- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
kızlar meraba.ben şubat annes,y,m.bir sorum olacaktı.bu y doktorlarınız sizi kaç haftada bir çağırıyor.beni 30. haftada çağırdı, sonrasındada 37. haftada gel dedi.arada tam 45 gün var normalmi.bu son ayda 1.5 ay muayene etmemesi?
bu arada bnm tarihim belli oldu ayın 26 sı haftaya çarşamba sezeryana alınıyorum ama kasılmalarım sıklaştı bekler mi benim meleğim bilmem
cnm ozel mesaj attım sana facede bulamadım seni link calısmıyo bi kontrol et cnm olur mu?
Vaktınde gelsın cnm melegın.bende hamılelıkten cok once olmustu kendımı camdan atmak ıstemıstım.bu kdr kasıntıyla bi insan yasayamazdi.dra gittim bi ilac verdi ama asıl onemlı olan baharatlı yememek ve resmen soguk dus almak dedı sıcak kasıntıyı azdırıyo.yataga gırınce ısınan vucut ozellıkle cıldırıyo.gece sabaha kdr uyuyamıyodum.sonra sukurler olsun gectı sıse sıse kolonya bıtırıyodum.allah kımseye vermesın.cok zor.sen sımdı her kremı kullanamazsın da derı emdıgı ıcın ama yıne dra gıt ve soguk dus al derım.acıl sıfalar dılerim.
tahrıs olmustur ondandır hafıf kanaman sen yıne de sor tabıı de.10 cm acılana kdr zaten her sey sonrasında cocuk pat dıye doguyo.merak etme:)hayırlı dogumlar olsunDün drdaydım. Alındı dikişler. Akşam hafif bi kanamam oldu, neydi acaba. Birazdan dru arayıp sorcam. Kaşıntı için tekrar testler yaptı. Bakalım. Ne çıkcak. Dün dikişler alınırken canım çok acıdıDedim dra burdan bebek nasıl çıkck die, o da ben de bilmiyorum dedi. Çok dardı, korktum ben doğumdan. Keşke hiç bilmeseydim acıyı. Şimdi korkuyorum, bilmeseydim sürpriz olurdu doğum acısı. 10 cm açılınca bu kadar acıyorsa çocuğun kafası geçerken, ooooyyyy düşünemiyorum. Hayırlısı bakalım.
kızlar meraba.ben şubat annes,y,m.bir sorum olacaktı.bu y doktorlarınız sizi kaç haftada bir çağırıyor.beni 30. haftada çağırdı, sonrasındada 37. haftada gel dedi.arada tam 45 gün var normalmi.bu son ayda 1.5 ay muayene etmemesi?
amin cnm..inşallah bekler canım hayırlısıyla haberlerini bekliyoruz
haberli oluncada geçmiyor yaa saniyeleri sayıyorum resmenanladım cnm..ne mutlu gun sayarsın artık
bence hiç normal değil ilk defa duydum böyle birşeyi her ay çağırması lazım...kızlar meraba.ben şubat annes,y,m.bir sorum olacaktı.bu y doktorlarınız sizi kaç haftada bir çağırıyor.beni 30. haftada çağırdı, sonrasındada 37. haftada gel dedi.arada tam 45 gün var normalmi.bu son ayda 1.5 ay muayene etmemesi?
inş. hayırlısıyla olsun cnm haberini veririm..hadi bakalım, teker teker geliyor bebiler. Hayırlı olsun. Habersiz bırakma bizi. :)
Dün drdaydım. Alındı dikişler. Akşam hafif bi kanamam oldu, neydi acaba. Birazdan dru arayıp sorcam. Kaşıntı için tekrar testler yaptı. Bakalım. Ne çıkcak. Dün dikişler alınırken canım çok acıdıDedim dra burdan bebek nasıl çıkck die, o da ben de bilmiyorum dedi. Çok dardı, korktum ben doğumdan. Keşke hiç bilmeseydim acıyı. Şimdi korkuyorum, bilmeseydim sürpriz olurdu doğum acısı. 10 cm açılınca bu kadar acıyorsa çocuğun kafası geçerken, ooooyyyy düşünemiyorum. Hayırlısı bakalım.
bana da ole yapt cnm sımdı 35 doluyo 2 gun sora gidicem nstye sokar heralde sora da her hafta cagırır dıye dusunuyorum.ohh duygu sen de ızne cok yaklastın masallah ya darısı basımacanım ben en son 32 de gıttım rapor ıcın sonra 35 te cagırdı 35ten sonrada her hafta geleceksın dedı okadar uzun sure bebegı hıcmı kontrol etmıcek kılo alıyormu almıyormu herhangı bır sorun varmı dıye
tam tarıhı yazamadıktan sonra yılı yazmanın da bı anlamı yok bence cnm.ben tarıh yazdırmadım.planlı dııl sonucta dogum.hastane sekerlerı bunlar.mevlıtte dagıtacagıma yazdırıcam.erken doğum riskimize karşılık şeker siparişimi vereceğim ama tarihimiz belli değil :S
şimdi sadece yıl yazdırayım dedim bu sefer de doktorun yılbaşını göremeyebiliriz sözleri kulağımda çınlıyor ,etikete 2012 mi yazdırsam 2013 mü pofff
amin cnm..
haberli oluncada geçmiyor yaa saniyeleri sayıyorum resmen
bence hiç normal değil ilk defa duydum böyle birşeyi her ay çağırması lazım...
inş. hayırlısıyla olsun cnm haberini veririm..
10 cm açılsın dua et ondan sonra çıktı bil zaten..5 6 7 cm le doğum yapan biliyorum...
erken doğum riskimize karşılık şeker siparişimi vereceğim ama tarihimiz belli değil :S
şimdi sadece yıl yazdırayım dedim bu sefer de doktorun yılbaşını göremeyebiliriz sözleri kulağımda çınlıyor ,etikete 2012 mi yazdırsam 2013 mü pofff
Saol cnım. Benim ki zaten serklajlı olduğu için dikişten sonra kalan santim 2.5. :) yani zaten 7.5 açıklığım hunileşmem falan var. Bu zmana kadar zor tuttuk fırlamayı :) şimdiden sonra 1 cm daha açılsa o amn rahatca doğururum o zmn.yine yatışa geçtim erken doğmasın diye ya :) bakalım. Eğer doğuma geçersem plan yapıyorum arabada mesaj atcam burdan DOĞURUYORUM KIZLAAAAAARRRR die :) İnşalla yazabilirim.
bana da ole yapt cnm sımdı 35 doluyo 2 gun sora gidicem nstye sokar heralde sora da her hafta cagırır dıye dusunuyorum.ohh duygu sen de ızne cok yaklastın masallah ya darısı basıma
bugün nst ve bebeğin suyunu baktırmak için kontrole gittim.tansiyonumuz 16-9 larda ,yarın sabah öğlen akşam tekrar ölçüp doktora bilgi vereceğim.ve yeni görevi 24 saat idrar biriktiricez.ctesi tekrar nst için giderken idrarı da götürcez ,bebişimin gelişme geriliğinden sonra yeni şüphemiz gebelik zehirlenmesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?