Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
çok moralim bozuk dr um izine ayrılmış 31 aralık günü burada hastanede olacakmış kış kış ne izini buki anlamadım herşeyimiz hazır çantamız odamız temizliğimizi bile yaptık erken olur bişey olur temkinli davranmak adına ama doktorumuz yok 7 ocağa gün vermişti devlet hastanesi olnca böylemi oluyor yani 3 haftam kaldı ben ne yapıcam kontrole en son 15 gün önce gitmiştim 10 gün aralıklarla çağırıcam artık seni demişti ama pat diye yok oluverdi ne yapsan aynı hastanede başka dr gözüksemmi son haftalarda bu kadar aralıkm veremem??? dr geliş tarihinide bekleyemem ya bebek erken gelmeye kalkarsa of of of aklımda bir sürü soru

selam cnm hatırlamaman cok normal soylekı ılk gebelık testı resımlerımı 9 mayısta koymustum ve sılıktı burdakı arkadaslar var var dedıler onların cesaretıyle kan testı yapıp hamıs oldugumu ogrenmıstım hem de anneler gününde :))bırcogumuz aynıdır zaten gerci..aylar ne cabuk gectı ınanamıyorum 37 haftalık olduk normal olsun cok ıstıyorum ınsaallah nasıp olur sag salım normal dogumla bebıslerımızı kucagımıza almak...sancılarınız ne alemde mesela benım kasıklarda batma cok oluyor bır de karnımda gerılmeler aslında o gerılmeler rahım kasılmasıymıs arkadasıma doktoru oyle soylemıs yanı bu kasılmalar normal dogum habercısıdır umarım öyle umuyorum..

ben de şimdi geldim doktordan,rahim içi gelişme geriliğimize bağlı olarak suyumuz azalmaya başlamış doktorum artık haftada 2 gün göreceğim seni dedi.perşembeye tekrar randevu verdi.nstye bağlayıp suyumuz ne durumda kontrol edecek.2 hafta daha dayanırsa kızımın emme kabiliyeti de gelişmiş olacakmış,bizim cimcimede ocak ayını bekleyemeden doğacak sanırım

saol canim ya. internete baktim en son 37 haftaymis alinma tarihi. sonra da kisa zaman sonra dogum olcakmis.ama kisa zaman ne zaman ki? onumuzdeki hafta dogurmam herhalde..? :) :)

bu esyalar niye bu kadar cok ki? hastanede hersey var sonucta. havlu falan her zmn degisior. terlik var. hirka falan sart mi ki? sicak olnaz mi ki hastane? ben sordum hatta orda olduun surece gogis ucu kremi bile onlar verio. bebek icinde takim falan veriolar. benim cantam kucucuk bisi oldu. eksik mi ki?

Bence baska dra gorunmelisin son haftalar cok onemli cnm senin anlamadigin sancilarin kasialarin olabilir.dr takip etmeli

Uzulme cnm suan bile gayet iyi bi haftadasin .ocak bebekleri beklemiyo buble dogum yapti facede grup kurduk pek ugramiyoruz buraya :) 1 oglumuz oldu biraz erken geldi.insallah bekler senin bebisin cnm...

hayrlı olsun canım ben sana özel mesajla eklemen için profilimi gönderdim ama gelmedi mi? eklenmedim de..:44:

Kızlar extra bir sorun ile yine ben..

Kaşınıyorum. Hem de fecciiiiii bi şekilde. Neyse ki yarın dr randevum var. Hemen sorucam. Dikişlerde alıncak yarın. Offff yaaaa.. Çin işkencesi gibi oldu bu hamilelik bana. Aranızda benim gibi kaşınan var mı? Ellerim, kollarım, ayaklarım.. Deli gibiyim, uyuyamıyorum kaşıntıdan. Bebişe bişi olmasından korkar oldum. Erken merken doğurmak istiyom ben artık. Şöyle sağlıkla alsam ufaklığı kollarıma. Off yaaa..

hastaneden hastaneye degısıyor canım verdıklerı seyler bende gdınce sorcam bu hafta ne verıyolar nevermıyolar ona gore hazırlayacagım cantamı

hayrlı olsun canım ben sana özel mesajla eklemen için profilimi gönderdim ama gelmedi mi? eklenmedim de..:44:
cnm ozel mesaj attım sana facede bulamadım seni link calısmıyo bi kontrol et cnm olur mu?

Vaktınde gelsın cnm melegın.bende hamılelıkten cok once olmustu kendımı camdan atmak ıstemıstım.bu kdr kasıntıyla bi insan yasayamazdi.dra gittim bi ilac verdi ama asıl onemlı olan baharatlı yememek ve resmen soguk dus almak dedı sıcak kasıntıyı azdırıyo.yataga gırınce ısınan vucut ozellıkle cıldırıyo.gece sabaha kdr uyuyamıyodum.sonra sukurler olsun gectı sıse sıse kolonya bıtırıyodum.allah kımseye vermesın.cok zor.sen sımdı her kremı kullanamazsın da derı emdıgı ıcın ama yıne dra gıt ve soguk dus al derım.acıl sıfalar dılerim.

selam kızlar;

bugün benim işyerinde ki son günüm çok şükür artıkın ev hanımlıgına terfi edecegim sonrada kızımı bekleyip annelige Allahın izniyle terfi edecegim inş.amin...

çok şükür sıkıntımız yok bakalım arada bşr sag kasıgım agrıyoo o kadar ,

hepinize saglıklı ve mutlu dogumlar diliyorum öptüm..

Darısı başıma canım bende cuma gıdıcem doktora verıcek raporu sonra bende evdeyim çok şükür gün sayıyorum

canım idrar yolları enfeksiyonu varsa ondan olabilir neyseki yarın dr gidecekmişsin ihmal etme mutlaka sor zaten tahlil ister sanırım

amin inş. hayırlısı olur hepimiz için.sağlıklı bi şekilde doğar evlatlarımız inş...

hiç duymadım cnm hakkında hayırlısı olur inş....

bnmde 2.sezeryanım ama bu seferkinde çok fazla bilinçli olduğum için çok korkuyorum ve çok heyecanlıyım....

devlet hastanelerinden nefret ediyorum işte bu ilgisizlikleri yüzünden..Allah düşürmesin.

hayırlısı olsun inş...

her hastane de aynı imkanlar sağlanmıyo ne yazık ki sağlanan hastanede yapanlar şanslı valla
Kızlar benim bulantılarım yeniden başladı

aynn cnm bnmde :/

bu arada bnm tarihim belli oldu ayın 26 sı haftaya çarşamba sezeryana alınıyorum ama kasılmalarım sıklaştı bekler mi benim meleğim bilmem

bu arada bnm tarihim belli oldu ayın 26 sı haftaya çarşamba sezeryana alınıyorum ama kasılmalarım sıklaştı bekler mi benim meleğim bilmem

gozun aydın :))sen mı ıstedın zorunlu mu olacaksın cnm sezeryan allah kolaylıkla kurtarsın sag salım al ıns kucagına darısı bize:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…