sanırım forumun ilk doğuranı benim buraya yazmadım ama bazı arkadaşlar biliyor geçen hafta cuma sabahı suyum geldi ve cumartesi sabahı bebeğim alındı bayağı vukaatlı doğum geçirdim özel hastaneler yoğun bakımlarına güvenip almadı devlete yolladı devlet hastaneleri dolu diye dolandımda dolandım sonunda kanuni sultan süleyman hastanesinde doğum yaptum tabi bebeğim 33+6 da doğduğu için iride olsa kuveze girdi tek ciğeri açılmamıştı ilaçlara tepki vermedi yaklaşık 3 gün ve 3 günün sonunda iyice fenalaşarak ciğerine tüp takıldı eşim ve beni çağrdılar yüzünü görün herşeye hazırlıklı olun diye gittik bebeğimizi gördük dr bile ümidini kesmişken oğlumuz bizi görmesi iyi geldi ve ilaça tepki verdi yavaş yavaş toparlamaya başladı şuanda beslenmeye bile başladı hergün biraz daha düzelmeye başlıyor ciğeride gün geçtikçe açılıyor bizde hevesle yavrumuzun eve gelmesini bekliyoruz işte böyle kızlar tabi 2 850 doğan oğlum zayıfladı ufacık kaldı ama en azından sarılık olmadı diye seviniyoruz böyle yani
sanırım forumun ilk doğuranı benim buraya yazmadım ama bazı arkadaşlar biliyor geçen hafta cuma sabahı suyum geldi ve cumartesi sabahı bebeğim alındı bayağı vukaatlı doğum geçirdim özel hastaneler yoğun bakımlarına güvenip almadı devlete yolladı devlet hastaneleri dolu diye dolandımda dolandım sonunda kanuni sultan süleyman hastanesinde doğum yaptum tabi bebeğim 33+6 da doğduğu için iride olsa kuveze girdi tek ciğeri açılmamıştı ilaçlara tepki vermedi yaklaşık 3 gün ve 3 günün sonunda iyice fenalaşarak ciğerine tüp takıldı eşim ve beni çağrdılar yüzünü görün herşeye hazırlıklı olun diye gittik bebeğimizi gördük dr bile ümidini kesmişken oğlumuz bizi görmesi iyi geldi ve ilaça tepki verdi yavaş yavaş toparlamaya başladı şuanda beslenmeye bile başladı hergün biraz daha düzelmeye başlıyor ciğeride gün geçtikçe açılıyor bizde hevesle yavrumuzun eve gelmesini bekliyoruz işte böyle kızlar tabi 2 850 doğan oğlum zayıfladı ufacık kaldı ama en azından sarılık olmadı diye seviniyoruz böyle yani
Masallahhhhhhh masalllahhhhh gelsin kuzumuzzzzz:)))SON 3 GÜN
Gecmis olsun cnm insllh hmn toparlanirsin....38+0 olduk, ama kızumdan hastalık bana bulaştı, boğazım çok kötü ve halsizim. umarım iyileşene kadar bebek doğmaz.
Ay ben evdenolmak icin neler vermezdimkılo aldımı bılmıyorum ama gobegım baya buyudu :) buarada evde oturmaktan sıkıldm :) dısarıda cıkamıyorum hava soguk pöfffff
Cnmin iciii hepimizin duasini kabul etti rabbim.sukurler olsun....az kaldi eve gitmenize cnm...sanırım forumun ilk doğuranı benim buraya yazmadım ama bazı arkadaşlar biliyor geçen hafta cuma sabahı suyum geldi ve cumartesi sabahı bebeğim alındı bayağı vukaatlı doğum geçirdim özel hastaneler yoğun bakımlarına güvenip almadı devlete yolladı devlet hastaneleri dolu diye dolandımda dolandım sonunda kanuni sultan süleyman hastanesinde doğum yaptum tabi bebeğim 33+6 da doğduğu için iride olsa kuveze girdi tek ciğeri açılmamıştı ilaçlara tepki vermedi yaklaşık 3 gün ve 3 günün sonunda iyice fenalaşarak ciğerine tüp takıldı eşim ve beni çağrdılar yüzünü görün herşeye hazırlıklı olun diye gittik bebeğimizi gördük dr bile ümidini kesmişken oğlumuz bizi görmesi iyi geldi ve ilaça tepki verdi yavaş yavaş toparlamaya başladı şuanda beslenmeye bile başladı hergün biraz daha düzelmeye başlıyor ciğeride gün geçtikçe açılıyor bizde hevesle yavrumuzun eve gelmesini bekliyoruz işte böyle kızlar tabi 2 850 doğan oğlum zayıfladı ufacık kaldı ama en azından sarılık olmadı diye seviniyoruz böyle yani
Kizlar biz dogduk.cimcimem simdilik solunum destegi aliyor.allah hepinizin yardimcisi olsun
cnm gebelık zehırlenmesı suphen vardı senın ıdrar falan bırıktrecektın.ondan dolayı mı erken aldılr bebısını.Solunum destegı alıyo demıssın.35.haftadasın ıyı bi hafta aslında cok sukur.İnsallah tez zamanda kavusursun bebegıne cnm...allah bagıslasın mınık yavrunu.darısı vaktı geldıgınde bızım basımıza...Kizlar biz dogduk.cimcimem simdilik solunum destegi aliyor.allah hepinizin yardimcisi olsun
cnm gebelık zehırlenmesı suphen vardı senın ıdrar falan bırıktrecektın.ondan dolayı mı erken aldılr bebısını.Solunum destegı alıyo demıssın.35.haftadasın ıyı bi hafta aslında cok sukur.İnsallah tez zamanda kavusursun bebegıne cnm...allah bagıslasın mınık yavrunu.darısı vaktı geldıgınde bızım basımıza...
Kizlar biz dogduk.cimcimem simdilik solunum destegi aliyor.allah hepinizin yardimcisi olsun
bable ve alpan hayırlı ugurlu olsun bebişleriniz inş.en kısa zamanda hastaneden de çıkacaklar amin.
bende evdeyim birazdan kuaföre gidecem malum komple tüy olayları bu cts çatı mauynem var hazırlık yapıyorum
umarım herşey yolunda gider de bebişlerimiz zamanında gelir Allahım kimseyi korktuguna ugratmasın amin.
Masallahhhhhhh masalllahhhhh gelsin kuzumuzzzzz:)))
Gecmis olsun cnm insllh hmn toparlanirsin....
Ay ben evdenolmak icin neler vermezdim
Daha yeni ciktin izne hmn nasil sikildin ya ben 7 is gunu daha gidicem sora biticek allahim bi an once gelseno gunlerrrrrr
Cnmin iciii hepimizin duasini kabul etti rabbim.sukurler olsun....az kaldi eve gitmenize cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?