canım ilk baş benimde içim almıyordu ama şimdi azda olsa kahvaltıda bi iki bardak çay içiyorum zaten sıcaklar mağlum pek içilmiyor. kahve alışkanlığım pek yok o yüzden canımda istemiyor..
kızlar selam.
tansiyonunuz nasıl sizlerin..benim 2 gündür küçük tansiyonum 5 çıkıyor..nette araştırdım..sıcaktan olabileciği yazıyor..
ben de hayirlisiyla 8+2 günlük hamileyim ve tüp bebekle hamile kaldim ama inanilmaz üsüyorum ben. benim gibi olan var mi? benim bildigim hamileyken insanlari sicak basar, benim burnumun ucu bumbuzgerci almanyada yasiyorum, havalar türkiyedeki kadar sicak degil ama hani battaniyeyle oturacak vaziyetteyim resmen.. normal midir bilmiyorum
Arkadaslar bende de cok fazla ic sIkIntIsI varr. Bir de gecen hafta isten cikmak zorunda kaldim, bulanti, dusuk tansiyon vs. gibi olumsuzluklar yuzunden. Simdi evde iyice sIkIlIyorum. Yatsam uyuyamiyorum, kalksam disari cikamiyorum havalar malum. Hamileligimi neseli gecirmek istiyorum ama olu balik gibi oldum
Sizde de var mi boyle sorunlar?
aman canım ne güzel çek battaniyeyi yat. bizler sıcaktan çok bunalıyoruz.
hamilelik öncesi de çok üşüyormuydun?
Arkadaşlar ikizlerimi gördüm bu gün kalpleri pıt pıt atıyor ya hala inanamıyorum ben ve ikiz ... Allah'ım sana şükürler olsun sen bana güç ver ...
Arkadaşlar ikizlerimi gördüm bu gün kalpleri pıt pıt atıyor ya hala inanamıyorum ben ve ikiz ... Allah'ım sana şükürler olsun sen bana güç ver ...
Arkadaşlar akıntı sorunu yaşayan var mı?Benim hamileliğim ilk günlerinden beri akıntım oluyor rengi beyazla kırık beyaz arası.Kahverengi falan değil ama normal mi doktoruma sormadım da.Siz de nasıl?
valla sirf üsüdügüm icin türkiyeye gidip iliklerimi isitmak istiyorum:)) yani, genel olarak üsüyen biriyimdir ama hamile olunca ates basacagini falan düsünmüstüm ben, herkeste ayni olmuyor galiba:44:
arkadaşlar çay - kahve içiyormusunuz? ben tamamen kestim.
kahve bazen canım istiyor ama çay benim için tamamen bitti, içim istemiyor .
Arkadaşlar akıntı sorunu yaşayan var mı?Benim hamileliğim ilk günlerinden beri akıntım oluyor rengi beyazla kırık beyaz arası.Kahverengi falan değil ama normal mi doktoruma sormadım da.Siz de nasıl?
kanima baktilar hersey normal dedilerkan değerlerine bakıldı mı canım, kandaki demir eksikliği üşüme yapabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?