Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
Merhaba direnc.. Kesinlikle benim durumumu tarif etmişsin.. Akşam yemekten sonra değil kolumu kaldırmak, gözümü açacak mecalim olmuyor.. Sürekli uyuyorum, eşim artık isyanlarda :))

bu duruma bir çözüm bulmak lazım:44:

hep yorgun , hep uykulu böyle olmaz kiii. birde biraz iş yaptığımda hemen sırtım ağrıyor. dinlene dinlene iş yapıyorum. hiç alışık olmadığım durumlar.

Valaa ben henüz bir çözüm bulamadım.. Ya az yiyeceğiz, ağırlık çökecek kadar şişmeyecek karnımız ya da uyuyacağız yani :) Ben gezdiğimde uyanık kalıyorum bir tek, çok gezenti olacağız biz :)
Bir de sıcaklar var ya, o bizi çok etkiliyor.. Klima da açamıyorum, üşütmekten korkuyorum..
İş yapmayı falan geçtim zaten ben, yoksa dediğin gibi bel ağrısından ölüyorum.. Ya da annemi çağırıyorum, birlikte yani..

mrb seninle daha once yazışmadık ama ben de senin gibi geçen yıl kananam oldu doktorum gittim hemen düsmemesi için igne verdi ve ayaklarım yukarda yattım ha bide ben çok sitres oldugun için bebeg,imi kaybettim sakın sitres olma çok etkiliyor kıpırdamadan ya ultrosondan bakıldıgı zaman belli olur kana manın nerden oldugu bazan disardanda yerlesme kanaması olabiliyor korkma kalbini temiz tut işallah hiç bişey olmadan bebişlerimizi kucamıza alırızzz amin

çok şükür karnım birazck çıkmış olmasa hamille olduğumu anlamayacağım. mide bulantısı yok diyebilirim. arada oluyor ama hiç çıkartmadım. benim en büyük belirtim halsizliğim, düşük tansiyon sebibiyle olsa gerek bir kaç saat arayla tuzlu bişeyler atıştırmasam çok halsizleşiyorum.

beslenme olarak nerelere dikkat ediyorsunuz.
ben hergün 1 yumurta ve sabah 1 bardak süt. öğleye doğru bir kaç badem, ceviz, fıstık. öğle yemeğinden bir kaç saat sonra meyve atıştırıyorum. eşim harnup pekmezi almış günde iki kaşık içmem için ama içim almıyor. sevemedim.çayı zaten çok içmezdim azalttım maksimum günlük 2 bardak. belki arada 3. kahve hiç içmiyorum. kola hiç içmiyorum. kekik de yememek gerekiyormuş eşim öğrenmiş. çiğ et tabiki hiç yenmemesi gereken zaten biliyoruz. sizlerin yaptığı faydalı olduğnu duyduğunuz şeyler var mı?

Arkadaslar ikili test yaptiran oldu mu aranizda?

Kendi doktorumuz mu yapiyor yoksa laboratuvarda mi yapiliyor bu test?

Arkadaslar ikili test yaptiran oldu mu aranizda?

Kendi doktorumuz mu yapiyor yoksa laboratuvarda mi yapiliyor bu test?

ben geçen cuma yaptırdım ikili test, eğer doktorun hastanede çalışıyorsa doktorunun yönlendirmesiyle o hastanede yaptırıyosun, ama özel muayenehanesine gidiyorsan onu bilmiyorum

Canım bence harnup pekmezi yeme şimdi, malum harnup keciboynuzu, o da genelde erkeklerin tedavisine doğal destek olarak kullanılıyor burada karsilasmissindir. Üzüm, dut pekmezi filan yesen daha iyi olur, hormonların dengesi şaşmasın oburlerindense maalesef hiçbirimi yiyemiyorum midem yüzünden, varsa yoksa peynir, yoğurt, ekmek... Ne mutlu sana yiyebiliyorsun maşallah.

Bebisimi gördüm bugün, 3,7 cm olmuş ! öyle iki dakika yetmiyor ya, şööyle uzun uzun görebilsem Yarın tatile çıkıyorum, ucak, yüzme serbest. iki hafta sonraki kontrole gelirken bazı tahliller getirmemi istedi doktorum.

siz masallah gayet güzel besleniyorsunuz, insallah böyle devam eder. benim de kusmam falan yok ama birsürü seyden tiksindim ben. ilk baslarda her gün süt icip, yumurta yiyordum ama suan degil yemek göresim bile yok. yalniz hergün ceviz yiyorum..
duydugunuz faydali seyler var mi diye sormussunuz da; benim bildigim faydali degilde zaarli seyler var onlari paylasmak istiyorum; maydanoz, tarcin, bögürtlen ve ton baligi. bunlar kesinlikle yasakmis özellikle ilk 3 ay.. bilginiz olsun diye yazdim

