Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

Tebrikler :) Hiç de az değil, benim gecikmenin 3. gününde 153 çıkmıştı. Çok şükür, şu anda herşey yolunda. Kişiden kişiye değişiyor hormonun artış hızı.

iadara

çok teşekkür ederim bende azdır diye inan korkuyordum,içime su serptin vallahi...Allah çocuklarımızı hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşaallah

slm hamişler, ben bgn kontrole gittim.keseyi gordum çok şukur. 9.2 mm kadarmış ve 5 buçuk haftalık dedi :) çok mutluyum rabbim herkese nasip etsin. bebişlerimiz sağlıkla büyüsün inş :)

slm bende salı öğrendim hamile olduğumu nasipse ocakta doğum ama salı kan testi yaptırdığımda bcg 478 çıktı son adet 17 nisan dr değer düşük dedi yarın tekrar gidecem kan değeri ölçtürmek için inş bi sıkıntı çıkmaz

slm bende izmirdeyim medicali öneririrm arkadaşım orda doğum yaptı ve çok da güzel ilgilenmişler bana uzak olduğu için ben gidemeyeceğim ama çok iyi bi dr muş bayan bi dr ama adını unuttum:)

o zaman bizimkileri bi araştırayım ben, belki boşu boyuna bekliyorum

slm hamişler, ben bgn kontrole gittim.keseyi gordum çok şukur. 9.2 mm kadarmış ve 5 buçuk haftalık dedi :) çok mutluyum rabbim herkese nasip etsin. bebişlerimiz sağlıkla büyüsün inş :)

gözünaydın, keseciği görebilmişsin.darısı başımıza artık

günaydın..gözün aydın,darısı başıma inşallah.ben de haftaya cuma günü gideceğim.Normalde yarın çağırdı doktor alttan bakıp görebilirz dedi ama ben alttan baktırmak istemiyorum.O yüzden 1 hafta daha tutacağım kendimi..Tabi bu süre içinde beta ma baktırmayı ihmal etmeyeceğim...Erkenden öğrenmek çok kötüymüş,diken üstündesin,aklın fikrin hep onda,hiçbişeye konsantre olamıyosun,sürekli dua ediyosun.En önemlisi kor-ku-yo-sun..Birbirimize dua edelim,sağlıkla kucaklarımıza alalım bebeğimizi inşallah..Daha hamileliğimin farkında bile değilim,şu keseyi ve kalp atışlarını bi görsem bi duysaam :)

bende de mide bulantısı çok..ama kusmuyorum..atışturmaya gelince erik gibi ağzımın tadın değiştirecek şeyler yiyorum..meyva dah iyi geliyor..işte olunca daha zor oluyor tabii benim için..uyku konusundada aynıyız..çok uyuyorum bugünlerde..8.haftadayım..:)

tşkler cnm, darısı başına hayrılısıyla inş :) gerçekten diken üstündeyiz, bişey oldu olacak gibi bende de var aynı duygular. Aslında keseyi gorunce de bitmiyo cnm işte doguncaya kadar heralde tedirgin olcaz :S Dualarımız eksik etmeyelim inş. Rabbim sağlıkla doğmalarını nasip etsin.

kızlar, işyerinden arkadaşım hamileyken keseyi gordukten sonra doktoru bi sürü tahlil istemiş. kontrol amaçlı sanırım. kanda mikrop olup olmadığına falan bakılmış. 3-4 tüp kan verdim dedi. aklıma takıldı sizlerden de istendi mi benden istemedi doktorum. Daha vakit var mı acaba ??

bendeeee hamileyimmmmmmmmmmm Allahıma sükürler olsun.Allah her bebek ısteyene nasip etsin inşallahhhh kan testınde 754 cıktı ama bebek gorunmedı hala

Ben salı gittim doktora
5 hafta + 5 günlük dedi hatta kalbinin pıt pıt attıgını dahi gördüm
beni 2 hafta sonra cagırdı o zaman bir takım tahliller isteyecegim simdilik gerek yok dedi.
Bu arada kanımda hic beta hcg de ölctürmedim onu da söyleyeyim
Burda okuyorum devamlı bir beta hcg takibi var da benim hic fikrim yok idrarda ögrendim doktor da muayene de keseyi de bebegi de kalp atısını da gördügünden sanırım istemedim hic bir sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…