Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlar akıntı sorunu yaşayan var mı?Benim hamileliğim ilk günlerinden beri akıntım oluyor rengi beyazla kırık beyaz arası.Kahverengi falan değil ama normal mi doktoruma sormadım da.Siz de nasıl?

bende de akıntı var çok sık çamaşır değiştirmek zorunda kalıyomnormaldir herhalde deyip üzerinde durmadım ama...

Arkadaşlar akıntı sorunu yaşayan var mı?Benim hamileliğim ilk günlerinden beri akıntım oluyor rengi beyazla kırık beyaz arası.Kahverengi falan değil ama normal mi doktoruma sormadım da.Siz de nasıl?

benimde aynı zaten bendeki ilk belirti o da olmasa bide göğüs ağrım tabi bulantımda geçti iyce anlamayacağım hamiş oldumu :)

bu arada rengi şeffaf veya beyaz olursa sıkıntı yok deniliyor.o yüzden sıkıntı yapmadım ben de

Son düzenleme:
hepinize teşekkür ederim Allah hepimizin sağlığını gücünü evinin huzurunu ve bereketini arttırsın ...çok mutluyum çooook...

sonunda buldum mayısta hamıle kalmak ısteyenler topıgınden wen arkadasım buraya gecmiş..bizler o topıkte oksuz kaldık vallaburdan devam edelım barı sohbete paylasıma herkese selamlar...

slm kızlar bende sarı renginde akıntı ve vajinada kaşıntı var mantar mı oluştu acaba idrar tahlilinde de bol bakteri çıkmıştı kasıklarımda da ağrı vardı bilgisi olan var mı?

merhaba kızlar.uzun zamandır girmedim nasılsınız.nasıl gidiyor hamişlik.haftaya salı kalp atışlarını duyacağız allah izin verirse.inşallah herşey yolunda gider.

slm kızlar bende sarı renginde akıntı ve vajinada kaşıntı var mantar mı oluştu acaba idrar tahlilinde de bol bakteri çıkmıştı kasıklarımda da ağrı vardı bilgisi olan var mı?

canım bende de bol bakteri vardı. doktorum bi kerelik ilaç verdi. tekrar yaptırıcam tahlil şimdi çıkarsa tedavi etmeye çalışacağız çünkü önemli bi durum. erken doğuma sebep oluyormuş

daha benim de görünmüyor ama doktor evet hamilesin dedi bakalımbu çarşamba ben de gidicem acaba görünür mü kızlar bi kanamama falan olmadı bişi sadece hafifi kasık ağrılarım var 10,06,2012 değerim 231 çıktı çok merak ediyorum inş. göürünr de rahat ederiz

sıcaktanmı hamileliktenmi bilmiyorum ama mide bulantısından bugün kesin ölürüm ben

sıcaktanmı hamileliktenmi bilmiyorum ama mide bulantısından bugün kesin ölürüm ben

herkese merhaba
3 haftadır bitmek bilmeyen kusmalara devam ederken 2 haftada izin alarak evde yatışa devam ediyorum :) iş yerinde kustuktan sonra yatma durumu söz konusu olmadığından en iyi çare izin ve rapor, hiç bişey canımdan ve çocuğumdan önemli değil, evden çalışmaya devam, kussamda biraz yatınca toparlıyorum en azından.
benim gibi kusmuklu annelere en kısa zamanda kusmalarının bitmesi için dua ediyorum, allah başka dert vermesin... mutlu anneler-mutlu çocuklar :)

Benim bulantılarım da hala devam ediyo, özellikle soğandan çok tiksindim, artık psikolojim bozuldu galiba sürekli soğan kokusu geliyo burnuma ve midem bulanıyo, evden çıkamaz oldum. Yine de elhamdülillah diyelim zahmetsiz rahmet olmuyo ne de olsa :)

günaydın kızlar, nasılsınız bakalım, hava çok sıcak istanbulda.zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayın derim, Allah'tan klimalar var iş yerlerinde.

MERHABA ARKADAŞLAR BEN YENİ ÜYE OLDUM ..bende 2013 ocak annesi olucam kısmetse..bitane 20 aylık dünyalar tatlısı oğlum var ..Rabbim ikinci kez bu guzel duyguyu yaşattığı için çok mutluyum..BİZE ÇOK BÜYÜK Bİ SÜPRİZ OLDU .

Son düzenleme:
günaydın kızlar, nasılsınız bakalım, hava çok sıcak istanbulda.zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayın derim, Allah'tan klimalar var iş yerlerinde.

slm, klimalar olmasa nefes alamayız sanırım.

dua edelim ki hamileliğin son aylarında bu sıcakları yaşamıyoruz. Allah yardımcıları olsun..

biz son zamanlarımızda soğuklarla uğraşıcaz,Allah nasip ederde o günleri görürsek sıcacık evimizden dışarı çıkmayız, nasılsa o zamanlarda izinli oluruz :))

tebrik ederim. Allah kucağına almayı da nasip etsin. şuanda kaç haftalıksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…