MERHABA ARKADAŞLAR BEN YENİ ÜYE OLDUM ..bende 2013 ocak annesi olucam kısmetse..bitane 20 aylık dünyalar tatlısı oğlum var ..Rabbim ikinci kez bu guzel duyguyu yaşattığı için çok mutluyum..BİZE ÇOK BÜYÜK Bİ SÜPRİZ OLDU .
slm.benimde 20 aylık oğlum var.8 haftalık hamileyim sen kaç haftalık hamilesin ffy.
arkadaşlar, benim 2 gündür akıntı rengi değişik. koyu renk geliyor ama tam kahverengi de değil.normal mi acaba? hafif kasık ağrılarım da var. doktora soramadım henüz, korkuyorum
sizin de böyle oldu mu hiç?
Canım bana doktorum pembemsi kahvemsi gelirse, adet sancısı gibi agrıların olursa haber ver demişti. İstersen doktorunla bir görüş, aklında kalmasın yani. Ama korkma bol bol dua et cnm. Benim de akıntılarım arttı bu ara. Ara sıra agrı oluyo. yarın gidicem ben de inş.
mrb kızlar. yaa ben geceleri hiç uyuyamıyorum leğen kemiklerim ağrıyor. sağıma dönüyorum sağım ağrıyosoluma dönüyorum solum ağrıyo dümdüzde yatamıyorum zaten havalar sıcak. sizde de varmı böyle ağrılar. yatıp kalkarkende zorlanıyorum (
mrb kızlar. yaa ben geceleri hiç uyuyamıyorum leğen kemiklerim ağrıyor. sağıma dönüyorum sağım ağrıyosoluma dönüyorum solum ağrıyo dümdüzde yatamıyorum zaten havalar sıcak. sizde de varmı böyle ağrılar. yatıp kalkarkende zorlanıyorum (
kizlar bisey sorucam; ben sürekli aciimmmkahvalti yapiyorum bir saat sonra hic birsey yememis gibi acikiyorum, aksamlarida öyle. eger ac kalirsam midem bulaniyor ve eger birseyler yemezsem elim ayagim kesiliyor, sanirim kan sekerim düsüyor. kusma musmada yok.. sanirim bu gidisle 5 kilo bir tosuncuk dogurucam.. bildigim kadariyla cogu kisinin istahi yok ama arada benim gibi olan var mi? yoksa benim durumum mu anormal
kizlar bisey sorucam; ben sürekli aciimmmkahvalti yapiyorum bir saat sonra hic birsey yememis gibi acikiyorum, aksamlarida öyle. eger ac kalirsam midem bulaniyor ve eger birseyler yemezsem elim ayagim kesiliyor, sanirim kan sekerim düsüyor. kusma musmada yok.. sanirim bu gidisle 5 kilo bir tosuncuk dogurucam.. bildigim kadariyla cogu kisinin istahi yok ama arada benim gibi olan var mi? yoksa benim durumum mu anormal
aynı benn :) aynı durum bende de var, o kadar çok yiyorum ki sürekli acıkıyorum, dediğin gibi yemek yiyorum çok geçmiyo acıkıyorum başka bişey yiyorum, yatarken yine acıkıyorum yiyorum çoğu zaman, bu gidişle çok kilo alıcam. 8 haftalıkken karnım çıkmaya başladı zaten, şimdi 12 hafta ama 4-5 aylık gibi gözüküyor inan ki, nası olcak böyle bilmiyorum.
evet ben de aynen sizler gibiyim hep açım ama hep tuzlu yiyiom tansiyonum mu düşüyo bilmiyorum domates salatalık tuzlayıp tuzlayıp yiyom herkes yeme ielerleyen zamanlarda elin ayayğın şişer diyonasıl önüne geçecem bunun bilmiyom
aynı benn :) aynı durum bende de var, o kadar çok yiyorum ki sürekli acıkıyorum, dediğin gibi yemek yiyorum çok geçmiyo acıkıyorum başka bişey yiyorum, yatarken yine acıkıyorum yiyorum çoğu zaman, bu gidişle çok kilo alıcam. 8 haftalıkken karnım çıkmaya başladı zaten, şimdi 12 hafta ama 4-5 aylık gibi gözüküyor inan ki, nası olcak böyle bilmiyorum.
evet ben de aynen sizler gibiyim hep açım ama hep tuzlu yiyiom tansiyonum mu düşüyo bilmiyorum domates salatalık tuzlayıp tuzlayıp yiyom herkes yeme ielerleyen zamanlarda elin ayayğın şişer diyonasıl önüne geçecem bunun bilmiyom
bende gün içinde sürekli bişeyler atıştırıyorum.en çok da meyve yiyorum.
fazla tuz yememek lazım. elinizin altında kavrulmamış fındık, badem , ceviz olsun . gerçekten tok tutuyor üstelik çok da faydalı.
bu arada 3 gündür boğazım çok ağrıyor, bugün ağrısı kulağıma ve başıma vuruyo. ne yapsam ki? fikri olan var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?