Rica ederim. İyi yine pek fazla olmuyo demek ki ben hala cok zorlaniyorum, haftalar arttikca gececek derken daha da artti hep ac geziyorum desem abartmis olmam herhalde
düşmemiş olsaydı bende ocakta doğum yapacaktım
yaa üzüldüm ama doktorumun dediğine göre 12. haftaya kadar artarak devam edecek sonra yavaş yavaş bitermişşş....ben aç kalmıyorum aksine çok yiyiorum çünkü aç kaldım mı bulantılarım başlıyo şimdiden 3 kilo aldımhalim ne olacak bilmiyom bi de daha önce demişmiydim bilmiyom tuza çok yükleniyorum elimde olsa tuz yalayacam doktorum bu iki hafta karışmıyom ama sonrasında kesmelisn dedi
merhabalar,
ben de ocak annesi olacağım inşallah.11 haftadayız şu an.
İnsaallah bende bitecek az kaldi diye kendime telkinler veriyorum ama pek ise yaradigi soylenemez. Yiyebilmek guzel olmalisaka bir yana sanslisin bebegin icin de cok iyi olmus, yiyemedigim icin ben hep uzuluyorum kendim icin degil ama bebek icin. Yalniz tuz konusunda ilerleyen zamanlarda zorlanabilirsin, sendeki durum bende hamilelikten once vardi tuza cok duskunlesmistim doktora gittim birsey de cikmadi ama kendimi frenlemem cok zor olmustu. Cok sukur hamile kalinca gecti insaallah en kisa zamanda senin de gecer
çok geçmiş olsun RABBİM inşallah bir daha nasi eder
İnsaallah bende bitecek az kaldi diye kendime telkinler veriyorum ama pek ise yaradigi soylenemez. Yiyebilmek guzel olmalisaka bir yana sanslisin bebegin icin de cok iyi olmus, yiyemedigim icin ben hep uzuluyorum kendim icin degil ama bebek icin. Yalniz tuz konusunda ilerleyen zamanlarda zorlanabilirsin, sendeki durum bende hamilelikten once vardi tuza cok duskunlesmistim doktora gittim birsey de cikmadi ama kendimi frenlemem cok zor olmustu. Cok sukur hamile kalinca gecti insaallah en kisa zamanda senin de gecer
merhaba sessizöğretmen,
sanırım aynı zamanlarda anne olacağız.. allah hayırlısıyla kucaklamayı nasip etsin inşallah..
sen de 11. haftandasın di mi?
sanıyorum riskli haftaları yavaş yavaş atlatıyoruz. dediğin gibi umarım bir daha tekrarlanmaz.çok korkutuyor çünkü
2li testi ne zaman yaptıracaksın? benim haftaya kontrol var,11. haftaya girmiş olucam umarım yapar.
bir de bu stres var, inşallah sonuçlar iyi çıkar. hep yüreğimiz ağzımızda , korkuyla 2 ayı devirdik 7 ayıda sağ salim bi atlatsak yaaaa
Maşallah cok cabuk öğrenmişsin :) bulantın olmaması güzel birşey, senin bulantıların çabuk geçmiş. yalnız herkes çok uyuduğundan ya da uyumak istediğinden bahsetmiş ben tam tersi doğru düzgün uyuyamıyorum :) evet doktorum bana da aynı şeyi söylemişti, zaten şimdiye kadar o yüzden pek sorun etmiyordum ama artık 3. ayımdayım ve ne canım birşey istiyo ne de yiyebiliyorum. sadece meyve yiyorum ona da şekerim çıkmasın sonra diye pek yüklenemiyorum. Sadece bulantım olsa yine az biraz zorla yerdim ama ağzıma almadan kokusundan bile çıkarıyorum. Sadece yiyecekler değil sabunlar, deterjanlar, parfümler aklınıza gelebilecek her türlü kokudan yediğim azıcık meyveyi de çıkarıyorum. Ama yapcak birşey yok imtihandır deyip sabredicez inşaallah. Güzel sözlerin için teşekkür ederim, inşaallah bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırız.hamileliğin zor geçiyor anladığım kadarı ile.. ben de 11.haftamyadayım. ocak 26 gibi doğumum inş. sitede de yeniyim. bir kac gün oldu üye olalı. ben hamileliğimi 3,5 haftalık iken öğrenmiştim :) dr a gitmek için de 5.haftamın bitmesini bekledim. bu süre içinde beslenmeme o kadar dikkat ettim ki kilo bile almıştım. dr a gitmeden bi kac gün önce kokulara karşı hassasiyetlerim başladı ve herşeyi yiyememeye başladım. bulantılar da sabah ve aç kaldığmda oldu sadece. allaha şükür. bi kac kez kustuğum da oldu ama sanırım yediğim bişeyden dolayı idi. şu an yaklaşık 1-2 haftadır daha rahatım ama uyku hep vardı :) hiç kasmadım uyudum. cok kötü bulantılar ve kusmalar ile hamileliği gecen arkadaşlarım oldu. tabi ki çok zor onlardan biliyorum. ama üzülme yiyemiyorum diye. dr um bana ilk randevumdan beri şunu söylüyor: yiyemiyorum diye üzülme ilk üç ay senden beslenmiyor. canın ne istiyorsa onu ye. yemek istemiyorsan da yeme yiyeceğim diye kendini zorlama iyice tiksinme herşeyden. beni cok rahatlatmıştı bu açıklamalar. sen de üzülme sakın. seni rahatlatan şey neyse onu ye, iç. allah sağlıklı bebekler dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah.
evet ben de iyi ki yiyiebiliyom diyorum ama hazırlayamıyom kokuya karşı aşırı duyarlı oldum ayak parmak uçlarımla kloku alıyom resmen:) hazırlanma aşamasında kokusunu alınca yiyemiyom o yüzden biraz zorlanıyom onun dışında biş problem yok:)tuz konusunda da elimden geleni yapıup yememeye çalışıyom daha doğrusu azltmaya ama gören çok yiyosun diyo tuzu elimden alıyo:) senin yiyememen kötüama inana ilk üç ay bebk zaten alıyo alacağını öyle diyolar ALLAH ın izniyle bişey olmaz sen merak etme
merhaba aybuer :)
ben de ocak annesi olacağım allahın izni ile ve 11. haftadayım ben de. hamileliğin nasıl geçiyor? bulantı, kusma vs.. var mı??
kızlar merhaba size bişe soracam dün dr a gitmiştim ama sormayı unutmuşum. hamileliğimin 12. haftasındayım denize yada havuza girmemde sizce bi sakınca varmıdır?
kızlar merhaba size bişe soracam dün dr a gitmiştim ama sormayı unutmuşum. hamileliğimin 12. haftasındayım denize yada havuza girmemde sizce bi sakınca varmıdır?
ben sordum canım doktoruma. sakıncası yokmuş. ama fazla güneşlenme dedi. gecen hafta gttik biz denize.yüzerken kasılmamaya dikkat ettim. çok güneşe maruz kalmadım. şükür sorun yokk.allah korusun bebeklerimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?