Kızlar doğurdum. 12 01 2013. :) epidural sezeryan. Ağrılar zamanla geçiyor zaten geçmese bile bebek o kadar oyalıyor ki unutuyorsun ağrıdığını. o kadar çok uykum varki bi ara daha kapsamlı yazıcm inş. sevgiler. umarım herkes alır bebeğini kucağına :)
hayırlısı ile doğurdum. Bende aynı durmdayım. şimdi uyutabildim ufaklığı. çocuğun açlıktan kıvransa bile sakın ek mamaya geçme saın. bekle, gelir sütün. çoğalır. ilk 40 gün zor. sonra herşey değişcek. yani ööle unuyruz ::)
Bebisin hayirli olsun cnm darisi bize insallahhh
bıkere verdım canım mamayı ,okadar cok aglıyodukı herkes ac bu cocuk doymuyo deyınce moralım bozuldu mama verdm ama baktım duzelme dahada vermedım , sanırım gaz sancısı oluyo uyumuyo hiç ,uyutuyorum besıgıne koyuyorum 5 dakka sonra gozlerı acık :) ugrasıp duruyorum bende 40 nı beklıyorum ınsallah duzelırr
oğlum ateş han yarın 9 da geliyo kızlar.dua edin bize...
sen insanlara bakma. emerken uyuyorsa doyuyor demekmiş dr söyledi. aslında emdikten sonra 1 saat en az uyumalı ama belki başka bi sıkıntısı vardır. bol bol gaz çıkart.sen de gaz yapan bişi yeme. bi de altını değiştirirken hani alaturka tuvalette aldığımız pozisyon var ya aynı şeyi yap ona da bi kaç kere. çok iyi geliyor. bacaklarını tutup alaturka tuvalete oturtur gibi yapıyorsun az bekleyip salıyorsun sonra yine ve yine. dr öğretti hastane de. varsa gazı çıkıyor o zmn bi süre sonra. hem de hoşuna gidiypr. masaj gibiallah sağlık versin cnm.
kızlar bende spinal anestezi ile doğurdum bebeğim üçüncü günde sarılık oldu o yüzden yazamadım doğuran herkezin gözü aydın sütüm geç geldi bir sezeryan klasiği olarak...bebeğim üç kilo doğdu şimdi kilo alsın diye gözünü gözlüyorum valla...
merhaba kızlar, bizim tosun cumartesi gunü geldi,tüm gun sanci çekip doguramayinca aksam sezeryana girdim, herseyin hayırlısı şimdi ikimizde iyiyiz şükür.darısı bekleyenlerin basına ..sevgilerimizle özge ve olgun bebek :)
mrblar kizlar dgum yapan annélere gecmis olsun ve hayirli olsun diyrum..benim bebegim yilbasi bebegi:) 22 günlük oldu ..henüz doğum yapmayanlara da allah tez zamanda sağlıkla kucağına almak nasip etsin..
Doğum yapan kızlar hayırlı olsun ,
nazayse sen daha dogum yapmadınmı?
nazayse suni sancıyı tavsiye etmem ben mecburiyetten suni şanciyla yaptım ve 2. Dogumumdu bu.ınan allahın verdiği sancıyla bu bir değil.çok zor berbat birşey.. İyi dilekler için de teşekkürler kızlar, allah size de sağ salim kucağınıza almak nasip etsin..
Mecburum cnm vakti doldu bebegin allah kolayligini verir insallah.sezeryan olmak istemiyorum.dayanamazsam sezeryana donucem.hayirlisi olsun hakkimda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?