hareketleri azaldı fark edilir biçimde sonlara geldim diyemi acaba ya

benimde gün içinde hareketleri az ama akşam yemek yedikten sonra ve sabaha karşı hep aynı saate hareketli ama çok degil yani eskisi kadar degil yer azaldı galiba sıpanın bide artık hareket edince yani seert hareketlerde canım acıyoo

Bence son aylar dşye canım endişelenme herşey güzel olacak allahın izniye.

şimdi içim rahatladı aynı şeyleri yaşıyoruz ....
amin...Allah yardımcın olsun cnmm
ayy evet yaa nasıl acıtıyo bnm kızda gerdiriyo resmen artık çıkmak istiyo sanırım

Son düzenleme:

yok canım korkmana gerek yok ben kendimi çok kastığım halde aşırı acımadı biraz sızladı o kadar ama sonra geçti bütün gün felanda ağrımadı hatta dr lekelenme olabilir muayneden dolayı o da olmadı şükr

cnm o zmn sen doğum nasıl yapıcaksın biliyosun ki kendini asla kasmaman gerekiyo ben yapamadım işte normal doğumu sezeryana çevirdim

:18: ay canım öyle deme ya inşaAllah normal olur sezeryan hiç ama hiç istemiyorum Rabbim de yaşatmasın inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…