Merhaba arkadaşlar nasip olursa bende ocak ayında bebeğimi kucağıma alıcam 8+2 günlük hamileyim sizce kalp atışları duyulabilir mi? Birde yarın tekrar doktora gidicem ilk gittiğimde kesede bebeğin oluşup oluşmadığını görememiştik çok korkuyorum ve heyecanlanıyorum tuhaf duygular içersindeyim...
bende bugün gidiyorum karnım ağrıyor heycandan dua edin noluuuuur
canım saol ya. hafta sonu baya yoğundum giremedim. biz sesini duymadık ama ekranda kalp atışını izledik:))
çok değişik bir duygu...insan ne yapacağını, ne söyleyeceğini şaşırıyor:))
sende bir an önce gör ve o duyguyu yaşa canım
gözün aydın bakalım... senin tepkin komik olmuş ama, benim gözlerim dolduhastanede şimdi geldim çok şükür duydum bebişimin kalp atışlarını ama çok güzeldi...Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu....tabi ben kahkahayı patlattım sesi duyunca:)
ben de çok heyecanlıydım duyduk çok şükür inşallah sen de duyarsın:)[/QUO
amin banada nasib olur inş.kalp atışlarını duymak.c.tesiye gitcem inş.aksi bi durum olmaz.geç döllenme olduğ için sat a göre gerideyim.c.tesi 7.hafta bitio duyarım dimi kızlar?rabbim cümlesinin gönlüne göre hayrlı olanını versin inş.bizide içinde ayırmasın
huhuu kızlar,ben yeniyim dedim,benide listeye eklermisiniz dedim kimse ilgilenmedi msjım görülmedi mi acaba,arada kaynadım galiba..
duyarsın inşallah güzel duan için de aminnnnn....bizim listemiz yok olsa nede eklemeyelim:)ben de çok heyecanlıydım duyduk çok şükür inşallah sen de duyarsın:)[/QUO
amin banada nasib olur inş.kalp atışlarını duymak.c.tesiye gitcem inş.aksi bi durum olmaz.geç döllenme olduğ için sat a göre gerideyim.c.tesi 7.hafta bitio duyarım dimi kızlar?rabbim cümlesinin gönlüne göre hayrlı olanını versin inş.bizide içinde ayırmasın
arkadaşlar günaydın,
benim hala bulantım yok:44: aslında çok iyi bir durum ama yinede merak ediyorum... bende bi tuhaflık var galiba :))
günaydım ızlar ben de sizlerle aynı haftalardayım ama oğul gebelik durumu olabilir ondan dolayı erken doğum da olabilir ama sizlele beraber olmak istiyorum.haziran 12 de ilk randevumuz var.inşallah keselri ve kalp atışlarını duyacağız.inşallah herşey yolunda gider.benim ki tüp bebek.benm içimden iki tane gibi geliyor.ama hakkımızda hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?