nazayse seninle aynı gündeyiz senin bebiş nasıl benim karnım sertleşiyor arada bir hani sancı değil ama kasılma gibi sendede varmı
Cnm bnim arada bir kasigima sanci girip cikiyo 5 dk da 1 wcdeyim.bebegim basindan beri az hrktliydi.simdi arada ittiriyonstlerde hic sanci yok valla.allh hepimizi kurtarsin...
Selam herkese.kontrolden geldik sanci yok ortalikta, cati muayenemi oldum sorun yok dedi doktor,simdilik ayin 17 si gorunuyor,ins gelir kendiliginden..3,5 kilo olmusuz,artik gelse iyi olur:)
Masallh saglikla gelsin bebisin.kilosu cok iyi.cati muayenesi acitti mi?korkuyorum ya.bnm cuma cati muayenem.
Masallh saglikla gelsin bebisin.kilosu cok iyi.cati muayenesi acitti mi?korkuyorum ya.bnm cuma cati muayenem.
kızlar korkunun ecele faydası yok doğurcaz:)herkes nası doğuruyoben beklemekten usandım sancım gelmicek suni sancı vercekler diye korkuyorum hep hayırlısı diye dua ettim bekleyelim bakalım..
kıyamam yaaa yakın illerde falan yokmuydu hiç.benimde doktorum beni 30.haftada muayene etti.37 de gene gel dedi.ozamana kadar nolcaz oğlum neyapıyo olcak bilemiyorum.inşallah korktuğun gibi zor geçmez.Allah sağlıcakla dertsiz kedersiz bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Arkadaşlar dün doktora kontrole gittim nst de sancım çıktı doktor açılma var mı diye alttan muayene etti nişanım gelmiş sancın çok yoksa evde dinlen hastane ortamı psikolojini kötü etkileyebilir dedi eve geldim ama ne sancı ne ağrı hiç birşey yok :S Tecrübeli arkadaşlardan böyle birşey yaşayan var mı acaba? Çok korkmaya başladım lütfen yardım edin
Benim de tecrubem yok ama bana da soylenen o sureci evde yasamanin daha mantikli oldugu cnm.sona yaklastin sakin olup stres yapmamaya calis bilmiyorum ne kdr basarili olunur ama dene en azindan :)allh hayirli dogum nasip etsin.Arkadaşlar dün doktora kontrole gittim nst de sancım çıktı doktor açılma var mı diye alttan muayene etti nişanım gelmiş sancın çok yoksa evde dinlen hastane ortamı psikolojini kötü etkileyebilir dedi eve geldim ama ne sancı ne ağrı hiç birşey yok :S Tecrübeli arkadaşlardan böyle birşey yaşayan var mı acaba? Çok korkmaya başladım lütfen yardım edin
Ay duyguuuu ben senden umidi kesmistim bacim yaaa.dogurunca cok yogun oluyo ya insan.arada gel ya ay bana dr acimiyo dedi ama inanmiyorum acikcasikorkma canım biraz acıyo ama korkacak kadar bısey degıl
kızlar birer birer takvimler yok olmaya başlamış hadi hayırlısı Rabbim hepimize doğum hikayelerimizi paylaşmayı nasip etsin...
canım ne güzel başlamış süreç, tecrübem yok ama (ben nasıl olur şimdiden bilemiyorum) hep dua ediyorum kendiliğinden başlasın diye.. duyduğum kadarıyla nişan geldikten 4-5 saat sonra da, 2 gün sonra da doğum olabilirmiş, bence uzan.. sakince bekle..sevdiğin seni rahatlatacak müzikler varsa onları dinleyebilirsin ya da annen,kardeşin, arkadaşın varsa yanında bekle onlarla birlikte.. güzel haberlerini bekliyoruz..
Benim de tecrubem yok ama bana da soylenen o sureci evde yasamanin daha mantikli oldugu cnm.sona yaklastin sakin olup stres yapmamaya calis bilmiyorum ne kdr basarili olunur ama dene en azindan :)allh hayirli dogum nasip etsin.
Evet nasipse sona geldik ama bende hala sancı yok. Herkes arayıp hala doğurmadın mı dedikçe stres yapıyorum geriliyorum yoksa sakinim. Rabbim hepimize kolaylıklar versin. İnş. hepimiz bir avazda doğururuz :)
dün drdaydım. bizimki yerini çok seviyor sanırım. Öyle bekliyor hala. hiç hareket yok. önümüzdeki hafta tekrar kontrole gidicem. yine bi hareket yoksa normal doğum tarih olacak benim için((
Neden böle oldu anlamadım yaff..
Bebek iyimiş ama, önemli olan da bu ya. Artık sezeryan olcaksak olcaz. kısmet!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?