Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

slm.benimde 20 aylık oğlum var.8 haftalık hamileyim sen kaç haftalık hamilesin ffy.

merhabalarrr güzel anneleerrrr :) uzun zamandır yazamamıştım, özlemişim hepinizi kabızlık problemim vardı ama bugün çözdüm doktorum sayesinde :) siz de yaşıyor musunuz kabızlık sorunu ben aslında ilaç kullanmak hiç istemiyordum ama maalesef mecbur kaldım. duphalac verdi doktorum çok etkiliymiş gerçekten. bu tip sorunlar yaşayanınız varsa eğer aklınızda bulunsun ama doktorunuza danışmadan da kullanmayın tabii

arkadaşlar, benim 2 gündür akıntı rengi değişik. koyu renk geliyor ama tam kahverengi de değil.normal mi acaba? hafif kasık ağrılarım da var. doktora soramadım henüz, korkuyorum

sizin de böyle oldu mu hiç?

Canım bana doktorum pembemsi kahvemsi gelirse, adet sancısı gibi agrıların olursa haber ver demişti. İstersen doktorunla bir görüş, aklında kalmasın yani. Ama korkma bol bol dua et cnm. Benim de akıntılarım arttı bu ara. Ara sıra agrı oluyo. yarın gidicem ben de inş.

canım geçen hafta da 1-2 gün olmuştu sonra geçti, bunların olması normal sanırım.
yarını bekleyeyim de değişmez ise kontrole giderim.

bir de rahim büyüdüğü için bu haftalarda ağrı olabilirmiş.

mrb kızlar. yaa ben geceleri hiç uyuyamıyorum leğen kemiklerim ağrıyor. sağıma dönüyorum sağım ağrıyo soluma dönüyorum solum ağrıyo dümdüzde yatamıyorum zaten havalar sıcak. sizde de varmı böyle ağrılar. yatıp kalkarkende zorlanıyorum (

merhaba,

herkes farklı farklı ağrılar çekiyor,9 ay katlanıcaz bunlara. benim de çok ayakta kaldığım zaman belim ağrıyor.

merhaba arkadaşlar,
kabızlık sorunum yok bol bol kiraz,kayısı,erik yaz meyveleri tüketiyorum aksine ishal oluyorum.bu konuda sorun yaşayan arkadaşlara meyve tavsiye ederim.

bende de 1 haftadır lekelenmeler var ilk gün doktora gittim progestan dı sanırım ilacın adı fitil olarak kullanmamı söyledi doktor.benimde bazen açık pembe bazen koyu kahve lekelerim olmaya devam ediyoru.doktor lekeler çoğalırsa haberim olsun onun dışında fitili kullanmaya devam dedi.

benimde sizlere bir sorum olacak.dün doktora gittim normalde 7 hafta 2 günlük kalp atışını duymak için gittik ama çok az geldi ses doktor yetersiz dedi.sorun olabilir dedi.haftaya tekrar gideceğim.başına böyle bi sorun gelen var mı acaba bilgilendirirse sevinirim

Aynı şekilde var, uyuyana kadar donuyorum oraya buraya, olmadı kalkıyorum evin içinde geziyorum geri yatıyorum..sıcaklarında etkisi çok fazla. Bgn bi sağlık sitesinde yazı okudum. sola donuk yatmak rahimi rahatlatıyomuş ama kesin bilgi mi bilemiyorum.. ben de soluma donuk uyuyabiliyorum ancak :S

slm bende aranıza yeni katıldım bende 6 haftalık hamileyim yeni ögrendimm çook mutluyumm

slm arkadaşlar benim bebişte ocakta geliyor.. Allah yardıcımız olsun sağlık bebişler olurlar inş ....

Selam arkadaşlar,

benim bebeğim de ocakta gelecek inşallah. Aslında doğum şubat başı ama sezaryan olacağı için sanırım ocak ayına girecek .

Bu ara mide yanmaları çok çekiyorum, midemdekilerin hepsi ağzıma geliyor,öldürüyor beni.Sürekli kiraz ve kayısı hoşafı içiyorum,umarım düzelir.

Cumartesi günü tatile çıkacağız, doktor 2 tane progestan iğnesi verdi, acil bir durum olursa bu iğneleri vurdur dedi.ama birşey olacağını sanmıyorum,yolda 2 saatte bir durup 15 dk yürü bebek rahatlasın dedi.

Herkese, bebeklerini sağlıkla sıhhatle keyifle kucaklarına almalarını diliyorum.

kizlar bisey sorucam; ben sürekli aciimmm kahvalti yapiyorum bir saat sonra hic birsey yememis gibi acikiyorum, aksamlarida öyle. eger ac kalirsam midem bulaniyor ve eger birseyler yemezsem elim ayagim kesiliyor, sanirim kan sekerim düsüyor. kusma musmada yok.. sanirim bu gidisle 5 kilo bir tosuncuk dogurucam.. bildigim kadariyla cogu kisinin istahi yok ama arada benim gibi olan var mi? yoksa benim durumum mu anormal

aynı benn :) aynı durum bende de var, o kadar çok yiyorum ki sürekli acıkıyorum, dediğin gibi yemek yiyorum çok geçmiyo acıkıyorum başka bişey yiyorum, yatarken yine acıkıyorum yiyorum çoğu zaman, bu gidişle çok kilo alıcam. 8 haftalıkken karnım çıkmaya başladı zaten, şimdi 12 hafta ama 4-5 aylık gibi gözüküyor inan ki, nası olcak böyle bilmiyorum.

evet ben de aynen sizler gibiyim hep açım ama hep tuzlu yiyiom tansiyonum mu düşüyo bilmiyorum domates salatalık tuzlayıp tuzlayıp yiyom herkes yeme ielerleyen zamanlarda elin ayayğın şişer diyo nasıl önüne geçecem bunun bilmiyom

bende gün içinde sürekli bişeyler atıştırıyorum.en çok da meyve yiyorum.

fazla tuz yememek lazım. elinizin altında kavrulmamış fındık, badem , ceviz olsun . gerçekten tok tutuyor üstelik çok da faydalı.

bu arada 3 gündür boğazım çok ağrıyor, bugün ağrısı kulağıma ve başıma vuruyo. ne yapsam ki? fikri olan var mı??

gercekten miii??? ayy yalniz degilim ozaman ben de esime offf dedigimde yine aciktin di mi diyor bana:))) hamile kalmadan önce 53 kiloydum son tartildigimda 56 olmusum ve henüz 9+1 haftalik hamileyim. son kontrolde kiloma bakilacagi zaman o kadar cok yemek yemistim ki hemsireye bile söyledim cok fazla cikabilirim cook yemek yedim diye

ben de hep tuzlu ve eksi istiyorum. normalde tatlisiz duramayan ben resmen tatlidan tiksindim. eger tatli yersem ya midem bulaniyor ya da kan sekerim düsüyor.. ilginc..

ben de ceviz yiyorum hergün ama yine acim yine acim
bence durumunu doktoruna bildir canim, Allah korusun enfeksiyon kapmissan eger ilerlemeden önlemi alinsin. doktorun en dogru bilgiyi verir sana. kulagina vuruyorsa iltihap olabilir cünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…