Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

ayy cnm o idrardaki lökosit hiç geçmedi valla bende de gebeliğimin başından beri anca doğurunca diyo herkes..

Anladim
Cnm senin icin hayirlisi boleymis insallh bebisin de kisa surede cikar cnm...allah kavustursun...
Raporun hayirli olsun ohhh ne guzel ya ben de can atiyorum eve geliim diye.bebis dogunca kilo alacak anlasilan:)paso emsin artik.cok sunic duygu sanirim suyu yeterince tuketmiyosun.idrari en iyi su icerek temizlersin cnm.sorma arzu hnm gercekten cok yogun sanci falan cikti mi nst sonuclarin nasildi?bnm
de cuma var kontrolum hayirlisiyla

sanırım çok su içmiyorum ama artık evdeyım dıkkat ederım ışteyken aklıma gelmıyoduki işten gucten,
yogunluk ne kelıme bugun gelmeyen kalmamış :) pazartesılerı gıtmm dahada :) cumartesı tum gun hastanedeymış kontrole cagrdı tekrar
nts aynı cıktı ya bısey cıkmadı yıne , artık evdesın bol bol ye dıyo :)

ayy cnm o idrardaki lökosit hiç geçmedi valla bende de gebeliğimin başından beri anca doğurunca diyo herkes..

bendede her teste cıkıyo yaa gecmedı gıttı malesef :) doktorda olur dedı ama sonra gecenkınden fazla oldugunu gorunce tek ıçmelık bı toz ılac verdı

hayırlı dogumlarınız olsun insallah kızlar çok az kaldı heyecan doruktadır ne güzel
adasım kızınmı olcak oglusunmu??

selam kızlar ne habersiniz biz günlük rutin 1 saatlik yürüyüşümüzü yaptık geldik şimdi de babamıza yemek yapıyoruzzzzzzzzzzzz

nasılsınız umarım herkes iyidir bizde iyiyiz bakalım hafif bi gribim burnum akıyoo ama inş.bişey olmaz herkese güzel ve saglıklı dogumlar diliyorum amin.

selam kızlar. 14 ocakta beklediğimiz oğlumuz. sürpriz yapıp 3 hafta erken geldi.:)) biz iyiyiz çok şükür..

darısı başınıza olsun...sevgiler

bable alpan gozunuz aydın ayrıcA ACIL SIFALAR bebıslerınız ne guzel gozlerını dunyaya acmıs ya sag salım gerısı kılöo vs cabucak atlatılır..ne mutlu darısı bız bekleyenlerın basına..artık ıyıce rahatsızım sıskınlık uykusuzluk benım de yarın catı muayenem var bır yandan normal olsun cok ıstıyorum bıryandan da fecı korkuyorum uykularım kacıyor:))varmı sızde de boyle hısseden..

Ya beni de ya doguramazsam korkusu sarmaya basladi halbuki normal dogum istiyorum ama iste :)) zqman daraldikca tedirginlik arttiyor. Ama bir an once de. Bebegimizi kucagima almak istiyorum saglikla.bnm cati muaynem yapildi Sorun yok uygun dedi doktorumuz. Bebegimiz tersti o da dondu son kontrolumuzde. Yrn da kontrolumuz var bakalim ne durumdayiz.. Bu arada wen nolduu haberi olan var mi grubu kurdu kendi kayiplara karistii :)))))

aynı korkular benide sardı :)

selam kızlar. 14 ocakta beklediğimiz oğlumuz. sürpriz yapıp 3 hafta erken geldi.:)) biz iyiyiz çok şükür..

darısı başınıza olsun...sevgiler

ne güzel bi yeni yıl hediyesi. Size sağlıklı ve mutlu bir hayat olsun inşallah. :))) Bugünlerin tadını çıkar. :)

Çok geçmiş olsun ve ayrıca hayırlı olsun. İnşallah daha da iyi günleri olcak. Sen mutlu huzurlu ol ki o da hissedip iyi olsun. Hep pozitf enerji :)
Erken doğuranları gördükçe şaşırıyorum ben de bu arada. Ben 24. haftadan beri beklerken hala daha kasılmalarım başlamadı. Dr belki sezeryan ile yaparız dedi. bakalım Perşembe randevum var tekrar. Benim sıpa nazlı çıktı sadece.Seviyor korkutmayı. Umarım çok çok iyi olursunuz canım. Şimdiden mutluluklar. İyi yıllar. Hep beraber sağlıcakla girin inşallah yeni yıla. :))))

İlk doğumunu yapacak arkadaşlar bu benim ikinci hamileliğim ilkinde normal doğum yapmayı çok istememe rağmen dr. beni alelacele sezeryana aldı ben sağlık personeliyim ama insan anne olunca acemi oluyormuş... sanırım risk almak istemedi bana en başından beri sen normal doğuramazsın kolay mı zannediyorsun vs. dedi durdu ve tatile gideceği için 38+4 günlükken kendimi ameliyat masasında buldum... aslında başarılı bir ameliyattı idrar sondası dışında pek bir sıkıntım olmadı ama bebeğim için onunla ilgilenemedim diye vicdan azabı çekmiştim, altımı bile eşim temizledi kalkamadım hemen. normal doğum şartlar el veriyorsa bulunmaz bir nimet ve mucize hiç korkulacak birşey değil aslında doğumda çekilen sancının fazlalığı beynin bir oyunu eğer araştırısanız göreceksiniz korkmadığınız ve kendinizi gereksiz yere kasmadığınız sürece gayet rahat ve fizyolojik bir olay. sonrasında hemen kalkıp bebeğinizle ilgilenebilirsiniz bu mucizeden sakın korkmayın.

Son düzenleme:
selam arkadaslar bugun doktora gıttım bebegım dogum kanalına gırmıs catı muayenemı de oldum normal dogurabılısın hersey normal dedı doktor..bır parmak acılmam ve nts de hafıf sancım cıktı..bakalım ne olacak bebısıım de 3300 gr olmus oburum karnımda parmagını emıyordu kıyamam ona :))sag salım gelsınler ıns:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…