Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar çay - kahve içiyormusunuz? ben tamamen kestim.

kahve bazen canım istiyor ama çay benim için tamamen bitti, içim istemiyor .

canım ilk baş benimde içim almıyordu ama şimdi azda olsa kahvaltıda bi iki bardak çay içiyorum zaten sıcaklar mağlum pek içilmiyor. kahve alışkanlığım pek yok o yüzden canımda istemiyor..

canım ilk baş benimde içim almıyordu ama şimdi azda olsa kahvaltıda bi iki bardak çay içiyorum zaten sıcaklar mağlum pek içilmiyor. kahve alışkanlığım pek yok o yüzden canımda istemiyor..

en güzeli ayran ve meyve suyu..

özellikle meyve suyu çok tüketiyorum.

kızlar selam.

tansiyonunuz nasıl sizlerin..benim 2 gündür küçük tansiyonum 5 çıkıyor..nette araştırdım..sıcaktan olabileciği yazıyor..

ben de hayirlisiyla 8+2 günlük hamileyim ve tüp bebekle hamile kaldim ama inanilmaz üsüyorum ben. benim gibi olan var mi? benim bildigim hamileyken insanlari sicak basar, benim burnumun ucu bumbuz gerci almanyada yasiyorum, havalar türkiyedeki kadar sicak degil ama hani battaniyeyle oturacak vaziyetteyim resmen.. normal midir bilmiyorum

kızlar selam.

tansiyonunuz nasıl sizlerin..benim 2 gündür küçük tansiyonum 5 çıkıyor..nette araştırdım..sıcaktan olabileciği yazıyor..

canim benim tansiyonum hamileligimin 6. haftasindan beri 8-4, 9-5 civari..Dr hamilelik hormonlarinin etkisinden olabilecegini soyledi. Dusuk tansiyon da bir hamilelik belirtisi zaten

Arkadaslar bende de cok fazla ic sIkIntIsI varr. Bir de gecen hafta isten cikmak zorunda kaldim, bulanti, dusuk tansiyon vs. gibi olumsuzluklar yuzunden. Simdi evde iyice sIkIlIyorum. Yatsam uyuyamiyorum, kalksam disari cikamiyorum havalar malum. Hamileligimi neseli gecirmek istiyorum ama olu balik gibi oldum
Sizde de var mi boyle sorunlar?

aman canım ne güzel çek battaniyeyi yat. bizler sıcaktan çok bunalıyoruz.
hamilelik öncesi de çok üşüyormuydun?

sıkıntı bende de var ama iş yoğunluğu ile atlatıyorum.

çalışma hayatından sonra evde olmak , boşluğa düşmüş gibi hissettirir. ama evde olmanın tadını çıkar bence.

ben evde olsam hep yatar uyurdum heralde. şu anda buna çok ihtiyacım var. neyse ki bulantım vs. yok ve çalışmaya devam edebiliyorum.

aman canım ne güzel çek battaniyeyi yat. bizler sıcaktan çok bunalıyoruz.
hamilelik öncesi de çok üşüyormuydun?

valla sirf üsüdügüm icin türkiyeye gidip iliklerimi isitmak istiyorum:)) yani, genel olarak üsüyen biriyimdir ama hamile olunca ates basacagini falan düsünmüstüm ben, herkeste ayni olmuyor galiba:44:

Son düzenleme:
Arkadaşlar ikizlerimi gördüm bu gün kalpleri pıt pıt atıyor ya hala inanamıyorum ben ve ikiz ... Allah'ım sana şükürler olsun sen bana güç ver ...

Arkadaşlar ikizlerimi gördüm bu gün kalpleri pıt pıt atıyor ya hala inanamıyorum ben ve ikiz ... Allah'ım sana şükürler olsun sen bana güç ver ...

nidaycım,kalp taşını bende dün duydum bebeğimin, bu ne büyük bir mucize ve heyecan..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşaallah

Son düzenleme:

emin ol Allah sana o miniklere yetecek gücü verecektir.ikizlere bayılıyorum, çok şirin oluyorlar. tek seferde 2 bebişin olacak ne güzel:))

tebrik ederim.

Arkadaşlar akıntı sorunu yaşayan var mı?Benim hamileliğim ilk günlerinden beri akıntım oluyor rengi beyazla kırık beyaz arası.Kahverengi falan değil ama normal mi doktoruma sormadım da.Siz de nasıl?

Arkadaşlar akıntı sorunu yaşayan var mı?Benim hamileliğim ilk günlerinden beri akıntım oluyor rengi beyazla kırık beyaz arası.Kahverengi falan değil ama normal mi doktoruma sormadım da.Siz de nasıl?

slm canım,bende de var aynı şekilde akıntı sorunu. doktoruma sordum pembe yada kahverengi olmadığı sürece bi sıkıntı yok dedi. hormonlarla alakalı olsa gerek.

valla sirf üsüdügüm icin türkiyeye gidip iliklerimi isitmak istiyorum:)) yani, genel olarak üsüyen biriyimdir ama hamile olunca ates basacagini falan düsünmüstüm ben, herkeste ayni olmuyor galiba:44:

kan değerlerine bakıldı mı canım, kandaki demir eksikliği üşüme yapabilir.

arkadaşlar çay - kahve içiyormusunuz? ben tamamen kestim.

kahve bazen canım istiyor ama çay benim için tamamen bitti, içim istemiyor .

ben kahve içmiyorum canım..ama cayı kesemedim azalttım sadece. çaysız kahvaltı yapamam çünkü ama türk kahvesi canım çekiyor..kokusu burnumda yani

benim de ayni canim, merak etme kötü birsey degilmis. benim bazen su gibi geliyor ayagakalktigimda korkuma kosa kosa tuvalete gidip bakiyorum ama cok sükür ki sadece akinti.

oh iyi içimi rahatlattınız arkadaşlar çok sağolun.ben hamileliğimin başında tahlil yaptırmıştım.Ferritin(Demir) 9 çıkmıştı.Yani düşük.Doktorum et yiyeceksin bol bol dedi hap vermedi.ama ben de üşüme yok ter basıyor.Sadece çok üşengeç ve yorgunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…