Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
canim sen 12 haftaligim demissin ikili test yaptirdin mi? bize doktor iki secenek sundu; biri tek tek yani ikili-üclü ve dörtlü digeride hepsini yaptiriyorsun tek bir ücret ödüyorsun. tabii digerlerine göre daha pahali tek seferde yaptiriyorsun. karar veremedim ben.

arkadaşlar bugün kontrolüm vardı ayrıca ikili test de yaptırdım. Ultrasonda da iyice inceledik bebeğimi bir garip oldu içim, maşallah çok hareketli eli ayağı hiç durmuyo, ultrason cihazını oynatınca zıplıyo :)) çok güzel bir duyguymuş şimdiye kadar pek anlayamamıştım ama bugün anneliği öğrenmeye başladım sanırım. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah

ben de meyve yemeye çalışıyorum tuzu yememek için ceviz de yiyorum:)anlayağın ağzım boş durmuyo nerdeyse bu gidişle çok kilo alacam boğazın için de geçmiş olsun benim de şu an başım çatlıyo bi duş alıp uyumayı düşünüyom

ben de hep tuzlu ve eksi istiyorum. normalde tatlisiz duramayan ben resmen tatlidan tiksindim. eger tatli yersem ya midem bulaniyor ya da kan sekerim düsüyor.. ilginc..

ye ekşiyi doğur ayşeyi derler ama benim ablam limonu portakal niyetine yiyiomuş günde 2 3 tane hem de ama erkek oldu bebeği:) ALLAH seninde gönlüne göre versin

ben de ocak annesi olucam inş.su an 9 haftalık hamileyim.nasıl geciyor hamileliğiniz ne ilaç lar kullanıyorsunuz hanımlar?

ben de ocak annesi olucam inş.su an 9 haftalık hamileyim.nasıl geciyor hamileliğiniz ne ilaç lar kullanıyorsunuz hanımlar?

Allah sağlıkla kucağına almayı nasp etsin inşallah benim de 9. haftam sabahları bulantı var gün içinde baş dönmesi ve sık acıkma:)folik asit ve progestan jel kullanıyom

Allah sağlıkla kucağına almayı nasp etsin inşallah benim de 9. haftam sabahları bulantı var gün içinde baş dönmesi ve sık acıkma:)folik asit ve progestan jel kullanıyom

Progestan jeli neden kullanıyorsun,düşük tehlikesi mi var??
Doktor bana progestan iğnesi verdi ancak tatile çıkacağım için, risk durumunda vurdur dedi.
Onun dışında sadece folik asit ve coraspin kullanıyorum.

Son düzenleme:
ben bu hamilelik takvimini vapamadım ya bana bi tarif edermisinis
hem bide biz bebegimizin kalp atışlarını kaç haftalıkken duydunuz bana yazarsanız ben daha duyamadık ta

Arkadaşım profiline girip, Hakkımda kısımında bebeğinizin doğum tarihi diye br yer var. Oraya araya - koyarak tarihi yazıyorsun. Yine olmazsa

"İmza Alanında Hamile üyelerimiz için hamilelik günlüğü" topiğinden yardımcı oluyorlar :))

slm arkadaşlar ya bende inşallah ocak annelerinden olacağım on haftayı bitirdik bebişim tüp bebek çok tedirgin oluyorum iki gün önce koyu kahve bir akıntım oldu iki gündürde çok az iç çamaşırımı lekeleyecek kadar çok az kanama oluyor doktorum korkma diyor ama doğrusu çok korkuyorum böle sıkıntı yaşayan varmı aranızda

benimde geçen hafta kahverengimsi akıntım olmuştu.2 gün sürdü ve geçti. bende çok tedirgin olmuştum.çok aşırı akıntı ve kanama olmadıktan sonra korkmamak lazım sanırım. tabi biz herşeyden tedirgin oluyoruz. ay nasıl geçecek bilmiyorum :)

sagol kardeş teşekkür ederim işallah olur yaptım ama bakalım yinede sogol

Kızlar bir süre uzak kaldım bu başlıktan, o yüzden cevaplarınızı yeni gördüm kusura bakmayın

Teşekkür ederim canım, Allah hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar verir inşaallah. Şu an 15 günde 1 gidiyorum, herhalde tüp bebek oluşundan ve ilaç kullandığımdan. Ama daha iyi oluyor, bir ay olsaydı çatlardım

canım ya nasıl bir şeydir bu benim de öyle oldu.benim tüp bebek.ilk randevumuzdu bugün.bir kese mormal ama diğeri çok küçük.senin dr ne dedi ya.ben de şimdi endişeyle 2 hafta sonrasını bekliyorum:

Ne yapalım canım, kısmet böyleymiş. Ama onun hala içimde durduğunu düşününce tuhaf oluyorum. Doktor sorun değil, o kendiliğinden erir gider dedi. Son gittiğimden beri 2 hafta geçti. Sormayı unuttum kanama yapar mı, diğerini etkiler mi diye. Yarın randevum var, yarın soracağım inşaallah. Çünkü hiç kanama filan olmadı, hala duruyor mu merak ediyorum.

Bu arada aramıza yeni katılan anneleri de tebrik ediyorum, inşaallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla mutlulukla kucağımıza alırız.

tüm anne adaylarına günaydıınn,

mutlu bir gün geçirmenizi diliyorum.

ben akşamları tükeniyorum arkadaşlar yaaaa...yemekten sonra yerimden kalkmak mucize, tavuk gibi erkenden uyuyorum.

iş yapmak çok zor geliyor, herşeyi erteliyorum..nasıl olcak böyle bilmiyorum.sizler de aynımısınız?

herkese merhaba
şu an 11 haftanın içine girdik ve mide bulantılarım olmasa hamileye benzer bir halim yok, karnımız büyümedi henüz, onun haricinde sivilceler bastı, şişkinlik, mide ekşimeleri ve en kötüsü bulantı ve kusma, yemeklerden çok tiksinmedim allahtan, bazen sevdiğim şeyleri yiyemiyorum, herşeyi yemeye çalışıyorum bazen duruyor bazen de 5 dakika bile durmuyor bir de her şey kokuyor dedikleri durum gerçekten varmış:) size de her şey kokuyor mu? mutlu haftalar..

Merhaba direnc.. Kesinlikle benim durumumu tarif etmişsin.. Akşam yemekten sonra değil kolumu kaldırmak, gözümü açacak mecalim olmuyor.. Sürekli uyuyorum, eşim artık isyanlarda :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…