Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
herkese merhaba bugün 7. haftama girdim.okulda çok canım sıkıldı morelim çoook bozuk ama bebeğimi düşünüp iyi olmalıyım.buarada yeni öğrenen arkadaşlara hayırlı olsun.kalp atışını duyanlara hayırlı olsun.darısı bizlere daha süreyi bekleyenlere olsun...

Son düzenleme:
kızlar benim de ilk aşılamam mayıs 5 te oldu, tuttu ama kanamam oldu, belki de bu yüzden bhcg değerlerim çok düşük, ama artıyor, daha keseyi de göremedik tabi, bu yüzden çok gerginim, bu haftasonu doktor randevum var, inşallah her şey iyi gider, korku hissediyorum sadece , Allaha emanetiz , inşallah tutunur bana bebeğim.
ve İnşallah ben de sizlerden biri olurum.

hayat devam ediyor ve maalesef tüm zorluklarıyla devam ediyor.
kendimizi pamuklara sarıp kapılar arkasına saklayamayacağımıza göre, sabırlı olmayı ve hiçbirşeyi kafamıza takmamayı öğrenmeliyiz.

bende 2 gün önce çok kötü bir olay yaşadım, çok üzüldüm çok ağladım sonrada bebeğe birşey olacak diye ödüm koptu resmen.
o nedenle şimdi hiç kimseyi ve hiç bir olayı sallamıyorum

selam, umarım sağlıkla büyüyordur bebeğin.
ben de henüz görmedim meleğimi. ben de çok korkuyorum bir aksilik çıkacak diye.

bu korkuları yaşamayan yok anladığım kadarıyla. Allah hepimize güç versin...

Bende 7+4 um mıde bulantım cok yogun neyemek pişirsem neyapsam bılemıyorum hergun ızdırap:) bıde olup olmadık zamanlarda uykum gelıyo=) benım gıbı olanlar varmı mıde bulantısına nasıl cozumler uyguluyosunuz. dktrun verdıgı bulantı hapını kulanıyorum ama etkısı cokkısaa

canım valla ben dört gözle bulantılarımın başlamasını bekliyorum:)) gerçekten bak...
o zaman daha çok inanıcam sanki

tadını çıkar , bak yaşamayanlar var

slm kızlar 2013 ocak anneleri topiği var oraya gelsenize cok tecrübeli arkadaşlar var benim de ilk bebeğim ve gerçekten çok yardımcı oluyorlar orası daha kalabalık ve doğum listeside yapıldı bu topiği açan wen isimli arkadaşta orada... faydalanmak isterseniz bilginize...

evet gerçekten çok şükür ve sonu da güzel olur inşallah...aşılamam 5 mayısta yapıldı.senin?

Merhabalar benimde muhtemel doğum tarihim 10.ocak.2013 şu an 8+1günlüğüm benim çok hafif ara ara bulantılarım oluo çok ayakta kaldığımda kasıklarımda ağrı oluo yatınca geçio sık idrara çıkyorum göğüslerde hafif hassasiyet oluyor 6+2 günlükken kalp atışını duymuştuk yarında 2.randevum var yine çok heyecanlıyım hala bana yalan gibi geliyor inşallah herşey yolunda gider.

canım valla ben dört gözle bulantılarımın başlamasını bekliyorum:)) gerçekten bak...
o zaman daha çok inanıcam sanki

tadını çıkar , bak yaşamayanlar var

Canım, herkeste olmuyor bulantı, yada herkesin aynı şiddette olmuyor :) Biz 3 kardeşiz, annem sadece adeti yeni geciktiğinde 1-2 sabah çok hafif bir bulantı hissedermiş, onu da midesinin hassasiyetine, yada açlığa filan yorarmış, o kadar hafif yani. Sonra 9 ay hiç bulanmazmış. Ablamın midesi bir kere bile bulanmadı. Benim de annem gibi adetim ilk geciktiğinde 1-2 sabah hafif oldu, geçti. Bir de dün gün boyu "midem bulanacak galiba, hafif bulanıyo galiba" hissiyle yaşadım. Midemi bastoracak tuzlu kraker atıştırma eğilimndeydim gün boyu. Hatta "başlıyor heralde, hayırlısı" diye düşündüm. Ama bugün hiç olmadı. :) Biraz genetik, anne-kardeş-annanne-teyzeye bakmak lazım :)

kızlar ben anlamadım bu kan testini siz neden 2 kere yaptırdınız doktor mu dedi.benim doktor biraz rahat ben bi kere yaptırdım sonra ultrasonda baktı yaptırmak mı gerekiyormuş

Herkes 2 kere yaptırmak zorunda değil canım, hiç yaptırmayanlar var :) Mesela ultrasonda şüpheli bir durum varsa istenebilir. Bir de aşılama, tüp vs olduğu zaman, gebeliğin gelişimini, gidişatını izlemek adına doktorlar istiyor diye biliyorum.

canım merhaba benimde seninki gibiydi adetten 1 hafta önce test yaptırdım kandan, ultrasona girdim ama hamilelik gözükmedi benimde kasıklarım çok ağrıyordu banada yumurtalıkların temiz dedi 1 hafta sonra kandan test yaptırdım hamile çıktım.inşallah sende hamilesindir....

baya kalabalıklaşmaya başladık kızlar:) birazdan doktora gidiyorum bakalım ne dicek. karımdan bakıcak inşallah güzel şeyler söyler. doktora gitmek beni acayip heyecanlandırıyor hem merak hemde bebeşi görmek galiba heyecanımın sebebi.bende de bulantı yok ama fazla yemek yiyemiyorum yedikten sonra tiksinme oluyo. İnşallah bulanmazda bebeişlerimize yarar yediklerimiz...normalde acayip stresliyimdir elimde değil ama burda rahatlatalım birbirimizi, en azından yalnız değiliz... iyi bakın kendinize haberleşiriz

arkadaşlar aranızda İzmirde yaşayıp,iyi bir kadın doğumcu adı tavsiye edebilecek olan var mı?Benim gittiğim doktor doğum için sadece kendi adına 4.500tl alıyormuş.Bir de hastane parası var.Bu fiyatlar sorunlu herhangi bir durum olmadığı sürece çok fazla bence.Doktorumu değiştireceğim.İzmirde iyi bir doktor önerebilir misiniz?

kılzar size bir şey soracağım,son detim 26 nisandı,adetimin 13.günü gittiğimde yani 8 mayısta yumurtam olmuştu neyse biz karı koca 8-10-12 mayısta üzerimize düşeni yaptık ve adetim gecikti,adetimin 3.günü yani dün kan tahlili yaptırdım sonuc 571.34 çıktı.cuma günü dr gideceğim kısmetse..bu değerler sizce azmı yani son aedtime ve yumurtlamama göre.cevap veren olursa çok mutlu olurum,teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…