Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
Halkinda hayirlisi olsun cnm bence druna guven be asla riske atma.kolay bir dogum dilerim...

sagol canım cumartesi günü tekrar dr gidecegim muhtemelende 7 ocakta sezaryen olacagım hakkımzda hayırlısı olsun saglıkla gelsin bebişlerimiz inş.amin..

dogum izni 6 ay oluyomuşşşşş sabah gazatesinde okudummmmmmmmm hadi hayırlısı inş.yasa hemen kabul edilir ve hepimizi kapsar amin..

ayyy çok mutlu oldum şimdiiiiiiiii

bence siz bu kaynağı o bakanlıkta çalışan arkadaşınıza gösterin :))

Mail atıp sordum zaten hemen

Bu arada bizim de bugun kontrolümüz vardı, bebek 3450 gram. Daha 2 haftası var, gününü beklerse 4 kiloyu bulur herhalde bu.:18: Napcam ben :18: Hurmalara başlayım, yürümeyim hatta koşayım, paris yöntemlerini deneyim bari. Niye böyle şişiyor anlamıyorum, kendim öyle çok kilo almadım, iri yarı değilim, çok birşey de yemiyorum, beni mi sömürüyor napıyor bu küçük tosun Var mı başka iri bebekli?

selam canım benim cts günü kontrolüm vardı benim kızımda 3400 olmuş dogumum büyük ihtmalle 7 ocakta sezaryanle olacak yani 1 haftam var o zamana kadar 3500-3600 olur galiba hayırlısı benimde canım hçbişey yemek istemiyor hiç acıkmıyorum ama çok şükür ki kızım iyi degmesin ...

kızlar ben gecen haftakı kontrolumde bebek artık kılo almz demstı doktorum.gelısımı tamamlanmıs gözüküyo demıstı.korkmayın o kadar cok buyumez artık.nasıl cıkcak yoksa koca bebısler :)

Allah allahhh. Yeni moda herhalde bu, gerekirse tartış ya. Hipokrat yemini etmedi mi bunlar????? Ne demk sadece hemşeri ile ilgilenmek.? Heciye mediye bişiler yap, kendini garantiye al. Allah sabır versin canım. Sevgiler. :)

Doktorun özel polikliniği olduğu için canı istemezse bakmıyor. Devlet hastanesine gelen doktorları da genelde darp ediyorlar :) Şükür sağlık bakanlığı burada hamile bayanların olduğunu hatırlayıp doktor göndermiş çarşamba başlıyormuş göreve içim çok rahatladı. Amin canım teşekkürler

Merhaba canım çok merk ettim,nerdesin?

Merhaba şükür şimdilik adet sancısına benzer sancıların dışında sıkıntı yok. Çarşambayı sabırsızlıkla bekliyorum bende çok merak ediyorum ne olacak :) Senin gebeliğin kaçıncı haftasındasın?

kızlar benim bebişte ocagı beklıyemedı :))
cumartesi kontrolum vardı , suyum azalmış doktor benı ayrıntılı ultrasyonu yapan doktoruma yolladı daha ıyı baksın dıye oda azaldıgını ve bebegın kılosunu kendı haftasıyla uyumlu olmadıgı soyledı , bırde nst lerde bebek kalp atışı zayıfmış doktor rıske alamam dedı benı dırek yatırdı cumartesı sezeryana alındım 38+2 yken bebış geldı , ultrasyonda gozukun bebek agırlıgından daha ıyı geldı 2900 dogdu bebış, öyle işte kızlar normal beklerken sezeryan olduk :)

maşallah işte ne güzel kışın doğacak ne kadar kilolu olursa o kadar az üşür benim çalışırken ayaklarım şişiyordu zorlanıyordum iş yerinden bir arkadaş sen nazlanıyorsun benim eşim çok rahat deyip duruyordu eşim 37. haftaya kadar çok rahat çalıştı iznini sonra kullanırsın felan vs. ... sanki keyfimden kullandım ben iznimi onun eşiyle benim çalışma şartlarım aynı sanki...duydum ki eşi doğum yapmış 2.500 doğmuş bebek tabi rahat olur ben kızımı 38+4 'de 3.800 doğurmuştum bakalım oğluşum kaç kilo doğacak ama karnımın büyüklüğüne bakılırsa :)))

gözünaydın canım Allah bağışlasın darısı bize inş.

