Ay ben de az once gordum haberlerde ya insallah yaaaaaakızlar ben beşiğimi gri kırmızı aldım bu arada doğum izni 6 aya çıkıyormuş çok mutluyummmmm...
Ay ben de duydum hayirlisi insallahhhh yaaaaaEvet canım,6 aya çıkıyormuş,yılbaşından sonra taslsğa son şekli verilecekmiş..çok iyi haber yaaa
Benim de katkım olsun, bu da söylentinin kaynağı:
Memurlar.Net (Doğum izni 16 haftadan 24 haftaya çıkarılacak)
Halkinda hayirlisi olsun cnm bence druna guven be asla riske atma.kolay bir dogum dilerim...
bence siz bu kaynağı o bakanlıkta çalışan arkadaşınıza gösterin :))
Mail atıp sordum zaten hemen
Bu arada bizim de bugun kontrolümüz vardı, bebek 3450 gram. Daha 2 haftası var, gününü beklerse 4 kiloyu bulur herhalde bu.:18: Napcam ben :18: Hurmalara başlayım, yürümeyim hatta koşayım, paris yöntemlerini deneyim bari. Niye böyle şişiyor anlamıyorum, kendim öyle çok kilo almadım, iri yarı değilim, çok birşey de yemiyorum, beni mi sömürüyor napıyor bu küçük tosunVar mı başka iri bebekli?
Allah allahhh. Yeni moda herhalde bu, gerekirse tartış ya. Hipokrat yemini etmedi mi bunlar????? Ne demk sadece hemşeri ile ilgilenmek.? Heciye mediye bişiler yap, kendini garantiye al. Allah sabır versin canım. Sevgiler. :)
Merhaba canım çok merk ettim,nerdesin?
Mail atıp sordum zaten hemen
Bu arada bizim de bugun kontrolümüz vardı, bebek 3450 gram. Daha 2 haftası var, gününü beklerse 4 kiloyu bulur herhalde bu.:18: Napcam ben :18: Hurmalara başlayım, yürümeyim hatta koşayım, paris yöntemlerini deneyim bari. Niye böyle şişiyor anlamıyorum, kendim öyle çok kilo almadım, iri yarı değilim, çok birşey de yemiyorum, beni mi sömürüyor napıyor bu küçük tosunVar mı başka iri bebekli?
kızlar benim bebişte ocagı beklıyemedı :))
cumartesi kontrolum vardı , suyum azalmış doktor benı ayrıntılı ultrasyonu yapan doktoruma yolladı daha ıyı baksın dıye oda azaldıgını ve bebegın kılosunu kendı haftasıyla uyumlu olmadıgı soyledı , bırde nst lerde bebek kalp atışı zayıfmış doktor rıske alamam dedı benı dırek yatırdı cumartesı sezeryana alındım 38+2 yken bebış geldı , ultrasyonda gozukun bebek agırlıgından daha ıyı geldı 2900 dogdu bebış, öyle işte kızlar normal beklerken sezeryan olduk :)
cumartesi kontrolum vardı , suyum azalmış doktor benı ayrıntılı ultrasyonu yapan doktoruma yolladı daha ıyı baksın dıye oda azaldıgını ve bebegın kılosunu kendı haftasıyla uyumlu olmadıgı soyledı , bırde nst lerde bebek kalp atışı zayıfmış doktor rıske alamam dedı benı dırek yatırdı cumartesı sezeryana alındım 38+2 yken bebış geldı , ultrasyonda gozukun bebek agırlıgından daha ıyı geldı 2900 dogdu bebış, öyle işte kızlar normal beklerken sezeryan olduk :)
maşallah işte ne güzel kışın doğacak ne kadar kilolu olursa o kadar az üşür benim çalışırken ayaklarım şişiyordu zorlanıyordum iş yerinden bir arkadaş sen nazlanıyorsun benim eşim çok rahat deyip duruyordu eşim 37. haftaya kadar çok rahat çalıştı iznini sonra kullanırsın felan vs. ... sanki keyfimden kullandım ben iznimi onun eşiyle benim çalışma şartlarım aynı sanki...duydum ki eşi doğum yapmış 2.500 doğmuş bebek tabi rahat olur ben kızımı 38+4 'de 3.800 doğurmuştum bakalım oğluşum kaç kilo doğacak ama karnımın büyüklüğüne bakılırsa :)))
Ben de 36. haftaya kadar çok rahat çalıştım, ayaklarımda da ödem falan yok, son 1 haftayı saymazsak seke seke geziyordum. Kilolu olması iyi mi bilmiyorum, sanırım başka şeyleri de kafaya takıyorum, detaylı ultrasonda görülen ama önemsiz denen şeylerle bu kilo olayını falan birleştiriyorum kafamda, sanki ikisi bir arada olması bir sağlıksızlığın göstergesi gibi geliyor. Yani artık doğsa da sağlıklı olduğunu görsem rahatlasam diyorum. Valla mamayla beslemek zorunda kalan annelerden olsam bile aklıma hep sağlıklı doğduğunu getirip mutsuz olmamaya kararlıyım.
Ay duyguuu hic beklemiyodum bu haberiiii hayirli olsun cnm bebegin.masallah kilosu da iyi demek ki cok sevindim.nasil arzu hnmdan memnun kaldin mi?genel anestezi mi oldun detay ver biraz ya...Kac kilo cikmisti kontrolde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?