Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
Herkese çok teşekkür ederiz rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın. 25 dikişin sebebine gelince de tamamen ebe hatası rahimi kesmiş bebek doğduktan sonra kanamayı durduramadılar çok kan kaybettim durum kötüleşince doktor ameliyat yaptı yani sezeryandan pek farkı kalmadı 23 saat aç karna sancı çekip ıkınınca haliyle doğuma girerken tansiyonum düştü ve baygınlık geçirdim Kabus gibiydi yaa hatırlamak istemiyorum. Normal doğum kesinlikle şans işi ebe ve doktor güven verip destek oldu mu herşey yolunda gidiyor. Bizim gebeliğimizin başından beri sabit bir doktorumuz olmadı eşimin taini dolayısıyla güneydoğudayız hastane şartları çok kötüydü doğumhane zaten fiyasko. Hiç istemezdim böyle olmasını ama çok şükür bitti herşey evimdeyim bebeğim sağlıklı bir şekilde yanımda. Gebeliğin sonuna gelen arkadaşlara da şans diliyorum inş. çok güzel hatırlayacagınız güzel bir doğum olur.

Tekrar gecmis olsun cnm bnm evt sonu iyi olmus bebegin saglikli ve yaninda.bu her seyden daha onemli cnm.

Kontrolden geldik,bizimki 3.900 olmuş, bu hafta gelmezse haftaya Sezaryan olasılığımız çıkacak,dogurmayan arkadaslar kilo durumu nedir bebeklerin?

Olaylı olmuş ama şükür ikinizde iyisiniz,önemli olan bu..hayırlı olsun canım tekrar

Kontrolden geldik,bizimki 3.900 olmuş, bu hafta gelmezse haftaya Sezaryan olasılığımız çıkacak,dogurmayan arkadaslar kilo durumu nedir bebeklerin?

Masallh baya tombul senin bebisin bnmki 3100 gibiymis.4 kg olunca normal dogurtmuyolar zaten.catin musit miydi?hic acilman yok mu?

Sterno,3900 mü dedin maşaallah ne diyeyim,bakalım benimki kaç olacak ama bence ancak 3 kg olur gibime geliyor

Masallh baya tombul senin bebisin bnmki 3100 gibiymis.4 kg olunca normal dogurtmuyolar zaten.catin musit miydi?hic acilman yok mu?

iki parmak açılma var dedi doktor, ama bebek aşağıya inmemiş henüz..daha ne kadar inicek anlamadım, kollarını leğen kemiğimde hissediyorum artık.. :) hayırlısı..cuma günü kontrol verdi, 4ün üstünde olursa, bir ihtimal pazartesi de çağırıcak sanırım, pazartesi de artış devam ediyorsa en geç salı alıcak galiba doğuma.. bu arada gelmezse tabi.. cihazlar +-200 farkediyormuş, iki sefer 4ün üstünde ölçü alırsak belirleyici olur bizim için dedi.. hepimiz için hayırlısı..

Sterno,3900 mü dedin maşaallah ne diyeyim,bakalım benimki kaç olacak ama bence ancak 3 kg olur gibime geliyor

benim de o civarda olsa 1-2 hafta kesin beklerim dedi doktor, ama kilosu yüzünden tereddüte düştü, vakumla doğum ne bebek ne de senin için tercih etmeyeceğim bir durum olur dedi..seninkinin kilo tam beklenicek durumda.. bakalım neler olacak, cuma büyük gün bizim için.. :)

Yarın kontrolüm var 41 haftalık olacağız. Geçen hafta 3 kilo olabilmiştik. Bakalım zillim ne zaman gelecek

Sterno hayırlısı olsun bakalım,ama bebegin iri maşaallah,ben olsam bebeği sıkıntıya sokmamak için sezeyan olurdum.tbi dr daha iyi bilir ve tercihte senin canım

Sende gebeliğini sonuna kadar kullanabilenlerdensin,bugün yaın doğar inşaallah v sağlıkla kucağına alırsın yavrunu.ben kısmetse c.tesi günübdpğuracağım,sezeyanla alacak dr bebeğimi..bizim özlemimiz sona erecek darısı bekleyen diğer arkadaşların başına

Kısmetse benim de doğumum cuma günü kızlar, sezaryen olucak. Allah hepimizin yardımcısı olsun, hayırlısıyla kucağımıza almaya nasip etsin

Yarın kontrolüm var 41 haftalık olacağız. Geçen hafta 3 kilo olabilmiştik. Bakalım zillim ne zaman gelecek

maşallah, inş. kontrolün peşi sıra gelir, baya bekletmiş.. hayırlısı.. :)

Sterno hayırlısı olsun bakalım,ama bebegin iri maşaallah,ben olsam bebeği sıkıntıya sokmamak için sezeyan olurdum.tbi dr daha iyi bilir ve tercihte senin canım

aynen hiç kurmuyorum kafamda, ikimiz için de sağlıklısı neyse o olsun..

hayırlı doğumlar diliyorum, belki beni de alır haftasonu , kısmet.. :)

Kısmetse benim de doğumum cuma günü kızlar, sezaryen olucak. Allah hepimizin yardımcısı olsun, hayırlısıyla kucağımıza almaya nasip etsin

amin, buara dualar eksik olmuyor dilimden, hayırlı doğumlar sana da şimdiden..

