herkese merhaba bugün 7. haftama girdim.okulda çok canım sıkıldı morelim çoook bozuk ama bebeğimi düşünüp iyi olmalıyım.buarada yeni öğrenen arkadaşlara hayırlı olsun.kalp atışını duyanlara hayırlı olsun.darısı bizlere daha süreyi bekleyenlere olsun...
kızlar benim de ilk aşılamam mayıs 5 te oldu, tuttu ama kanamam oldu, belki de bu yüzden bhcg değerlerim çok düşük, ama artıyor, daha keseyi de göremedik tabi, bu yüzden çok gerginim, bu haftasonu doktor randevum var, inşallah her şey iyi gider, korku hissediyorum sadece , Allaha emanetiz , inşallah tutunur bana bebeğim.
ve İnşallah ben de sizlerden biri olurum.
Bende 7+4 um mıde bulantım cok yogun neyemek pişirsem neyapsam bılemıyorum hergun ızdırap:) bıde olup olmadık zamanlarda uykum gelıyo=) benım gıbı olanlar varmı mıde bulantısına nasıl cozumler uyguluyosunuz. dktrun verdıgı bulantı hapını kulanıyorum ama etkısı cokkısaa
gerçekten güzel tesadüf oldu. benim hepsini özelde yaptırdım, bu sonuncu da tüpe geçmeden son kez deneyelim dedik.
Allah`a şükür tüpe gerek kalmadı, umarım sonuna kadar sağlıklı gider hepimiz içinde.
aşılaman ne zaman yapıldı?
evet gerçekten çok şükür ve sonu da güzel olur inşallah...aşılamam 5 mayısta yapıldı.senin?
canım valla ben dört gözle bulantılarımın başlamasını bekliyorum:)) gerçekten bak...
o zaman daha çok inanıcam sanki
tadını çıkar , bak yaşamayanlar var
kızlar ben anlamadım bu kan testini siz neden 2 kere yaptırdınız doktor mu dedi.benim doktor biraz rahat ben bi kere yaptırdım sonra ultrasonda baktı yaptırmak mı gerekiyormuş
teşekkürler inş hepimiz için sağlıklı ve hayılrı olur bebişler:)keseyi görebildiniz mi peki 5. haftada?
merhaba ben geçen sağlıklı ve planlı gebelik için gerekli testlerin yapılması için doktora ve bana yaptığı muane sonucu temiz bir yumurta gördüğünü belirtti? ve ilginç dedi çok temiz bir yumurta dedi. acaba hamilemiyim? yardımcı olun. adet olmama 1 hafta var ve benim belimde kasıklarımda ufak ağrılarım var. gebelik başlangıcı olabilir mi doktorun belirttiği temiz yumurta döllenmiş bir yumurta mı demek acaba? öyle ise bu dönemde nelere dikkat etmeliyim
benim ki 7 Mayıs`da yapıldı.
cumartesi gidecekmisin? karar verebildin mi?
ben çok merak ediyorum, acaba kese görülecek mi, pufff zaman geçmiyo sanki
Evet kese göründü. Ama bazen görünmeye biliyormuş hemen. Eğer şuan görünmezse panik yapmamak gerek. Doktorlarımıza güveniyoruz:)
ne güzel darısı başımıza:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?