hayırlısıyla doğarlar inşallah, banada dua et canım çalışınca yoruluyorum ve hastane çantamı bile hazırlayamadım hala inşallah bende perşembe çalışamaz raporu alıcam hastaneden ozamana kadar bitirebilirsem işlerimi içim rahatlıycak, benim sezeryan canım 12si ocağın herkese hayırlı doğumlar diliyorum
selammm kızlar..hastane çantasını hazırlayanlar son bikez daha yazabilirmi acaba.bnde hazrladmda eksik warmı son kntrolümü yapaim
Buyuk talıhsızlık cnm senın ıcın orda dr olmayısı ama dunyanın sonu dııl elbet.mecbursun ama kontrollerını olmaya.drla konusmayı denesen.yanı bi hediye alip gitsen fln belki yumusar.ayı dayı meselesi olmus bu
miniye katılıyorum 37yi asla bekleme.o nası bi dr cozebılmıs dıılım hala.Sen nası ona devam edıyosun o daha bi ilginc...
iyi habelrle insallh duygucum benim kontrolum yrn.36 dolmus oluyo nstye giricem yine...heyecanlanıyorum.senın en fazla 15 gunun var ya...cok agırlasmıssındır dımı
bu gün 36. haftam doldu yarından itibaren 37. haftaya giriyorum Allah'ım ne olur bebeğimi koru ve kucağıma alıp eve gelebilmeyi nasip et...artık günler sayılı ben 38. haftada doğsun istiyorum dr. 39. haftada alıcaz diyor bakalım hayılısı artık...[/QUO
Bu acele ne? :) Bırak kalsın içerde. Ne kadar kalırsa o kaadar iyi. Dışarda daha zr hayat onun için.Keşke 40ı görseniz. Ben o kadar uğraştıktn sonra içerde kalsın diye, şmdi bekleyebildiği kadar beklesin diyorum. Bakalım. Hayırlısı olsun şimdiden herkese
cnm hayırlı olsun fazla girip bakamıyorum... bu gidişle ocakta doğan bebek sayısı bayağı az olucak biz dayanamayıp aralık ayını doldurmakla meşguluz çünkü:)
bizim durumumuzu soran arkadaşlar hemen şöyle özet geçiyim oğlumun ciğerleri acıldı ama albümin yüzünden damarlar ince ve vücutda sıvı yayılması oluyor şuanda onun tedavisini oluyor oda tamamlanınca taburcuyuz artık ölücek diye beklenilen bir bebek yok dedi dr artık iyi ama herşeyini tamamlamadan çıksın istemiyorum dedi inşallah bu hafta taburcu olur diye bekliyoruz tabi dr yinede belirli bir gün çıkar demiyor bende evde süt sağmakla meşgulum sutum kaçmasın dıye sureklı sut depoluyorum. hastaneyede goturuyoruz ama şuanda öle dolu dolu içemiyor süt bizden böyle....
doğumu yaklaşan arkadaşlar Allah bir avazda doğurtsun inşallah hiç stres yapmayın inşallah herşey güzel olucak...
Hepinize çok teşekkür ederim. Malesef buralarda yakın illere gitmek çok sıkıntılı yollar çok tehlikeli, doktorlarda kendi hemşehrileriyle ilgileniyorlar istemiyorlar yani. İşe yararmı bilmiyorum ama ebelerle tanışmayı planlıyorum yardımcı olurlar inş. 37+4 günlük hamileyim. Bebeğim o kadar aşagıda duruyor ki sanki her an doğacakmış gibi sancı da var bakalım hayırlısı artık doğurursam haber veririm
selam hanımlar bende 36 artı 3 haftalık hamileyim bir aksilik olmaz ise sezeryan ile doğum yapacağım ama bebeğimin kafası çok aşağıda baskı yapıyor. heran normal doğumlada ansızın gelebilir. hazırlıklıyım afacan hiç yerinde durmuyor. sezeryana göre iki haftam var hadi hayırlısı acayip heyecan korku kaygı var bide azıcık stres ama rahat olmaya çalışıyorum tabi.geceleri rahat uyuyamıyorum mide ekşimesi ve sık sık idrara çıkma neyse herşeyin hayırlısı olsun hepimize hayırlı sağlıklı güzel doğumlar diliyorum[/QUOTE
36 haftalık yazmışsınız bende 36 hafta 4 günlük hamileyim ve sezeryan ocağın ilk haftası dediler benimde direk karnıma baskı yapıyor benimkide maşallahı var galiba erkek çocukları bunu yapıyor yaramazlukları simdiden başlıyor .bol bol dinlen derim ama bun bunu başaramıyorum evde oldukça kendime iş buluyorum.yattığım zamanda bende kalkmakta güçlük yaşıyorum siz hangi ildesiniz
beykozdayım heyecan dorukta 1 ocakta bebişime kavuşacağım inşallah.siz hangi ildesiniz. doktorunuz size tarih verdimi.