Arslan07

Sen benden 1 gün önce doğuracaksın demek:)))) sağlıkla gelsin bebeginin inşaallah.burdan güzel haberini bize iletmeyi unutma sakın

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hadi bakalım sen de özlemini giderdin sayılır hayırlısıyla.

maşallah, inş. kontrolün peşi sıra gelir, baya bekletmiş.. hayırlısı.. :)

inşallah pek sanmıyorum artık heveslene heveslene gitmiyorum. Her kontrolde heh doğdu heh doğacak diye bekliyorum ama yok. Ben daha çok beklerim gibime geliyor. Hayırlısı artık.

beklenen dogum tarıhı:14 ocak
gerceklesen dogum tarıhı:6 ocak
dogum seklı:epıdural normal dogum
boy:50 cm
kılo:3600 gr
sehır:ızmır
cınsıyet :kız

dogum hıkayem:selam arkadaslar,
5 ocak cumartesı gece 11 cıvarında hafıf hafıf suyumun geldıgını hıssettım..hemen annemı aradım fazla gelmedıgınden once ıdrar kacırıyorum sandım ama annem hemen doktoru aramamı soyledı ve doktoru aradım tam durumu anlatıyordumkı foşş sular ındı asagı..hemen apar topar hastaneye gıttık esım kayınvaldem ve kayınbabamla..benı hemen nst ye aldılar .1 cm acıklık hafıfte sancı vardı ama suyum gelmeye devam edıyordu.mecburen yatırıcaz suyun bıtıyor dedıler ve benı odaya alıp serum taktılar.ufak ufak sancılaım gelmeye basladı.arada kalkıp gezındım 15 dk. da yoklayan hafıf sancılar vardı sureklı nst takılıydı bebegımın kalp atısları normaldı sancımda vardı ama acılma olmuyordu.sabah 6 ya kadar kendı sancını beklıcez 6 da artık sunı sancı verıcez dedıler tabı ben normal dogumda ısrarcı oldugum ıcın..sonra 6 da baktılar sadece 2 cm olmus onca sancıya ragmen..6 da yavas yavas sunı sancı verıldı sonra epıdural taktırmamı onerdıler acıkcası gozum korktu 2 cm acılmada sancım boyleyse 10 cm e kadar dayanamazsam dıye dusunerek kabul ettım ve amelıyathaneye alıp epıdural takıldı..sonra odama geldım ve sancılarım baya hıssedılmez olmustu belımın altı uyusmustu ve rahatlamayla azcık kestırmısım..saat 11 gıbı tekrar bakıldı 3 cm dendı..benım moral ıyıce bozuldu 12 saat gecmıstı ve sadece 3 cm acılma vardı.sonra rahım agzı acıcı bır ıgne yaptılar ..onun arkasından bana kasıktan bele dogru vuran ve 2 dk. aralıklarla gelen bır sancı gelmeye basladı ..ewt dakıka tuttuk tam ıkı dakıkaydı aralıkları.kayınvaldem ıste bu dogum sancısı dedı..epıdural olmasına ragmen uyusmama ragmen o sancıyı hısedıyordum 12 gıbı ebe ve doktorum tekrar geldı ve alttan baktı 9 cm acılma var 1 saate doguma alırız senı dedı o an dunyalar benım oldu cunku normal acılmam gıtseydı doktor aksam 9 u bulur dogumun demıstı olmazsa sezeryana alırız demıstı ve cok korkmustum..neysekı sancılarım arttı ıkındım ıkındım odamda kayınvaldemın elını tutarak esımın elını tutarak ıkındım..her ıkınmada kızıma yaklasıyordum ve bu bana guc verıyordu..1 ı ceyrek gece gıbı benı dogumhaneye aldılar ve saat 13.50 de kızım gozlerımın onundeydı.masal gıbı ruya gıbı cennetteydım sankı ve hıckır hıckıra aglamaya basladım..kızım oyle kıbardıkı duzgunce aglamadı bıle ..doktor ıyıce aglatın su kıbarcıgı dedı ve bıkac vurmaya cıyakladı bızım kız:)))benım dıkısler bıttı onu sardılar gıydırdıler ve tekerleklı sandalyeye oturtup kucagıma verdıler.kapıdan cıktıgımız an esım ve kayınvaldem kapıdaydı hep beraber aglasmaya devam ettık..allahım muthıs bır duyguydu ne acı kaldı ne sancı..adını inci koyduk..onun kadar narin onun kadar kıymetli zarıf olsun dıye ....incim 11 gunluk oldu ..şimdi yanıbasımda uyuyor ..allah olmayanlarada nasıp etsın dogum bekleyenlerı de bır avazda kurtarsın ınsallah:)))bu arada ne olursa olsun korkmayın normal dogumdan ve ısrarcı olun eger cıddı bır saglık problemınız yoksa tabı.. o anı yasamak dunyaya bedel..

Ne guzel anlatmissin cok duygulandim.gozun aydin tebrik ederim allah anali babali buyuysun insallah.darisi da bize olsun

canım fırsatım olmuyokı yarı uykulu gezıyorum ortalarda :) sütüm mü yetmiyor bilmiyorum zor uyutuyorum bebişi, sadece gögsumde uyuyo ugrasıp duruyorum

hayırlısı ile doğurdum. Bende aynı durmdayım. şimdi uyutabildim ufaklığı. çocuğun açlıktan kıvransa bile sakın ek mamaya geçme saın. bekle, gelir sütün. çoğalır. ilk 40 gün zor. sonra herşey değişcek. yani ööle unuyruz ::)

Kızlar doğurdum. 12 01 2013. :) epidural sezeryan. Ağrılar zamanla geçiyor zaten geçmese bile bebek o kadar oyalıyor ki unutuyorsun ağrıdığını. o kadar çok uykum varki bi ara daha kapsamlı yazıcm inş. sevgiler. umarım herkes alır bebeğini kucağına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…