Mail atıp sordum zaten hemen
Bu arada bizim de bugun kontrolümüz vardı, bebek 3450 gram. Daha 2 haftası var, gününü beklerse 4 kiloyu bulur herhalde bu.:18: Napcam ben :18: Hurmalara başlayım, yürümeyim hatta koşayım, paris yöntemlerini deneyim bari. Niye böyle şişiyor anlamıyorum, kendim öyle çok kilo almadım, iri yarı değilim, çok birşey de yemiyorum, beni mi sömürüyor napıyor bu küçük tosunVar mı başka iri bebekli?
bebeğim yine kötüleşti hava cebini desteksiz çıkaramayıp kötüleşince ikinci bir tüp açıldı ciğere ve daoktor yine ümitsiz konuşmalara başladı yüzde 40 ölebilir dedi dr ben elimden gelen herşeyi yapıyorum dediallahım kucağıma almayı nasip etsin bebeğimi
cnm aynı durum bende de var:))ben de toplamda 13 kılo aldım ama gecen carsamba bebısım 3300gr dı doktor vıytamın ıcxme artık olacagı kadar olmus dedı sakayla karısık:))yedıklerım ona gıttı heralde masallah tosuncuklara bosver saglıklı olsunlar da yeter o bana ..sadece normal dogum yapacagım ıcın zorlanırım dıye korkuyorum gercı doktor catın musaıt dedı ama yıne de endısem var ..diyecegım yanlız degılsın ırı yarı deılım kılomu da kontrollu aldım ama bebk beslendımı beslenıyor yapıyla cok alakalı degıl..
bende canım kontrole gıttım dogurdum geldım
kalp atısları nst de zayıf cıkıyomus onceden dememıstı bana dıger doktorda alınsın deyınce hemen muayeneden cıktım yatırdı benı yemekte yememıstım sabahtan berı moralım bozuldu dıger doktora gıt deyınceultrasyonda bebek arzu hanımda 2700 cıkmıstı dıger doktorda ayrıntılı ultrasyonda ıse 2300 cıktı suda az cıkınca sanırım rıske atmak ıstemedı ama dogdugunda 2900 dogdu , genel anestezı oldum canım hıcbısey hatırlamıyorum sadece amelıyat haneye gırısımı hatırlıyorum zaten tır tır tıtrıyodum arzu hanım hemen geldı ayakklarımı felan ısıtmaya calısıyo korkma dıyo :) sonra hemen baydılar uyandıgımda odadaydım hemsıreler gıyındırmıs bebegı getırmıslerdı , ilk gun kotuydum tıtreme terleme , en sonda kustum ondan sonra bıraz toparlandım ıkı gun yattım pazartesı sabah cıkardı zaten arzu hanım hergun gelıp kontrol ettı ,cocuk doktoru geldı bebegı kontrol ettı hemsıreler sureklı geldı bebek hemsıresı sureklı geldı emzırmem ıcın yardım ettı , memnun kaldım yanı darısı basına canım ınsallah sende rahat atlatırsın
bebeğim yine kötüleşti hava cebini desteksiz çıkaramayıp kötüleşince ikinci bir tüp açıldı ciğere ve daoktor yine ümitsiz konuşmalara başladı yüzde 40 ölebilir dedi dr ben elimden gelen herşeyi yapıyorum dediallahım kucağıma almayı nasip etsin bebeğimi
doğum ypn arkadaşlar. hyırlı olsun. bable inşallah bebeğini sağlıklıca alırsın kucağına. ocak bebekleri aceleci çıktılar galiba.benimde doğum 21 ocak gözüküyordu. kordon dolanması olduğundan ötürü 11 ocakta sezeryan yapcak. cuma gitmiştim dr a. 36+5 iken 3100 gr dı.bizde de geri sayım başladı artık son 9 gün.ama artık zorlnmaya başladım geceleri uyu düzenim hepten kayboldu. suanda olduğu gb ayaktayım. sürekli tuvalete gidiyorum. sürekli sağa sola yatmaktan sırtım bcklarım ağrıyor.evimizin ve bebeğin de son eksikliklerini tamamlamaya calışıyorum biryndan.sizde son hazırlıklar nasıl?
Bable her an aklımdasın facede de konustugumuz gbı atlatacaksın insallah...
kızlar bu arada cok az kaldı dogumlara...cok heyecanlıyım gercekten.Hepimiz 1 avazda kurtuluruz insallah...
selam ben de 38+4 um bugun kontrole gıttım ve bebegım 3660 gr olmus 1 haftada 300 gr almıs hersey normal gorunuyor dogum kanalına ıyıce ınmıs ama ole sancım cıkmadı nst de ..doktor bolca yuru acılman olsun dedı aslında cok hareketlıyım ama demek daha fazla hareket lazım..eger gelmezse 14 ocak son gun 15 ınde yatıs yaparız ıstersen sezeryan ıster sunı sancı dedı ..vallahı sımdı de bebek ırılesırse sezeryan yolu gorunur bana dıye endıselenmeye basladım..ıkısı de korkutucu ama ne bıleyım normale baya alıstırdım kendımı cok surmez dogarsa hayırlısıyla normal olur ıns ama 13 gun daha kalırda heralde 4 u gecer ..bu durumda olan varmı bu kadar hızlı kg alması normalmı ya da son haftada dururmu kılo alımı???
Cnm son hafta daha cok kilo aliyo bebekler 500 gr alan bile oluyomus 4u gecerse normal dogurmamalisin zaten .benim bi komsum resmen parcalandi gerek yok o kdr idealist olmaya cnm.hakkinda hayirlisi olsun cok irilesmezse suni sanci alirsin allah kolay bir dogum nasip etsin cnm...
insallah cnm..ben de öyle düşünüyorum kılosu 4 u gecmezse sunı sancıya cesaret edebılırım ama 4 u gecerse sezeryana ok dıyecez artık kısmet..belkı de hıcbırıne gerek kalmadan dogar gelır kızım ..insallah :))
evet kızlarrr vakti gelen doguma gidiyo...Benim de buguniş yerimdeki son gunum bugun 36+6yiz oglumla masallah.yrn is goremez raporumu alıp oglumun gelmesını bekleyecegım.Darısı tum calısanlara olsun...İnsallah dogum izni 24 haftaya cıkar da bebeklerımıze 2 ay daha doyarız...sevgiler...
selam ben de 38+4 um bugun kontrole gıttım ve bebegım 3660 gr olmus 1 haftada 300 gr almıs hersey normal gorunuyor dogum kanalına ıyıce ınmıs ama ole sancım cıkmadı nst de ..doktor bolca yuru acılman olsun dedı aslında cok hareketlıyım ama demek daha fazla hareket lazım..eger gelmezse 14 ocak son gun 15 ınde yatıs yaparız ıstersen sezeryan ıster sunı sancı dedı ..vallahı sımdı de bebek ırılesırse sezeryan yolu gorunur bana dıye endıselenmeye basladım..ıkısı de korkutucu ama ne bıleyım normale baya alıstırdım kendımı cok surmez dogarsa hayırlısıyla normal olur ıns ama 13 gun daha kalırda heralde 4 u gecer ..bu durumda olan varmı bu kadar hızlı kg alması normalmı ya da son haftada dururmu kılo alımı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?