Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

hayırlı olsun canım güle güle büyüt...

bıkere verdım canım mamayı ,okadar cok aglıyodukı herkes ac bu cocuk doymuyo deyınce moralım bozuldu mama verdm ama baktım duzelme dahada vermedım , sanırım gaz sancısı oluyo uyumuyo hiç ,uyutuyorum besıgıne koyuyorum 5 dakka sonra gozlerı acık :) ugrasıp duruyorum bende 40 nı beklıyorum ınsallah duzelırr

sen insanlara bakma. emerken uyuyorsa doyuyor demekmiş dr söyledi. aslında emdikten sonra 1 saat en az uyumalı ama belki başka bi sıkıntısı vardır. bol bol gaz çıkart.sen de gaz yapan bişi yeme. bi de altını değiştirirken hani alaturka tuvalette aldığımız pozisyon var ya aynı şeyi yap ona da bi kaç kere. çok iyi geliyor. bacaklarını tutup alaturka tuvalete oturtur gibi yapıyorsun az bekleyip salıyorsun sonra yine ve yine. dr öğretti hastane de. varsa gazı çıkıyor o zmn bi süre sonra. hem de hoşuna gidiypr. masaj gibi allah sağlık versin cnm.

oğlum ateş han yarın 9 da geliyo kızlar.dua edin bize...

sagol canım , gaz sorunu cok yasıyo yaa sureklı ayaklarını karnına cekıyor ,masaj yapıyorum senın tavsıyenıde denıcem

KIZLAR BENDE SPİNAL anestezi ile doğurdum bebeğim üçüncü günde sarılık oldu o yüzden yazamadım doğuran herkezin gözü aydın sütüm geç geldi bir sezeryan klasiği olarak...bebeğim üç kilo doğdu şimdi kilo alsın diye gözünü gözlüyorum valla...

MerhAba kızlar, bizim tosun cumartesi gunü geldi,tüm gun sanci çekip doguramayinca aksam sezeryana girdim, herseyin hayırlısı şimdi ikimizde iyiyiz şükür.darısı bekleyenlerin basına ..sevgilerimizle özge ve Olgun bebek :)

Mrblar kizlar dgum yapan annélere gecmis olsun ve hayirli olsun diyrum..benim bebegim yilbasi bebegi:) 22 günlük oldu ..henüz doğum yapmayanlara da allah tez zamanda sağlıkla kucağına almak nasip etsin..

Hayirli olsun bebegin cnm ama biraz detay versen dogum nasiadi neden sanci cekip doguramadin sezeryan sekli nasilmoldu beek kac kilo vb ole dogurdum diyip kacmaaaaa:)))

mrblar kizlar dgum yapan annélere gecmis olsun ve hayirli olsun diyrum..benim bebegim yilbasi bebegi:) 22 günlük oldu ..henüz doğum yapmayanlara da allah tez zamanda sağlıkla kucağına almak nasip etsin..

hayırlı olsun bebekleriniz kızlar güle güle sağlıcakla büyütün inş...

nazayse suni sancıyı tavsiye etmem ben mecburiyetten suni şanciyla yaptım ve 2. Dogumumdu bu.ınan allahın verdiği sancıyla bu bir değil.çok zor berbat birşey.. İyi dilekler için de teşekkürler kızlar, allah size de sağ salim kucağınıza almak nasip etsin..

Mecburum cnm vakti doldu bebegin allah kolayligini verir insallah.sezeryan olmak istemiyorum.dayanamazsam sezeryana donucem.hayirlisi olsun hakkimda...

kızlar dogum yaptım ama baya erken oldu.. beklenen tarih 8 ocaktı ama bizim aceleci kız 19aralıkta sezeryanla dogdu.. son kontrolde suyum azalmıstı. dogum icin annemlere geldim. bir de burda gittim doktora. yine aynı şekilde suyum iyice azalmıstı ve bebegin kalp atışları yavaşlamaya başladı. bebek yogun bakımı olan bir hastaneye gonderdiler bizi. cok korktuk cunku bebege zarar gelebilir hatta gelmiş olabilir dedi doktor. neyse.. samsuna gittik kontrol amaclı.. doktor bebegi hemen alalım icerde kalırsa zarar gelebilir hatta kaybedebiliriz dedi.. alırsak en azından mudahale ederiz dedi ve 1 saat icinde sezeryana aldılar. 1de girdim´2yi ceyrek gece cıktım.. cok sukur iyi bebegim.. bi sıkıntı olmadı dogduktan sonra.. Allahım sana binlerce şukur..

Nazayse 40 dan sonra da bekliyorlar ya,benim ilk dogumum 40+1 de olmustu,40+5 de oldugunu söyleyenlerde var forumda..tabi senin bilecegin son olarak.ben birdaha asla sunii ile dogurmam,sezaryen olurum daha iyi,gerçi bu dogumumdan sonra degil dogurmak,dogumhanenin önünden bile geçmem.
Öğrtmnbtl Hayirli olsun.ömürlu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…