Benimde 20 nisan son sat tarihim 5+3 günlük pazaertesi gidecektim kontrole gitmesemmi acaba diye düşünür oldum yazını okuduktan sonra ?? muhtemelen aynı gnlerde doğum yapıcaz mide bulantın başladımı senin yoksa bende anormal olan birşeylermi var???
arkadaşlar içinizde progestan kullanan varmı birde benim kahverengi lekelenmem oldu çok az ama beni korkutuyor başına gelen varmı
arkadaşlar içinizde progestan kullanan varmı birde benim kahverengi lekelenmem oldu çok az ama beni korkutuyor başına gelen varmı
benim sat 22 nisan pazartesi günü kan değerim 4993 olmuştu ama keseyi göremedik7mm lik şüpheli GS var dedeilr ben de hiçbi belirti yok diyebilirm göğüs hassasiyeti dışında onuda aldığım progestandandır diye düşünüyorum
şüpheli GS var ne demekmiş? belki keseyi görmek için erkendir:18:
ben de cumartesi kontrole gideceğim, çok korkuyorum.
benimde göğüs hassasiyeti ve ara sıra baş dönmesi dışında çok belirtim yok.
şüpheli kese heralde açıklam yapmadılar hatta ben tam doğrulurken sordum kese kaç mm falan ne kesesi sdeie siz hamile değilsiniz başımdan kaynar sular döküldü sanki sonra tekrar bakalım dedi ve şüpheli dedi
bu insanlar nasıl böyle patavatsızca konuşabiliyor yaaçok emin gibi hamile değilsin diyor sonra tekrar bakıp şüpheli diyor...
başka bir doktora gitme şansın var mı?belki değerin yükseldikçe net görünür...
benimde hiç tecrübem yok, net olarak ne zaman görülebiliyor bilmiyorum..
hiç sormayın zaten ben feryadı kopardım ordabütün hastalar korktu ne oldu bu kadına diye eşimin kuzeni sağolsun yanımdaydı o açıklama yaptı doktora değerler yüksek çıkıyo adet olmadı falan bi yandan beni sakinleştirmeye çalışıyo eşim de başka bi yere gidelim diyo da ben biraz daha bekleyelim diyom ama sabırsızlanıyorum en geç cumaya gideriz başka bi doktora...
kim olsa aynı tepkiyi verirdi herhalde. bir an önce başka bir doktordan randevu alın.
ya bu süreçte beklemek çok zor. ben geçen haftadan bu yana sürekli gün sayıyorum ve inanılmaz duygular yaşıyorum.
korku, endişe, merak , heyecan her şey var ve hiç bir şeye konsantre olamıyorum.
sağ salim görseydik bebeklerimizi...
Merhaba,
öncelikle tebrik ederim. sağlıklı hamilelikler dilerim. ben de 5. haftada gittim kalp atışını duyamadık. 6. haftadan itibaren duyulmaya başlıyormuş.
tşkler ilginiz için evet ben de aynı durumdayım ama fazla ultrasonda zarar verir mi diyom acaba 6. haftayı beklesem mi diyorum...sizin sat ne zaman ve en son beta hcg kaçtı?tahmini doğum tarihlerimiz peşpeşe:)hayırlısıla sağlıklı bişekilde kucağımıza almak nasip olur o zaman
sat 22 nisan. pazartesi bhcg 3080 çıktı. bakalım cumartesi görünecek mi kesecik :)
benim de sat 22 nisan::)p tesi betam 4993 idi ben de cumartesi mi gitsem acaba off bu bekleyiş kötü yaa bide bizim aşılamyla tuttu bu güne kadar ayrı sıkıntılar çektim inş biter çektiğimiz çileler
kızlar bende adetim 12-13 gün gecikince heralde artık bişey var dedim ve testi elime aldım çift çizgi 4 yıllık evliyim artık yeni yeni olsun bi bebğimiz derken bu ay oldu biraz zamansız oldu sanki ama sanırım şu an şokta olduğum için böle bir karamsarlk var içimde kan testi yaptırmadım daha yarın için doktora randevu aldım inş. ters giden bişeler yoktur 20 nisan son adet tarihim umarım ultrasyonda gözükür
:))) benimde aşılama yapıldı. hemde bu 4. aşılamam....
çektiğimizi bir biz biliriz..Allah`ım inşallah tamamına erdirir de , bu son tedavi sürecimiz olur.
senin kaçıncı aşılamandı?
Allahım yaa yazıyı görünce şok oldum acaba ben mi yazdım deidm..çünkü benim de 4. aşılamam:)ne tesadüf yaaa ....ben 3 ünü özelde yaptım çok masraflı olduğu için bide tüp bebeğe geçmeden devlette yapalım dedik.çok şükür tuttu inşallah devamı da gelir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?