Nazayse Hayirli olsun:)allah anali babali büyütsün..tosun massallah bi ben doguramiyorum kilolu cocuk ikisi de zayıf dogdu benim kızlarımın:):)massallah,nazarlar uzak olsun tüm bebeklere..
Marginalfaydali her seferinde emzir sonra mama ver,en azından 6 ay devam etsen sonrasında bir aksam bir sabah versende olur,mecburen..napacaksin olmayinca olmuyor bazen.sütunu arttırmak istersen kabak tatlisi yiyebilirsin.ilk kizimda cok faydasini görmüştüm..
18.01.2013 cuma saat 12:10 spinal ve epidural kombine olmak üzere ameliyata girdik.hiç bişey hissetmedim.saat 1 de çıktım.oglum biraz morarmış o yüzden kaasını bişeyin içine sokmuşlar kendime geldigimde eşim anlattı bana.ama keşke anlatmasaydı.daha çok koruma ihtiyacı duyuyorum çünkü.öle olunca da ister istemez insanların kalbini kırıyorum.neyse ki annem anlıyor beni.insanın anası gibi yok kızlar.ne yapacagını bana ne yedireceni şaşırıyor.çok şükür sütümüz iyi geliyo.sarılık geçirdik gitti.şimdi iyiyiz yani.benim oglum uslu maşallah.bu arada 3.460 kilo 51 cm boyunda dogdu maşallah.çok tatlı yaaa :) allahım herkesin bebegini korusun inşallah.dogum yapacaklar da sagsaglim yapsınlar hayırlısıyla.dua edin kızlar.ben ameliyata girerken başladım taa kendimi kaybedene bayılana kadar ediyodum valla.aayılınca da çok şükür dedim.anlat anlat bitmez uzun oldu :) tekrar görüşmek üzere hepinizi öpüyorum hoşçakalınnnnn...
Arkadaslarmamayisutle yapmak bence hic iyi bir fikir degil cunku mama yiyen cocuklarin belirli oranda su almasi gerekiyor aksi durumda kabiz oluyorlar. Bazi doktorlar 30 mlye bir bazisi 40 mlye bir olcek veriyor. Sute karistirip verirseniz sutteki suyetmez cunku sut zaten kendi basli basina bir cozeldi. Cocuklari hasta edersiniz aman dikkat
aynn aysuasya bnde naptıysam 2 çocuğumuda tosuncuk doğuramadım ,) olsun sağlıklı sıhhatliler ya oda yeter bize dimi?
yetmez mi yeter tabi allaha sukur ne dertler var goruyoruz duyuyruz.benm sutum yagli degil ama nasil oluyorsa iyi kilo alîyorlar cocuklarim.cok sik emziriyorum ondan mi bilmem.benim kizimda bugun 1 ay 2 gunluk oldu.bir ásimiz vardi oldu.gelecek ay 3 tane asi olácakmis.cok aglayacaklar
Benim sutum asla yetmiyo bir gogsumden 30 cc sut anca cikiyo. %80 mama ile besleniyo kizim cok uzuluyorum.. Naptiysam art,adi. Hala erken diyenler var artar bekle diyolar ama..
Maşallah kocaman olmuş, sonuclarda iyi çıkmış:) bizimki de 15 günlük oldu bugün, hergün huyu değişiyor bastan beri uykumuz harikaydi bugün ikinma ve esneme yapıyor ve uykudan uyandırıyor kendini..
Benim sutum asla yetmiyo bir gogsumden 30 cc sut anca cikiyo. %80 mama ile besleniyo kizim cok uzuluyorum.. Naptiysam art,adi. Hala erken diyenler var artar bekle diyolar ama..
hangi makineyle sağıyorsun? . ben bebek gibi emen elektrikli pompa kullandım. 2-3 saatte bir sağarak (gece de dahil) 50 mlden 160 ml e kadar çıkardım. ama son damlası kalana kadar sağman gerek. süt vücutta tükendikçe üretilir. olan sütü son gramına kadar sık sık tüketmen lazım.
