bable alpan gozunuz aydın ayrıcA ACIL SIFALAR bebıslerınız ne guzel gozlerını dunyaya acmıs ya sag salım gerısı kılöo vs cabucak atlatılır..ne mutlu darısı bız bekleyenlerın basına..artık ıyıce rahatsızım sıskınlık uykusuzluk benım de yarın catı muayenem var bır yandan normal olsun cok ıstıyorum bıryandan da fecı korkuyorum uykularım kacıyor:))varmı sızde de boyle hısseden..
selam arkadaslar bugun doktora gıttım bebegım dogum kanalına gırmıs catı muayenemı de oldum normal dogurabılısın hersey normal dedı doktor..bır parmak acılmam ve nts de hafıf sancım cıktı..bakalım ne olacak bebısıım de 3300 gr olmus oburum karnımda parmagını emıyordu kıyamam ona :))sag salım gelsınler ıns:)
aynen, uykularım kaçıyor.. gün boyu konu o kadar kafamdaki rüyalarımda habire doğum yapıyorum.. :)) sanırım normal bir süreç bu yaşadığımız..
maşallah bebeğine, ben de salı günü gidicem muayeneye, ilk nts kontrolümde sancım çıkmadı, bakalım önümüzdeki kontrolde çıkacak mı? yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, inş bundan sonrasını da kolaylıkla atlatırız.. sevgilerimle..
selam arkadaslar bugun doktora gıttım bebegım dogum kanalına gırmıs catı muayenemı de oldum normal dogurabılısın hersey normal dedı doktor..bır parmak acılmam ve nts de hafıf sancım cıktı..bakalım ne olacak bebısıım de 3300 gr olmus oburum karnımda parmagını emıyordu kıyamam ona :))sag salım gelsınler ıns:)
Doğum yapan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun. Rabbim bebişlerinizin acısını göstermesin sizlere bağışlasın. Bende ocak annesiyim ama yaklaşık 2 aydır kontrole gidemiyorumçünkü yaşadığım yerde hastanede doktor yok. Ne nst ye girdim ne de çatım muayene edildi normal doğurup doğuramayacagım bile belli değil çok üzgünüm resmen psikolojim bozuldu. dışarıda polikliniği olan bir doktor var o da ilk aylarda kontrole ona gitmediğimiz için ilgilenmiyor kovalamaktan beter ediyor Oğluşum kaç kilo oldu?, sağlığı iyi mi? çok merak ediyorum. arkadaşlar birbirimize dua edelim lütfen rabbim hepimize yar ve yardımcı olsun
kıyamam yaaa yakın illerde falan yokmuydu hiç.benimde doktorum beni 30.haftada muayene etti.37 de gene gel dedi.ozamana kadar nolcaz oğlum neyapıyo olcak bilemiyorum.inşallah korktuğun gibi zor geçmez.Allah sağlıcakla dertsiz kedersiz bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Buyuk talıhsızlık cnm senın ıcın orda dr olmayısı ama dunyanın sonu dııl elbet.mecbursun ama kontrollerını olmaya.drla konusmayı denesen.yanı bi hediye alip gitsen fln belki yumusar.ayı dayı meselesi olmus buDoğum yapan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun. Rabbim bebişlerinizin acısını göstermesin sizlere bağışlasın. Bende ocak annesiyim ama yaklaşık 2 aydır kontrole gidemiyorumçünkü yaşadığım yerde hastanede doktor yok. Ne nst ye girdim ne de çatım muayene edildi normal doğurup doğuramayacagım bile belli değil çok üzgünüm resmen psikolojim bozuldu. dışarıda polikliniği olan bir doktor var o da ilk aylarda kontrole ona gitmediğimiz için ilgilenmiyor kovalamaktan beter ediyor Oğluşum kaç kilo oldu?, sağlığı iyi mi? çok merak ediyorum. arkadaşlar birbirimize dua edelim lütfen rabbim hepimize yar ve yardımcı olsun
miniye katılıyorum 37yi asla bekleme.o nası bi dr cozebılmıs dıılım hala.Sen nası ona devam edıyosun o daha bi ilginc...kıyamam yaaa yakın illerde falan yokmuydu hiç.benimde doktorum beni 30.haftada muayene etti.37 de gene gel dedi.ozamana kadar nolcaz oğlum neyapıyo olcak bilemiyorum.inşallah korktuğun gibi zor geçmez.Allah sağlıcakla dertsiz kedersiz bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.
