Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

hayırlı olsun canım,benımde doguma ıkı hafta kala sezeryanla aldılar bebısımı suyum azalmıstı doktor hemen alınması gerekıyor dedı bende 29 da aldım kucagıma bebegımı :)

Bu da bizim hikayemiz:)) 19 Ocak sabah kontrole gittim nst de sancım ve 4 cm açılmam çıktı, doktor yatış verdi 10 da yattım ama sancıyı ben hissetmiyordum cihaz algılıyor derken benim sancılar 12de başladı :) 12den aksam doguma gidene kadar sanci çektim,saat 5 te doktorum geldi açılman 9 cm ama cocuk inmiyor dedi ve suyumu mudehale ile patlattı biraz daha bekleyelim dedi..en son 7.30 da sezeryan önermek durumundayim belli ki kilomuz fazla ve bebek içerde strese girmiştir dedi..direk tmm dedim..saat 8.00de 4.200 kglik oğlum merhaba dedi dünyaya ben de 9 da odamdaydim.doktor haklıymış stres konusunda çünkü cocuk yeni kakasini yapmış içerde..şükür ikimizde iyiyiz..tabi son Dakika'ya kdr sanci çekmem zordu ama bir okadar da gzl, o duyguyu yasadım , hormonlarım çalıştı direk sütüm geldi ve sezeryan agrilarilarinin hic üzerinde durmadım o sancıyı çektikten sonra..:) iste böyle maceram..

Kizlar 25 ocakta suni sanciyla bebegini dunyaya getirdim.kesinlikle normal dogumu tavsiye ederim.suni sancidan asla korkmayin o olmasa nasil sancim gelicekti?vakti dolmustu.epudral tercih ettim sancilar cok arttiginda.epudrali de tavsiye ederim.4 kg dogdu masallah 4 dikisim var.darisi basiniza.

Bizimki de 3700 doğdu. Doyuramıyorum şimdi de .Emzirmekten göğüslerim yara oldu, gözyaşlarıyla emziriyorum, ama doyuramıyorum. Mama verince ağlaması esiliyor ancak.

Bizimki de 3700 doğdu. Doyuramıyorum şimdi de .Emzirmekten göğüslerim yara oldu, gözyaşlarıyla emziriyorum, ama doyuramıyorum. Mama verince ağlaması esiliyor ancak.

cnm sutunu sağıp mamayı su yerine sütle yapabilirsin hemde sütünü almış olur doymayan çocuklar öle oluyor benim ilkte öleydi bir sabah bir akşm mama takviyesi yapardım

Nazayse Hayirli olsun:)allah anali babali büyütsün..tosun massallah bi ben doguramiyorum kilolu cocuk ikisi de zayıf dogdu benim kızlarımın:):)massallah,nazarlar uzak olsun tüm bebeklere..
Marginalfaydali her seferinde emzir sonra mama ver,en azından 6 ay devam etsen sonrasında bir aksam bir sabah versende olur,mecburen..napacaksin olmayinca olmuyor bazen.sütunu arttırmak istersen kabak tatlisi yiyebilirsin.ilk kizimda cok faydasini görmüştüm..

canım bende oyleyım makıne aldım sagıp vereyım dıye pasam sagdıgımı ıcse bıle gogusten emmek ıstıyo vermeyınce aglama krızıne gırıyor mecburen aglaya sızlaya verıyorum benım bı ayıma gırıcem hala sızlıyor gecmedı

oğlum ateş han yarın 9 da geliyo kızlar.dua edin bize...

18.01.2013 cuma saat 12:10 spinal ve epidural kombine olmak üzere ameliyata girdik.hiç bişey hissetmedim.saat 1 de çıktım.oglum biraz morarmış o yüzden kaasını bişeyin içine sokmuşlar kendime geldigimde eşim anlattı bana.ama keşke anlatmasaydı.daha çok koruma ihtiyacı duyuyorum çünkü.öle olunca da ister istemez insanların kalbini kırıyorum.neyse ki annem anlıyor beni.insanın anası gibi yok kızlar.ne yapacagını bana ne yedireceni şaşırıyor.çok şükür sütümüz iyi geliyo.sarılık geçirdik gitti.şimdi iyiyiz yani.benim oglum uslu maşallah.bu arada 3.460 kilo 51 cm boyunda dogdu maşallah.çok tatlı yaaa :) allahım herkesin bebegini korusun inşallah.dogum yapacaklar da sagsaglim yapsınlar hayırlısıyla.dua edin kızlar.ben ameliyata girerken başladım taa kendimi kaybedene bayılana kadar ediyodum valla.aayılınca da çok şükür dedim.anlat anlat bitmez uzun oldu :) tekrar görüşmek üzere hepinizi öpüyorum hoşçakalınnnnn...

