kılzar size bir şey soracağım,son detim 26 nisandı,adetimin 13.günü gittiğimde yani 8 mayısta yumurtam olmuştu neyse biz karı koca 8-10-12 mayısta üzerimize düşeni yaptık ve adetim gecikti,adetimin 3.günü yani dün kan tahlili yaptırdım sonuc 571.34 çıktı.cuma günü dr gideceğim kısmetse..bu değerler sizce azmı yani son aedtime ve yumurtlamama göre.cevap veren olursa çok mutlu olurum,teşekkürler
olur olur inşallah:) Haberlerini bekliyoruz:)
hayırlı olsun canım tebrikler.. seninle günümüz aynı dr a gittinmi keseyi falan gördünmü
arkadaşlar aranızda İzmirde yaşayıp,iyi bir kadın doğumcu adı tavsiye edebilecek olan var mı?Benim gittiğim doktor doğum için sadece kendi adına 4.500tl alıyormuş.Bir de hastane parası var.Bu fiyatlar sorunlu herhangi bir durum olmadığı sürece çok fazla bence.Doktorumu değiştireceğim.İzmirde iyi bir doktor önerebilir misiniz?
Canım, herkeste olmuyor bulantı, yada herkesin aynı şiddette olmuyor :) Biz 3 kardeşiz, annem sadece adeti yeni geciktiğinde 1-2 sabah çok hafif bir bulantı hissedermiş, onu da midesinin hassasiyetine, yada açlığa filan yorarmış, o kadar hafif yani. Sonra 9 ay hiç bulanmazmış. Ablamın midesi bir kere bile bulanmadı. Benim de annem gibi adetim ilk geciktiğinde 1-2 sabah hafif oldu, geçti. Bir de dün gün boyu "midem bulanacak galiba, hafif bulanıyo galiba" hissiyle yaşadım. Midemi bastoracak tuzlu kraker atıştırma eğilimndeydim gün boyu. Hatta "başlıyor heralde, hayırlısı" diye düşündüm. Ama bugün hiç olmadı. :) Biraz genetik, anne-kardeş-annanne-teyzeye bakmak lazım :)
slm hamişler, ben bgn kontrole gittim.keseyi gordum çok şukur. 9.2 mm kadarmış ve 5 buçuk haftalık dedi :) çok mutluyum rabbim herkese nasip etsin. bebişlerimiz sağlıkla büyüsün inş :)
ewt cnm gittim minicik daha nohut tanesi kadardı 8 haziranda allah izin verirse kalp atışını duyucamm allah izin verirse :)
eşim yarın gidelim diyo o benden daha beter sabredemiyorrr...evet yaaa beklemek gerçekten çok zor hep bekle hep bekle
slm hamişler, ben bgn kontrole gittim.keseyi gordum çok şukur. 9.2 mm kadarmış ve 5 buçuk haftalık dedi :) çok mutluyum rabbim herkese nasip etsin. bebişlerimiz sağlıkla büyüsün inş :)
Bende 7+4 um mıde bulantım cok yogun neyemek pişirsem neyapsam bılemıyorum hergun ızdırap:) bıde olup olmadık zamanlarda uykum gelıyo=) benım gıbı olanlar varmı mıde bulantısına nasıl cozumler uyguluyosunuz. dktrun verdıgı bulantı hapını kulanıyorum ama etkısı cokkısaa
gözünaydın, keseciği görebilmişsin.darısı başımıza artık
günaydın..gözün aydın,darısı başıma inşallah.ben de haftaya cuma günü gideceğim.Normalde yarın çağırdı doktor alttan bakıp görebilirz dedi ama ben alttan baktırmak istemiyorum.O yüzden 1 hafta daha tutacağım kendimi..Tabi bu süre içinde beta ma baktırmayı ihmal etmeyeceğim...Erkenden öğrenmek çok kötüymüş,diken üstündesin,aklın fikrin hep onda,hiçbişeye konsantre olamıyosun,sürekli dua ediyosun.En önemlisi kor-ku-yo-sun..Birbirimize dua edelim,sağlıkla kucaklarımıza alalım bebeğimizi inşallah..Daha hamileliğimin farkında bile değilim,şu keseyi ve kalp atışlarını bi görsem bi duysaam :)
kızlar, işyerinden arkadaşım hamileyken keseyi gordukten sonra doktoru bi sürü tahlil istemiş. kontrol amaçlı sanırım. kanda mikrop olup olmadığına falan bakılmış. 3-4 tüp kan verdim dedi. aklıma takıldı sizlerden de istendi mi benden istemedi doktorum. Daha vakit var mı acaba ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?