Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

inş bişey cıkmaz canım

selam hanımlar bende 36 artı 3 haftalık hamileyim bir aksilik olmaz ise sezeryan ile doğum yapacağım ama bebeğimin kafası çok aşağıda baskı yapıyor. heran normal doğumlada ansızın gelebilir. hazırlıklıyım afacan hiç yerinde durmuyor. sezeryana göre iki haftam var hadi hayırlısı acayip heyecan korku kaygı var bide azıcık stres ama rahat olmaya çalışıyorum tabi.geceleri rahat uyuyamıyorum mide ekşimesi ve sık sık idrara çıkma neyse herşeyin hayırlısı olsun hepimize hayırlı sağlıklı güzel doğumlar diliyorum

Evt dun cok zor bi gundu.sen doldurmadin o zaman 37.haftayi he?1 gunden de bi sey olmaz ya.ben de bugun nstye girdim her hafta goruscez dedi nst iyi fakat bebegim yine makat asagi donmus 32. Haftada bas asagidaydi.bole olursa 4 hafta sonra sezeryan dedi maalesef insallah doner.senin rapor ne zamandan sayilmaya baslayacak peki?ptesinden beri mi?

inş bişey cıkmaz canım
cnm insallh iyi hbrlerle gelirsin...allah yardimcin olsun...

bu gün kontrolümüz vardı 35. haftamız doldu çok şükür 2.500 kg olmuşuz pozisyonuda düzelmiş ... gelirken dayanamadık beşiğimizide aldık çok güzel şimdi tek eksik oğluşumuz Allah hepimize yardım etsin inş.

Selamlar, acaba aranızda pelvis kemiklerinde aşırı baskı ve ağrı hisseden var mı? Sanki bebek her an doğuverecekmiş gibi aşağıda hissediyorum ben. Daha 3 hafta var aslında.

Selamlar, acaba aranızda pelvis kemiklerinde aşırı baskı ve ağrı hisseden var mı? Sanki bebek her an doğuverecekmiş gibi aşağıda hissediyorum ben. Daha 3 hafta var aslında.

benım de tahmını dogum tarıhım senınle aynı arkadasım aynen sancılar bende de var ozellıkle dun gece bel agrım baya coktu epeyce korktum ama sımdı gelıyo bızım kız dedım ama suan hafıledı ama ben ocagı bulacagını sanmam ..10 gune kadar beklıyorum:))

Bel ağrısı değil de, bu daha önce hiç bilmediğim bi ağrı. Resmen aşağıdaki kemikler ayrılıyormuşcasına.Yürürken eğilerek yürümem filan gerekiyor bazen, o kadar ağrıyor ki.Doktor, sizin hissettiğiniz kadar baskı yapmıyor henüz, kanala girmemiş dedi ama bilemiyoum ben. Son 3-4 gündür çok arttı. Ben 2013ü beklemesini çok istiyorum aslında ama gelişimi de 1 hafta önden gidiyor olunca 10 gün bekler mi beklemez mi emin değilim ben de.

merhabalar.çok geçmiş olsun bugün dr kontrolünde benimde 16-9 tansiyondu.hemen idrar tahlili yaptılar protein normal dedi yoksa acil doğuma alırdım seni dedi çok korkuttu.ama benden 24 saatlik idrar istemediler tansiyonunu sabah-öğle-akşam ölç 14 e çıkınca acile gel dedi.gebelik zehirlenmesindemi tansiyon yükselirmiş.hep düşüktür benim tansiyonum bak korktum şimdi.

sata gore carsamba 37+0 olmam lazım ama doktor takvımle hesapladı cuma gel demıstı ,malum bugunde heryer kar olunca gıtmedım ust gecıtler buz oluyo ,bugun zaten idari izinliydik işe gitmedim ,hastaneyı aradım doktor yarın hastenedemı dıye sormaya degılmıs esımle bır gıderım demıstım ama , pazartesi gidicem mecbur artık hangı gunden verecek ıznı bılmıyorum

4 hafta içinde belki yine döner baş aşağı , son ana kadar dönebiliyormuş canını sıkma

Anladim cnm hayirlisi olsun bakalim kilosu ne durumda olcak.hayirli hbrlerle gel insallah

kızlar benimde dün kontrolüm vardı
nst de sancı çıkmadı..
muayne de de açılma yok dedi dedim dün taş düşürdüm dr dedi o kadar sancıya hiç mi açılma olmaz ama yok dedi...
gerçi çok sancı olmadı kasıklarımda az oldu hatta ben açılma oluyor sandım:2: ama olmamırş dua edin kızlar normal olsun açılmalarımda olsun..
son tarih ocah 4yada 6 felan

38+0 olduk, ama kızumdan hastalık bana bulaştı, boğazım çok kötü ve halsizim. umarım iyileşene kadar bebek doğmaz.

maşallah diyelim öncelikle, taş düşürdün bi de bu halinle, inş. normal olur canım.. :)

38+0 olduk, ama kızumdan hastalık bana bulaştı, boğazım çok kötü ve halsizim. umarım iyileşene kadar bebek doğmaz.

geçmiş olsun canım, dikkat et kendine..

neler oluyor burda, son 3 gün derken? ben yoktum bir haftadır gelişmeleri takip edemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…