slm bende izmirdeyim medicali öneririrm arkadaşım orda doğum yaptı ve çok da güzel ilgilenmişler bana uzak olduğu için ben gidemeyeceğim ama çok iyi bi dr muş bayan bi dr ama adını unuttum:)
canım senden merakla haber bekliyorum...
Ben salı gittim doktora
5 hafta + 5 günlük dedi hatta kalbinin pıt pıt attıgını dahi gördüm
beni 2 hafta sonra cagırdı o zaman bir takım tahliller isteyecegim simdilik gerek yok dedi.
Bu arada kanımda hic beta hcg de ölctürmedim onu da söyleyeyim
Burda okuyorum devamlı bir beta hcg takibi var da benim hic fikrim yok idrarda ögrendim doktor da muayene de keseyi de bebegi de kalp atısını da gördügünden sanırım istemedim hic bir sey
Ben salı gittim doktora
beni 2 hafta sonra cagırdı o zaman bir takım tahliller isteyecegim simdilik gerek yok dedi.
Burda okuyorum devamlı bir beta hcg takibi var da benim hic fikrim yok idrarda ögrendim doktor da muayene de keseyi de bebegi de kalp atısını da gördügünden sanırım istemedim hic bir sey
gözün aydın:)ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...bendeeee hamileyimmmmmmmmmmm Allahıma sükürler olsun.Allah her bebek ısteyene nasip etsin inşallahhhh kan testınde 754 cıktı ama bebek gorunmedı hala
Bende 7+4 um mıde bulantım cok yogun neyemek pişirsem neyapsam bılemıyorum hergun ızdırap:) bıde olup olmadık zamanlarda uykum gelıyo=) benım gıbı olanlar varmı mıde bulantısına nasıl cozumler uyguluyosunuz. dktrun verdıgı bulantı hapını kulanıyorum ama etkısı cokkısaa
Selamlar,
Ben de İzmir'de Medical Park'a gidiyorum. Merve hanıma çok ilgili, annem de orada hemşire onlar da beğeniyorlarmış ki bu çok önemli. Bir de Vedat Bey'di sanırım genç bir doktor bey var o da çok iyiymiş ama ben Merve Hanımla başladım onunla devam etmek istiyorum. Hastane de çok güzel, sezaryen düşünenler için ameliyathaneleri de çok iyiymiş, bilginiz olsun.
eşim şimdi çıktı numara almak için öğleden sonra inşallah keseyi görürüm belki kalp atışını da ne güzel olurdu:)
slm kızlar bende dün gittim 5+3 te yani keseyi karından daha rahat gördük büyümüş hele şükür. iki hafta sonra çağırdı bazı testler istedi. tiroid kan sayımı ve kan şekeri bunları aile hekimimize yaptırabilirmişiz. ayrıca aile hekiminin gebelikten haberdar olması gerekiyo haberiniz olsun onlarda takip ediyor çünkü. bide rubella testi istedi bunu devlet yapmıyormuş, galiba kızamıkla ilgi bi test. bu testleri giderken götüreceğiz bakalım. görüşmek üzere...
bendeeee hamileyimmmmmmmmmmm Allahıma sükürler olsun.Allah her bebek ısteyene nasip etsin inşallahhhh kan testınde 754 cıktı ama bebek gorunmedı hala
ne güzel ya kaç kişi olduk acaba bu topicde ben bilmiyorum ama bilen biri liste yapsamı kızlar....kimle ne konuştum unutuyorum kalabalık...:)))) çok mutlu oluyorum bende hamileyim diyenlere ALLAHım her isteyene ver diye dua edelim kızlar.salı günü kalp atışı için gideceğim.2 kere duyamayan ben çokk korkuyorum...siz de korkuyormusunuz benim gibi
Ben salı gittim doktora
ayy canım hadi inşallah, gelince mutlaka yaz. çok merak ediyorum
selam, seninle doğum takvimimiz aynı görünüyor. sen keseciği görmüşsün bende görürürm diye umutlandım şimdi.
ne büyük heyecan yaa
yeni geldim hastaneden yine bebeği göremedik ama kesemiz 14 mm olmuş ve rahim içi gebelikmiş:)çok şükür yalnız ben çok acıkıyom saat 1 de yiyip çıktım şimdi yine hemen ymeeğe saldırdım:)
yeni geldim hastaneden yine bebeği göremedik ama kesemiz 14 mm olmuş ve rahim içi gebelikmiş:)çok şükür yalnız ben çok acıkıyom saat 1 de yiyip çıktım şimdi yine hemen ymeeğe saldırdım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?