Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
kızlar meraba.ben şubat annes,y,m.bir sorum olacaktı.bu y doktorlarınız sizi kaç haftada bir çağırıyor.beni 30. haftada çağırdı, sonrasındada 37. haftada gel dedi.arada tam 45 gün var normalmi.bu son ayda 1.5 ay muayene etmemesi?

Bana cok doğal gelmedi doğrusunu istersen. Bi kere aralarda bi yerlerde bi kan sayımı var. Ayrıca son aylarda bebeğin takibi biraz daha önemli. Gelişimini takip edicek sonuçta. Bence sen şöyle 33,34 haftalarda bi git, eğer sorun olur gibi diyorsan o zmn kafadan bişey atıp git, ağrım sızım falan var gibi. Bebek ve sen muhteşem durumda olsanız dahi takip önemli sonuçta. Ama kafana da takma )

Hadi bakalım, hayırlı doğumlar olsun.

Dün drdaydım. Alındı dikişler. Akşam hafif bi kanamam oldu, neydi acaba. Birazdan dru arayıp sorcam. Kaşıntı için tekrar testler yaptı. Bakalım. Ne çıkcak. Dün dikişler alınırken canım çok acıdı Dedim dra burdan bebek nasıl çıkck die, o da ben de bilmiyorum dedi. Çok dardı, korktum ben doğumdan. Keşke hiç bilmeseydim acıyı. Şimdi korkuyorum, bilmeseydim sürpriz olurdu doğum acısı. 10 cm açılınca bu kadar acıyorsa çocuğun kafası geçerken, ooooyyyy düşünemiyorum. Hayırlısı bakalım.

tahrıs olmustur ondandır hafıf kanaman sen yıne de sor tabıı de.10 cm acılana kdr zaten her sey sonrasında cocuk pat dıye doguyo.merak etme:)hayırlı dogumlar olsun

bence hıc hıc normal diil baslarda bile max.1 kere 4 hafta dedi bana dr sonrasında hep 3 hafta sımdı her haftaya duser kesın.sen bı daha konus bence cnm...

canım ben en son 32 de gıttım rapor ıcın sonra 35 te cagırdı 35ten sonrada her hafta geleceksın dedı okadar uzun sure bebegı hıcmı kontrol etmıcek kılo alıyormu almıyormu herhangı bır sorun varmı dıye

inşallah bekler canım hayırlısıyla haberlerini bekliyoruz
amin cnm..
anladım cnm..ne mutlu gun sayarsın artık
haberli oluncada geçmiyor yaa saniyeleri sayıyorum resmen
bence hiç normal değil ilk defa duydum böyle birşeyi her ay çağırması lazım...
hadi bakalım, teker teker geliyor bebiler. Hayırlı olsun. Habersiz bırakma bizi. :)
inş. hayırlısıyla olsun cnm haberini veririm..

10 cm açılsın dua et ondan sonra çıktı bil zaten..5 6 7 cm le doğum yapan biliyorum...

erken doğum riskimize karşılık şeker siparişimi vereceğim ama tarihimiz belli değil :S
şimdi sadece yıl yazdırayım dedim bu sefer de doktorun yılbaşını göremeyebiliriz sözleri kulağımda çınlıyor ,etikete 2012 mi yazdırsam 2013 mü pofff

bana da ole yapt cnm sımdı 35 doluyo 2 gun sora gidicem nstye sokar heralde sora da her hafta cagırır dıye dusunuyorum.ohh duygu sen de ızne cok yaklastın masallah ya darısı basıma

tam tarıhı yazamadıktan sonra yılı yazmanın da bı anlamı yok bence cnm.ben tarıh yazdırmadım.planlı dııl sonucta dogum.hastane sekerlerı bunlar.mevlıtte dagıtacagıma yazdırıcam.

Saol cnım. Benim ki zaten serklajlı olduğu için dikişten sonra kalan santim 2.5. :) yani zaten 7.5 açıklığım hunileşmem falan var. Bu zmana kadar zor tuttuk fırlamayı :) şimdiden sonra 1 cm daha açılsa o amn rahatca doğururum o zmn. yine yatışa geçtim erken doğmasın diye ya :) bakalım. Eğer doğuma geçersem plan yapıyorum arabada mesaj atcam burdan DOĞURUYORUM KIZLAAAAAARRRR die :) İnşalla yazabilirim.

Benimkilerde de bişi yazmıyo canım. Sonuçta planlı doğum değil ya. Boş kağıt taktır. Gelenlere kalem ver, kendileri yazsın ))
Eğlenmene bak sen.

inş.. cnm yazabilirsin... :) ama artık korkma zatn bundan sonra erken doğum riskin falan yok.atlatmışsın artık...bundan sonra olabilicek herşey normal kabul edilir.. değmesin

ay maşallah herkese ne güzel az zaman kaldı artık doğumu konuşur olduk hepimiz. bir o kadar da heyecanlı bekleyişş :)) bnm uykuya dalma aşamasında biraz sıkıntı yaşıyorum birde geceleri çok sık wc deyim onun dışında Allah' a şükür iyi hissediyorum. ptesi itibariyle izine de ayrıldım evimizdeyiz.. yarın anneanne ve babaanne ile birlikte bebşimizin odasını yerleştiricez. miss gibi olucak oğluşumuzun odası :)) bebişim tersti ptesi gittiğimizde öğrendikki dönmüş ay çok heyecanlandım döndüğünü duyunca..

bu arada egemize eşim blog site açtı . şimdilik ikimizde birer yazı paylaştık ama doğuncxa artık buradan onun hem gelişimini hem resimlerini paylaşıp ona hatıra bir sayfa olsun istiyorum. bakmak isterseniz egeturen blogspot yazarsanız çıkar. :))

hadi hamişler bol dinlenmeli günlerr...

bana da ole yapt cnm sımdı 35 doluyo 2 gun sora gidicem nstye sokar heralde sora da her hafta cagırır dıye dusunuyorum.ohh duygu sen de ızne cok yaklastın masallah ya darısı basıma

izne cıktım canım bugun ogleden sonra gerı geldım bıraz zor oldu ama kardan trafık felctı eve gelene kadar canım cıktı yarın cagırdı doktor ama tek gıdemem bu karda artık rapor pazartesıye kaldı işyerindekilere soyledım pazartesı alıcam dıye sorun olmaz dedıler

bugün nst ve bebeğin suyunu baktırmak için kontrole gittim.tansiyonumuz 16-9 larda ,yarın sabah öğlen akşam tekrar ölçüp doktora bilgi vereceğim.ve yeni görevi 24 saat idrar biriktiricez.ctesi tekrar nst için giderken idrarı da götürcez ,bebişimin gelişme geriliğinden sonra yeni şüphemiz gebelik zehirlenmesi...

ayy cnm inş. kötü sonuçlar almazsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…