Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

cnm aynı durum bende de var:))ben de toplamda 13 kılo aldım ama gecen carsamba bebısım 3300gr dı doktor vıytamın ıcxme artık olacagı kadar olmus dedı sakayla karısık:))yedıklerım ona gıttı heralde masallah tosuncuklara bosver saglıklı olsunlar da yeter o bana ..sadece normal dogum yapacagım ıcın zorlanırım dıye korkuyorum gercı doktor catın musaıt dedı ama yıne de endısem var ..diyecegım yanlız degılsın ırı yarı deılım kılomu da kontrollu aldım ama bebk beslendımı beslenıyor yapıyla cok alakalı degıl..

Allah şifa versin Bable'cim. Dua ediyorum bebeğin için. İnşallah atlatır, aranıza gelir bir an önce.

Ben zaten baktım gelişimi epeydir önde, 2 aydır vitamin filan içmiyorum. Doktor vitaminle ilgisi yoki vitaminin kalorisi yok, kilo aldırmaz dedi. Sağol ilgin için.Bekliyoruz bakalım...İnşallah diyabeti filan yoktur bebeğimin.

Ay cok duygulandim okurken arzu hnm cok ilgiliymis ne guzel darisi basima insallah cnm.simdi bebegin kollarinda ya.biz dev tamamlasak bu yolculugu duygu.az kaldi 37 dolacak cuma gunu gunler gecmiyo asildi kaldi...

doğum ypn arkadaşlar. hyırlı olsun. bable inşallah bebeğini sağlıklıca alırsın kucağına. ocak bebekleri aceleci çıktılar galiba.benimde doğum 21 ocak gözüküyordu. kordon dolanması olduğundan ötürü 11 ocakta sezeryan yapcak. cuma gitmiştim dr a. 36+5 iken 3100 gr dı.bizde de geri sayım başladı artık son 9 gün.ama artık zorlnmaya başladım geceleri uyu düzenim hepten kayboldu. suanda olduğu gb ayaktayım. sürekli tuvalete gidiyorum. sürekli sağa sola yatmaktan sırtım bcklarım ağrıyor.evimizin ve bebeğin de son eksikliklerini tamamlamaya calışıyorum biryndan.sizde son hazırlıklar nasıl?

dün kızımla bebeğimizin beşiğini hazırladık nevresimlerini taktık çok sevindi ... kardeşi gelecek diye ... birazda kıskanıyor sanki ama başa çıkmaya çalışacağız artık herşeyimiz hazır bir bebiş eksik oda gelse artık da sevsek....

canım inş. bu son sıkıntısı olur, güzeli düşün.. dualarımız sizinle..

biz de hazırız, bekliyoruz bakalım.. dün kontrolüm vardı sancım falan çıkmadı, 17 ocak şimdilik tarihimiz dedi doktor.. bakalım hayırlısı.. benim de sıkıntılarım oluyor gece uyuşmalar falan, ama geçen hafta grip oldum.. ve öyle zor geçti ki inan bu hafta bebekten kaynaklı sıkıntıların hiçbiri zor gelmiyor.. geçen haftayı resmen uykusuz, baş ağrısı tavan, ateş, sinüzit içinde geçirdim, çok sıkıntım oldu.. aman dikkat edin kendinize, tabi bu hastalık şuanın kıymetini bilmemi sağladı.. :) şimdi de eşim hasta, doğum öncesi aşılanmış olduk..onun dışında çantamız hazır bekliyoruz bakalım..

Bable her an aklımdasın facede de konustugumuz gbı atlatacaksın insallah...
kızlar bu arada cok az kaldı dogumlara...cok heyecanlıyım gercekten.Hepimiz 1 avazda kurtuluruz insallah...

