Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

cnm merhaba bende tam olarak 8+2 günlük hamileyim ultrasondaki büyüklüğüne göre biz geçen hafta hem kesemizi gördük hem de kalp atışlarını gerçekten çok farklı bir duygu inş. yarın sende görürsün kalp atışlarını... allah hepimizin yardımcısı olsun..

hastanede şimdi geldim çok şükür duydum bebişimin kalp atışlarını ama çok güzeldi...Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu....tabi ben kahkahayı patlattım sesi duyunca:)

hastanede şimdi geldim çok şükür duydum bebişimin kalp atışlarını ama çok güzeldi...Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu....tabi ben kahkahayı patlattım sesi duyunca:)
gözün aydın bakalım... senin tepkin komik olmuş ama, benim gözlerim doldu

bende 2 gün önce öğrendim meleğimi nasipse şubat ta olacak .... Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah....

Son düzenleme:

huhuu kızlar,ben yeniyim dedim,benide listeye eklermisiniz dedim kimse ilgilenmedi msjım görülmedi mi acaba,arada kaynadım galiba..

bende hamileyimmmmm ocakta doğum yapıcam inş...çok mutluyum benim bir kızım var bu ikinci olacak inş. en çokta kızım için istiyordum

Bugün ultrasonda bebegımı gördüm daha cok kucuk mercimek kadar..7 haftalıkmış yavrum .. kalbıde atıyordu.. cok baska bir duyguymus bu.. plansız oldu ama babasıyla hayaller kurdurmaya sımdıden basladı .Allah ısteyen herkese nasip etsin inş. birde kistim olmayaymış iyiymişte o da gecer inş.

arkadaşlar günaydın,

benim hala bulantım yok:44: aslında çok iyi bir durum ama yinede merak ediyorum... bende bi tuhaflık var galiba :))

birasdan dr a gidecem. ben kalp atışlarını 2 hafta önce duymuştum ama düşük tehlikem vardı ne oldu ne kaldı merak ediyorum inş. sağasalim beni beni bekliyordur bebişim..

günaydım ızlar ben de sizlerle aynı haftalardayım ama oğul gebelik durumu olabilir ondan dolayı erken doğum da olabilir ama sizlele beraber olmak istiyorum.haziran 12 de ilk randevumuz var.inşallah keselri ve kalp atışlarını duyacağız.inşallah herşey yolunda gider.benim ki tüp bebek.benm içimden iki tane gibi geliyor.ama hakkımızda hayırlısı.

arkadaşlar günaydın,

benim hala bulantım yok:44: aslında çok iyi bir durum ama yinede merak ediyorum... bende bi tuhaflık var galiba :))

yok gayet normal bulantısız da geçirebilirsin inşalah öyle olur 8. hafta da başlayabilir...ban öyl denildi erken başalmış 8 ile 12 de zorlar dedi ben şimdi başladıysam 12 yi düşünmek istemiyom sürekli baş dönmesi ve sabahları kusmak kötü

günaydın anneler ve bebişleri

hepiniz duydunuzmu kalp atışlarını benin randevum 15 inde inşalalh duyabilriim

herşeyin hayırlısı olsun canım iki yumurta mı transfer edildi beta hcg kaç çıktı?inşallah harlısıyla kucağına alırsın bebişlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…