kızlar 37.haftanın içindeyim son 1 haftadır bebeğimin hareketleri azaldı fark edilir biçimde sonlara geldim diyemi acaba ya
sonunda gelebildim :)
bugun kontrole gittim doktora sabah 9da gırdım hastaneye saat 2 yı gecıyodu cıktıgımda nst için 2 saat bekledim tam dogumhanenın kapısında
bebişim kılo almıs hala gerıde ama en azından sımdı 3-4 gun gerıde gozukuyor gecen kontrolde 11gun gerı gıtmıstı nerdeyse sıktıgım meyve suları işe yaradı sanırım
buarada ben dogumhneye gırdıgımde doguma bırını aldılar az daha kacıcaktım kadının bagırmalarını duyunca kadın bagırıyo benım kalp atısları yukselıyokorkudan
haftayada raporu verıcek doktor cuma gelırsın dedı 37+2 oluyorum ama nıyeyse cuma cagırdı 37 oluyosun dedı anlamadım
ay cok yogun ıste drumuz ya valla ama ıdare edıcez surda haftalar kaldı:)meyve cok ıyı gelır demıstım sana cnm ben kılo kılo yıyorum portakal mandalına valla meyvesız duramaz oldum :)2 gun kardasın cnm :) ben de 3 hafta sonra gıdıp raporumu alıcam cnm.haftaya cuma da kontrolum var bakalım benım koftenın durumu nasılll :)
ben yatakta şuna karar verdim sanırım.. :) Chicco Lullaby LX Oyun Parkı Graphica tam net olamıyorum, çünkü daha hiç mağazaya gidip bakmadım, hep netten gördüklerim.. bir de ana kucağı için bi model var aklımda onun da adı.. Tiny Love 3`ü Birarada Uykucu Ana Kucağı .. bunlar e-bebek'te var.. yalnız bu ana kucağına baktıkça beğenim artmaya başladı, beşik gibi, renkleri de güzel.. inş. alabilirim.. :)
:18: ay canım öyle deme ya inşaAllah normal olur sezeryan hiç ama hiç istemiyorum Rabbim de yaşatmasın inşaAllah
canım sanırım kişiye göre değişiklik gösterebiliyor çünkü bizim bebiş son hız devamhatta resmen alttan alttan sızlatıyor beni
sonunda gelebildim :)
bugun kontrole gittim doktora sabah 9da gırdım hastaneye saat 2 yı gecıyodu cıktıgımda nst için 2 saat bekledim tam dogumhanenın kapısında
bebişim kılo almıs hala gerıde ama en azından sımdı 3-4 gun gerıde gozukuyor gecen kontrolde 11gun gerı gıtmıstı nerdeyse sıktıgım meyve suları işe yaradı sanırım
buarada ben dogumhneye gırdıgımde doguma bırını aldılar az daha kacıcaktım kadının bagırmalarını duyunca kadın bagırıyo benım kalp atısları yukselıyokorkudan
haftayada raporu verıcek doktor cuma gelırsın dedı 37+2 oluyorum ama nıyeyse cuma cagırdı 37 oluyosun dedı anlamadım
kızlar doğuma az kaldı sezeryan olacaklar doktor kaçıncı haftada alıcak bebeğinizi gün verdimi size???
canım sanırım kişiye göre değişiklik gösterebiliyor çünkü bizim bebiş son hız devamhatta resmen alttan alttan sızlatıyor beni
kızlar doğumu evimde yapcam yani annemlere falan gitmiycem diyodum ama kararımız değişti.. çünkü doğum yapacağımız hastane evimizden 1 - 1,5 saat sürüyo (hastane erzincanda) .. e bi de kış şartları olunca korkutmaya başladı.. yarın annemlere gidiyoruz.. eşim beni bırakıp dönecek, çalışıyo çünkü.. hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde doğsa minik kızım.. dört gözle bekliyoruz :)
güle güle cnm hayırlı yolculuklarr güzel haberlerini buradan bildirirsin inş..hayırlısıyla
kızlar doğumu evimde yapcam yani annemlere falan gitmiycem diyodum ama kararımız değişti.. çünkü doğum yapacağımız hastane evimizden 1 - 1,5 saat sürüyo (hastane erzincanda) .. e bi de kış şartları olunca korkutmaya başladı.. yarın annemlere gidiyoruz.. eşim beni bırakıp dönecek, çalışıyo çünkü.. hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde doğsa minik kızım.. dört gözle bekliyoruz :)
Bizimki de son gaz devam, aşağıyı da zorlamaya başladı artık, sadece yanlara doğru gerinmekle yetinmiyor. Al eline cipsini kolanı, otur bizimkini izle yani, görüntü dışarıdan bile çok net. Bir de çatı muayenesini büyütmeyin. Ben oldum salı günü, birşey yok.Bir an irkiliyorsunuz o kadar. Doktor gayet ustalıkla yaptı, örtüyü kaldırmadı, gözüyle bakmadı bile, eliyle örtünün altından yerini buldu ve 3-4 saniye birşey sürdü toplam.
