bebeğim yine kötüleşti hava cebini desteksiz çıkaramayıp kötüleşince ikinci bir tüp açıldı ciğere ve daoktor yine ümitsiz konuşmalara başladı yüzde 40 ölebilir dedi dr ben elimden gelen herşeyi yapıyorum dediallahım kucağıma almayı nasip etsin bebeğimi
kilosu ne olursa olsun doğum tercihiniz çatınızla alakalı olmalı dr sizin doğuramayacağınızı düşünüyorsa çatınız dar ise boyunuz çok kısa ise yapacak bir şey yok sonuç kaçınılmaz sezeryan olmalı ama her ne koşulda olursa olsun suni sancıya karşıyım ben bırakın bebişiniz günü geldiğinde gelecektir suni sancı hem zararlı hemde normal doğum sancısına oranla çok daha acı verici...
Ben tam olarak o durumdayım ve korkudan ödüm patlıyor 4ü geçecek diye. Suni sancı istemeyip direkt sezaryan isterim herhalde ben . Kendimi de normal doğuma hazırlamıştım aslında.
haftaya perşembe oğluşuma kavuşuyorum inş. çok dua ediyorum...
KIZLAR BENDE ANNE OLDUM =)
merak ederseniz doğum hikayemi yazdım
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/585537-oglusumuza-kavusmamiz.html#post28119272
darısı sizlere olsun inşaALLAH
KIZLAR BENDE ANNE OLDUM =)
merak ederseniz doğum hikayemi yazdım
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/585537-oglusumuza-kavusmamiz.html#post28119272
darısı sizlere olsun inşaALLAH
yavvv.. herkes doğuruyor bir bir.. bi ben kaldım.. :) 24. haftadan beri içeride tutmaya çalıştığım oğlum şimdi de yan gelip yatıyor. Daha şimdiden nazlı paşam. :) Allah izin verirse normal doğum istiyorum ama böyle giderse sezaryen olcaz herhalde. :) Niye doğmadığını anlamıyorum. 6 ay yattım, şimdi fıldır fıldırım evde. :) Yok böle olmıcak, ben iyisimi spor falan mı yapsam acaba?
yavvv.. herkes doğuruyor bir bir.. bi ben kaldım.. :) 24. haftadan beri içeride tutmaya çalıştığım oğlum şimdi de yan gelip yatıyor. Daha şimdiden nazlı paşam. :) Allah izin verirse normal doğum istiyorum ama böyle giderse sezaryen olcaz herhalde. :) Niye doğmadığını anlamıyorum. 6 ay yattım, şimdi fıldır fıldırım evde. :) Yok böle olmıcak, ben iyisimi spor falan mı yapsam acaba?
Cnm son adete gore 5 gunun var vaktin gecmemis ki gelir elbet
herkes arayıp doğurmadın mı sen daha diyor çok sıkıldım
ya ben napayım, 2 gün geçti günüm dolalıkasılma oluyo ara ara ama sancı yok ( takmıyım diyorum, düşünmiyim diyorum ama takılmıcak gibi değil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?