mrb canım hatırlamaıdm ben senı hıc bayaa bı ara vermıssın :) biz de hep konustk kızlarla bir arkadasımın paylastıgını paylasayım senınle soyle ki;
4 çift çorap
3 adet yün hırka,
5 - 6 adet bebek önlüğü,
2 - 3 havlu,
Birkaç tane yeni doğanlar için hazır alt bezi,
Altını temizlerken kullanmak için temizleyici mendiller,
İsterseniz beşiğini süslemek için bir oyuncak,
Sıcak tutacak 1 battaniye,
Bebeğinizi eve götürürken kullanmanız için bir ana kucağı,
Biberon, emzik gibi malzemeler
Doğuma giderken sizin çantanızda neler olmalı?
Sağlık karneniz ve hamilelik dosyanız,
Hijyenik kadın pedi,
Bir sabahlık,
Göğüs kısmı kolaylıkla açılabilecek 2-3 takım pijama veya gecelik,
2 - 3 çift çorap ve bir çift terlik,
Boy ve saç havlusu,
Bol miktarda alt ve üst iç çamaşırı,
Kirli çamaşırlar için bir torba,
Adres defteriniz,
Fotoğraf makinası ve kamera,
Deodorant, pudra, diş macunu ve fırçası, tarak, şampuan, kağıt peçete ve havlu, nemlendirici ruj, temizleme mendilleri, kişisel temizlik malzemeleriniz,rahatamak ıcın kıtap muzık vb.
hayırlı dogumlar olsun...
cnm hic yasnmadı etrafımda.Boyle bir uygulama oldugunu biliyorum ama henuz vaktın var neden sonlara dogru alınmıyo dıkısler.Ya bebek erken davranırsa?Drla etraflıca konusman lazım.Bence bebısın kalabıldıı kdr kalsın...
çok moralim bozuk dr um izine ayrılmış 31 aralık günü burada hastanede olacakmış kış kış ne izini buki anlamadım herşeyimiz hazır çantamız odamız temizliğimizi bile yaptık erken olur bişey olur temkinli davranmak adına ama doktorumuz yok 7 ocağa gün vermişti devlet hastanesi olnca böylemi oluyor yani 3 haftam kaldı ben ne yapıcam kontrole en son 15 gün önce gitmiştim 10 gün aralıklarla çağırıcam artık seni demişti ama pat diye yok oluverdi ne yapsan aynı hastanede başka dr gözüksemmi son haftalarda bu kadar aralıkm veremem??? dr geliş tarihinide bekleyemem ya bebek erken gelmeye kalkarsa of of of aklımda bir sürü soru
ben de şimdi geldim doktordan,rahim içi gelişme geriliğimize bağlı olarak suyumuz azalmaya başlamış doktorum artık haftada 2 gün göreceğim seni dedi.perşembeye tekrar randevu verdi.nstye bağlayıp suyumuz ne durumda kontrol edecek.2 hafta daha dayanırsa kızımın emme kabiliyeti de gelişmiş olacakmış,bizim cimcimede ocak ayını bekleyemeden doğacak sanırım
Bence baska dra gorunmelisin son haftalar cok onemli cnm senin anlamadigin sancilarin kasialarin olabilir.dr takip etmeli
Uzulme cnm suan bile gayet iyi bi haftadasin .ocak bebekleri beklemiyo buble dogum yapti facede grup kurduk pek ugramiyoruz buraya :) 1 oglumuz oldu biraz erken geldi.insallah bekler senin bebisin cnm...
bu esyalar niye bu kadar cok ki? hastanede hersey var sonucta. havlu falan her zmn degisior. terlik var. hirka falan sart mi ki? sicak olnaz mi ki hastane? ben sordum hatta orda olduun surece gogis ucu kremi bile onlar verio. bebek icinde takim falan veriolar. benim cantam kucucuk bisi oldu. eksik mi ki?
cnm ozel mesaj attım sana facede bulamadım seni link calısmıyo bi kontrol et cnm olur mu?hayrlı olsun canım ben sana özel mesajla eklemen için profilimi gönderdim ama gelmedi mi? eklenmedim de..:44:
Vaktınde gelsın cnm melegın.bende hamılelıkten cok once olmustu kendımı camdan atmak ıstemıstım.bu kdr kasıntıyla bi insan yasayamazdi.dra gittim bi ilac verdi ama asıl onemlı olan baharatlı yememek ve resmen soguk dus almak dedı sıcak kasıntıyı azdırıyo.yataga gırınce ısınan vucut ozellıkle cıldırıyo.gece sabaha kdr uyuyamıyodum.sonra sukurler olsun gectı sıse sıse kolonya bıtırıyodum.allah kımseye vermesın.cok zor.sen sımdı her kremı kullanamazsın da derı emdıgı ıcın ama yıne dra gıt ve soguk dus al derım.acıl sıfalar dılerim.Kızlar extra bir sorun ile yine ben..
Kaşınıyorum. Hem de fecciiiiii bi şekilde. Neyse ki yarın dr randevum var. Hemen sorucam. Dikişlerde alıncak yarın. Offff yaaaa.. Çin işkencesi gibi oldu bu hamilelik bana. Aranızda benim gibi kaşınan var mı? Ellerim, kollarım, ayaklarım.. Deli gibiyim, uyuyamıyorum kaşıntıdan. Bebişe bişi olmasından korkar oldum. Erken merken doğurmak istiyom ben artık. Şöyle sağlıkla alsam ufaklığı kollarıma. Off yaaa..
selam kızlar;
bugün benim işyerinde ki son günüm çok şükür artıkın ev hanımlıgına terfi edecegim sonrada kızımı bekleyip annelige Allahın izniyle terfi edecegim inş.amin...
