Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

canım ya 12 si hafta sonu değilmi benimde 11den sonra sezeryan olacak günü henüz kesinleşmedi Allah yardımcımız olsun az kaldı vesselam

selammm kızlar..hastane çantasını hazırlayanlar son bikez daha yazabilirmi acaba.bnde hazrladmda eksik warmı son kntrolümü yapaim

canımm bebeğe odaklanıp kendini unutma sakın en az iki tane pijama al ve bir kaç tanede atlet al lohusa teri döküyor insan bir kaç defa değişmek zorunda kalıyor birde bol bol ped lazım çorap almayıda unutma bebişin herşeyi vardır zaten ıslak mendil bez vs. ama en önemlisi hastaneden çıkarken onu soğuktan korumak çünkü havalar gittikçe soğuyor siz ve bebeğiniz dışarı çıkmadan arabayı iyice ısıtsınlar üşümeyin...

Son düzenleme:

doktora gittinmi bugun canım , ne dedi doktor , dogum nezamanaymıs bişey dedimi

Canım yaaa. Çok geçmiş olsun tekrar. Allah evladını bağışlasın. İnan çok iyi anlıyorum seni, korkularını. Ama üzülme sakın. İnşallah en kısa zamanda toparlar minikcik. Herşeyin hayırlısı olsun sizin adınıza. :)
Drun ne güzel demiş hem. Düşün ki ben 28. haftada doğuruyordum neredeyse, o zmn bile metin olmaya çalıştım. Sende sıkma canını. Şimdiden iyi bir yıl olsun tüm sevdikklerinle beraber :)

Allah allahhh. Yeni moda herhalde bu, gerekirse tartış ya. Hipokrat yemini etmedi mi bunlar????? Ne demk sadece hemşeri ile ilgilenmek.? Heciye mediye bişiler yap, kendini garantiye al. Allah sabır versin canım. Sevgiler. :)

bizde bugün dr gitiik çatı muaynesi olduk çatımız dar malesef sezaryen olacagız ya 7 ocakta ya 9 ocakta henüz karar veremedik haftaya cts günü tekrar dr gidecez günümüzü kararlaştıracaz:26:

kızımın kilosu 3.400 olmuş normal olursa çok zorlanırız dedi çatın dar bebek dogum kanalına bile girmemiş darlıgından dedi riske atmayalım normal dogum olur ama çok zorlanırız sende zorlanırsın dedi bende riski göze alamadım ama üzüldüm çok isterdim normal olsun hemen ayaga kalkayım ama nasibim buymuş hakkımda hayırlı olan buymuş şükürler olsun rabbime ki kızım iyi benden haberler bunlar kızlar

canım hayırlısı olsun benim kızımda sezeryanla doğmuştu o sağlıklı olsunda gerisi önemli değil sana şimdiden kolaylıklar ve hayırlar diliyorum

canım hayırlısı olsun benim kızımda sezeryanla doğmuştu o sağlıklı olsunda gerisi önemli değil sana şimdiden kolaylıklar ve hayırlar diliyorum

günaydın CANIM,

iki dr tarafından muayne edildim ikiside aynı şeyi söyledi bebegim çok kilolu degil ama pelvis kemigim dar oldugu için başı kanalda sıkışırsa vakkumla çekmek zorunda kalırız yada acil sezaryana alırız boşuna sancı çekmiş olursun dedi karar senin normal dogurabilirsin ama çok zorlanırsın dediler bende kararsız kaldım haftaya cts günü tekrar dr gidecem artıkın nasibimde ne varsa hakkımda hayırlı olan ne ise rabbim onu yaşatasın benim ve kızım için en saglıklı olan hangisi ise o şekilde olsun diyorum dua ediyorum ....AMİN.

SAGOL CANIM TEŞEKKÜR EDERİM HEPİMİZE RABBİM SAGLIKLI VE KOLAY BİR DOGUM NASİP EYLESİN AMİN..

Aman vaktini beklesin ne guzel iste.evt cnm 35 de 36 da girdim sanci yok her sey normal cok sukur insallh bole devam eder...
Aminnnn sen neden erken alinmasini istiyosun cnm?
Wen bayadir ugramiyodun hangi dagda kurt oldu:)))
doktora gittinmi bugun canım , ne dedi doktor , dogum nezamanaymıs bişey dedimi

Gttim cnm allaha sukur bebisim yine bas asagi donmus ne kdr bol yeri var hala zayif bi bebek olcak heralde.Hayirlisi olsun insallah 2900 dedi ama daha da zayif cikabilio dedi kilo alisi azaldi sanki.3 u devirsinler de.bi daha bas yukari donmez heralde dimi dedim gecen hafta da donmez diyoduk dedi:) yani heran supriz yapabilir makat asagi olursa 15-20 arasi alirim dedi basasagi olursa cati muayenesine bagli olarak vaktini bekleriz dedi.epudral tavsiye etti normal dogum icin.sezeryanda da spinali tavsiye etti cnm.bu hafta son calisma haftamm saka gbiiii:)))

bende 39+4deyim ocağın 3 ünde bitio 40 hafta ama ne sancı ne ağrı hiç bişi yok sanırım sezaryen olmak zorunda kalıcm

Halkinda hayirlisi olsun cnm bence druna guven be asla riske atma.kolay bir dogum dilerim...

kızlar ben beşiğimi gri kırmızı aldım bu arada doğum izni 6 aya çıkıyormuş çok mutluyummmmm...

kızlar ben beşiğimi gri kırmızı aldım bu arada doğum izni 6 aya çıkıyormuş çok mutluyummmmm...

Kim dedi yahu çıkıyormuş olduğunu :) Biz başka bir topicte aylardır konuşuyoruz ve artık umutsuzca bekliyoruz bunu, yeni bir haber mi var, bildiğimiz aylardır süren söylenti mi?

Evet canım,6 aya çıkıyormuş,yılbaşından sonra taslsğa son şekli verilecekmiş..çok iyi haber yaaa

Valla bu dedikodunun kaynağını çok merak ettim :) Benim sosyal politikalar bakanlığında çalışan bir arkadaşım çıksa bile 6 ay değil 5 ay çıkar , devlete fazlaca maliyet getiriyor demişti.

Ben gerçi en başından beri hissediyorum, benim kısmetli oğlum bu izin olayını da ayarlar öyle gelir diye... Varlığını öğrendiğimden beri o kadar çok kısmeti ucu ucuna yakaladık ki, onun şansına güvendiğim için bu dedikodunun doğruluğuna prim tanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…