Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

aynen, uykularım kaçıyor.. gün boyu konu o kadar kafamdaki rüyalarımda habire doğum yapıyorum.. :)) sanırım normal bir süreç bu yaşadığımız..

maşallah bebeğine, ben de salı günü gidicem muayeneye, ilk nts kontrolümde sancım çıkmadı, bakalım önümüzdeki kontrolde çıkacak mı? yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, inş bundan sonrasını da kolaylıkla atlatırız.. sevgilerimle..

tesekkurler..benımde ılkınde yoktu bugun cıktı bakalım aslında artık sabırsızlanmıyor da degılım dogsunlar da sevelım degıl mı ama nasılsa yasıyacaz korkunun ecele faydası yokk:))

Az kaldı,herkei heyecan sardı vallahi...ocak anneleri diye yola çıktık ama Aralık annesi oldu bazı arkadaşlarımız..Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin

Doğum yapan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun. Rabbim bebişlerinizin acısını göstermesin sizlere bağışlasın. Bende ocak annesiyim ama yaklaşık 2 aydır kontrole gidemiyorum çünkü yaşadığım yerde hastanede doktor yok. Ne nst ye girdim ne de çatım muayene edildi normal doğurup doğuramayacagım bile belli değil çok üzgünüm resmen psikolojim bozuldu. dışarıda polikliniği olan bir doktor var o da ilk aylarda kontrole ona gitmediğimiz için ilgilenmiyor kovalamaktan beter ediyor Oğluşum kaç kilo oldu?, sağlığı iyi mi? çok merak ediyorum. arkadaşlar birbirimize dua edelim lütfen rabbim hepimize yar ve yardımcı olsun

kıyamam yaaa yakın illerde falan yokmuydu hiç.benimde doktorum beni 30.haftada muayene etti.37 de gene gel dedi.ozamana kadar nolcaz oğlum neyapıyo olcak bilemiyorum.inşallah korktuğun gibi zor geçmez.Allah sağlıcakla dertsiz kedersiz bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.

ay darısı basıma benımde cumartesı kontrol bakalım ne dicek doktor

Canım benim,
çok geçmiş olsun. Öncelikle korkma. Annelerimiz dr yüzü görmeden dünyaya getirmiş bizi. Sonrasında ise, sana bi fikir vereyim. O sağlık ocağındaki dru fenalaştı, aşırı kasılması falan var gelemiyor diyerek eve çağırın Para teklif edin. O zmn gelir bence. Sende evde oohh rahat rahat olursun muayeneni. Herhalde kötü bür sonucu göze alamaz. Gerekirse gece evinden alın. Sancı mancı bulun bişi. İnternetten bak bişi ona göre uydur bişi işte. Malesef böyle drlarda var memleketimizde. Zaten biraz para verdiniz mi akan sular durur böyle bi dr ise.
İnşallah işe yarar, yarar ise haber ver. İnan ben de merak ettim şimdi.

Bak herkes sana 37. haftayı bekleme dedi, sen hala 37. hafta diyorsun. 34 te git yine. Uydur bişey ya. Ağrı sızı, tansiyon, kasılma.. at bişey ve git. Olmaz öyle. Gerekirse farklı bi dra git. Ama kontrol ol.ne gerek risk almaya.

Buyuk talıhsızlık cnm senın ıcın orda dr olmayısı ama dunyanın sonu dııl elbet.mecbursun ama kontrollerını olmaya.drla konusmayı denesen.yanı bi hediye alip gitsen fln belki yumusar.ayı dayı meselesi olmus bu

miniye katılıyorum 37yi asla bekleme.o nası bi dr cozebılmıs dıılım hala.Sen nası ona devam edıyosun o daha bi ilginc...

ay darısı basıma benımde cumartesı kontrol bakalım ne dicek doktor
iyi habelrle insallh duygucum benim kontrolum yrn.36 dolmus oluyo nstye giricem yine...heyecanlanıyorum.senın en fazla 15 gunun var ya...cok agırlasmıssındır dımı

Hepinize çok teşekkür ederim. Malesef buralarda yakın illere gitmek çok sıkıntılı yollar çok tehlikeli, doktorlarda kendi hemşehrileriyle ilgileniyorlar istemiyorlar yani. İşe yararmı bilmiyorum ama ebelerle tanışmayı planlıyorum yardımcı olurlar inş. 37+4 günlük hamileyim. Bebeğim o kadar aşagıda duruyor ki sanki her an doğacakmış gibi sancı da var bakalım hayırlısı artık doğurursam haber veririm

Herkese merhabalar, çok uzun zamandır formu takip edemiyordum, doğum iznine ayrıldım ve hastane çantası, hastane süsleri, bebek odası vs.. işlerimide çok şükür hallettim, içim rahat doğumu bekliyorum. Ancak bilgisayarın başına oturmaya fırsat bulabildim. Ocak anneleri diye yola çıkmıştık, bazıları Aralık ayı annesi olmuş, hayırlısı ile bebişleri kucağımıza alalımda, gerisi önemli değil. Bu arada benim bebiş 36. haftaya kadar normal doğum pozisyonundaydı, hastaneden iş göremezlik raporu almaya gittim, o gece ters dönmüş sanırım, 36+2 de ters idi, hala öyle sanırım, C.tesi dr. kontrolüm var, bakalım ne olacak, ilk doğum normal idi, bunda da son ana kadar normal olacak diye alıştırmıştım kendimi, hayırlısı bakalım ne yapacağız....

