canim sen 12 haftaligim demissin ikili test yaptirdin mi? bize doktor iki secenek sundu; biri tek tek yani ikili-üclü ve dörtlü digeride hepsini yaptiriyorsun tek bir ücret ödüyorsun. tabii digerlerine göre daha pahali tek seferde yaptiriyorsun. karar veremedim ben.aynı benn :) aynı durum bende de var, o kadar çok yiyorum ki sürekli acıkıyorum, dediğin gibi yemek yiyorum çok geçmiyo acıkıyorum başka bişey yiyorum, yatarken yine acıkıyorum yiyorum çoğu zaman, bu gidişle çok kilo alıcam. 8 haftalıkken karnım çıkmaya başladı zaten, şimdi 12 hafta ama 4-5 aylık gibi gözüküyor inan ki, nası olcak böyle bilmiyorum.
slm bende aranıza yeni katıldım bende 6 haftalık hamileyim yeni ögrendimm çook mutluyumm
slm arkadaşlar benim bebişte ocakta geliyor.. Allah yardıcımız olsun sağlık bebişler olurlar inş ....
bende gün içinde sürekli bişeyler atıştırıyorum.en çok da meyve yiyorum.
fazla tuz yememek lazım. elinizin altında kavrulmamış fındık, badem , ceviz olsun . gerçekten tok tutuyor üstelik çok da faydalı.
bu arada 3 gündür boğazım çok ağrıyor, bugün ağrısı kulağıma ve başıma vuruyo. ne yapsam ki? fikri olan var mı??
ben de hep tuzlu ve eksi istiyorum. normalde tatlisiz duramayan ben resmen tatlidan tiksindim. eger tatli yersem ya midem bulaniyor ya da kan sekerim düsüyor.. ilginc..
ben de ocak annesi olucam inş.su an 9 haftalık hamileyim.nasıl geciyor hamileliğiniz ne ilaç lar kullanıyorsunuz hanımlar?
Allah sağlıkla kucağına almayı nasp etsin inşallah benim de 9. haftam sabahları bulantı var gün içinde baş dönmesi ve sık acıkma:)folik asit ve progestan jel kullanıyom
Progestan jeli neden kullanıyorsun,düşük tehlikesi mi var??
Doktor bana progestan iğnesi verdi ancak tatile çıkacağım için, risk durumunda vurdur dedi.
Onun dışında sadece folik asit ve coraspin kullanıyorum.
yok çok şükür düküş tehlikem yok ama benim tedaviyle olduğu için kullanıyorum
Anladım , ve sevindim :)
ben bu hamilelik takvimini vapamadım ya bana bi tarif edermisinis
hem bide biz bebegimizin kalp atışlarını kaç haftalıkken duydunuz bana yazarsanız ben daha duyamadık ta
slm arkadaşlar ya bende inşallah ocak annelerinden olacağım on haftayı bitirdik bebişim tüp bebek çok tedirgin oluyorum iki gün önce koyu kahve bir akıntım oldu iki gündürde çok az iç çamaşırımı lekeleyecek kadar çok az kanama oluyor doktorum korkma diyor ama doğrusu çok korkuyorum böle sıkıntı yaşayan varmı aranızda
Arkadaşım profiline girip, Hakkımda kısımında bebeğinizin doğum tarihi diye br yer var. Oraya araya - koyarak tarihi yazıyorsun. Yine olmazsa
"İmza Alanında Hamile üyelerimiz için hamilelik günlüğü" topiğinden yardımcı oluyorlar :))
gözün aydın canım, bebeğini görmüşsün.diğeri için üzüldüm ama demek ki bu şekilde daha sağlıklı olacak, öyle düşünmelisin.
15 gün sonraya dr mu gün verdi? benim ki 1 ay sonra gel dedi, günler geçmiyor ya..
canım ya nasıl bir şeydir bu benim de öyle oldu.benim tüp bebek.ilk randevumuzdu bugün.bir kese mormal ama diğeri çok küçük.senin dr ne dedi ya.ben de şimdi endişeyle 2 hafta sonrasını bekliyorum:
tüm anne adaylarına günaydıınn,
mutlu bir gün geçirmenizi diliyorum.
ben akşamları tükeniyorum arkadaşlar yaaaa...yemekten sonra yerimden kalkmak mucize, tavuk gibi erkenden uyuyorum.
iş yapmak çok zor geliyor, herşeyi erteliyorum..nasıl olcak böyle bilmiyorum.sizler de aynımısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?