Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

inş. duyabilirim ben birde karnım büyüsünde hamile kıyafetleri giyiyim istiyorum çok güzel hamile pantolonları gördüüüüüüüm ....

kızlar teşekkür ederim cevaplar için,perşembe günü dr gideceğim sanırım 7 haftalık olacağım belki kalp atışını duyarım,ilk çocuğumda 8 haftalıkken duymuştum,bakalım bu nasıl olacak.birde çok kan tahlili yapacağını söyledi...hayırlısı artık,bakalım...bu arada ben çok wc ye gidiyorum,sürekli çişim geliyor,sizdede aynı mı?

Son düzenleme:

merhaba,

cumartesi keseyi,bebeği ve kalp atışlarını gördüm.harika bir duygu.daha minicik ama kalbi pıt pıt atıyordu.

herkese selammm, umarım herkes iyi ve sağlıklıdır..
geçen hafta pazartesi küçük bir düşük tehlikesi yaşadım, kahverengi bir leke geldi ve apar topar doktara gittim, doktora göre az da olsa cok da olsa risk risktir dedi ve progestan verdi, 2 gün rapor aldım ve 2 gün boyunca hiçbir leke gelmedi, perşembe yeniden iş başı yapınca akşamına yine leke, oooooo dedim noluyor böyle ama asla korkuya izin vermedim, allah korusun diyerek normal hayata devam, arada bir yine geliyor ama cumartesi günü doktor randevumuz vardı ve bebeğimin kalp atışını duyunca herşey bir anda değişti, içimde benden başka atan bir kalp daha hem de deli gibi, doktor kalp atışlarının, kesenin ve çevresinin normal olduğunu ancak yine de progestana bir süre daha devam etmemi söyledi. şirkette benden başka 3 kişi daha hamile ve hepsi ilacı kullandığından içimi ferahlatmaya ve kötü düşünmemeye çalışıyorum, allah alacak nefes içeçek su verdiyse bebeğimize hiçbir şey önüne geçemez, tek sorun arada bir şiddetlenen mide bulantıları, böööööööööööö. bazen gücümün tükendiğini hissetsemde ona değer yeter ki bebeğim iyi ve sağlıklı olsun ben bu kusmalara katlanırım. moralinizi yüksek tutun ve düşünmeyin, bir de herkesin söylediğine kulak asmayın, herkesin bünyesi farklı herkesin hamilelik süreci farklı, kıyaslama yok-moral bozuklu yo, allah hepimize sağlıklı çocuklar dünyaya getirmeyi ve annelik duygusunu sonuna kadar yaşamamızı nasip etsin, hayırlı haftalar..

Herkese günaydın ve iyi bir hafta geçirmeniz dileklerimle.. Mide bulantımdan kurtulamıyorum ne leblebiler ne krakerler yiyorum ama yok, uykumu bile ele geçirdi

canım, demek ki sen çok ağır geçiriyorsun..Allah yardım eder merak etme.

bende daha bulantılar başlamadı diye meraklanıyorum, sanki çok güzel bişey

herkese göre farklı geçiyor sanırım, ama bir rivayete göre bebeğin kalbi atmaya başlayınca bulantılar başlıyormuş :)

Kızlar bebeğimin kalp atışlarını gördüm Rabbime çok şükür dr şuanda herşey sağlıklı görünüyor dedi. Ama canımı sıkan şey kist görüldü 2 adet birde kese bebeğe göre daha byükmüş. Bu kistlerin bir tejlikesi olmayacağını söyleid dr ama benim gibi olanınız var mı?

hayırlı olsun canım bende yarın gideceğim duyarım pıt pıtları inş.düşünme sen kist mist yaaaa önemli değil demiş işte.kese büyükse bebek rahatına düşkün demek :)ohhh rahat rahat...önemli bir şey olsa doktorun uyarırdı canım...

Arkadaşlar lütfen bana yardım ettin..Yukarıda gelişigüzel giden değerlerim en son 01 Haziran'da yaptırdığım Beta nın 204 çıkmasıyla bozuldu..Doktorumla görüştüm ve kimyasal gebelik olabileceğini söyledi.PAzartesi günü tekrar beta isted..Ve 1 saat sonra sonucumu alıp doktoruma gideceğim.Ama benim hiç kanamam yok,ağrım da yok..Nasıl oluyor anlamadım ? Bu değer yükselir mi sizce ? mutluluğum sadece 1 hafta mı sürdü yoksa ? hafta sonundan beri mahvoldum,ağlamaktan öldüm resmen..Bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin..Doktor ne der acep ? Kürtaj falan demez değil mi ? offf kafam çok karışık,korkuyorum,korkuyorum,korkuyorum

kızlar slmlar. ben gecen hafta keseyi gordum 9.2 mm di. kesenin mm sine gore, kesenin sağlıklı olup olmadıgı hakkında bişeyler yazılmış topicte. Bilgisi olan var mı acaba bu konuda???????

hımm demek ondan çok uykum geliyor bebek sürekli benmile uyumak istiyor :) seninde güzel haberlerini bekliyorum yaz mutlaka :)

Canım benim inş. demez tbiiki dr ama sen yinwed eherşeye hazırlıklı ol ve asla kötü birşey düşünmeki kötü hiçbirşey olmasın.. Endişen inş. Yersizdir.

Canım benim inş. demez tbiiki dr ama sen yinwed eherşeye hazırlıklı ol ve asla kötü birşey düşünmeki kötü hiçbirşey olmasın.. Endişen inş. Yersizdir.

Son değerim 49 ve artık sıfırlanmasını bekleyeceğim.Doktor çok rahattı,genelde çok sık rastlanılan birşey olduğunu söyledi ama beni rahatlatamadı tabii ki ... 1 haftalıkta olsa bu duyguyu yaşamak çok kutsaldı..Canım eşim,kocam,nefesim,herşeyim seni çok seviyorum.Bu 1 haftadır yaptıklarını ömrümce unutamam,hakkın helal et ve beni affet.Çok özür dilerim

canım geçmiş olsun o yaşadığını bende yaşadım.kimyasal gebelik dedikleri...her iki kadından biri yaşıyor çokk normal...bana dr anne ve baba kromozomlarının bu seferlik uyuşmaması demişti.bu senin suçun değilki.fabrika hatası gibi düşün demişti.allah büyük işte eğer bu bebeklerede allahım can verseydi kimi kolsuz kimi gözsüz olacaktı kimide ciddi rahatsızlıklarla doğacaktı.bunun için 1 ay bekle sonra tekrar hamile kal dedi...doğa sağlıksız bir şeyi kabul etmez.1 HAFTA DEĞİL BUNDAN SONRAKİNDE 40 HAFTA BU GÜZELLİĞİ TADACAKSIN...KISIR OLAN KADINLAR NE YAPSIN.

Son düzenleme:

Bencede bu senin hatan değil üzülme belki hayırlısı bu bilemezsin Allahım ne verirse Hayırlısını verir sıkma canını inş. birdahakine olur mutlaka üzülme ne olur veripte hayırsız vereceğine hiç vermesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…