canım görebilir doktor artık merak etme... aslında her dakika bebiş için neler değişiyo ama biz farkında değiliz ne tuhaf dimi. günümüz aynı inşallah güzel günler bizi beklesin canım. sen de değişiklik var mı neler hissediyosun?
çok sevindim canım. kesecik oluşmuş, bebek de olacak inşallah. peki ne zaman gideceksin kontrole?
acıkma konusunda aynıyım, çok çabuk acıkıyorum.gün içinde sürekli bişeyler atıştırıyorum.normal demek ki:)
ne güzel ya kaç kişi olduk acaba bu topicde ben bilmiyorum ama bilen biri liste yapsamı kızlar....kimle ne konuştum unutuyorum kalabalık...:)))) çok mutlu oluyorum bende hamileyim diyenlere ALLAHım her isteyene ver diye dua edelim kızlar.salı günü kalp atışı için gideceğim.2 kere duyamayan ben çokk korkuyorum...siz de korkuyormusunuz benim gibi
canım ya seninde lekelenmen vardı ne alemde bittimi inş. pıt pıt seslerini duyarsın
evet inşallah gün vermedi 1 hafta sonra dedi yine perşembe gideriz heralde....bulantılarım başlamadı dedim büyük ihtimalle olmaz deid şimdiye olmalıydı dedi ama kimi kalp atışını duyduktan sonra oluyo diyo artık bekleyecez bakalım...sen ne zman gidecen keseciği görmeye inş herşey yolunda gider...
kızlar ben hemen hemen her gün semizotu salatası yiyorum buraya kadar sorun yok ama içinde elma sirkesi de var gebelikte zararlı olduğunu duyan bilen var mı araştırdım bulamadım biliyorsanız bir cvp lütfen
ayyy canım hayırlı olsun 1 taş la 3 kuş vurmuşsun erne döllenme sanırım adet döngün 28 günden azmı sorun olmazsa söylermisin???ben 26 güne bir görüyorum.5+2 günlükken duyamadık kalp atışını.salıya gidicem
benim bulantım yeni başladı az az yani o hiç belli olmaz bir rahattım şimdi sabah midemi biri kurcalıyor kraker süper ama kesiyo hemen....
Merhaba,Medical Park'ta emekli sandığı ile anlaşma var mı?Doktor ücreti ve doğum ücreti ne kadar bi fikriniz var mı?Medical Park'ın çok daha pahalı olduğunu duymuştum da o yüzden soruyorum.
MERHABA;
yeni öğrendim ki hamileyim.ocaktta doğucak eğer olursa ki şuanda daha göremedik bile çok küçük dün kan değerim 369du.benimle birlikte bebeğini kucağına alıcak arkadaşlarımı bu topikte birlikte ilerlemeye davet ediyorummmm
evet inşallah gün vermedi 1 hafta sonra dedi yine perşembe gideriz heralde....bulantılarım başlamadı dedim büyük ihtimalle olmaz deid şimdiye olmalıydı dedi ama kimi kalp atışını duyduktan sonra oluyo diyo artık bekleyecez bakalım...sen ne zman gidecen keseciği görmeye inş herşey yolunda gider...
meraba benimde ilk kan değerim 478 çıktı sende bu nasıl artış gösterdi bana dr düşük dedi bu değer 2 gün önce bu değer çıktı bugün de 621 bi bilgin varmı acaba yardımcı olursan sevinirim
bu mide bulantıları ve öğürmeler sanırım beni öldürecekallahım güç ver..
inşallah yaa. benim için büyük gün yarın. miniğimle ilk buluşmamız
Canım eğer iki gündebir beta hcg de değerini 2 ye katlarsa, hamilelik belirtisi oluyor 2 gün sonra tekrar yaptır. Eğer gene artarsa hamilesin :) sonuçlarını mutlaka bir kadın doğum uzmanına göster. umarım değerlerin düşmez. Ona göre folik asit kullanman gerekecek .. benim ilk 16,2 çıktı acaba dedik sonra günbe gün çıktı en sonda bebeğimin kesesini gördüm :) sanada Şimididen hayırlı uğurlu olsun :)
inşallah yarın güzel bir buluşma olur pıt pıt seslerini de duyarsınız:)güzel haberlerle gel inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?