geldimm sonunda sabah 9 da gırdım aksam 4 e gelıyordu cıktıgımda hastaneden 20.sıradaydım bekle bekle canım cıktı :) bebış yıne pek kılo almamış 2600 olmuş mıde bulantılarım var deyınce ıdrar testı ıstedı tekrar yıne lökosit cıktı bı ılaç verdı kullanıcam yıne
cumartesı yenıden cagırdı ,raporumu da aldım
AnladimEvet canim,tansiyon kontrol altina alinamadigindan idrar da biriktirmistik,gebelik zehirlenmesi nedeniyle ayni gun doktorum bir gece hastanede gozlem altinda kalmami istedi,serumlar ilaclar dil altlari hic biri dusurmeyince tansiyonu hastaneye yattigimiz gece gebelik sonlandirildi.yarin da insallah taburcu olacagiz ama kizim bir sure daha hastanede kalacak
Raporun hayirli olsun ohhh ne guzel ya ben de can atiyorum eve geliim diye.bebis dogunca kilo alacak anlasilan:)paso emsin artik.cok sunic duygu sanirim suyu yeterince tuketmiyosun.idrari en iyi su icerek temizlersin cnm.sorma arzu hnm gercekten cok yogun sanci falan cikti mi nst sonuclarin nasildi?bnmgeldimm sonunda sabah 9 da gırdım aksam 4 e gelıyordu cıktıgımda hastaneden 20.sıradaydım bekle bekle canım cıktı :) bebış yıne pek kılo almamış 2600 olmuş mıde bulantılarım var deyınce ıdrar testı ıstedı tekrar yıne lökosit cıktı bı ılaç verdı kullanıcam yıne
cumartesı yenıden cagırdı ,raporumu da aldım
Anladim
Cnm senin icin hayirlisi boleymis insallh bebisin de kisa surede cikar cnm...allah kavustursun...
Raporun hayirli olsun ohhh ne guzel ya ben de can atiyorum eve geliim diye.bebis dogunca kilo alacak anlasilan:)paso emsin artik.cok sunic duygu sanirim suyu yeterince tuketmiyosun.idrari en iyi su icerek temizlersin cnm.sorma arzu hnm gercekten cok yogun sanci falan cikti mi nst sonuclarin nasildi?bnm
de cuma var kontrolum hayirlisiyla
ayy cnm o idrardaki lökosit hiç geçmedi valla bende de gebeliğimin başından beri anca doğurunca diyo herkes..
hayırlı dogumlarınız olsun insallah kızlar çok az kaldı heyecan doruktadır ne güzel
adasım kızınmı olcak oglusunmu??
selam kızlar. 14 ocakta beklediğimiz oğlumuz. sürpriz yapıp 3 hafta erken geldi.:)) biz iyiyiz çok şükür..
darısı başınıza olsun...sevgiler
bable alpan gozunuz aydın ayrıcA ACIL SIFALAR bebıslerınız ne guzel gozlerını dunyaya acmıs ya sag salım gerısı kılöo vs cabucak atlatılır..ne mutlu darısı bız bekleyenlerın basına..artık ıyıce rahatsızım sıskınlık uykusuzluk benım de yarın catı muayenem var bır yandan normal olsun cok ıstıyorum bıryandan da fecı korkuyorum uykularım kacıyor:))varmı sızde de boyle hısseden..
selam kızlar. 14 ocakta beklediğimiz oğlumuz. sürpriz yapıp 3 hafta erken geldi.:)) biz iyiyiz çok şükür..
bable alpan gozunuz aydın ayrıcA ACIL SIFALAR bebıslerınız ne guzel gozlerını dunyaya acmıs ya sag salım gerısı kılöo vs cabucak atlatılır..ne mutlu darısı bız bekleyenlerın basına..artık ıyıce rahatsızım sıskınlık uykusuzluk benım de yarın catı muayenem var bır yandan normal olsun cok ıstıyorum bıryandan da fecı korkuyorum uykularım kacıyor:))varmı sızde de boyle hısseden..
Cnm hayirli olsun iyi olmaniza cok sevindim.bi aceleci bebegimiz daha oldu.selam kızlar. 14 ocakta beklediğimiz oğlumuz. sürpriz yapıp 3 hafta erken geldi.:)) biz iyiyiz çok şükür..
sanırım forumun ilk doğuranı benim buraya yazmadım ama bazı arkadaşlar biliyor geçen hafta cuma sabahı suyum geldi ve cumartesi sabahı bebeğim alındı bayağı vukaatlı doğum geçirdim özel hastaneler yoğun bakımlarına güvenip almadı devlete yolladı devlet hastaneleri dolu diye dolandımda dolandım sonunda kanuni sultan süleyman hastanesinde doğum yaptum tabi bebeğim 33+6 da doğduğu için iride olsa kuveze girdi tek ciğeri açılmamıştı ilaçlara tepki vermedi yaklaşık 3 gün ve 3 günün sonunda iyice fenalaşarak ciğerine tüp takıldı eşim ve beni çağrdılar yüzünü görün herşeye hazırlıklı olun diye gittik bebeğimizi gördük dr bile ümidini kesmişken oğlumuz bizi görmesi iyi geldi ve ilaça tepki verdi yavaş yavaş toparlamaya başladı şuanda beslenmeye bile başladı hergün biraz daha düzelmeye başlıyor ciğeride gün geçtikçe açılıyor bizde hevesle yavrumuzun eve gelmesini bekliyoruz işte böyle kızlar tabi 2 850 doğan oğlum zayıfladı ufacık kaldı ama en azından sarılık olmadı diye seviniyoruz böyle yani
SON 3 GÜN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?