Bable her an aklımdasın facede de konustugumuz gbı atlatacaksın insallah...
kızlar bu arada cok az kaldı dogumlara...cok heyecanlıyım gercekten.Hepimiz 1 avazda kurtuluruz insallah...

yılbaşı akşamı arkadaşlarla oturuyorduk, haydi bu akşam gel artık diye bebeğime seslenip durdular, 1-2 saat sonra bir sertleşti karnım, allahım geliyor galiba dedim.. :)) heyecan yapmam heralde diye düşünürken, o an heyecan yaptığımı farkettim ki hiçbişey yok aslında.. :)) çok seslenince yavruma hareketlendi galiba içerde.. dediğin gibi azıcık kaldı, Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin.. bir akrabam güzel bir dilekte bulundu sizlerle paylaşayım, inş hepimizin öyle olur.. "Yolu açık olsun" dedi, çok hoşuma gitti bu laf.. :)

selam ben de 38+4 um bugun kontrole gıttım ve bebegım 3660 gr olmus 1 haftada 300 gr almıs hersey normal gorunuyor dogum kanalına ıyıce ınmıs ama ole sancım cıkmadı nst de ..doktor bolca yuru acılman olsun dedı aslında cok hareketlıyım ama demek daha fazla hareket lazım..eger gelmezse 14 ocak son gun 15 ınde yatıs yaparız ıstersen sezeryan ıster sunı sancı dedı ..vallahı sımdı de bebek ırılesırse sezeryan yolu gorunur bana dıye endıselenmeye basladım..ıkısı de korkutucu ama ne bıleyım normale baya alıstırdım kendımı cok surmez dogarsa hayırlısıyla normal olur ıns ama 13 gun daha kalırda heralde 4 u gecer ..bu durumda olan varmı bu kadar hızlı kg alması normalmı ya da son haftada dururmu kılo alımı???

Cnm son hafta daha cok kilo aliyo bebekler 500 gr alan bile oluyomus 4u gecerse normal dogurmamalisin zaten .benim bi komsum resmen parcalandi gerek yok o kdr idealist olmaya cnm.hakkinda hayirlisi olsun cok irilesmezse suni sanci alirsin allah kolay bir dogum nasip etsin cnm...

insallah cnm..ben de öyle düşünüyorum kılosu 4 u gecmezse sunı sancıya cesaret edebılırım ama 4 u gecerse sezeryana ok dıyecez artık kısmet..belkı de hıcbırıne gerek kalmadan dogar gelır kızım ..insallah :))

kilosu ne olursa olsun doğum tercihiniz çatınızla alakalı olmalı dr sizin doğuramayacağınızı düşünüyorsa çatınız dar ise boyunuz çok kısa ise yapacak bir şey yok sonuç kaçınılmaz sezeryan olmalı ama her ne koşulda olursa olsun suni sancıya karşıyım ben bırakın bebişiniz günü geldiğinde gelecektir suni sancı hem zararlı hemde normal doğum sancısına oranla çok daha acı verici...

Canımmmmm.. Offf yaaaa.. ((
Şimdi nasıl? Allahım yardım etsin ona. Can versin kan versin. Hiç üzülme ne olur. Moralini yüksek tut, dua et bol bol. Hisseder o hepsini. Dualarım seninle. Allahım en kısa zamanda sağlık versin.

evet kızlarrr vakti gelen doguma gidiyo...Benim de buguniş yerimdeki son gunum bugun 36+6yiz oglumla masallah.yrn is goremez raporumu alıp oglumun gelmesını bekleyecegım.Darısı tum calısanlara olsun...İnsallah dogum izni 24 haftaya cıkar da bebeklerımıze 2 ay daha doyarız...sevgiler...

inş. canım yaaa bende 36+6 yım yarın 37 olacaz geri sayım başladı heyecan dorukta

Ben tam olarak o durumdayım ve korkudan ödüm patlıyor 4ü geçecek diye. Suni sancı istemeyip direkt sezaryan isterim herhalde ben . Kendimi de normal doğuma hazırlamıştım aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…