Lansilohun elektrikli pompasiyla sagiyorum. Gece sadece emziriyorum ama sagmiyorum. Gunduz once emziriyorum sonra sagiyorum. Daha duzenli yapmam lazim belki de. Butun gun sirf isim bu zaten. Emziriyorum, doymuyo agliyo hemen mama. Mamayi yiyo kaka. Kakasin i aliyoruz yine agzini aciyo yine yiyo fln. Kisir bir dongu.. Arafa firsat bulup yemek, sut arttirici cay, sut sagma vs.. Suan da bir yandan sutsagiyorum zaten sadece bu sagmalar sirasinda internete girebiliyorum...Gece de 2-3 den once uyumuyo tabi. Duzene girmeye basladikca o, benim de sutum artar heralde insallah. 16 gunluguz henuz Allahh yarabbim hepimize kolaylik versinnnnn:)
düzen şart. ben şu an üşeniyorum 2 kez sağıyorum sadece. dolapta süt biriktiğinden doayı. ama sütüm azalacak tekrarpompan çok iyi. düzeni sağarsan sütün kesin artacaktır
selam kızlar,
nasılsınız biz iyiyiz bugün 27 günlük olduk kızım uykusuz gazıımız var ne yapalım?? gündüz azda olsa uyuyoruz ama geceleri hep kımıl kımıl inş.40mız çıkınca düzelir herkes 40 çıkınca düzelir diyolar inş.düzelir :26:
sütümde az ne yaptıysam olmuyoo humana aldım yine aynı tek gögüsümden 30cc anca çıkıyoosagıyorum artsın diye inş.zamanla artar yaglıda degil sütüm
siz neler yapıyosunuz bebişler nasıl ????
Kizlar malt icecegi deneyin bn aldim iciyorum bide humana ve hip in caylarini aldim emzirdilce artacal sutler hmn mamaya sarilmayinselam kızlar,
nasılsınız biz iyiyiz bugün 27 günlük olduk kızım uykusuz gazıımız var ne yapalım?? gündüz azda olsa uyuyoruz ama geceleri hep kımıl kımıl inş.40mız çıkınca düzelir herkes 40 çıkınca düzelir diyolar inş.düzelir :26:
sütümde az ne yaptıysam olmuyoo humana aldım yine aynı tek gögüsümden 30cc anca çıkıyoosagıyorum artsın diye inş.zamanla artar yaglıda degil sütüm
Kuzzuuu konusamadik ne zmndr dogum yaptgmi yazmistm yorum yapmadin yakalayamadin galibacanım benım bebısınde gazı var ama benımkı erkek 3.ayı dolana kadar gecmez dıyolar
bende humana ıcıyorum ama ondan pek bısey anlamıyorum sutumu cogaltıyomu bılmıyorum ,
rezene çayı içiyorum o yapıyo sut ,onu ıcınce cogalıyo bırde komposta sutu cogaltıyor baya
bendede pek cıkmıyo sagdıgımda en fazla 40cc anca doymuyo sanıyorum ama bebegın kılo alımı ıyı doktor tabı buyudukce yetermı bılmem
Kizlar malt icecegi deneyin bn aldim iciyorum bide humana ve hip in caylarini aldim emzirdilce artacal sutler hmn mamaya sarilmayin
Kuzzuuu konusamadik ne zmndr dogum yaptgmi yazmistm yorum yapmadin yakalayamadin galiba11 gunluk olduk cok sukur.cocuk drun kim oldu cnm?biximki hakan bey cok memnunum simdilik.hic inmiyo mememden resmen ustumde
Yasiyo:)
selam kızlar,
Merhaba arkadaslar,ins herkes ve bebekler iyidir..bu sabah ana saglıktan aradılar topuk anında tsh ımiz yüksek çıkmış,gidip 3.topuk kanını verdik..bu konuda bilgisi olan var mı acaba? Sevgilerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?