Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

canım benim sadece ara ara başım dönuyo ve gögüslerim 15-20 gundur çok ağrıyor onun dışında hiçbir belirtim yok. Miğde bulantısı herkeste yoğun ve hemen olmaz o konuda tedirgin olma bence içini ferah tut

arkadaşlar içinizde progestan kullanan varmı birde benim kahverengi lekelenmem oldu çok az ama beni korkutuyor başına gelen varmı

Ben de kullanıyorum, gerçi benim sıpam tüp bebek olduğu için transferden beridir kullanıyorum. 12. haftaya kadar devam edecekmişi. Çok şükür kanamam ya da lekelenmem olmadı. Lekelenmen kanamaya dönüşmediyse endişe etmemeye çalış. bol bol dinlen ve ilaçlarını vaktinde al canım. umarım herşey yolunda gideer

arkadaşlar içinizde progestan kullanan varmı birde benim kahverengi lekelenmem oldu çok az ama beni korkutuyor başına gelen varmı

bende kullanıyorum canım bende lekelenme filan olmadı ama dr um kese etrafında kanama gördüki bende gördümm. o yüsden 2 tane haftalık iğne ve progestan hap verdi. inşallah bişe olmas bebişlerimise. içimisi ferah tutalım..

benim sat 22 nisan pazartesi günü kan değerim 4993 olmuştu ama keseyi göremedik 7mm lik şüpheli GS var dedeilr ben de hiçbi belirti yok diyebilirm göğüs hassasiyeti dışında onuda aldığım progestandandır diye düşünüyorum

şüpheli GS var ne demekmiş? belki keseyi görmek için erkendir:18:
ben de cumartesi kontrole gideceğim, çok korkuyorum.
benimde göğüs hassasiyeti ve ara sıra baş dönmesi dışında çok belirtim yok.

şüpheli GS var ne demekmiş? belki keseyi görmek için erkendir:18:
ben de cumartesi kontrole gideceğim, çok korkuyorum.
benimde göğüs hassasiyeti ve ara sıra baş dönmesi dışında çok belirtim yok.

şüpheli kese heralde açıklam yapmadılar hatta ben tam doğrulurken sordum kese kaç mm falan ne kesesi sdeie siz hamile değilsiniz başımdan kaynar sular döküldü sanki sonra tekrar bakalım dedi ve şüpheli dedi

bu insanlar nasıl böyle patavatsızca konuşabiliyor yaa çok emin gibi hamile değilsin diyor sonra tekrar bakıp şüpheli diyor...

başka bir doktora gitme şansın var mı?belki değerin yükseldikçe net görünür...

benimde hiç tecrübem yok, net olarak ne zaman görülebiliyor bilmiyorum..

hiç sormayın zaten ben feryadı kopardım orda bütün hastalar korktu ne oldu bu kadına diye eşimin kuzeni sağolsun yanımdaydı o açıklama yaptı doktora değerler yüksek çıkıyo adet olmadı falan bi yandan beni sakinleştirmeye çalışıyoeşim de başka bi yere gidelim diyo da ben biraz daha bekleyelim diyom ama sabırsızlanıyorum en geç cumaya gideriz başka bi doktora...

kim olsa aynı tepkiyi verirdi herhalde. bir an önce başka bir doktordan randevu alın.
ya bu süreçte beklemek çok zor. ben geçen haftadan bu yana sürekli gün sayıyorum ve inanılmaz duygular yaşıyorum.

korku, endişe, merak , heyecan her şey var ve hiç bir şeye konsantre olamıyorum.

sağ salim görseydik bebeklerimizi...

Merhaba;

Ben de kısmetse Ocak annesi olacağım. Bu dönemde böyle bir paylaşım sitesi olması çok güzel.
Tüm ocak annelerine sağlıklı bir hamilelik diliyorum....:)

Merhaba,
öncelikle tebrik ederim. sağlıklı hamilelikler dilerim. ben de 5. haftada gittim kalp atışını duyamadık. 6. haftadan itibaren duyulmaya başlıyormuş.

tşkler ilginiz için evet ben de aynı durumdayım ama fazla ultrasonda zarar verir mi diyom acaba 6. haftayı beklesem mi diyorum...sizin sat ne zaman ve en son beta hcg kaçtı?tahmini doğum tarihlerimiz peşpeşe:)hayırlısıla sağlıklı bişekilde kucağımıza almak nasip olur o zaman

sat 22 nisan. pazartesi bhcg 3080 çıktı. bakalım cumartesi görünecek mi kesecik :)

sat 22 nisan. pazartesi bhcg 3080 çıktı. bakalım cumartesi görünecek mi kesecik :)

benim de sat 22 nisan::)p tesi betam 4993 idi ben de cumartesi mi gitsem acaba off bu bekleyiş kötü yaa bide bizim aşılamyla tuttu bu güne kadar ayrı sıkıntılar çektim inş biter çektiğimiz çileler

kızlar bende adetim 12-13 gün gecikince heralde artık bişey var dedim ve testi elime aldım çift çizgi 4 yıllık evliyim artık yeni yeni olsun bi bebğimiz derken bu ay oldu biraz zamansız oldu sanki ama sanırım şu an şokta olduğum için böle bir karamsarlk var içimde kan testi yaptırmadım daha yarın için doktora randevu aldım inş. ters giden bişeler yoktur 20 nisan son adet tarihim umarım ultrasyonda gözükür

benim de sat 22 nisan::)p tesi betam 4993 idi ben de cumartesi mi gitsem acaba off bu bekleyiş kötü yaa bide bizim aşılamyla tuttu bu güne kadar ayrı sıkıntılar çektim inş biter çektiğimiz çileler

:))) benimde aşılama yapıldı. hemde bu 4. aşılamam....

çektiğimizi bir biz biliriz..Allah`ım inşallah tamamına erdirir de , bu son tedavi sürecimiz olur.

senin kaçıncı aşılamandı?

merhaba,

bebeğin hayırlı olsun, sağlıklı olur inşallah.
demek ki artık zamanı gelmiş ve olmuş, şükretmelisin bizler gibi uzun tedavi süreçlerini yaşamak zorunda kalmamışsın.
Allah bu yolda emek veren herkese yardım etsin, inan çok zor

:))) benimde aşılama yapıldı. hemde bu 4. aşılamam....

çektiğimizi bir biz biliriz..Allah`ım inşallah tamamına erdirir de , bu son tedavi sürecimiz olur.

senin kaçıncı aşılamandı?

Allahım yaa yazıyı görünce şok oldum acaba ben mi yazdım deidm..çünkü benim de 4. aşılamam:)ne tesadüf yaaa ....ben 3 ünü özelde yaptım çok masraflı olduğu için bide tüp bebeğe geçmeden devlette yapalım dedik.çok şükür tuttu inşallah devamı da gelir:)

gerçekten güzel tesadüf oldu. benim hepsini özelde yaptırdım, bu sonuncu da tüpe geçmeden son kez deneyelim dedik.
Allah`a şükür tüpe gerek kalmadı, umarım sonuna kadar sağlıklı gider hepimiz içinde.

aşılaman ne zaman yapıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…