bizde bugün dr gitiik çatı muaynesi olduk çatımız dar malesef sezaryen olacagız ya 7 ocakta ya 9 ocakta henüz karar veremedik haftaya cts günü tekrar dr gidecez günümüzü kararlaştıracaz:26:
kızımın kilosu 3.400 olmuş normal olursa çok zorlanırız dedi çatın dar bebek dogum kanalına bile girmemiş darlıgından dedi riske atmayalım normal dogum olur ama çok zorlanırız sende zorlanırsın dedi bende riski göze alamadım ama üzüldüm çok isterdim normal olsun hemen ayaga kalkayım ama nasibim buymuş hakkımda hayırlı olan buymuş şükürler olsun rabbime ki kızım iyi benden haberler bunlar kızlar
canım hayırlısı olsun benim kızımda sezeryanla doğmuştu o sağlıklı olsunda gerisi önemli değil sana şimdiden kolaylıklar ve hayırlar diliyorum
Aman vaktini beklesin ne guzel iste.evt cnm 35 de 36 da girdim sanci yok her sey normal cok sukur insallh bole devam eder...yok canım ya benım bebık zayıf ya karnımda cok yok ebe bıle ınanmıyor 15gun kaldıgınaama gecelerı hıc uyuyamıyorum tabı o ayrı gunduz ıyıyım ev ıslerıne sardım suara evi temizemekle mesgulum :) benim bebiş son gune kadar beklıcek sanırım :) her gıttıgınde ıstıyor dımı sendende nst ben her gıttıgımde gırıyorum
Aminnnn sen neden erken alinmasini istiyosun cnm?bu gün 36. haftam doldu yarından itibaren 37. haftaya giriyorum Allah'ım ne olur bebeğimi koru ve kucağıma alıp eve gelebilmeyi nasip et...artık günler sayılı ben 38. haftada doğsun istiyorum dr. 39. haftada alıcaz diyor bakalım hayılısı artık...
Wen bayadir ugramiyodun hangi dagda kurt oldu:)))
doktora gittinmi bugun canım , ne dedi doktor , dogum nezamanaymıs bişey dedimi
Canım benimde 21 inden beri kasık ağrım var özellikle sol tarafda dizimi yukarı çekince felan batıyor orada bişey varda sıkışıyor gibi oluyor.. bide bugün yiğenimi okuldan almaya gidecektim elim ayağım titremeye başladı ama arada oluyordu önceden de kan şekerim düşüyor herhalde.. herkesin dediği gibi göğüslerde birşey hissetmiyorum zaten çok büyük değiller benim bi düşüğüm var o zaman biraz dolgunlaşmıştı sadece şimdi de belki biraz. ama çok hassasiyet yok bulantımda yok şimdilik.. bence benim bebek daha küçük doktora sordum 1 aylık felan dedi.. tahminimce anca 4 haftalıktır.çünkü ötekinde keseyi görmüştü ve 5 haftalık demişti.. neyse işte sana ne kadarlık dendi ve değerin kaçtı.. ayrıca ulrasona soktumu yada gideceğin zaman alttan mı bakacak..
bizde bugün dr gitiik çatı muaynesi olduk çatımız dar malesef sezaryen olacagız ya 7 ocakta ya 9 ocakta henüz karar veremedik haftaya cts günü tekrar dr gidecez günümüzü kararlaştıracaz:26:
kızımın kilosu 3.400 olmuş normal olursa çok zorlanırız dedi çatın dar bebek dogum kanalına bile girmemiş darlıgından dedi riske atmayalım normal dogum olur ama çok zorlanırız sende zorlanırsın dedi bende riski göze alamadım ama üzüldüm çok isterdim normal olsun hemen ayaga kalkayım ama nasibim buymuş hakkımda hayırlı olan buymuş şükürler olsun rabbime ki kızım iyi benden haberler bunlar kızlar
kızlar ben beşiğimi gri kırmızı aldım bu arada doğum izni 6 aya çıkıyormuş çok mutluyummmmm...
Evet canım,6 aya çıkıyormuş,yılbaşından sonra taslsğa son şekli verilecekmiş..çok iyi haber yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?