Selam.Ben 10. haftadayım.Şişkinlik ve mide yanması bende de var,bulantım hafif oluyor arada ama neyse ki kusmam hiç olmadı.Ama koku konusuna gelince inanılmaz bir şekilde herşey ve herkes kokuyor nolacak bilmiyorum.

yemekten sonra mutlaka uğraşacak birşeyler bulmalı yoksa sadece uykuya odaklanıyoruz.
klimayı hep açıyorum yoksa bayılacak gibi oluyorum ( hasta olmamak lazım ama sıcaktan da oturulmuyor ki

bu ara iştahım iyice azaldı, yemek yiyorum ama sofradan aç kalkıyorum. tıka basa doymuyorum hiç.
yoğurt ve çaydan tiksindim. ağzıma sürmek istemiyorum. evde eşim olmasa asla yemek yapıp yemem sanırım, o derece bıktım (

merhaba kızlar bende hamileyimm :) küçüğümle 13.haftanın içindeyiz.Rabbim sağlıkla sıhhatla kucaklarımıza almamızı nasip etsin bebişlerimizi.Arkadaşlar sizlerde de değişken bir bel ağrısı var mı ? bir kaç gün kalçamın bi tarafı ağırıyo bi kaç gün bütün belim.Bel ağrıları için neler yapıyosunuz.

Merhaba arkadaşım,yalnız değilsin.
Bende öyle. ben uykudan bıktım,uyku benden bıkmadı.Dr der ki.Vucüdunuz açığı kapatmaya çalışıyor.Mesaja kulak verin,uykunuz varsa uyuyun.Zati 4.aydan sonra geçecek bunlar inş.O yüzden uyumaya devam bi müddet :)

evet bende de uyku hali var.. ama bence şimdiden depo yapalım, nasıl olsa doğumdan sonra bi süre uyku olmayacak.. :) uyumaya devam... :))

maydonoz dışındakileri bilmiyordum teşekkür ederim. özellikle ton balğını almayı düşünüyordum teşekkür ederim uyarınız için. başka bir arkadaşım balık mutlaka yemelisin olmadı ton balığı yersin demişti.

ben de tonbaligini cok severim ve haftada bir mutlaka yerdim ama simdi yemiyorum. tonbaliginin icinde bir madde varmis, bebege zarar veriyormus:44:

evet bende de uyku hali var.. ama bence şimdiden depo yapalım, nasıl olsa doğumdan sonra bi süre uyku olmayacak.. :) uyumaya devam... :))

bende aynen böyle düşünüyorum.nasılsa bebiş geldikten sonra hiç uyutmayacak, şimdiden bizi dinlendiriyor:))

bu arada yeni gelen arkadaşlar bebekleriniz hayırlı olsun.

valla sizin gibi mide bulantısı olmayanlara ekstra hayranlık besliyorum :) bugünde içimde öyle bir ekşime hissi var ki mide mi çıkarıp atmak istiyorum yemek olarak ekstradan bir şey yaptığım söylenemez ki zaten doktorumda ilk 3 ay seni hiçbir şeye zorlamayacağım demişti, süt arada içebiliyorum mesela onu da genelde çıkarmamak için yatmadan hemen önce içiyorum. hafta içi işte olduğumdan öyle her sabah yumurta yeme şansım olmuyor ama hafta sonları yiyorum, elimin altında badem,ceviz, kuru kayısı bulunduruyorum, testlerden sonra çiğ et zaten yasaklandı, balık yemeye çalışıyorum buğulama şeklinde olunca daha da sağlıklı oluyor tavsiye ederim. asitli şeyler zaten içmiyordum ondan yana sıkıntım yok ama çay içmemek içinde kendimi tutuyorum maksimum günde 3 bardak. sebze yemeye çalışıyorum bol bol, tavuğa şu aralar katlanamıyorum :) mesela midem ekşiğinden kalıp peynir yiyemiyorum sürme peynire döndüm, kaşar peyniri tavsiye ediyorlar içinde beyaz peynirden daha çok kalsiyum varmış.. dikkat etmek lazım ama çok da abartmamak lazım sanırım, bir de herkesi duymamak :)

Selam.Ben 10. haftadayım.Şişkinlik ve mide yanması bende de var,bulantım hafif oluyor arada ama neyse ki kusmam hiç olmadı.Ama koku konusuna gelince inanılmaz bir şekilde herşey ve herkes kokuyor nolacak bilmiyorum.

kusmuyorsanız süper bence çünkü kusmak da insanı bitiren bir olay, allah düşmanıma bile vermesin kusma olayını, ama şu ekşimelerden nefret eder oldum garip bir his tarif edemiyorum, kokulara gelince dayanılmaz ama en kısa sürede biter umarım, en çok da sigara, parfüm, ter üçlüsünden tiksiniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…