Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

gün içinde biraz başım dönüyo o kadar, mide bulantım başlamadı henüz, kasıklarımda hafif ağrı var .

bir de çok sık acıkıyorum.

evet inşallah gün vermedi 1 hafta sonra dedi yine perşembe gideriz heralde....bulantılarım başlamadı dedim büyük ihtimalle olmaz deid şimdiye olmalıydı dedi ama kimi kalp atışını duyduktan sonra oluyo diyo artık bekleyecez bakalım...sen ne zman gidecen keseciği görmeye inş herşey yolunda gider...

merhabaar ben de dr. dan yeni geldim keseyi gördüm çok şükür. Olması gereken yerde dedi dr. um. Allahım ne büyük mutlulukmuş meğer. 15 gün sonrakalp atışlarını dinlemeye gideceğiz yawruşumunnn. Hayırlısıyla onu da duymak nasip olur inşallahh

canım ya seninde lekelenmen vardı ne alemde bittimi inş. pıt pıt seslerini duyarsın

canım ya seninde lekelenmen vardı ne alemde bittimi inş. pıt pıt seslerini duyarsın

hatırlaman beni çoook mutlu etti niday lekenmem geçti çoook şükür.inşallah ya herkese doktor kapısından mutlu ayrılmayı nasip etsin.salıyı iple çekiyorum heycanlanıyorum ve de korkuyorum...

benim bulantım yeni başladı az az yani o hiç belli olmaz bir rahattım şimdi sabah midemi biri kurcalıyor kraker süper ama kesiyo hemen....

kızlar ben hemen hemen her gün semizotu salatası yiyorum buraya kadar sorun yok ama içinde elma sirkesi de var gebelikte zararlı olduğunu duyan bilen var mı araştırdım bulamadım biliyorsanız bir cvp lütfen

kızlar ben hemen hemen her gün semizotu salatası yiyorum buraya kadar sorun yok ama içinde elma sirkesi de var gebelikte zararlı olduğunu duyan bilen var mı araştırdım bulamadım biliyorsanız bir cvp lütfen

elma sirkesi normalde çok yararlıdır ama gebelikte bilmiyorum??????????????????bilmiyosak yeme istersen

doktoruna sorana kadar.ayyy canım çekti yaaaa o salatadan :)))

Son düzenleme:

29 gün sürüyor genelde
bir önceki ay 30 gün sürmüştü baya heveslenmistim hatta ama 31. gunde adet olmustum
bazen 28
ama genelde 29 sürüyor .
5+2 de duyamaman normal sanırım
benim ki tam denk geldi galiba
sanırım 5 + 5 te atmaya baslıyormus
ben hic beklemiyordum zaten sürpriz oldu.
bu arada tabi aletten alete de degisebilir . görmedik diye cok stres olmamak lazım . insan cok heyecanlıyor beni 2 hafta sonra cagırdı ama sehir dısında olacagımdan anca 18inde gidebilcem vakit gecmeyecek gibi

Son düzenleme:
benim bulantım yeni başladı az az yani o hiç belli olmaz bir rahattım şimdi sabah midemi biri kurcalıyor kraker süper ama kesiyo hemen....

yaa ne güzel ben de dört gözle bekliyom olmazsa daha güzel olur ama annem ve ablamın çok bulantılı geçiyo o yüzden merakla bekliyom:)
tam olarak ne zman başladı bir de kalp sesini duydunuz mu?

Merhaba,Medical Park'ta emekli sandığı ile anlaşma var mı?Doktor ücreti ve doğum ücreti ne kadar bi fikriniz var mı?Medical Park'ın çok daha pahalı olduğunu duymuştum da o yüzden soruyorum.

Ben ,annem orada çalıştığı için sadece 12-TL fark ödüyorum ama ilk kez gittiğimde 50-TL'ye yakın bir ücret ödemiştim. Tahlillerden hiç para almadılar ama.

meraba benimde ilk kan değerim 478 çıktı sende bu nasıl artış gösterdi bana dr düşük dedi bu değer 2 gün önce bu değer çıktı bugün de 621 bi bilgin varmı acaba yardımcı olursan sevinirim

inşallah yaa. benim için büyük gün yarın. miniğimle ilk buluşmamız

Canım eğer iki gündebir beta hcg de değerini 2 ye katlarsa, hamilelik belirtisi oluyor 2 gün sonra tekrar yaptır. Eğer gene artarsa hamilesin :) sonuçlarını mutlaka bir kadın doğum uzmanına göster. umarım değerlerin düşmez. Ona göre folik asit kullanman gerekecek .. benim ilk 16,2 çıktı acaba dedik sonra günbe gün çıktı en sonda bebeğimin kesesini gördüm :) sanada Şimididen hayırlı uğurlu olsun :)

Son düzenleme:
bu mide bulantıları ve öğürmeler sanırım beni öldürecek allahım güç ver..

canım, demek ki sen çok ağır geçiriyorsun..Allah yardım eder merak etme.

bende daha bulantılar başlamadı diye meraklanıyorum, sanki çok güzel bişey

kadın doğumcuya gittim alttan muayene etti kese gördü4,5 milim bu değerlerle keseyi görmemiz iyi dedi ama yinede değer düşük dedi yarın tekrar gidecem kadın doğumcuya bi değer daha ölçümü yapılması gerekiyormuş onda 15 in üstü çıkarsa sağlıklı bi gebelik dedi 10-15 arası çıkarsa sağlıksız 5 in altı çıkarsa dış gebelik dedi ama keseyi gördüyse dış gebelik olmaması lazım bilmiyorum kafam çok karıştı folik asit verdi onu kullanıyorum şimdi yarın ne çıkacaz görecez

arkadaşlar hayırlı olsun bebişleriniz, konu sahibi olan wen arkadaşımızla birlikte mayıs ayında hamile kalmak isteyenler topiğinde dewam ediyoruz hamile listemiz günbegün arttı sizlerle de o topicte buluşalım isterseniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…