Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
merhaba,

cumartesi keseyi,bebeği ve kalp atışlarını gördüm.harika bir duygu.daha minicik ama kalbi pıt pıt atıyordu.

kaç gündür giriyodum senden bi haber görürüm diye yoktun:)şimdi görünce çok heyecanlandım ve kıskandım:)ben perşembe giderin diyodum ama artık yarın giderim bebişim görmeye inşallah biz de duyarız walla çok sevindim:)))))ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve o pıt pıtlar bi ömür sürsün inşallah

Kızlar beni de Ekleyin aranıza 26 Nisan sat , kalp atışlarını duymayı bekliyorum 12 Haziran'da

Kızlar beni de Ekleyin aranıza 26 Nisan sat , kalp atışlarını duymayı bekliyorum 12 Haziran'da

hoşgeldin aramıza:)hayırlısıyla bebişini kucağına alman dileğiyle....12 haziran çok geç değilmi benim sat 22 nisan yarın gitmeyi düşünüyom iinşallah duyarım kalp atışlarını....

geçmiş olsun anladığım kadarıyla daha yeni evlisiniz ve daha çok gençsiniz kendinizi bu kadar yıpratmayın inş en hayırlı zamanda hayırlı bir evladınız olur

canım çok güzel özetlemişsin bende progestan kullanıyorum işten izin aldım benimde kahverengi lekelenmelerim oldu ama evde istirahat edince yok denecek kadar azaldı Allah nazarlardan esirgesin çevrede kem gözlü çok o yüzden dediğin gibi herkezin söylediğine kulak asmamak lazım

merhaba arkadaşlar. 10 gün önce keseyi görmüştük. bugün bebeği de gördük. kalp atışlarını ben görüyorum size 3 hafta sonra dinleticem dedi. sağlıklı oldunu söyledi. çok sükür...7+1 günlükmüş SAT a göre.allah herkesin bebeğini sağlıkla eline almayı nasip etsin

lukretia arkadaş aynı şey benimde başıma geldi,temmuzda hamile kaldım ağustosta ramazanda orucu zorlanarak tuttum bitti bayram tatilinin bitmesnide bekledim dr.ların büyük ihtimalle 10haftasına girdiği gün p.tesi gitttim,ultrasonda 9hafta 4 günlük çıktı ve kalbi atmıo..yavrum 9.hftada kalmış tabi aynen alındı..aradan 7ay geçti çok şükr yine hamileyim ocakta nasipse doğum inş.. inş diorum nasreddin hocanın fıkrasına benzemesinden korkuorum yani yazınki hamileliğimi 10 hftalık yaptım sandım gittim hüsrana uğradım bundada allah muhafaza olmaz inşaallah böle bişey rabbim kimseyede yaşatmasın..yazımı nasreddin hocanın fıkrasıyla bitirmek istiorum

Nasrettin Hoca bir akşam karısına;
-Yarın hava yağmurlu olursa ormana,açık olursa çift sürmeye gideceğim.demiş.
-"İnşallah de Efendi" demiş karısı.Hoca karısını dinlememiş bile.
Ertesi gün hava yağmurlu olmuş.O'da ormana gitmek için erkenden çıkmış.Bir süre sonra bir sipahiye rastlamış.
Sipahi sormuş:
- "Filan köye nasıl gidilir?". Hoca burnuyla şu taraftan die gösterip,orman yolunu tutmak istemiş ama sen misin bize burun kıvıran Sipahi, kamçıyla vurarak:
- Çabuk önüme düş!. Beni o köye götüreceksin diye emretmiş. Hoca istemeye istemeye yolunu değiştirip adamı epey uzaktaki köye götürmüş. Evine de ancak akşam dönebilmiş.Kapıyı çalıpta karısı "kim o?" diye seslenince
Hoca:
- "Aç hanım aç. İnşallah ben geldim." demiş..

Son düzenleme:
Herkese günaydın.. Dün iş yerimde kendini bilmez, benim gibi eleman olan bir insancık ile tartıştım.. Ben konuşurken o bana sandalye fırlatma gafletinde bulundu.. Minik bir risk geçirdim, sinir krizi geçirdim derken karnıma ağrılar girdi.. Sıcak tutarak ve bok su içerek biraz gevşettim.. O kadar çok korktum ki bebeğimi kaybetmekten, korkudan ağladım sadece.. Allahım kimseye bu korkuyu yaşatmasın! Siz siz olun, insan olmayan insancıklarla konuşma gafletinde bile bulunmayın!

benimde 3,5 cm kistim var, sıkma canını, güzel düşün güzel olsun..

Merhaba arkadaşlar nasip olursa bende ocak ayında bebeğimi kucağıma alıcam 8+2 günlük hamileyim sizce kalp atışları duyulabilir mi? Birde yarın tekrar doktora gidicem ilk gittiğimde kesede bebeğin oluşup oluşmadığını görememiştik çok korkuyorum ve heyecanlanıyorum tuhaf duygular içersindeyim...

canım saol ya. hafta sonu baya yoğundum giremedim. biz sesini duymadık ama ekranda kalp atışını izledik:))
çok değişik bir duygu...insan ne yapacağını, ne söyleyeceğini şaşırıyor:))

sende bir an önce gör ve o duyguyu yaşa canım

bol bol dinlenmek lazım ve bol bol su içmek gerek, kem gözlerin hevesleri kursağında kalır sıkıntı yok, allah herkesi görüyor ve duyuyor, içimiz rahat bebeklerimiz sağlıklı olsun:)

Selamlar.Ben yeni üye oldum.Ben de hamileyim ve aksilik olmazsa doğum Ocak 2013'te olacak.Şu anda 7. haftadayım.Ben öğrendiğimde adetim 3 gün gecikmişti ve idrar testinde çıktı.Güvenemeyip hemen kan testi yaptırdım değerim 4610 çıktı.Burda gördüğüm kadarıyla değerler daha düşük çıkmış hep.Kafam karıştı biraz.

ben 6+2 günlük hamileyim ve bugün kalp atışlaırnı duymak için bugün doktoora gidecem:)8+2 de neden duyuylmasın ki? inşallah duyarsın sağlıkla doğurursun::)

ben 6+2 günlük gebeyim bugün kalp atışlarını duymak için doktora gidecez çok heyecanlıyım 8+2 de inşallah bi sorun yoksa duyarsınız ve sağlıkla doğurursunuz

Merhaba,benim doktorum da 22 haziranda gelmemi söyledi kalp atışı için.Benim SAT:16 nisan 7 hafta 1 günlük bugün bebeğim. O tarihe kadar beklemek çok zor geliyor.Ama sabredeceğim inşallah herşey yolundadır ve gümbür gümbür atıyordur bebişimin kalbi.

gözün aydın inş. hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza benimde sat tarihim 20 nisan 6.haftadayım bende 10 gün geçmişken test yapmıştım 5260 çıkmıştı değer yüksek olması güzel bence kafan karışmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…