oohh ohh mis gibii bende bebişin kalbini duydum. ama göbüşten bakınca göremedi doktor alttan baktı. eğer sendede göremezse bi sakıncası yoksa alttan bakalım de. ekrana bak onun kalbinin ritmine klendini kaptıırrr. hayat seninle güzel bebeişiim
evet ben de bii an önce başladısn diyom içimdekini hissetmek adına:) biz de keseyi gördük ama kalp atışı iin haftaya dedi hep bekleyecez bitmeyecek bakalım hayırlısıyla kucağımıza alırız ,inşallah....
merhaba,
cumartesi keseyi,bebeği ve kalp atışlarını gördüm.harika bir duygu.daha minicik ama kalbi pıt pıt atıyordu.
canım, demek ki sen çok ağır geçiriyorsun..Allah yardım eder merak etme.
bende daha bulantılar başlamadı diye meraklanıyorum, sanki çok güzel bişey
Kızlar bebeğimin kalp atışlarını gördüm Rabbime çok şükür dr şuanda herşey sağlıklı görünüyor dedi. Ama canımı sıkan şey kist görüldü 2 adetbirde kese bebeğe göre daha byükmüş. Bu kistlerin bir tejlikesi olmayacağını söyleid dr ama benim gibi olanınız var mı?[/QUOTE
merhaba. ben henüz kalp atışlarını duymadım. pazartesi gideceğiz sabredebilirsem o güne kadar. benim içinde aynını söyledi. sağlıklı görünüyor dedi. bendede kist var. tedaviyle hamile kaldım ben. ve oluyormuş genelde kist. bir önemi yok dedi. takmıyorum o yüzden. yiyecek ekmeği varsa herşeye dayanır yinede gelir bebeğimiz. böyle düşün, sen rahatla oda rahatlasın annesi. (bende yapmaya çalışıyorum bunu )
Kızlar bebeğimin kalp atışlarını gördüm Rabbime çok şükür dr şuanda herşey sağlıklı görünüyor dedi. Ama canımı sıkan şey kist görüldü 2 adetbirde kese bebeğe göre daha byükmüş. Bu kistlerin bir tejlikesi olmayacağını söyleid dr ama benim gibi olanınız var mı?
Merhaba ;
Uzun zamandır sizi uzaktan takip ediyorum...Hamileilk ile ilgili konuları her okuduğumda hıçkırıklara boğuluyordum.
6 aylık evliliyim ve deli gibi çocuk istiyorduk,çokta korkuyorduk.Çünkü adet düzensizliğim var,40-45 günde bir oluyorum.
Bunun üzerine 1,5 ay önce doktora gittiğimizde benden bir sürü hormon tahlilleri istedi,herşey normal çıktı sadece prolaktinim 29'du,yani sınırın biraz üzerinde..Parlodel verdi doktorum ve 1 ay kullandıktan sonra binlerce kez şükürler olsun ki hamile olduğumu öğrendim.
20 Mayıs : 3,09
22 Mayıs : 26,50
24 Mayıs : 89
28 Mayıs : 404
Değerlerim bu şekilde.Şu an 4-5 haftalığa denk geliyor gibi..Cuma günü ultrasona gireceğim.SAT 16 Nisan'dı.
Biz hala şoktayız,tedirginiz,korkuyoruz,dudağımda uçuk çıktı hatta :)
Sonuç olarak hep kendi kendime birgün hamile kalırsam bende buraya bişeyler yazacağım dedim ve çok şükür oldu..Darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşallah..ALLAH bizi ve yavrumuzu korusun,sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Sevgiler
hayırlı olsun canım bende yarın gideceğim duyarım pıt pıtları inş.düşünme sen kist mist yaaaa önemli değil demiş işte.kese büyükse bebek rahatına düşkün demek :)ohhh rahat rahat...önemli bir şey olsa doktorun uyarırdı canım...
Kızlar bebeğimin kalp atışlarını gördüm Rabbime çok şükür dr şuanda herşey sağlıklı görünüyor dedi. Ama canımı sıkan şey kist görüldü 2 adetbirde kese bebeğe göre daha byükmüş. Bu kistlerin bir tejlikesi olmayacağını söyleid dr ama benim gibi olanınız var mı?[/QUOTE
merhaba. ben henüz kalp atışlarını duymadım. pazartesi gideceğiz sabredebilirsem o güne kadar. benim içinde aynını söyledi. sağlıklı görünüyor dedi. bendede kist var. tedaviyle hamile kaldım ben. ve oluyormuş genelde kist. bir önemi yok dedi. takmıyorum o yüzden. yiyecek ekmeği varsa herşeye dayanır yinede gelir bebeğimiz. böyle düşün, sen rahatla oda rahatlasın annesi. (bende yapmaya çalışıyorum bunu )
İnş. Canım sağlıklarıyla ve hayırlısıyla doğsunlar inş. . Ama annesi iye okuyunca yazıyhı bir hoş oldum :) tamam annesi rahat olmaya çalışacağım teşekkürler.
Arkadaşlar lütfen bana yardım ettin..Yukarıda gelişigüzel giden değerlerim en son 01 Haziran'da yaptırdığım Beta nın 204 çıkmasıyla bozuldu..Doktorumla görüştüm ve kimyasal gebelik olabileceğini söyledi.PAzartesi günü tekrar beta isted..Ve 1 saat sonra sonucumu alıp doktoruma gideceğim.Ama benim hiç kanamam yok,ağrım da yok..Nasıl oluyor anlamadım ? Bu değer yükselir mi sizce ? mutluluğum sadece 1 hafta mı sürdü yoksa ? hafta sonundan beri mahvoldum,ağlamaktan öldüm resmen..Bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin..Doktor ne der acep ? Kürtaj falan demez değil mi ? offf kafam çok karışık,korkuyorum,korkuyorum,korkuyorum
ne güzel. ne mutlu sana. inşallah bizede nasip olurda pazartesi gittiğimizde duyarız. tam olarak kaç haftalık.
Canım benim inş. demez tbiiki dr ama sen yinwed eherşeye hazırlıklı ol ve asla kötü birşey düşünmeki kötü hiçbirşey olmasın.. Endişen inş. Yersizdir.
son değerim 49 ve artık sıfırlanmasını bekleyeceğim.doktor çok rahattı,genelde çok sık rastlanılan birşey olduğunu söyledi ama beni rahatlatamadı tabii ki ... 1 haftalıkta olsa bu duyguyu yaşamak çok kutsaldı..canım eşim,kocam,nefesim,herşeyim seni çok seviyorum.bu 1 haftadır yaptıklarını ömrümce unutamam,hakkın helal et ve beni affet.çok özür dilerim
Son değerim 49 ve artık sıfırlanmasını bekleyeceğim.Doktor çok rahattı,genelde çok sık rastlanılan birşey olduğunu söyledi ama beni rahatlatamadı tabii ki ... 1 haftalıkta olsa bu duyguyu yaşamak çok kutsaldı..Canım eşim,kocam,nefesim,herşeyim seni çok seviyorum.Bu 1 haftadır yaptıklarını ömrümce unutamam,hakkın helal et ve beni affet.Çok özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?