Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
sabah sabah uyandım yaaaa....canım ben 2 kere bebeğimi kaybettim.1.sinde kanama olmadı 2.sinde oldu.1.sinde hastaneye yattım.yanımdaki kadının şakır şakır kanaması vardı.ama küretaj edilmedi.benim kanamam yoktu ama bebeğin kalp atışıda yoktu...isyan ettim kanama çook sinir bozucu ama herşeyi bitirmiyor anladım....tabi yaşanacağın önüne kimse geçemez...olmadı olmadı
şimdi doktorum düşmesin diye vermediği ilaç kalmadı ama biliyorumki ekmeği yoksa bu dünyadan gidecek dua et edelim.hayırlısı olsun.allah kimseyi evladıyla sınamasın ben öğretmenim 6 yaşında bir öğrencimizi kaybettik trafik kazasından...kimse evladım var malım var güzeelliğim var diyemez pozitif düşün olmazsa olmaz olursada ne kanamalar ne ağrılarla doğacak o bebek...ALLAH evlatlarımızı bizlere bağışlasın yüzümüzü güldürsün amin.

öykü inan bir fikrim yok sanki topicde dış gebelik geçirenler vardı onlara sorsan cevap verebilirler.

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim, inş. sen de en kısa zamanda duyabilirsin, inan bana güp güp sesi duyunca bütün herşey siliniyor kafandan :)) Allah'ım hepimizin yavrusunu korusun inşallah..

günaydın arkadaşlar. .5+ 2 günlükken kese göründü bebek görünmedi.dün kontrole gidip bebeği görecektik. ama son anda fikir değiştirip gitmedik.eşim pazartesi gidelim az daha büyüsün. net görelim dedi. cumayı zor etmiştim bi 2 gün daha beklicem. bu 9 ay hep beklemekle gececek galiba. bi an önce pazartesi gelsin ve hayırlı haberler alayım istiyorum. insanın aklına ister istemez olumsuz düşünceler geliyo. hepinize ii hafta sonları.....

merhaba kızlar nasipse bizde ocak ayı sonunda bebeişimize kavuşuyoruz. kova burcu olucaz sanırsaaam :))

tatlım benimde çoık zor oldu keseyi gördü ama embriyoyu göremedi. o bakımdan vajinal ultrasonla baktı.kalp atışını bile gördük. eğer çok sabırsızsan alttan bakın de. görülüyor o vakit

selam hanboz. sen kalp atışlarını duymussun galiba. sen de benim gb önce keseyi sonrada bebeği mi görmeye giitin nasıl gecirdin bu süreyi. anlatırmısın?

tatlım benimde çoık zor oldu keseyi gördü ama embriyoyu göremedi. o bakımdan vajinal ultrasonla baktı.kalp atışını bile gördük. eğer çok sabırsızsan alttan bakın de. görülüyor o vakit

teşekkür ederim essira. benim 2 gün dehset bulantım vardı. ama şimdi bişey yok. olmaması sanki yolunda gtmeyen bişiler var gb gelio.aynı günlerde hamile kaldık galiba.senin nasıl geciyor. inşallah birlikte büyürüz.

yok negatif düşünme tatlım hayatta strese sinire yer yok en azından bu dokuz ay boyunca gamsız kuşu oyna. ben pimpirikliyim biraz. aa bu oldu sıkıntımı var aa şu oldu sıkıntımı var derdim var. doktor dedki hiç dert etme pimpirik yapm bi sıkıntı varsa kanama olur. şiddetli kasık ağrısı olur. benim iştahım çok arttı neredeyse iki saatte bir ağzıma bişiler koymazsam midem kendini hazmedecek gibi geliyor bana. birde dehşet uykum geliyor şükürler olsun bulantım yok ama.sık idrara çıkma hali var.hayırlısı olsun inşallah

selam hanboz. sen kalp atışlarını duymussun galiba. sen de benim gb önce keseyi sonrada bebeği mi görmeye giitin nasıl gecirdin bu süreyi. anlatırmısın?

Merhaba Denman.. Evet, dün duydum kalp atışlarını :) Aslında bizim badem şekerimiz tamamen sürpriz geldi ve biz geçen cumartesi öğrendik, eee.. zaten 6 haftalık olmuştu biz öğrendiğimizde.. İlk önce evde test yaptım, pozitif çıkınca hastaneye gidip ultrasonla bakmalarını sağladım.. Ultrasonda da hemen keseyi ve bebeği gördük zaten :) Bu hafta da doktora randevu aldım ve ilk kontrolümüze diye gittik, sürpriz bir şekilde kalp atışlarını da duyduk :) Aslında bizim işleyişimiz tamamen tesadüflerle dolu :)

evet ben de bii an önce başladısn diyom içimdekini hissetmek adına:) biz de keseyi gördük ama kalp atışı iin haftaya dedi hep bekleyecez bitmeyecek bakalım hayırlısıyla kucağımıza alırız ,inşallah....

merhabalar hayırlı haftasonları... bu güzel günlerin tadını çıkaralım arkadaşlar insan hayatta kaç kez hamile kalıyorki ama değilmi ... ben haftaya kontrole gidicem çok heyecanlıyım kalp atışını bir duysam çok rahatlıycam inş. hepinizi öpt. kış anneleri ... oh ne güzel kışın soğuğunda biz bebişlerimizle sıcacık evimizde oturucaz... inş. Allah'ım sen bizleri nazarlardan koru AMİN...

oohh ohh mis gibii bende bebişin kalbini duydum. ama göbüşten bakınca göremedi doktor alttan baktı. eğer sendede göremezse bi sakıncası yoksa alttan bakalım de. ekrana bak onun kalbinin ritmine klendini kaptıırrr. hayat seninle güzel bebeişiim

bende haftaya perşembe gideceğim anca o zaman görünür dedi ama kalp atışından falan bahsetmedi bakalım nasıl geçecek :))

Kızlar adetim geçince 3.günü kan testi yaptırdım 571.384 idi,6 günü değr 2184 olmuştu değer sizce sağlıklımı büyüyor?

Kızlar adetim geçince 3.günü kan testi yaptırdım 571.384 idi,6 günü değr 2184 olmuştu değer sizce sağlıklımı büyüyor?

Elbette doktorlar dahah iyi bilir ama normal görünüyor. Tahminimce herşey yolunda görünüyor kardeşim, Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı hayırlıca büyütmeyi nasip etsin.

teşekkür ederim beyazipek,aslında bu 3.gebeliğim ama en son 5 yıl öne doğum yapmıştım,unutmuşum:))) birde bu bebeği çok istiyordum,ilk kez planlı bir gebelik yaşıyorum,ilk çocuk gibi heyecanlıyım vallahi

bende dış gebelik geçirdim. ve senin gibi bende iğne oldum ama bende normal adet kanaması gibi kanama oldu ağrı yada sancı hatırlamıyorum 5 sene geçti üstünden.. kanama olması lazım bence yoksa düştüğü nasıl anlaşılırki ben dr una bi sor derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…