kusmuyorsanız süper bence çünkü kusmak da insanı bitiren bir olay, allah düşmanıma bile vermesin kusma olayını, ama şu ekşimelerden nefret eder oldum garip bir his tarif edemiyorum, kokulara gelince dayanılmaz ama en kısa sürede biter umarım, en çok da sigara, parfüm, ter üçlüsünden tiksiniyorum.
Allah yardımcınız olsun, ben de bulantısı olmayan şanslı kesimdeyim. ilk başlarda neden midem bulanmıyor diye çok mızmızlandım ama sonradan çok şanslı olduğumun farkına vardım.
kokulara karşı bende hassaslaştım, bir de yemeklere karşı çok isteksizim. acıkıyorum ama zorla yemek yiyorum. yoğurt yiyemiyorum mesela, birde çaydan tiksindiğimi fark ettim.. çay ilk başlarda günde 2-3 bardak içiyordum ama şimdi ağzıma alamıyorum, bu türk kahvesi içinde geçerli.
umarım 12 aydı bir çok hamilede olduğu gibi bulantılarınız biter.
kusmuyorsanız süper bence çünkü kusmak da insanı bitiren bir olay, allah düşmanıma bile vermesin kusma olayını, ama şu ekşimelerden nefret eder oldum garip bir his tarif edemiyorum, kokulara gelince dayanılmaz ama en kısa sürede biter umarım, en çok da sigara, parfüm, ter üçlüsünden tiksiniyorum.
evet benimde üç gün sonunda benimde kesildi umarım bi daha yaşamayız canım hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallahhbenimde geçen hafta kahverengimsi akıntım olmuştu.2 gün sürdü ve geçti. bende çok tedirgin olmuştum.çok aşırı akıntı ve kanama olmadıktan sonra korkmamak lazım sanırım. tabi biz herşeyden tedirgin oluyoruz. ay nasıl geçecek bilmiyorum :)
evett çünkü ben yeni üye oldum kanama olunca banada iğne yaptılar doktor içte kanama görmedi umarım bir daha olmaz aminnnnn hepimiz inşallhhhh canım tşk ediyorummmrb seninle daha once yazışmadık ama ben de senin gibi geçen yıl kananam oldu doktorum gittim hemen düsmemesi için igne verdi ve ayaklarım yukarda yattım ha bide ben çok sitres oldugun için bebeg,imi kaybettim sakın sitres olma çok etkiliyor kıpırdamadan ya ultrosondan bakıldıgı zaman belli olur kana manın nerden oldugu bazan disardanda yerlesme kanaması olabiliyor korkma kalbini temiz tut işallah hiç bişey olmadan bebişlerimizi kucamıza alırızzz amin
evet benimde üç gün sonunda benimde kesildi umarım bi daha yaşamayız canım hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallahh
merhabalar,
ben de ocak annesi olacağım inşallah.11 haftadayız şu an.[/QU
hayırlısıyla tamamıona erer inşallah ben de 10. haftadayım nasıl gidiyo? ben bulantılarla boğuşuyorum
sanıyorum riskli haftaları yavaş yavaş atlatıyoruz. dediğin gibi umarım bir daha tekrarlanmaz.çok korkutuyor çünkü
2li testi ne zaman yaptıracaksın? benim haftaya kontrol var,11. haftaya girmiş olucam umarım yapar.
bir de bu stres var, inşallah sonuçlar iyi çıkar. hep yüreğimiz ağzımızda , korkuyla 2 ayı devirdik 7 ayıda sağ salim bi atlatsak yaaaa
merhaba arkadaşlar bu hafta hemen hemen herkes için ikili test haftası galiba, ben geçen hafta yaptırmıştım sonuçları bugün aldım çok şükür her şey normal çıktı. Doktorun yanına giderken bacaklarım titriyodu korkudan ama şükürler olsun. İnşaallah hepimizin sonuçları güzel olur da hayırlısıyla sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız.
bizim ikili test için 12. hafta yaın denildi yani iki haftamız var ama yaptırmayı da düşünmüyoz eşimle öyle karar aldık ne olsa kabulümüzdür diye....çevremde yaptırıp sonucu olumsuz çıkanlar gebelikleri boyunca stres yaptılar ama gayet sağlıklı çocukları oldu çok şükür sizin için de sevindim sonucunuzun temiz çıkmasına
bizim ikili test için 12. hafta yaın denildi yani iki haftamız var ama yaptırmayı da düşünmüyoz eşimle öyle karar aldık ne olsa kabulümüzdür diye....çevremde yaptırıp sonucu olumsuz çıkanlar gebelikleri boyunca stres yaptılar ama gayet sağlıklı çocukları oldu çok şükür sizin için de sevindim sonucunuzun temiz çıkmasına
evet dediğiniz gibi sonucu olumsuz çıkıp da bebekleri sağlıklı doğan bir çok kişi var, elbetteki Rabbimin verdiğini her haliyle kabul etmek en güzeli, ama ben dayanamadım yaptırdım testi çünkü diğer türlü de strese giriyor insan. Teşekkür ederim inşaallah herkes güzel sonuçlarla karşılaşır.
Bu arada bulantılarınız vardı yanlış hatırlamıyosam, ne durumdasınız şimdi inşaallah hafiflemiştir. katlanmak zor oluyo ama sonucu güzel olacak inşaallah :)
karar sizindir ancak "tedbiri al, takdiri allaha bırak derler", tabikide allah hepimizin çocuklarını korusun ama teknoloji o kadar gelişti ki anne karnında dahi müdahale edebiliyorlar artık... doğmamış çocuğunda geleceği düşünülmeli gerek diye düşünüyorum..
teşeekkür ederim güzle dilekleriniz için malesef devam ediyoı bulantılarımsabahkinden şikayetçi değilim memnun bile sayılırım ama gün içinde olunca çok kötü oluyom dediğiniz gibi katlanacaz inşallah sonu güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?