Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

Biz de gittik bugun kontrole. Ufak sancılar var ama açılma yok. Kilosu da 3600. Cuma günü 40 hafta doluyor. Çatım da çok müsait değilmiş iri bebek doğurmaya, pazartesiye kadar gelmezse diye pazartesi sabaha sezaryan randevusu verdi doktor. Ben de hiç sezaryana kalmaz sanıyordum işi, bebek çok hareketli ve önden gidiyor diye Sezaryanı da öyle bi öcü gibi gösterdiler ki artık, sanki sezaryanla yaptığına utanacak hale geldi millet. Epidural sezaryan olsun bari diyorum, bebeğimin ağladığını duyayım, hemen emzireyim. Sizler ne düşünüyorsunuz? Araştırmaya başladınız mı sezaryanı?

Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun kimi bebekler erken geldi anelerini uzdu kimi bebekler gelmeyetek endise yaratiyolar.iri bebekse asla normal dogurmayin ust komsu resmen parcalandi.drlarimiza guvenmeliyiz.ben de yrn cati muayenesine giricem bakalim catim musait mi degilse sezeryana gun verecek...

Mini nasil onumuzdeki hafta hareket yoksa normal dogum tarihi olcak?sezeryan tarihi olmasin?

canım sezeryanı neden hemen düşünüyorsun ki?
bence beklemelisin geleceği zaman zaten kimse bekletemez..
kasma kendini hurma ye ılık duş al uzan..

Ayyyy, ölsem suni sancı istemem. Çok fena o yaaa.. Kimden duysam çok acılı. Suni bişi olcaksa sezeryan olsun o zmn. Bari acı daha az. Bebek doğunca da zaten karnımdaki kesiği unuturum herhalde o zmn. :/

canım sezeryan sonradan dayanılmaz ağrılar yaşatıyormuş ben normal yaptım yazdım zaten doğum hikayemi de.. çok kolay olmadığı halde benim ki yine de herkese tavsiye ediyorum yine bundan sonraki doğumlarımı da hayrlısıyla normal düşünürüm..

İnsan hiçbiz zaman emin olamıyor, gerçekten iri olup olnadığından. ultrason ölçümleri de artı eksi 500 gram sonuçta. 3600 gram ölçülen çocuk 4ü geçiyor da olabilir, 3ü biraz geçiyor da. Doktora güvenmekten başka çare yok.Kimi normal doğumda parçalanıyor, kimi sezaryandan çok memnun doktoruna göre bebegıne gore, annesıne gore degısken seyler. Kendımız tecbure etmeden bilemicez.Gününü 2 gün geçmiş olacak sezaryana alındığıda. Kilosu simdiden 3600 olmasa biraz daha bekleyelim derdim ama acılma bile yokken beklemek de cok anlalı olmayacak. Belki normal doğum diye diretsem bebegı de riske atacagım. O yüzden doktora güvenip geçicem.

Dayanılmaz agrılar falan diye abartmayın arkadaşım. Asıl dayanılmaz ağrı doğum sancısıdır. Varsay ki doğumda çekeceğime sonraki gün çekicem. Korkutmayın kimseyi. Bakın benim gibi zorunluluktan sezaryan olacaklar da var. Benim doktorum kendi iri bebeğini de sezaryanla doğurmuş mesela, çok da öcü olsaydı kendisine yaptırtmazdı değil mi?

Bence de cnm en mantiklisi drlarimiza guvenmek.sezeryan da bir dogum sekli sonucta.acilma yoksa hele hic hic israr etmemek lazim

hayırlı olsun cnm TÜM DOĞUM YAPIP BEBEKLERİNE KAVUŞAN ANNELERİ KUTLUYORUM ...

hanımlar ben kızımı sezeryanla doğurdum hiç korkmayın bu tıbbi bir gereksinimden dolayı yapılacaksa zaten yapacak bir şey yok tek sıkıntısı idrar sondası takılırken birazcık yakıyor oda olacak o kadar birde genel anestezide ayılmak biraz sıkıntı uyuyup uyuyup uyanıyorsun bebeğini pek algılayamıyorsun ... ben cuma ikinci sezeryanımı olucam inş. bu defa spinal olacak inş. memnun kalırım tabi en güzeli normal doğum ama en önemlisi bebeğin sağlığı...

35. haftda normal pozisyona geçen bebeğim tekrar makat pozisyonuna geçmiş...(( nasıl döndü acaba ya

35. haftda normal pozisyona geçen bebeğim tekrar makat pozisyonuna geçmiş...(( nasıl döndü acaba ya

aa nasıl döndü, sen sert bir hareket hissetmiş miydin? demek bu haftada dönebiliyorsa, yine dönebilir doğum pozisyonuna, benim de yarın kontrolüm var, inş aynı yönde bekliyordur..

çoktan doğduk cnm bugün tam 14 günlüğüz

maşallah canım, Allah hepimize nasip etsin, sağlıklı sıhhatli mutlu bir ömür diliyorum bebeğine.. sevgilerimle..

çok sağol canım bende sana hayırlı doğum sağlıklı bir bebek diliyorum Rabbimden öpüyorum......

Mini nasil onumuzdeki hafta hareket yoksa normal dogum tarihi olcak?sezeryan tarihi olmasin?

yoookk.. sezeryan belli olcaktı, oldu da zaten. hayırlısı ile c.tesi günü doğurcam. Bizimkinde hiiiç hareket yok. ööle yatıyo. Diyorum ya, çok tutmuşuz içerde :) Bülent bey, harikalar yarattı valla :)))) C.tesi hayırlısı ile doğurcam. Ama normal değil ((
Ama zaten dr normal yapamazsın dedi. Catı sorunsalı.. Çocukken çatı akıtırdı sorundu, şimdi de doğuramıyoz. Sonuç çatılar heeep sorunludur :))))

kızlarrrr yarın sezeryana gidiyorum bana dua ediiiinnnn...

Allah yardımcın olsun. Bizimkinin beklenen doğum tarihi de yarın. Gelmezse pazartesi sezaryana alıncam. Ama az önce çok açık pembe bi akıntı geldi. Nişan mıdır, o kadar açık renk nişan olur mu, yoksa gelecek nişanın habercisi midir bilmem. Bu bebek biraz kitap bebek olduğundan her an tetikteyim.:18:

Cnm benimki de 32 de bas asagidaydi 35 de bi baktik makat asagi .36da yine bas asagi.dra donmez artik dimi dedim valla bu haftalarda da donmezdiye dusunuyordum bisey diyemiycem son ana kdr bebekler donebilir dedi.canini sikma.ama senin zaten sezeryan olmayacak miydi ?
kızlarrrr yarın sezeryana gidiyorum bana dua ediiiinnnn...

Kiz sezeryan olcan dondu donmedi ne takiyosun kafana?:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…