iyi habelrle insallh duygucum benim kontrolum yrn.36 dolmus oluyo nstye giricem yine...heyecanlanıyorum.senın en fazla 15 gunun var ya...cok agırlasmıssındır dımıay darısı basımabenımde cumartesı kontrol bakalım ne dicek doktor
kıyamam yaaa yakın illerde falan yokmuydu hiç.benimde doktorum beni 30.haftada muayene etti.37 de gene gel dedi.ozamana kadar nolcaz oğlum neyapıyo olcak bilemiyorum.inşallah korktuğun gibi zor geçmez.Allah sağlıcakla dertsiz kedersiz bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Canım benim,
çok geçmiş olsun. Öncelikle korkma. Annelerimiz dr yüzü görmeden dünyaya getirmiş bizi. Sonrasında ise, sana bi fikir vereyim. O sağlık ocağındaki dru fenalaştı, aşırı kasılması falan var gelemiyor diyerek eve çağırınPara teklif edin. O zmn gelir bence. Sende evde oohh rahat rahat olursun muayeneni. Herhalde kötü bür sonucu göze alamaz. Gerekirse gece evinden alın. Sancı mancı bulun bişi. İnternetten bak bişi ona göre uydur bişi işte. Malesef böyle drlarda var memleketimizde. Zaten biraz para verdiniz mi akan sular durur böyle bi dr ise.
İnşallah işe yarar, yarar ise haber ver. İnan ben de merak ettim şimdi.
Buyuk talıhsızlık cnm senın ıcın orda dr olmayısı ama dunyanın sonu dııl elbet.mecbursun ama kontrollerını olmaya.drla konusmayı denesen.yanı bi hediye alip gitsen fln belki yumusar.ayı dayı meselesi olmus bu
Buyuk talıhsızlık cnm senın ıcın orda dr olmayısı ama dunyanın sonu dııl elbet.mecbursun ama kontrollerını olmaya.drla konusmayı denesen.yanı bi hediye alip gitsen fln belki yumusar.ayı dayı meselesi olmus bu
miniye katılıyorum 37yi asla bekleme.o nası bi dr cozebılmıs dıılım hala.Sen nası ona devam edıyosun o daha bi ilginc...
iyi habelrle insallh duygucum benim kontrolum yrn.36 dolmus oluyo nstye giricem yine...heyecanlanıyorum.senın en fazla 15 gunun var ya...cok agırlasmıssındır dımı
Bak herkes sana 37. haftayı bekleme dedi, sen hala 37. hafta diyorsun. 34 te git yine. Uydur bişey ya. Ağrı sızı, tansiyon, kasılma.. at bişey ve git. Olmaz öyle. Gerekirse farklı bi dra git. Ama kontrol ol.ne gerek risk almaya.
selam kızlar. 14 ocakta beklediğimiz oğlumuz. sürpriz yapıp 3 hafta erken geldi.:)) biz iyiyiz çok şükür..
darısı başınıza olsun...sevgiler
Herkese merhabalar, çok uzun zamandır formu takip edemiyordum, doğum iznine ayrıldım ve hastane çantası, hastane süsleri, bebek odası vs.. işlerimide çok şükür hallettim, içim rahat doğumu bekliyorum. Ancak bilgisayarın başına oturmaya fırsat bulabildim. Ocak anneleri diye yola çıkmıştık, bazıları Aralık ayı annesi olmuş, hayırlısı ile bebişleri kucağımıza alalımda, gerisi önemli değil. Bu arada benim bebiş 36. haftaya kadar normal doğum pozisyonundaydı, hastaneden iş göremezlik raporu almaya gittim, o gece ters dönmüş sanırım, 36+2 de ters idi, hala öyle sanırım, C.tesi dr. kontrolüm var, bakalım ne olacak, ilk doğum normal idi, bunda da son ana kadar normal olacak diye alıştırmıştım kendimi, hayırlısı bakalım ne yapacağız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?