Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
Bugün badem şekerimin kalp atışlarını duydum, çok güzel bir şey yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :))))))))))

yaa ne güzel ben de dört gözle bekliyom olmazsa daha güzel olur ama annem ve ablamın çok bulantılı geçiyo o yüzden merakla bekliyom:)
tam olarak ne zman başladı bir de kalp sesini duydunuz mu?

bir hafta önce doktora gittim...o zaman 5+2 günlük dedi ve önümüzdeki salya kalp atışı için çağırdı.7 nin içinde bulantım çook hafif başladı bugün tün gün ağzım bir tuhaf bulansammı bulanmasammı kafası karışık midecağızımın:)))ayyy çook azı bile can sıkıcı ama bir şeylerin devam eettğini bildirdiği için rahatlıyosun:)

şu drları anlayamıyorum hemen herşeyi ne çabuk söuleyebiliyorlar. Bende ilk dr gittiğimde bana dediki yok hamilelik falan kese görünmüyor eşim ve bende yıkıldık.. Başka bi hastaned ekan testi yaptırdım dra muayene oldum keseyi gördü,, Bende P.tesi günü gidicem tekrar kuzumu görmeye ve kalp atışlarını duymaya Allah nasip ederse.. Ben zannetmiyorum seninkinide gayet normal bi hamilelik olacak bak gör. Aklına kötü birşey getirme sakın... Rabbimin izniyle Sağlıklarıyla alıcağız kucağımıza... İyi haberlerini bekliyorum.

arkadaşım değer düşük çıkmış ama toparlayabilir.2 gün sonra tekrar yaptır.o değer dediğin progesteron büyük ihtimal arkadaşımın değeri 9 çıkmıştı doktor progestan verdi ona 15.haftasına girdi.bundan önceki gebeliğinde 20 çıkmıştı doktor düşük tehliken yok dedi ona düştü bebeği.hiç belli olmaz o değer bendede 10 çıktı şimdi.doktorum iyi sorun yok diyip progestan verdi...ayrıca kese görünmüş nasıl dış gebelikmiş yaaa yapmasınlar sen değiştir o doktoru..

Bugün badem şekerimin kalp atışlarını duydum, çok güzel bir şey yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :))))))))))

allahım o kalbi bir ömür atmayı nasip etsin inş.. canımya böle okumak bilew heycan verio udymak ne güzeldir kimbilir :) benimde şimdilik 4 haftalık pirinç tanem var inş. bende 10 gün sonra duyucam kalbinin atışlarını nasip kısmetseç. rabbbim uzunn ömürler nasip etsin tüm bebeişlerimize

kızlarr nolur yardım edin bana lütfen

şimdi ben 9. günüm geçmişti kalktım test yapmadan tarlusal aldım 2 gün içtim
sonra göğüslerimde hassasiyet başladı sonra ben ilacı kestim gittim test aldım
yaptım çift çizgi inanmadımmmmmmmmmm allahım pozitifff kalktım bitane daha yaptım
oda pozitif ben ne yapacamı şaşırdım bi yandan sökücü içtim 2 gün onun korkusu bi yandan hamilemiyimmmm
kızlar kan testi yapmaya gidemedim bazı nedenlerden dolayı içim içimi yiyior ben hamilemiyim
tarlusalın etkisimi çift çizgiyi göstermesi nolur yardımm

Kızlar, ben neredeyse peynir, yoğurt, ekmek ve elmayla beslenmeye başladım, midem sürekli sis ve bulanıyor. Bir hamilelik kitabı aldım, size de tavsiye ederim. Orada bu mide bulantilarinin vücudun bebek icin toksinlerle savaşmasından kaynaklanıyor olabileceği yazıyor. Gerçi kimisi de yükselen progestana bağlıyor. İnşallah çok uzun sürmez de dogru dürüst beslenirim

canım tarlusal mı farlutal mı bilmiyorum ama farlutalın etkisiyle çift çıkmaz öyle...sen kan yaptır ve pozitifse hemen doktora git içinide ferah tut umarım sorun olmaz.bende astım hastasıyım ilacı kaç kere çektim ALLAHA emanetiz

Son düzenleme:

Canım en doğru kararı dr verir ve kan testi mutlaka gerekli. Yoksa varsayımlarala hamileyim diyemezsin idrar testleri yanıltıcı olabilir . Ama umarım hamişssindir anlaşılan istiyorsun.

İlacın pozitif sonuc verdirecegini sanmıyorum, sonuçta hamilelik hormonu icermiyordur herhalde. Eğer kan testi yaptirmaya gidemeyeceksen bence iki gün sonra tekrar bir test alıp dene. Ama imkanın varsa doktora gitmen en iyisi. Burada ilgili topikteki doktorlara da sorabilirsin. Dilerim her şey yolunda gider

Son düzenleme:
arkadaslar 12nisan son adet tarihimdi.gebelik var dendi erken ama.sonra agrı sancı beta hcg düşüşleri başladı ve bende 21mayısta kanama başladı resmen regl oldum.düşüler devam etti en son beta hcg 95e düştü.sıfırı görene kadr 2güne kan testi yaptırcan dendi.ve 2hafta sonra beta hcg ler önce 122 sonra 158 ve 299 dün itibari ile 397 oldu ve kan alımları doktorlar gezmekten dış gebelik teşhisi konuldu((((((dün aksam dış gebelik ten dolayı bir iğne yapıldım eve yollandım.agrı sancı cok olursa gelin dendi.ama hiç bir ağrı sancı yok kanama yok leke var sadece .Allahım kimseye vermesin bu durumu.yaşayan bu iğneyi olan ve yasadıklarını anlatacak vbirileri varsa nolru yardım edin ferahlatın beni.pazaretsi gidip kan alıncak ki bu iğne fayda etmişşmi die.ayrıca kese falan hiç görünmemişti bile en basından beri.cevablarınızı bekliyorum nolur.acı agrı olmaması normal mi??????????

çok geçmiş olsun beta hcg niz 0 oluncaya kadar takip yapılmalı normal hamileliklerde iki günde bir ikiye katlayan değer dış gebelikte azar azar artıyor iğne işe yarayacaktır inş.

Kızlar bende hamileyim ..tahmınen 7 haftalık daha ultrasona girmedım ama size sorduklarım belirtiler hamılelık cıktı .ocak ayında bende anne olcam inş.:)

çok geçmiş olsun beta hcg niz 0 oluncaya kadar takip yapılmalı normal hamileliklerde iki günde bir ikiye katlayan değer dış gebelikte azar azar artıyor iğne işe yarayacaktır inş.

teeşkr ederim arkadasım:.inşlah.hiç bir fikrimin olmadıgı tek konu bu iğneyi olan arkadas varsa iğneden sonr yasananları bilmek isterdim.ağrı sancı kanama mı oluyor yoksa bu benmki gibi sancısız agrısız mı oluyor

çok saol iyi dileklerin için kese görünmesi benide mutlu etti ama bugün pembe lekeler sürünmeye başladı yarın sabah dr dayım ama hiç ağrım yok doğum yapmış ve düşük yaşamış bi arkadaşım korkma normal dedi ağrın olmadıktan sonra sorun olmaz dedi sabahı sabırsızlıkla bekliyorum inşş bi sorun çıkmaz haberleri paylaşacam tekrar

çok saolun iyi bişeyler duymak insanı rahatlatıyor ama bugün leke geldi bi kaç kez sürekli yatıyorum sabahta dr a zaten daha önce gittiğime gitmeyecem inş bi sıkıntı çıkmaz yarın haber verecem dua edin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…