Ben raporumu aldım artık, evdeyim son 4 hafta.Tabii raporu devlet hastanesinden aldığım için yine ufak çapta bir sinir harbi yaşadım. Gittiğim özel doktorun sgk anlaşması olmaması da böyle uğraştırıyor biraz. Şimdi 4 hafta evdeyiz iç içe
slm arkadaslar ben de wen ılk gebelık konusunu actıgında katılan fakat sonrasında calısmam sebebıyle pek bakamayan arkadaslardanım..10 gundur dogum oncesıızne ayrıldım evdeyım ve baktım kı dogumlarımız yaklasmıs tatlı telaslar sarmıs..ne de cabuk gectı mayıstan bu yana zaman hala ınanamıyorum:))ben de 37. haftadayım haftaya carsamba catı muayenem var.kızım basasagı duruyo bakalım catım ıcın ne dıyecek doktor normal dogum olsun ıstıyorum tabıkı ama hakkımızda hayırlısı..heyecan var korku var sevınc var karmakarısıgım....allahım hepımızı kurtarsın sag salım.....hastane cantamı da hazırladım eksıgım varmı yok mu bbılmıyorum ama sizler neler koydunuz cok abartmadım ben gereklı seyler koydugumu dusunuyorum ama kımısı havlu dıyor ben havlu koymadım hastanemle de görüşmem lazım dogumda neler temın ettıklerını..sizlerin fıkrı nedir??
slm arkadaslar ben de wen ılk gebelık konusunu actıgında katılan fakat sonrasında calısmam sebebıyle pek bakamayan arkadaslardanım..10 gundur dogum oncesıızne ayrıldım evdeyım ve baktım kı dogumlarımız yaklasmıs tatlı telaslar sarmıs..ne de cabuk gectı mayıstan bu yana zaman hala ınanamıyorum:))ben de 37. haftadayım haftaya carsamba catı muayenem var.kızım basasagı duruyo bakalım catım ıcın ne dıyecek doktor normal dogum olsun ıstıyorum tabıkı ama hakkımızda hayırlısı..heyecan var korku var sevınc var karmakarısıgım....allahım hepımızı kurtarsın sag salım.....hastane cantamı da hazırladım eksıgım varmı yok mu bbılmıyorum ama sizler neler koydunuz cok abartmadım ben gereklı seyler koydugumu dusunuyorum ama kımısı havlu dıyor ben havlu koymadım hastanemle de görüşmem lazım dogumda neler temın ettıklerını..sizlerin fıkrı nedir??
cnm hic yasnmadı etrafımda.Boyle bir uygulama oldugunu biliyorum ama henuz vaktın var neden sonlara dogru alınmıyo dıkısler.Ya bebek erken davranırsa?Drla etraflıca konusman lazım.Bence bebısın kalabıldıı kdr kalsın...Selam kızlar,
Bakınca acısıyla tatlısıyla bitiyor inşallah hamileliklerimiz. En fazla 1- 1,5 ay kaldı bebişleri kucağımıza almaya. Artık iyicre heyecan basmıştır herkesi. Beni çok bastı aslında zira bu hafta 27. haftamda atılmış olan rahim ağzı dikileri alınacak kısmetse. Aranızda bu durumu yaşayan kimse var mı? Ya da etrafında olan. Şimdi bu dikişler alınınca ne kadar zaman dayanıyor bebekler? İnternetten araştırdığım kadarıyla kısa bir süre yoksa Aralık annesi mi olucam ben? Doktordan sonra da yazarımbilgilerimi ama şu an meraktayım. Bilen varsa erken dönüş yapar mı?
Herkese hem iyi bir hafta hem de şimdiden acısız sancısız doğumlar diliyorum. :)
kızlar doğuma az kaldı sezeryan olacaklar doktor kaçıncı haftada alıcak bebeğinizi gün verdimi size???
mrb canım hatırlamaıdm ben senı hıc bayaa bı ara vermıssın :) biz de hep konustk kızlarla bir arkadasımın paylastıgını paylasayım senınle soyle ki;
4 çift çorap
3 adet yün hırka,
5 - 6 adet bebek önlüğü,
2 - 3 havlu,
Birkaç tane yeni doğanlar için hazır alt bezi,
Altını temizlerken kullanmak için temizleyici mendiller,
İsterseniz beşiğini süslemek için bir oyuncak,
Sıcak tutacak 1 battaniye,
Bebeğinizi eve götürürken kullanmanız için bir ana kucağı,
Biberon, emzik gibi malzemeler
Doğuma giderken sizin çantanızda neler olmalı?
Sağlık karneniz ve hamilelik dosyanız,
Hijyenik kadın pedi,
Bir sabahlık,
Göğüs kısmı kolaylıkla açılabilecek 2-3 takım pijama veya gecelik,
2 - 3 çift çorap ve bir çift terlik,
Boy ve saç havlusu,
Bol miktarda alt ve üst iç çamaşırı,
Kirli çamaşırlar için bir torba,
Adres defteriniz,
Fotoğraf makinası ve kamera,
Deodorant, pudra, diş macunu ve fırçası, tarak, şampuan, kağıt peçete ve havlu, nemlendirici ruj, temizleme mendilleri, kişisel temizlik malzemeleriniz,rahatamak ıcın kıtap muzık vb.
hayırlı dogumlar olsun...
cnm hic yasnmadı etrafımda.Boyle bir uygulama oldugunu biliyorum ama henuz vaktın var neden sonlara dogru alınmıyo dıkısler.Ya bebek erken davranırsa?Drla etraflıca konusman lazım.Bence bebısın kalabıldıı kdr kalsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?