yok canım ya benım bebık zayıf ya karnımda cok yok ebe bıle ınanmıyor 15gun kaldıgına ama gecelerı hıc uyuyamıyorum tabı o ayrı gunduz ıyıyım ev ıslerıne sardım suara evi temizemekle mesgulum :) benim bebiş son gune kadar beklıcek sanırım :) her gıttıgınde ıstıyor dımı sendende nst ben her gıttıgımde gırıyorum

bu gün 36. haftam doldu yarından itibaren 37. haftaya giriyorum Allah'ım ne olur bebeğimi koru ve kucağıma alıp eve gelebilmeyi nasip et...artık günler sayılı ben 38. haftada doğsun istiyorum dr. 39. haftada alıcaz diyor bakalım hayılısı artık...

Son düzenleme:
bu gün doktora gittik 37 haftalık olmuş minnoş.3180 gr dedi doktor.daha 2-3 haftası varmış tarihini bekliycek 17 ocak diyor doktor beklerse.doğum pozisyonunda şuan ama kanala girmemiş daha bekler dedi.yeni yılda gelicek kızım

vayyy wen senı gormek guzel ılk testlerle merhabalasmıstık sımdı suna bak kacar haftalık olduk:))benım kız dogumkanalına gırmıs bu demek oluyor kı yola cıkmıs sanırım:))kızın mı olacaktı senın de??adları ne olacak bebişlerinizin kızlar :??

çok heyecanlıyım çoooooooookkkk oğluma kavuşmam için sayılı günler kaldı onun kokusunu sesini yüzünü çok merak ediyorum benim dünya tatlısıda bir kızım var büyüdü artık okula gidiyor oda kardeşini dört gözle bekliyor bizim uyku saatimiz geldi herkeze iyi geceler..

Son düzenleme:

kuzm yarın uzun yola çıkabilirmiyim bahanesiyle gideceğim zaten. burda kimsem yok memlekette doğum yapmaya karar verdik o yüzden şu ana kadarki bilgilerimizi test sonuçlarımızı vs verirmisiniz diyeceğim.malesef öyle büyük şehirlerde oturmuyoruz.50 tane seçeneğimiz yokki. eskişehire gideceğim orda şimdiden 4 tane çok kaliteli doktor bulduk.ama insanın bir yanıda kendi evin varken başkasının evinde 2 ay kalmak, bide eşin yanında olamayacak.bazen de diyoruz lohusa zamanımda başka evlerde stres olursam sütüm nolcak falanda filanda.benim ailem ile 2 saat uzaklıkta köyde oturuyo.orda hiiiç olmaz.sağlık ocağındaki ebeyi çağırtacağım en sonunda o olacak:)))

selam kızlar. 14 ocakta beklediğimiz oğlumuz. sürpriz yapıp 3 hafta erken geldi.:)) biz iyiyiz çok şükür..

darısı başınıza olsun...sevgiler

cnm hayırlı olsun fazla girip bakamıyorum... bu gidişle ocakta doğan bebek sayısı bayağı az olucak biz dayanamayıp aralık ayını doldurmakla meşguluz çünkü:)
bizim durumumuzu soran arkadaşlar hemen şöyle özet geçiyim oğlumun ciğerleri acıldı ama albümin yüzünden damarlar ince ve vücutda sıvı yayılması oluyor şuanda onun tedavisini oluyor oda tamamlanınca taburcuyuz artık ölücek diye beklenilen bir bebek yok dedi dr artık iyi ama herşeyini tamamlamadan çıksın istemiyorum dedi inşallah bu hafta taburcu olur diye bekliyoruz tabi dr yinede belirli bir gün çıkar demiyor bende evde süt sağmakla meşgulum sutum kaçmasın dıye sureklı sut depoluyorum. hastaneyede goturuyoruz ama şuanda öle dolu dolu içemiyor süt bizden böyle....
doğumu yaklaşan arkadaşlar Allah bir avazda doğurtsun inşallah hiç stres yapmayın inşallah herşey güzel olucak...

hayırlısıyla doğarlar inşallah, banada dua et canım çalışınca yoruluyorum ve hastane çantamı bile hazırlayamadım hala inşallah bende perşembe çalışamaz raporu alıcam hastaneden ozamana kadar bitirebilirsem işlerimi içim rahatlıycak, benim sezeryan canım 12si ocağın herkese hayırlı doğumlar diliyorum

selammm kızlar..hastane çantasını hazırlayanlar son bikez daha yazabilirmi acaba.bnde hazrladmda eksik warmı son kntrolümü yapaim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…