dün drdaydım. bizimki yerini çok seviyor sanırım. Öyle bekliyor hala. hiç hareket yok. önümüzdeki hafta tekrar kontrole gidicem. yine bi hareket yoksa normal doğum tarih olacak benim için((
Neden böle oldu anlamadım yaff..
Bebek iyimiş ama, önemli olan da bu ya. Artık sezeryan olcaksak olcaz. kısmet!!
dün drdaydım. bizimki yerini çok seviyor sanırım. Öyle bekliyor hala. hiç hareket yok. önümüzdeki hafta tekrar kontrole gidicem. yine bi hareket yoksa normal doğum tarih olacak benim için((
Ayyyy, ölsem suni sancı istemem. Çok fena o yaaa.. Kimden duysam çok acılı. Suni bişi olcaksa sezeryan olsun o zmn. Bari acı daha az. Bebek doğunca da zaten karnımdaki kesiği unuturum herhalde o zmn. :/
Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun kimi bebekler erken geldi anelerini uzdu kimi bebekler gelmeyetek endise yaratiyolar.iri bebekse asla normal dogurmayin ust komsu resmen parcalandi.drlarimiza guvenmeliyiz.ben de yrn cati muayenesine giricem bakalim catim musait mi degilse sezeryana gun verecek...
canım sezeryan sonradan dayanılmaz ağrılar yaşatıyormuş ben normal yaptım yazdım zaten doğum hikayemi de.. çok kolay olmadığı halde benim ki yine de herkese tavsiye ediyorum yine bundan sonraki doğumlarımı da hayrlısıyla normal düşünürüm..
İnsan hiçbiz zaman emin olamıyor, gerçekten iri olup olnadığından. ultrason ölçümleri de artı eksi 500 gram sonuçta. 3600 gram ölçülen çocuk 4ü geçiyor da olabilir, 3ü biraz geçiyor da. Doktora güvenmekten başka çare yok.Kimi normal doğumda parçalanıyor, kimi sezaryandan çok memnun doktoruna göre bebegıne gore, annesıne gore degısken seyler. Kendımız tecbure etmeden bilemicez.Gününü 2 gün geçmiş olacak sezaryana alındığıda. Kilosu simdiden 3600 olmasa biraz daha bekleyelim derdim ama acılma bile yokken beklemek de cok anlalı olmayacak. Belki normal doğum diye diretsem bebegı de riske atacagım. O yüzden doktora güvenip geçicem.
Dayanılmaz agrılar falan diye abartmayın arkadaşım. Asıl dayanılmaz ağrı doğum sancısıdır. Varsay ki doğumda çekeceğime sonraki gün çekicem. Korkutmayın kimseyi. Bakın benim gibi zorunluluktan sezaryan olacaklar da var. Benim doktorum kendi iri bebeğini de sezaryanla doğurmuş mesela, çok da öcü olsaydı kendisine yaptırtmazdı değil mi?
Doğdu mu? Doğdu mu? :)))))
kızlar benim bebişte ocagı beklıyemedı :))
cumartesi kontrolum vardı , suyum azalmış doktor benı ayrıntılı ultrasyonu yapan doktoruma yolladı daha ıyı baksın dıye oda azaldıgını ve bebegın kılosunu kendı haftasıyla uyumlu olmadıgı soyledı , bırde nst lerde bebek kalp atışı zayıfmış doktor rıske alamam dedı benı dırek yatırdı cumartesı sezeryana alındım 38+2 yken bebış geldı , ultrasyonda gozukun bebek agırlıgından daha ıyı geldı 2900 dogdu bebış, öyle işte kızlar normal beklerken sezeryan olduk :)
çoktan doğduk cnm bugün tam 14 günlüğüz
35. haftda normal pozisyona geçen bebeğim tekrar makat pozisyonuna geçmiş...(( nasıl döndü acaba ya
çoktan doğduk cnm bugün tam 14 günlüğüz
aa nasıl döndü, sen sert bir hareket hissetmiş miydin? demek bu haftada dönebiliyorsa, yine dönebilir doğum pozisyonuna, benim de yarın kontrolüm var, inş aynı yönde bekliyordur..
maşallah canım, Allah hepimize nasip etsin, sağlıklı sıhhatli mutlu bir ömür diliyorum bebeğine.. sevgilerimle..
canım sezeryanı neden hemen düşünüyorsun ki?
bence beklemelisin geleceği zaman zaten kimse bekletemez..
kasma kendini hurma ye ılık duş al uzan..[/QUOT
sezeyanı ben değil dr dşünüyordu ki korktuğum başıma geldi. Biliyorsun ki benim ki pek bi sorunlu geçti. Daha fazla risk almak istemiyorlar. Bir de çatım dar bebek makro. sevineyim mi üzüzleyim mi bilemedim. :)
Mini nasil onumuzdeki hafta hareket yoksa normal dogum tarihi olcak?sezeryan tarihi olmasin?
kızlarrrr yarın sezeryana gidiyorum bana dua ediiiinnnn...
Cnm benimki de 32 de bas asagidaydi 35 de bi baktik makat asagi .36da yine bas asagi.dra donmez artik dimi dedim valla bu haftalarda da donmezdiye dusunuyordum bisey diyemiycem son ana kdr bebekler donebilir dedi.canini sikma.ama senin zaten sezeryan olmayacak miydi ?35. haftda normal pozisyona geçen bebeğim tekrar makat pozisyonuna geçmiş...(( nasıl döndü acaba ya
kızlarrrr yarın sezeryana gidiyorum bana dua ediiiinnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?