Merhaba direnc.. Kesinlikle benim durumumu tarif etmişsin.. Akşam yemekten sonra değil kolumu kaldırmak, gözümü açacak mecalim olmuyor.. Sürekli uyuyorum, eşim artık isyanlarda :))
bu duruma bir çözüm bulmak lazım:44:
hep yorgun , hep uykulu böyle olmaz kiii. birde biraz iş yaptığımda hemen sırtım ağrıyor. dinlene dinlene iş yapıyorum. hiç alışık olmadığım durumlar.
slm arkadaşlar ya bende inşallah ocak annelerinden olacağım on haftayı bitirdik bebişim tüp bebek çok tedirgin oluyorum iki gün önce koyu kahve bir akıntım oldu iki gündürde çok az iç çamaşırımı lekeleyecek kadar çok az kanama oluyor doktorum korkma diyor ama doğrusu çok korkuyorum böle sıkıntı yaşayan varmı aranızda
herkese merhaba
şu an 11 haftanın içine girdik ve mide bulantılarım olmasa hamileye benzer bir halim yok, karnımız büyümedi henüz, onun haricinde sivilceler bastı, şişkinlik, mide ekşimeleri ve en kötüsü bulantı ve kusma, yemeklerden çok tiksinmedim allahtan, bazen sevdiğim şeyleri yiyemiyorum, herşeyi yemeye çalışıyorum bazen duruyor bazen de 5 dakika bile durmuyorbir de her şey kokuyor dedikleri durum gerçekten varmış:) size de her şey kokuyor mu? mutlu haftalar..
Arkadaslar ikili test yaptiran oldu mu aranizda?
Kendi doktorumuz mu yapiyor yoksa laboratuvarda mi yapiliyor bu test?
çok şükür karnım birazck çıkmış olmasa hamille olduğumu anlamayacağım. mide bulantısı yok diyebilirim. arada oluyor ama hiç çıkartmadım. benim en büyük belirtim halsizliğim, düşük tansiyon sebibiyle olsa gerek bir kaç saat arayla tuzlu bişeyler atıştırmasam çok halsizleşiyorum.
beslenme olarak nerelere dikkat ediyorsunuz.
ben hergün 1 yumurta ve sabah 1 bardak süt. öğleye doğru bir kaç badem, ceviz, fıstık. öğle yemeğinden bir kaç saat sonra meyve atıştırıyorum. eşim harnup pekmezi almış günde iki kaşık içmem için ama içim almıyor. sevemedim.çayı zaten çok içmezdim azalttım maksimum günlük 2 bardak. belki arada 3. kahve hiç içmiyorum. kola hiç içmiyorum. kekik de yememek gerekiyormuş eşim öğrenmiş. çiğ et tabiki hiç yenmemesi gereken zaten biliyoruz. sizlerin yaptığı faydalı olduğnu duyduğunuz şeyler var mı?
çok şükür karnım birazck çıkmış olmasa hamille olduğumu anlamayacağım. mide bulantısı yok diyebilirim. arada oluyor ama hiç çıkartmadım. benim en büyük belirtim halsizliğim, düşük tansiyon sebibiyle olsa gerek bir kaç saat arayla tuzlu bişeyler atıştırmasam çok halsizleşiyorum.
ben hergün 1 yumurta ve sabah 1 bardak süt. öğleye doğru bir kaç badem, ceviz, fıstık. öğle yemeğinden bir kaç saat sonra meyve atıştırıyorum. eşim harnup pekmezi almış günde iki kaşık içmem için ama içim almıyor. sevemedim.çayı zaten çok içmezdim azalttım maksimum günlük 2 bardak. belki arada 3. kahve hiç içmiyorum. kola hiç içmiyorum. kekik de yememek gerekiyormuş eşim öğrenmiş. çiğ et tabiki hiç yenmemesi gereken zaten biliyoruz. sizlerin yaptığı faydalı olduğnu duyduğunuz şeyler var mı?
herkese merhaba
şu an 11 haftanın içine girdik ve mide bulantılarım olmasa hamileye benzer bir halim yok, karnımız büyümedi henüz, onun haricinde sivilceler bastı, şişkinlik, mide ekşimeleri ve en kötüsü bulantı ve kusma, yemeklerden çok tiksinmedim allahtan, bazen sevdiğim şeyleri yiyemiyorum, herşeyi yemeye çalışıyorum bazen duruyor bazen de 5 dakika bile durmuyorbir de her şey kokuyor dedikleri durum gerçekten varmış:) size de her şey kokuyor mu? mutlu haftalar..
Valaa ben henüz bir çözüm bulamadım.. Ya az yiyeceğiz, ağırlık çökecek kadar şişmeyecek karnımız ya da uyuyacağız yani :) Ben gezdiğimde uyanık kalıyorum bir tek, çok gezenti olacağız biz :)
Bir de sıcaklar var ya, o bizi çok etkiliyor.. Klima da açamıyorum, üşütmekten korkuyorum..
İş yapmayı falan geçtim zaten ben, yoksa dediğin gibi bel ağrısından ölüyorum.. Ya da annemi çağırıyorum, birlikte yani..
tüm anne adaylarına günaydıınn,
mutlu bir gün geçirmenizi diliyorum.
ben akşamları tükeniyorum arkadaşlar yaaaa...yemekten sonra yerimden kalkmak mucize, tavuk gibi erkenden uyuyorum.
iş yapmak çok zor geliyor, herşeyi erteliyorum..nasıl olcak böyle bilmiyorum.sizler de aynımısınız?
siz masallah gayet güzel besleniyorsunuz, insallah böyle devam eder. benim de kusmam falan yok ama birsürü seyden tiksindim ben. ilk baslarda her gün süt icip, yumurta yiyordum ama suan degil yemek göresim bile yok. yalniz hergün ceviz yiyorum..
duydugunuz faydali seyler var mi diye sormussunuz da; benim bildigim faydali degilde zaarli seyler var onlari paylasmak istiyorum; maydanoz, tarcin, bögürtlen ve ton baligi. bunlar kesinlikle yasakmis özellikle ilk 3 ay.. bilginiz olsun diye yazdim
ben de tonbaligini cok severim ve haftada bir mutlaka yerdim ama simdi yemiyorum. tonbaliginin icinde bir madde varmis, bebege zarar veriyormus:44:maydonoz dışındakileri bilmiyordum teşekkür ederim. özellikle ton balğını almayı düşünüyordum teşekkür ederim uyarınız için. başka bir arkadaşım balık mutlaka yemelisin olmadı ton balığı yersin demişti.
evet bende de uyku hali var.. ama bence şimdiden depo yapalım, nasıl olsa doğumdan sonra bi süre uyku olmayacak.. :) uyumaya devam... :))
Selam.Ben 10. haftadayım.Şişkinlik ve mide yanması bende de var,bulantım hafif oluyor arada ama neyse ki kusmam hiç olmadı.Ama koku konusuna gelince inanılmaz bir şekilde herşey ve herkes kokuyor nolacak bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?