arkadaşlar çay - kahve içiyormusunuz? ben tamamen kestim.
kahve bazen canım istiyor ama çay benim için tamamen bitti, içim istemiyor .
Arkadaşlar akıntı sorunu yaşayan var mı?Benim hamileliğim ilk günlerinden beri akıntım oluyor rengi beyazla kırık beyaz arası.Kahverengi falan değil ama normal mi doktoruma sormadım da.Siz de nasıl?
Arkadaşlar akıntı sorunu yaşayan var mı?Benim hamileliğim ilk günlerinden beri akıntım oluyor rengi beyazla kırık beyaz arası.Kahverengi falan değil ama normal mi doktoruma sormadım da.Siz de nasıl?
slm kızlar bende sarı renginde akıntı ve vajinada kaşıntı var mantar mı oluştu acabaidrar tahlilinde de bol bakteri çıkmıştı kasıklarımda da ağrı vardı bilgisi olan var mı?
canım bende dokuzunda öğrendim.. değerim 105,10 du.. tabi görünmüyor 18ine randevu verdi o zaman görünmesi gerekirmiş kesesinin.. takvimi Sat tarihime göre yaptım 3 Ocak oluyor benimde doğum günüm... Ama sanırım bebek daha küçük.. Çünkü 6 haftalık olsa görünürdü.. Yinede inşallah 3 ünde doğar :))
günaydın kızlar, nasılsınız bakalım, hava çok sıcak istanbulda.zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayın derim, Allah'tan klimalar var iş yerlerinde.
MERHABA ARKADAŞLAR BEN YENİ ÜYE OLDUM ..bende 2013 ocak annesi olucam kısmetse..bitane 20 aylık dünyalar tatlısı oğlum var ..Rabbim ikinci kez bu guzel duyguyu yaşattığı için çok mutluyum..BİZE ÇOK BÜYÜK Bİ SÜPRİZ OLDU .
tebrik ederim. Allah kucağına almayı da nasip etsin. şuanda kaç haftalıksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?