Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

Allah yavrunu sana bağışlasın. İnşallah iyileşir.

haklısın arkadasım doktor catın genıs dedı bakalım bekeleylım 14 une kadar ufak sancılarım var duzene gırsın dıye dua edıyorum hayırlısı:)))

Ben tam olarak o durumdayım ve korkudan ödüm patlıyor 4ü geçecek diye. Suni sancı istemeyip direkt sezaryan isterim herhalde ben . Kendimi de normal doğuma hazırlamıştım aslında.

aynen cnm dogum tarıhlerımız de hemen hemen aynı bakalım hangımızınkı once gelecek??

37+3 :)) deyim ama sanki karnım sertleşip duruyor bebişde sürekli hareket halinde ... erken mi gelmek istiyor ne :)))

yavvv.. herkes doğuruyor bir bir.. bi ben kaldım.. :) 24. haftadan beri içeride tutmaya çalıştığım oğlum şimdi de yan gelip yatıyor. Daha şimdiden nazlı paşam. :) Allah izin verirse normal doğum istiyorum ama böyle giderse sezaryen olcaz herhalde. :) Niye doğmadığını anlamıyorum. 6 ay yattım, şimdi fıldır fıldırım evde. :) Yok böle olmıcak, ben iyisimi spor falan mı yapsam acaba?

Kacinci haftadasin canim?

Cnm son adete gore 5 gunun var vaktin gecmemis ki gelir elbet

herkes arayıp doğurmadın mı sen daha diyor çok sıkıldım

ya ben napayım, 2 gün geçti günüm dolalı kasılma oluyo ara ara ama sancı yok ( takmıyım diyorum, düşünmiyim diyorum ama takılmıcak gibi değil ki

ya ben napayım, 2 gün geçti günüm dolalı kasılma oluyo ara ara ama sancı yok ( takmıyım diyorum, düşünmiyim diyorum ama takılmıcak gibi değil ki

Ay adet görmek gibi. Ha bugün ha yarın, geldi gelecek! Ya, sonuçta herkes doğuyoda bi şeklde ama bizimkiler biraz nazlı mı ne? Ay inşallah kaprisli olmaz bunlar yaaa. Ama ne demişler, "geç olsun güç olmasın"
Bu arada anladım ki sen de normal doğumcusun. Ben korkuyom gün geçtikçe, sonuçta içerde kaldıkça büyümüyor mu bunlar, Allahım büyüdükçe nasıl çıkçak sonra diye? onlar sağlıklı olsunlarda olmasına, ama biz de olalım, parçalanmayalım. Yıllarca koruduk sonuçta di mi bebeğin doğacağı yeri. Şimdi, büyüdükçe zorlaşcak tabii :)))
Allah'ım korkuyom beeennn :))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…