Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
slm bende izmirdeyim medicali öneririrm arkadaşım orda doğum yaptı ve çok da güzel ilgilenmişler bana uzak olduğu için ben gidemeyeceğim ama çok iyi bi dr muş bayan bi dr ama adını unuttum:)

Selamlar,
Ben de İzmir'de Medical Park'a gidiyorum. Merve hanıma çok ilgili, annem de orada hemşire onlar da beğeniyorlarmış ki bu çok önemli. Bir de Vedat Bey'di sanırım genç bir doktor bey var o da çok iyiymiş ama ben Merve Hanımla başladım onunla devam etmek istiyorum. Hastane de çok güzel, sezaryen düşünenler için ameliyathaneleri de çok iyiymiş, bilginiz olsun.

gözün aydın ne güzel kalp atışını duymuşsun ben de bugün gidiyom 5+4 günlük inşallah bizde duyarız gerçi biz dah keseyi bile göremedik

tebrik ederim canım öncelikle. benim de 5 bucuk haftalıkmış.
10 gün sonra tekrar çagırdı. Kalp atışını duyamayız dedi ama kontrol edicez dedi . Belki de o gun isteyecek istemezse artık ben soylerim :)
Bhcg değeri bazı hamileliklerde düşüyor, ondan ilk haftalarda takip istiyo doktor. ben de toplamda 4 kere bhcg yaptırdım. gittikçe yukseldi Allah a şukur.

slm kızlar bende dün gittim 5+3 te yani keseyi karından daha rahat gördük büyümüş hele şükür. iki hafta sonra çağırdı bazı testler istedi. tiroid kan sayımı ve kan şekeri bunları aile hekimimize yaptırabilirmişiz. ayrıca aile hekiminin gebelikten haberdar olması gerekiyo haberiniz olsun onlarda takip ediyor çünkü. bide rubella testi istedi bunu devlet yapmıyormuş, galiba kızamıkla ilgi bi test. bu testleri giderken götüreceğiz bakalım. görüşmek üzere...

Canım seninle aynı günlerdeyiz.. Bugün 7+4 oldum ve aynı bulantı durumları bende de mevcut.. Aynı anda hamile kaldığımız kuzenim benden önce doktora gittiği için bulantıda ne yemesi gerektiğini öğrenmiş, şu anda bende aynısını yapıyorum :) Çubuk kraker ve leblebi yiyebilirsin, inanılmaz işe yarıyor.. Ama abartmak yok tabii ki :)

Merhaba,Medical Park'ta emekli sandığı ile anlaşma var mı?Doktor ücreti ve doğum ücreti ne kadar bi fikriniz var mı?Medical Park'ın çok daha pahalı olduğunu duymuştum da o yüzden soruyorum.

selam, seninle doğum takvimimiz aynı görünüyor. sen keseciği görmüşsün bende görürürm diye umutlandım şimdi.

ne büyük heyecan yaa

ne güzel ya kaç kişi olduk acaba bu topicde ben bilmiyorum ama bilen biri liste yapsamı kızlar....kimle ne konuştum unutuyorum kalabalık...:)))) çok mutlu oluyorum bende hamileyim diyenlere ALLAHım her isteyene ver diye dua edelim kızlar.salı günü kalp atışı için gideceğim.2 kere duyamayan ben çokk korkuyorum...siz de korkuyormusunuz benim gibi

ben 2 sonra keseciği görmeye gidicem, çok korkuyorum. bu korkular doğuma kadar devam edecek sanırım.

annelik ne kadar zormuş daha en başından anladık hepimizde

ayyy canım hayırlı olsun 1 taş la 3 kuş vurmuşsun erne döllenme sanırım adet döngün 28 günden azmı sorun olmazsa söylermisin???ben 26 güne bir görüyorum.5+2 günlükken duyamadık kalp atışını.salıya gidicem

Ben hamileliğimi geçen c.tesi öğrendiğim için, doktora da anca yarın gidebileceğim :) yarın tam 7 hafta 5 gün olacak ve kalp atışını da duyacağızzz :) Şu andan itibaren zaman geçmek bilmiyor :)

kızlar sizdede rahatsız edici bi koku geliyormu acaba??? haftaya p.tesi dr gidicem bazen kasıklrımda ağırıyor adet olacakmışım gibi çok korkuyorum..benim gibi olan varmı acaba

selam, seninle doğum takvimimiz aynı görünüyor. sen keseciği görmüşsün bende görürürm diye umutlandım şimdi.

ne büyük heyecan yaa

canım görebilir doktor artık merak etme... aslında her dakika bebiş için neler değişiyo ama biz farkında değiliz ne tuhaf dimi. günümüz aynı inşallah güzel günler bizi beklesin canım. sen de değişiklik var mı neler hissediyosun?

yeni geldim hastaneden yine bebeği göremedik ama kesemiz 14 mm olmuş ve rahim içi gebelikmiş:)çok şükür yalnız ben çok acıkıyom saat 1 de yiyip çıktım şimdi yine hemen ymeeğe saldırdım:)

çok sevindim canım. kesecik oluşmuş, bebek de olacak inşallah. peki ne zaman gideceksin kontrole?

acıkma konusunda aynıyım, çok çabuk acıkıyorum.gün içinde sürekli bişeyler atıştırıyorum.normal demek ki:)

yeni geldim hastaneden yine bebeği göremedik ama kesemiz 14 mm olmuş ve rahim içi gebelikmiş:)çok şükür yalnız ben çok acıkıyom saat 1 de yiyip çıktım şimdi yine hemen ymeeğe saldırdım:)

çok sevindim canım, bebek ne zaman görünecek acaba? sonra ki kontrol ne zaman olacak? gün verdi mi?

acıkma konusunda aynıyız, sürekli atıştırıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…