kızlar dogum yaptım ama baya erken oldu.. beklenen tarih 8 ocaktı ama bizim aceleci kız 19aralıkta sezeryanla dogdu.. son kontrolde suyum azalmıstı. dogum icin annemlere geldim. bir de burda gittim doktora. yine aynı şekilde suyum iyice azalmıstı ve bebegin kalp atışları yavaşlamaya başladı. bebek yogun bakımı olan bir hastaneye gonderdiler bizi. cok korktuk cunku bebege zarar gelebilir hatta gelmiş olabilir dedi doktor. neyse.. samsuna gittik kontrol amaclı.. doktor bebegi hemen alalım icerde kalırsa zarar gelebilir hatta kaybedebiliriz dedi.. alırsak en azından mudahale ederiz dedi ve 1 saat icinde sezeryana aldılar. 1de girdim´2yi ceyrek gece cıktım.. cok sukur iyi bebegim.. bi sıkıntı olmadı dogduktan sonra.. Allahım sana binlerce şukur..
Bizimki de 3700 doğdu. Doyuramıyorum şimdi de .Emzirmekten göğüslerim yara oldu, gözyaşlarıyla emziriyorum, ama doyuramıyorum. Mama verince ağlaması esiliyor ancak.
Bizimki de 3700 doğdu. Doyuramıyorum şimdi de .Emzirmekten göğüslerim yara oldu, gözyaşlarıyla emziriyorum, ama doyuramıyorum. Mama verince ağlaması esiliyor ancak.
oğlum ateş han yarın 9 da geliyo kızlar.dua edin bize...
Guzel haber diye buna derim, dört gözle yazmanı bekliyordum canım..hadi gecmis olsun saglikla huzurla dolu bir ömür diliyorum. kuzuna:)kızlar oğlum 25 ocakta yoğun bakımdan çıktı artık evimizde
aynen bunları doyurmak mümkün olmuyor:) bizde gece takviye yapmaya başladık, kilomuz 4500 oldu doktor sütun yarıyor mama takviyesinden korkma, cocuk daraldiginda sende strese sokma kendini dedi..bable bahsettigi teknik mantıklı geldiBizimki de 3700 doğdu. Doyuramıyorum şimdi de .Emzirmekten göğüslerim yara oldu, gözyaşlarıyla emziriyorum, ama doyuramıyorum. Mama verince ağlaması esiliyor ancak.
Tebrik ederim canım18.01.2013 cuma saat 12:10 spinal ve epidural kombine olmak üzere ameliyata girdik.hiç bişey hissetmedim.saat 1 de çıktım.oglum biraz morarmış o yüzden kaasını bişeyin içine sokmuşlar kendime geldigimde eşim anlattı bana.ama keşke anlatmasaydı.daha çok koruma ihtiyacı duyuyorum çünkü.öle olunca da ister istemez insanların kalbini kırıyorum.neyse ki annem anlıyor beni.insanın anası gibi yok kızlar.ne yapacagını bana ne yedireceni şaşırıyor.çok şükür sütümüz iyi geliyo.sarılık geçirdik gitti.şimdi iyiyiz yani.benim oglum uslu maşallah.bu arada 3.460 kilo 51 cm boyunda dogdu maşallah.çok tatlı yaaa :) allahım herkesin bebegini korusun inşallah.dogum yapacaklar da sagsaglim yapsınlar hayırlısıyla.dua edin kızlar.ben ameliyata girerken başladım taa kendimi kaybedene bayılana kadar ediyodum valla.aayılınca da çok şükür dedim.anlat anlat bitmez uzun oldu :) tekrar görüşmek üzere hepinizi öpüyorum hoşçakalınnnnn...
cnm sutunu sağıp mamayı su yerine sütle yapabilirsin hemde sütünü almış olur doymayan çocuklar öle oluyor benim ilkte öleydi bir sabah bir akşm mama takviyesi yapardım
Guzel haber diye buna derim, dört gözle yazmanı bekliyordum canım..hadi gecmis olsun saglikla huzurla dolu bir ömür diliyorum. kuzuna:)
aynen bunları doyurmak mümkün olmuyor:) bizde gece takviye yapmaya başladık, kilomuz 4500 oldu doktor sütun yarıyor mama takviyesinden korkma, cocuk daraldiginda sende strese sokma kendini dedi..bable bahsettigi teknik mantıklı geldi
Tebrik ederim canım
Mama sütte çözünür mü bilmiyorum, kutudaki tarifinden çok sapmak istemiyorum açıkçası. Bir de zaten sütümü alıyor, doymuyor da mama veriyorum. Mamayı sütle yaparsam miktar olarak yine benim sütüm kadar bir miktar almış olacak, amaç midesini daha fazla doldurmak değil mi?.Çok anlamadım senin tarifini Bable.:26:
Bable sağol önerin için. Suyla yapmaktansa sütle yapmak daha iyidir ama bizimki sulusunu içiyor, üstüne de anne sütünü içiyor, yani ne versen içiyor, sorunumuz vitaminlendirmek değil de miktar çoğaltmak. Bu arada çok sevindim senin bıdığın yoğun bakımdan çıkmasına. İnşallah hızlıca büyür, gelişir, senin de işin kolaylaşır.
Arkadaslarmamayisutle yapmak bence hic iyi bir fikir degil cunku mama yiyen cocuklarin belirli oranda su almasi gerekiyor aksi durumda kabiz oluyorlar. Bazi doktorlar 30 mlye bir bazisi 40 mlye bir olcek veriyor. Sute karistirip verirseniz sutteki suyetmez cunku sut zaten kendi basli basina bir cozeldi. Cocuklari hasta edersiniz aman dikkat
Nazayse Hayirli olsun:)allah anali babali büyütsün..tosun massallah bi ben doguramiyorum kilolu cocuk ikisi de zayıf dogdu benim kızlarımın:):)massallah,nazarlar uzak olsun tüm bebeklere..
Marginalfaydali her seferinde emzir sonra mama ver,en azından 6 ay devam etsen sonrasında bir aksam bir sabah versende olur,mecburen..napacaksin olmayinca olmuyor bazen.sütunu arttırmak istersen kabak tatlisi yiyebilirsin.ilk kizimda cok faydasini görmüştüm..
kızlar dun bır ay 2 gunluk oldukdoktora kontrole gıttık gaz sorunu yasadıgımız ıcın doktorumuz bıtkısel bır surup verdı kalca ultrasyonumuzu olduk allahtan bısey cıkmadı
ordan saglık ocagına gectık asımızı olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?