arkadaslar 12nisan son adet tarihimdi.gebelik var dendi erken ama.sonra agrı sancı beta hcg düşüşleri başladı ve bende 21mayısta kanama başladı resmen regl oldum.düşüler devam etti en son beta hcg 95e düştü.sıfırı görene kadr 2güne kan testi yaptırcan dendi.ve 2hafta sonra beta hcg ler önce 122 sonra 158 ve 299 dün itibari ile 397 oldu ve kan alımları doktorlar gezmekten dış gebelik teşhisi konuldu((((((dün aksam dış gebelik ten dolayı bir iğne yapıldım eve yollandım.agrı sancı cok olursa gelin dendi.ama hiç bir ağrı sancı yok kanama yok leke var sadece .Allahım kimseye vermesin bu durumu.yaşayan bu iğneyi olan ve yasadıklarını anlatacak vbirileri varsa nolru yardım edin ferahlatın beni.pazaretsi gidip kan alıncak ki bu iğne fayda etmişşmi die.ayrıca kese falan hiç görünmemişti bile en basından beri.cevablarınızı bekliyorum nolur.acı agrı olmaması normal mi??????????
allahım o kalbi bir ömür atmayı nasip etsin inş.. canımya böle okumak bilew heycan verio udymak ne güzeldir kimbilir :) benimde şimdilik 4 haftalık pirinç tanem var inş. bende 10 gün sonra duyucam kalbinin atışlarını nasip kısmetseç. rabbbim uzunn ömürler nasip etsin tüm bebeişlerimize
günaydın arkadaşlar. .5+ 2 günlükken kese göründü bebek görünmedi.dün kontrole gidip bebeği görecektik. ama son anda fikir değiştirip gitmedik.eşim pazartesi gidelim az daha büyüsün. net görelim dedi. cumayı zor etmiştim bi 2 gün daha beklicem. bu 9 ay hep beklemekle gececek galiba. bi an önce pazartesi gelsin ve hayırlı haberler alayım istiyorum. insanın aklına ister istemez olumsuz düşünceler geliyo. hepinize ii hafta sonları.....
tatlım benimde çoık zor oldu keseyi gördü ama embriyoyu göremedi. o bakımdan vajinal ultrasonla baktı.kalp atışını bile gördük. eğer çok sabırsızsan alttan bakın de. görülüyor o vakit
teşekkür ederim essira. benim 2 gün dehset bulantım vardı. ama şimdi bişey yok. olmaması sanki yolunda gtmeyen bişiler var gb gelio.aynı günlerde hamile kaldık galiba.senin nasıl geciyor. inşallah birlikte büyürüz.
selam hanboz. sen kalp atışlarını duymussun galiba. sen de benim gb önce keseyi sonrada bebeği mi görmeye giitin nasıl gecirdin bu süreyi. anlatırmısın?
bir hafta önce doktora gittim...o zaman 5+2 günlük dedi ve önümüzdeki salya kalp atışı için çağırdı.7 nin içinde bulantım çook hafif başladı bugün tün gün ağzım bir tuhaf bulansammı bulanmasammı kafası karışık midecağızımın:)))ayyy çook azı bile can sıkıcı ama bir şeylerin devam eettğini bildirdiği için rahatlıyosun:)
merhabalar hayırlı haftasonları... bu güzel günlerin tadını çıkaralım arkadaşlar insan hayatta kaç kez hamile kalıyorki ama değilmi ... ben haftaya kontrole gidicem çok heyecanlıyım kalp atışını bir duysam çok rahatlıycam inş. hepinizi öpt. kış anneleri ... oh ne güzel kışın soğuğunda biz bebişlerimizle sıcacık evimizde oturucaz... inş. Allah'ım sen bizleri nazarlardan koru AMİN...
Kızlar adetim geçince 3.günü kan testi yaptırdım 571.384 idi,6 günü değr 2184 olmuştu değer sizce sağlıklımı büyüyor?
teeşkr ederim arkadasım:.inşlah.hiç bir fikrimin olmadıgı tek konu bu iğneyi olan arkadas varsa iğneden sonr yasananları bilmek isterdim.ağrı sancı kanama mı oluyor yoksa bu benmki gibi sancısız agrısız mı oluyor
Kızlar adetim geçince 3.günü kan testi yaptırdım 571.384 idi,6 günü değr 2184 olmuştu değer sizce sağlıklımı büyüyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?