merhaba,
cumartesi keseyi,bebeği ve kalp atışlarını gördüm.harika bir duygu.daha minicik ama kalbi pıt pıt atıyordu.
Kızlar beni de Ekleyin aranıza 26 Nisan sat , kalp atışlarını duymayı bekliyorum 12 Haziran'da
Son değerim 49 ve artık sıfırlanmasını bekleyeceğim.Doktor çok rahattı,genelde çok sık rastlanılan birşey olduğunu söyledi ama beni rahatlatamadı tabii ki ... 1 haftalıkta olsa bu duyguyu yaşamak çok kutsaldı..Canım eşim,kocam,nefesim,herşeyim seni çok seviyorum.Bu 1 haftadır yaptıklarını ömrümce unutamam,hakkın helal et ve beni affet.Çok özür dilerim
herkese selammm, umarım herkes iyi ve sağlıklıdır..
geçen hafta pazartesi küçük bir düşük tehlikesi yaşadım, kahverengi bir leke geldi ve apar topar doktara gittim, doktora göre az da olsa cok da olsa risk risktir dedi ve progestan verdi, 2 gün rapor aldım ve 2 gün boyunca hiçbir leke gelmedi, perşembe yeniden iş başı yapınca akşamına yine leke, oooooo dedim noluyor böyle ama asla korkuya izin vermedim, allah korusun diyerek normal hayata devam, arada bir yine geliyor ama cumartesi günü doktor randevumuz vardı ve bebeğimin kalp atışını duyunca herşey bir anda değişti, içimde benden başka atan bir kalp daha hem de deli gibi, doktor kalp atışlarının, kesenin ve çevresinin normal olduğunu ancak yine de progestana bir süre daha devam etmemi söyledi. şirkette benden başka 3 kişi daha hamile ve hepsi ilacı kullandığından içimi ferahlatmaya ve kötü düşünmemeye çalışıyorum, allah alacak nefes içeçek su verdiyse bebeğimize hiçbir şey önüne geçemez, tek sorun arada bir şiddetlenen mide bulantıları, böööööööööööö. bazen gücümün tükendiğini hissetsemde ona değer yeter ki bebeğim iyi ve sağlıklı olsun ben bu kusmalara katlanırım. moralinizi yüksek tutun ve düşünmeyin, bir de herkesin söylediğine kulak asmayın, herkesin bünyesi farklı herkesin hamilelik süreci farklı, kıyaslama yok-moral bozuklu yo, allah hepimize sağlıklı çocuklar dünyaya getirmeyi ve annelik duygusunu sonuna kadar yaşamamızı nasip etsin, hayırlı haftalar..
Kızlar Şubat ayında kan testi ile ilk gebeliğimi öğrendiğimde öyle bir sevinç yaşamıştımki... Kalbim çıkacaktı sanki yerinden dünyalar benim olmuştu sanki... Sonra kalp atışını duyamadım ve kürtajla alındışimdi yine öğrendim hamile olduğumu âm sevinemiyorum bile... Bunu hisseden varmı sizdede?
Kızlar bebeğimin kalp atışlarını gördüm Rabbime çok şükür dr şuanda herşey sağlıklı görünüyor dedi. Ama canımı sıkan şey kist görüldü 2 adetbirde kese bebeğe göre daha byükmüş. Bu kistlerin bir tejlikesi olmayacağını söyleid dr ama benim gibi olanınız var mı?
kaç gündür giriyodum senden bi haber görürüm diye yoktun:)şimdi görünce çok heyecanlandım ve kıskandım:)ben perşembe giderin diyodum ama artık yarın giderim bebişim görmeye inşallah biz de duyarız walla çok sevindim:)))))ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve o pıt pıtlar bi ömür sürsün inşallah
canım çok güzel özetlemişsin bende progestan kullanıyorum işten izin aldım benimde kahverengi lekelenmelerim oldu ama evde istirahat edince yok denecek kadar azaldı Allah nazarlardan esirgesin çevrede kem gözlü çok o yüzden dediğin gibi herkezin söylediğine kulak asmamak lazım
bol bol dinlenmek lazım ve bol bol su içmek gerek, kem gözlerin hevesleri kursağında kalır sıkıntı yok, allah herkesi görüyor ve duyuyor, içimiz rahat bebeklerimiz sağlıklı olsun:)
ben 6+2 günlük hamileyim ve bugün kalp atışlaırnı duymak için bugün doktoora gidecem:)8+2 de neden duyuylmasın ki? inşallah duyarsın sağlıkla doğurursun::)Merhaba arkadaşlar nasip olursa bende ocak ayında bebeğimi kucağıma alıcam 8+2 günlük hamileyim sizce kalp atışları duyulabilir mi? Birde yarın tekrar doktora gidicem ilk gittiğimde kesede bebeğin oluşup oluşmadığını görememiştik çok korkuyorum ve heyecanlanıyorum tuhaf duygular içersindeyim...
Merhaba arkadaşlar nasip olursa bende ocak ayında bebeğimi kucağıma alıcam 8+2 günlük hamileyim sizce kalp atışları duyulabilir mi? Birde yarın tekrar doktora gidicem ilk gittiğimde kesede bebeğin oluşup oluşmadığını görememiştik çok korkuyorum ve heyecanlanıyorum tuhaf duygular içersindeyim...
ben 6+2 günlük gebeyim bugün kalp atışlarını duymak için doktora gidecez çok heyecanlıyım 8+2 de inşallah bi sorun yoksa duyarsınız ve sağlıkla doğurursunuz
Merhaba arkadaşlar nasip olursa bende ocak ayında bebeğimi kucağıma alıcam 8+2 günlük hamileyim sizce kalp atışları duyulabilir mi? Birde yarın tekrar doktora gidicem ilk gittiğimde kesede bebeğin oluşup oluşmadığını görememiştik çok korkuyorum ve heyecanlanıyorum tuhaf duygular içersindeyim...
Selamlar.Ben yeni üye oldum.Ben de hamileyim ve aksilik olmazsa doğum Ocak 2013'te olacak.Şu anda 7. haftadayım.Ben öğrendiğimde adetim 3 gün gecikmişti ve idrar testinde çıktı.Güvenemeyip hemen kan testi yaptırdım değerim 4610 çıktı.Burda gördüğüm kadarıyla değerler daha düşük çıkmış hep.Kafam karıştı biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?