Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

Allah yardımcınız olsun, ben de bulantısı olmayan şanslı kesimdeyim. ilk başlarda neden midem bulanmıyor diye çok mızmızlandım ama sonradan çok şanslı olduğumun farkına vardım.

kokulara karşı bende hassaslaştım, bir de yemeklere karşı çok isteksizim. acıkıyorum ama zorla yemek yiyorum. yoğurt yiyemiyorum mesela, birde çaydan tiksindiğimi fark ettim.. çay ilk başlarda günde 2-3 bardak içiyordum ama şimdi ağzıma alamıyorum, bu türk kahvesi içinde geçerli.

umarım 12 aydı bir çok hamilede olduğu gibi bulantılarınız biter.

pardon 12.haftada yazacaktım :))

evet evet evet önceden sigara kullanan ben kendime şaşıyorum,nasıl içiyormuşum diye. Burunlarımız radar gibi oldu mübarek.ama çocuk sahibi olmak isteyip olamayanları düşününce şükrediyorum rabbime.bebişimiz için katlanırız her zorluğa nede olsa anne olacaz :)))

evet benimde üç gün sonunda benimde kesildi umarım bi daha yaşamayız canım hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallahh

evett çünkü ben yeni üye oldum kanama olunca banada iğne yaptılar doktor içte kanama görmedi umarım bir daha olmaz aminnnnn hepimiz inşallhhhh canım tşk ediyorumm

evet benimde üç gün sonunda benimde kesildi umarım bi daha yaşamayız canım hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallahh

sanıyorum riskli haftaları yavaş yavaş atlatıyoruz. dediğin gibi umarım bir daha tekrarlanmaz.çok korkutuyor çünkü
2li testi ne zaman yaptıracaksın? benim haftaya kontrol var,11. haftaya girmiş olucam umarım yapar.

bir de bu stres var, inşallah sonuçlar iyi çıkar. hep yüreğimiz ağzımızda , korkuyla 2 ayı devirdik 7 ayıda sağ salim bi atlatsak yaaaa

merhaba arkadaşlar bende bulantı ac kalınca oluyo. ben bulantıdan gectimde şu gaz sancılarından ve halsizlikten çok şikayetciyim.

bir kaç gündür bakamadım nete kusura bakma geç cvplıyorum benimde testler konusunda kafam çok karışık yaşım 36 olduğu için büyük ihtimal test sonuçları olumsuz çıkar diyorlar amniyosentezle ilili de hep olumsuz şeyler duyuyorum valla napcam bilmiyorum benim bu hafta ikili test haftam allah hepimizin yardımcısı olsun umarım hepimiz sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza alırız
hiç zaman geçmiyor sankiii değilmi

merhaba arkadaşlar bu hafta hemen hemen herkes için ikili test haftası galiba, ben geçen hafta yaptırmıştım sonuçları bugün aldım çok şükür her şey normal çıktı. Doktorun yanına giderken bacaklarım titriyodu korkudan ama şükürler olsun. İnşaallah hepimizin sonuçları güzel olur da hayırlısıyla sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız.

merhaba canlar..
12 hafta içindeyim cinsiyet belirleme için çok erken değilmi:)ben merak etmiyorum sağlıklı olsunda..babası merak ediyor bebişi..

bizim ikili test için 12. hafta yaın denildi yani iki haftamız var ama yaptırmayı da düşünmüyoz eşimle öyle karar aldık ne olsa kabulümüzdür diye....çevremde yaptırıp sonucu olumsuz çıkanlar gebelikleri boyunca stres yaptılar ama gayet sağlıklı çocukları oldu çok şükür sizin için de sevindim sonucunuzun temiz çıkmasına

evet dediğiniz gibi sonucu olumsuz çıkıp da bebekleri sağlıklı doğan bir çok kişi var, elbetteki Rabbimin verdiğini her haliyle kabul etmek en güzeli, ama ben dayanamadım yaptırdım testi çünkü diğer türlü de strese giriyor insan. Teşekkür ederim inşaallah herkes güzel sonuçlarla karşılaşır.
Bu arada bulantılarınız vardı yanlış hatırlamıyosam, ne durumdasınız şimdi inşaallah hafiflemiştir. katlanmak zor oluyo ama sonucu güzel olacak inşaallah :)

karar sizindir ancak "tedbiri al, takdiri allaha bırak derler", tabikide allah hepimizin çocuklarını korusun ama teknoloji o kadar gelişti ki anne karnında dahi müdahale edebiliyorlar artık... doğmamış çocuğunda geleceği düşünülmeli gerek diye düşünüyorum..

teşeekkür ederim güzle dilekleriniz için malesef devam ediyoı bulantılarım sabahkinden şikayetçi değilim memnun bile sayılırım ama gün içinde olunca çok kötü oluyom dediğiniz gibi katlanacaz inşallah sonu güzel olur

tabii ki tevekkül etmek lazım ama benim bildiğim ikili tarama testi sonucu negatif çıkınca anne karnında müdahale edilemiyo malesef hatta eşim özellikle sordu doktora olur da test olumsuz çıkarsa biz bunu düzeltebiliyomuyuz diye doktor hayır dedi yoksa çözümü varsa neden önlem alınmasın ki?

Rica ederim. İyi yine pek fazla olmuyo demek ki ben hala cok zorlaniyorum, haftalar arttikca gececek derken daha da artti hep ac geziyorum desem abartmis olmam herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…