Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
sanırım forumun ilk doğuranı benim buraya yazmadım ama bazı arkadaşlar biliyor geçen hafta cuma sabahı suyum geldi ve cumartesi sabahı bebeğim alındı bayağı vukaatlı doğum geçirdim özel hastaneler yoğun bakımlarına güvenip almadı devlete yolladı devlet hastaneleri dolu diye dolandımda dolandım sonunda kanuni sultan süleyman hastanesinde doğum yaptum tabi bebeğim 33+6 da doğduğu için iride olsa kuveze girdi tek ciğeri açılmamıştı ilaçlara tepki vermedi yaklaşık 3 gün ve 3 günün sonunda iyice fenalaşarak ciğerine tüp takıldı eşim ve beni çağrdılar yüzünü görün herşeye hazırlıklı olun diye gittik bebeğimizi gördük dr bile ümidini kesmişken oğlumuz bizi görmesi iyi geldi ve ilaça tepki verdi yavaş yavaş toparlamaya başladı şuanda beslenmeye bile başladı hergün biraz daha düzelmeye başlıyor ciğeride gün geçtikçe açılıyor bizde hevesle yavrumuzun eve gelmesini bekliyoruz işte böyle kızlar tabi 2 850 doğan oğlum zayıfladı ufacık kaldı ama en azından sarılık olmadı diye seviniyoruz böyle yani

Cook gecmis olsun canım,inan hep duaarımdaydın.Allah tez zamanda kucağınada lmayı nasip etsin.kg suna takılma,gör bak emmeye başlayınca süper olacak

Çok geçmiş olsun bable. Allah esirgemiş resmen. Evet, epeydir iri gidiyordu senin oğlan, hatta sizde genetik filan demiştik. Ama demek ki kilolu olması organ gelişiminin de önde olmasını göstermiyormuş, ben de böylece öğrenmiş oldum. Sarılık olmaması çok güzel, maşallah. Emmeye başladıktan sonra kaybettiği kiloları da hızlıca geri alır sanırım. Allah bebeğine bir an önce kavuştursun dilerim.

gecmış olsun canım ınşallah cabucak toparlanır oğluşun, bebekler dogdugunda kılolarının %10 bı azalma oluyomuş canını sıkma sonradan daha hızlı toparlanır

her detay teferruat şuan iyi dedin ya, o sizi seçti ya.. sen artık gerisini halledersin canım.. Allah bahtını yolunu açık etsin, hayata karşı bu tutunması dilerim tüm ömrü boyunca güçlü ve size sıkı sıkı bağlı tutar sevgili oğlunu.. inş. zor günleri atlattın ve bundan sonrası çok daha güzel olacaktır.. sevgilermle..

hayırlı olsun bable. allah kucağınıza alıp evinize götürmeyi de nasip etsin inşallah.
cuma günü gttik bide dr a. boynundaki kordon hala duruyor ve kordon kümesi doğum yoluna oldukça yakınmış. bu sekilde devam ederse haftaya çatıya bakmadan sezeryan tarihini netleştiririz diyor. normal doğumda bebek riske girermiş. o nedenle 10 gün kadar önce alacakmış.şimdilik verdiği tarih 11. ocak.sağlıklıca doğsunda oğluşum sezeryan da olur napalım. 20 gün kaldı yani bizimde elimzi ayağımız dolandı hazırlıklara hız verdik.

Masallahhhhhhh masalllahhhhh gelsin kuzumuzzzzz:)))
38+0 olduk, ama kızumdan hastalık bana bulaştı, boğazım çok kötü ve halsizim. umarım iyileşene kadar bebek doğmaz.
Gecmis olsun cnm insllh hmn toparlanirsin....
kılo aldımı bılmıyorum ama gobegım baya buyudu :) buarada evde oturmaktan sıkıldm :) dısarıda cıkamıyorum hava soguk pöfffff
Ay ben evdenolmak icin neler vermezdim
Daha yeni ciktin izne hmn nasil sikildin ya ben 7 is gunu daha gidicem sora biticek allahim bi an once gelseno gunlerrrrrr
Cnmin iciii hepimizin duasini kabul etti rabbim.sukurler olsun....az kaldi eve gitmenize cnm...

Canım hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün.bu ocak bebekleri çok çılgın ya...ne oldu da erken doğurdun?

Kizlar biz dogduk.cimcimem simdilik solunum destegi aliyor.allah hepinizin yardimcisi olsun
cnm gebelık zehırlenmesı suphen vardı senın ıdrar falan bırıktrecektın.ondan dolayı mı erken aldılr bebısını.Solunum destegı alıyo demıssın.35.haftadasın ıyı bi hafta aslında cok sukur.İnsallah tez zamanda kavusursun bebegıne cnm...allah bagıslasın mınık yavrunu.darısı vaktı geldıgınde bızım basımıza...

hayırlı olsun cnm inşallah solunum desteğininde gerekmediği zamanlar gelicek sen bol bol sütünğ sağ en önemlisi bu sütünün çok olması gerekiyor bizim bebelerimizin normalden daha çok süte ihtiyacı varmış

bable ve alpan hayırlı ugurlu olsun bebişleriniz inş.en kısa zamanda hastaneden de çıkacaklar amin.

bende evdeyim birazdan kuaföre gidecem malum komple tüy olayları
bu cts çatı mauynem var hazırlık yapıyorum

umarım herşey yolunda gider de bebişlerimiz zamanında gelir Allahım kimseyi korktuguna ugratmasın amin.

Evet canim,tansiyon kontrol altina alinamadigindan idrar da biriktirmistik,gebelik zehirlenmesi nedeniyle ayni gun doktorum bir gece hastanede gozlem altinda kalmami istedi,serumlar ilaclar dil altlari hic biri dusurmeyince tansiyonu hastaneye yattigimiz gece gebelik sonlandirildi.yarin da insallah taburcu olacagiz ama kizim bir sure daha hastanede kalacak

amin cnm çok teşekkür edeim

geldimm sonunda sabah 9 da gırdım aksam 4 e gelıyordu cıktıgımda hastaneden 20.sıradaydım bekle bekle canım cıktı :) bebış yıne pek kılo almamış 2600 olmuş mıde bulantılarım var deyınce ıdrar testı ıstedı tekrar yıne lökosit cıktı bı ılaç verdı kullanıcam yıne
cumartesı yenıden cagırdı ,raporumu da aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…