kızlar oğlum 25 ocakta yoğun bakımdan çıktı artık evimizde
Guzel haber diye buna derim, dört gözle yazmanı bekliyordum canım..hadi gecmis olsun saglikla huzurla dolu bir ömür diliyorum. kuzuna:)
aynen bunları doyurmak mümkün olmuyor:) bizde gece takviye yapmaya başladık, kilomuz 4500 oldu doktor sütun yarıyor mama takviyesinden korkma, cocuk daraldiginda sende strese sokma kendini dedi..bable bahsettigi teknik mantıklı geldi
Tebrik ederim canım

kızlar dun bır ay 2 gunluk olduk doktora kontrole gıttık gaz sorunu yasadıgımız ıcın doktorumuz bıtkısel bır surup verdı kalca ultrasyonumuzu olduk allahtan bısey cıkmadı
ordan saglık ocagına gectık asımızı olduk

cnm sutunu sağıp mamayı su yerine sütle yapabilirsin hemde sütünü almış olur doymayan çocuklar öle oluyor benim ilkte öleydi bir sabah bir akşm mama takviyesi yapardım

Mama sütte çözünür mü bilmiyorum, kutudaki tarifinden çok sapmak istemiyorum açıkçası. Bir de zaten sütümü alıyor, doymuyor da mama veriyorum. Mamayı sütle yaparsam miktar olarak yine benim sütüm kadar bir miktar almış olacak, amaç midesini daha fazla doldurmak değil mi?.Çok anlamadım senin tarifini Bable.:26:

bu teklifi dr sorduğumda süper dedii eğer sutun yeterliyse neden su kullanasın diye bir yanıt verdı cok daha faydalı bu sekılde dedı kı benım bebiş premature

amaç miktar çoğaltmak deil işte mama sanırım daha kıvamlı olduğu için doyuyolar yani 90 cc süt ile yarım saat sonra beslenmek istiyorsa 90 cc süte mama katarsan 2 saat sonra acıkıyor böylece anne sütü almış oluyor sadece kıvamlamış oluyorsun besin değerini yukseltiyorsun dr bunun sudan daha faydalı olduğunu söyledi bana tabi senin tercihin dra sormadan yapılan bır durum deıl yani

Bable sağol önerin için. Suyla yapmaktansa sütle yapmak daha iyidir ama bizimki sulusunu içiyor, üstüne de anne sütünü içiyor, yani ne versen içiyor, sorunumuz vitaminlendirmek değil de miktar çoğaltmak. Bu arada çok sevindim senin bıdığın yoğun bakımdan çıkmasına. İnşallah hızlıca büyür, gelişir, senin de işin kolaylaşır.

Arkadaslarmamayisutle yapmak bence hic iyi bir fikir degil cunku mama yiyen cocuklarin belirli oranda su almasi gerekiyor aksi durumda kabiz oluyorlar. Bazi doktorlar 30 mlye bir bazisi 40 mlye bir olcek veriyor. Sute karistirip verirseniz sutteki suyetmez cunku sut zaten kendi basli basina bir cozeldi. Cocuklari hasta edersiniz aman dikkat

cnm bana bunu söyleyen dr oğlumu hayata döndüren dr sütün yetiyorsa öle yap dedi ki kabızlık gibi bir sorunumuz yok şuanda hem aptamil pre hemde aptamil eoprotein kullanıyorum ayrıca mememden emiyor bir kabızlık görmedim...hatta günde 4 kere yapıyor

Saol cnm amin insallah...

Maşallah kocaman olmuş, sonuclarda iyi çıkmış:) bizimki de 15 günlük oldu bugün, hergün huyu değişiyor bastan beri uykumuz harikaydi bugün ikinma ve esneme yapıyor ve uykudan uyandırıyor kendini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…