çok şükür sıkıntımız yok bakalım arada bşr sag kasıgım agrıyoo o kadar ,
hepinize saglıklı ve mutlu dogumlar diliyorum öptüm..
Kızlar extra bir sorun ile yine ben..
Kaşınıyorum. Hem de fecciiiiii bi şekilde. Neyse ki yarın dr randevum var. Hemen sorucam. Dikişlerde alıncak yarın. Offff yaaaa.. Çin işkencesi gibi oldu bu hamilelik bana. Aranızda benim gibi kaşınan var mı? Ellerim, kollarım, ayaklarım.. Deli gibiyim, uyuyamıyorum kaşıntıdan. Bebişe bişi olmasından korkar oldum. Erken merken doğurmak istiyom ben artık. Şöyle sağlıkla alsam ufaklığı kollarıma. Off yaaa..
slm arkadaslar ben de wen ılk gebelık konusunu actıgında katılan fakat sonrasında calısmam sebebıyle pek bakamayan arkadaslardanım..10 gundur dogum oncesıızne ayrıldım evdeyım ve baktım kı dogumlarımız yaklasmıs tatlı telaslar sarmıs..ne de cabuk gectı mayıstan bu yana zaman hala ınanamıyorum:))ben de 37. haftadayım haftaya carsamba catı muayenem var.kızım basasagı duruyo bakalım catım ıcın ne dıyecek doktor normal dogum olsun ıstıyorum tabıkı ama hakkımızda hayırlısı..heyecan var korku var sevınc var karmakarısıgım....allahım hepımızı kurtarsın sag salım.....hastane cantamı da hazırladım eksıgım varmı yok mu bbılmıyorum ama sizler neler koydunuz cok abartmadım ben gereklı seyler koydugumu dusunuyorum ama kımısı havlu dıyor ben havlu koymadım hastanemle de görüşmem lazım dogumda neler temın ettıklerını..sizlerin fıkrı nedir??
Selam kızlar,
Bakınca acısıyla tatlısıyla bitiyor inşallah hamileliklerimiz. En fazla 1- 1,5 ay kaldı bebişleri kucağımıza almaya. Artık iyicre heyecan basmıştır herkesi. Beni çok bastı aslında zira bu hafta 27. haftamda atılmış olan rahim ağzı dikileri alınacak kısmetse. Aranızda bu durumu yaşayan kimse var mı? Ya da etrafında olan. Şimdi bu dikişler alınınca ne kadar zaman dayanıyor bebekler? İnternetten araştırdığım kadarıyla kısa bir süre yoksa Aralık annesi mi olucam ben? Doktordan sonra da yazarımbilgilerimi ama şu an meraktayım. Bilen varsa erken dönüş yapar mı?
Herkese hem iyi bir hafta hem de şimdiden acısız sancısız doğumlar diliyorum. :)
evet benim muhtemel doğum tarihi 26 Ocak 2013 olmasına rağmen 39 haftanın dolduğu gün olan 19 Ocak 2013 te sezeryana alıcak gün verince insan daha bir heyecanlanıyor nedense ikinci sezeryanım ama çok heyecanlıyım birde minik kayrama kavuşacağım için galiba bu heyecan... onu görmeyi çok istiyorum....
çok moralim bozuk dr um izine ayrılmış 31 aralık günü burada hastanede olacakmış kış kış ne izini buki anlamadım herşeyimiz hazır çantamız odamız temizliğimizi bile yaptık erken olur bişey olur temkinli davranmak adına ama doktorumuz yok 7 ocağa gün vermişti devlet hastanesi olnca böylemi oluyor yani 3 haftam kaldı ben ne yapıcam kontrole en son 15 gün önce gitmiştim 10 gün aralıklarla çağırıcam artık seni demişti ama pat diye yok oluverdi ne yapsan aynı hastanede başka dr gözüksemmi son haftalarda bu kadar aralıkm veremem??? dr geliş tarihinide bekleyemem ya bebek erken gelmeye kalkarsa of of of aklımda bir sürü soru
ben de şimdi geldim doktordan,rahim içi gelişme geriliğimize bağlı olarak suyumuz azalmaya başlamış doktorum artık haftada 2 gün göreceğim seni dedi.perşembeye tekrar randevu verdi.nstye bağlayıp suyumuz ne durumda kontrol edecek.2 hafta daha dayanırsa kızımın emme kabiliyeti de gelişmiş olacakmış,bizim cimcimede ocak ayını bekleyemeden doğacak sanırım
bu esyalar niye bu kadar cok ki? hastanede hersey var sonucta. havlu falan her zmn degisior. terlik var. hirka falan sart mi ki? sicak olnaz mi ki hastane? ben sordum hatta orda olduun surece gogis ucu kremi bile onlar verio. bebek icinde takim falan veriolar. benim cantam kucucuk bisi oldu. eksik mi ki?
Kızlar benim bulantılarım yeniden başladı
bu arada bnm tarihim belli oldu ayın 26 sı haftaya çarşamba sezeryana alınıyorum ama kasılmalarım sıklaştı bekler mi benim meleğim bilmem
gozun aydın :))sen mı ıstedın zorunlu mu olacaksın cnm sezeryan allah kolaylıkla kurtarsın sag salım al ıns kucagına darısı bize:)
bu arada bnm tarihim belli oldu ayın 26 sı haftaya çarşamba sezeryana alınıyorum ama kasılmalarım sıklaştı bekler mi benim meleğim bilmem
ilk çocuk sezeryan cnm ama ilkinide ben istemiştim zaten..sağol dediğin gibi darısı hayırlısıyla sizinde başınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?