herkese mutlu saglıklı bol bebişli bol gülücüklü yıllar diliyorummmmmmmm..

kimin gönlünde ne dilegi varsa hayırlısıyla kabul olsun inş.çok mutlu bir yıl geçirelimmm amin.....

hayırlı olsun ne güzel sağ salim kavuşmuşsunuz birbirinize, darısı bizlere inşaallah :)

Ben de 36. haftaya kadar çok rahat çalıştım, ayaklarımda da ödem falan yok, son 1 haftayı saymazsak seke seke geziyordum. Kilolu olması iyi mi bilmiyorum, sanırım başka şeyleri de kafaya takıyorum, detaylı ultrasonda görülen ama önemsiz denen şeylerle bu kilo olayını falan birleştiriyorum kafamda, sanki ikisi bir arada olması bir sağlıksızlığın göstergesi gibi geliyor. Yani artık doğsa da sağlıklı olduğunu görsem rahatlasam diyorum. Valla mamayla beslemek zorunda kalan annelerden olsam bile aklıma hep sağlıklı doğduğunu getirip mutsuz olmamaya kararlıyım.

usg 'ye hiç takma canım ya benim kızımda neler neler demişlerdi görsen dünya tatlısı sağlıklı bir çocuk hem zeki hem çok güzel... dr. lar çoğu zaman cinsiyet tahmininde bile yanılıyorlar...

hayırlı olsun cnm...

bebeğim yine kötüleşti hava cebini desteksiz çıkaramayıp kötüleşince ikinci bir tüp açıldı ciğere ve daoktor yine ümitsiz konuşmalara başladı yüzde 40 ölebilir dedi dr ben elimden gelen herşeyi yapıyorum dedi allahım kucağıma almayı nasip etsin bebeğimi

Ay duyguuu hic beklemiyodum bu haberiiii hayirli olsun cnm bebegin.masallah kilosu da iyi demek ki cok sevindim.nasil arzu hnmdan memnun kaldin mi?genel anestezi mi oldun detay ver biraz ya...Kac kilo cikmisti kontrolde?

Ay duyguuu hic beklemiyodum bu haberiiii hayirli olsun cnm bebegin.masallah kilosu da iyi demek ki cok sevindim.nasil arzu hnmdan memnun kaldin mi?genel anestezi mi oldun detay ver biraz ya...Kac kilo cikmisti kontrolde?

bende canım kontrole gıttım dogurdum geldım
kalp atısları nst de zayıf cıkıyomus onceden dememıstı bana dıger doktorda alınsın deyınce hemen muayeneden cıktım yatırdı benı yemekte yememıstım sabahtan berı moralım bozuldu dıger doktora gıt deyınce ultrasyonda bebek arzu hanımda 2700 cıkmıstı dıger doktorda ayrıntılı ultrasyonda ıse 2300 cıktı suda az cıkınca sanırım rıske atmak ıstemedı ama dogdugunda 2900 dogdu , genel anestezı oldum canım hıcbısey hatırlamıyorum sadece amelıyat haneye gırısımı hatırlıyorum zaten tır tır tıtrıyodum arzu hanım hemen geldı ayakklarımı felan ısıtmaya calısıyo korkma dıyo :) sonra hemen baydılar uyandıgımda odadaydım hemsıreler gıyındırmıs bebegı getırmıslerdı , ilk gun kotuydum tıtreme terleme , en sonda kustum ondan sonra bıraz toparlandım ıkı gun yattım pazartesı sabah cıkardı zaten arzu hanım hergun gelıp kontrol ettı ,cocuk doktoru geldı bebegı kontrol ettı hemsıreler sureklı geldı bebek hemsıresı sureklı geldı emzırmem ıcın yardım ettı , memnun kaldım yanı darısı basına canım ınsallah sende rahat atlatırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…