Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
Rica ederim. İyi yine pek fazla olmuyo demek ki ben hala cok zorlaniyorum, haftalar arttikca gececek derken daha da artti hep ac geziyorum desem abartmis olmam herhalde

yaa üzüldüm ama doktorumun dediğine göre 12. haftaya kadar artarak devam edecek sonra yavaş yavaş bitermişşş....ben aç kalmıyorum aksine çok yiyiorum çünkü aç kaldım mı bulantılarım başlıyo şimdiden 3 kilo aldım halim ne olacak bilmiyom bi de daha önce demişmiydim bilmiyom tuza çok yükleniyorum elimde olsa tuz yalayacam doktorum bu iki hafta karışmıyom ama sonrasında kesmelisn dedi

İnsaallah bende bitecek az kaldi diye kendime telkinler veriyorum ama pek ise yaradigi soylenemez. Yiyebilmek guzel olmali saka bir yana sanslisin bebegin icin de cok iyi olmus, yiyemedigim icin ben hep uzuluyorum kendim icin degil ama bebek icin. Yalniz tuz konusunda ilerleyen zamanlarda zorlanabilirsin, sendeki durum bende hamilelikten once vardi tuza cok duskunlesmistim doktora gittim birsey de cikmadi ama kendimi frenlemem cok zor olmustu. Cok sukur hamile kalinca gecti insaallah en kisa zamanda senin de gecer

merhabalar,

ben de ocak annesi olacağım inşallah.11 haftadayız şu an.

merhaba aybuer :)
ben de ocak annesi olacağım allahın izni ile ve 11. haftadayım ben de. hamileliğin nasıl geçiyor? bulantı, kusma vs.. var mı??

hamileliğin zor geçiyor anladığım kadarı ile.. ben de 11.haftamyadayım. ocak 26 gibi doğumum inş. sitede de yeniyim. bir kac gün oldu üye olalı. ben hamileliğimi 3,5 haftalık iken öğrenmiştim :) dr a gitmek için de 5.haftamın bitmesini bekledim. bu süre içinde beslenmeme o kadar dikkat ettim ki kilo bile almıştım. dr a gitmeden bi kac gün önce kokulara karşı hassasiyetlerim başladı ve herşeyi yiyememeye başladım. bulantılar da sabah ve aç kaldığmda oldu sadece. allaha şükür. bi kac kez kustuğum da oldu ama sanırım yediğim bişeyden dolayı idi. şu an yaklaşık 1-2 haftadır daha rahatım ama uyku hep vardı :) hiç kasmadım uyudum. cok kötü bulantılar ve kusmalar ile hamileliği gecen arkadaşlarım oldu. tabi ki çok zor onlardan biliyorum. ama üzülme yiyemiyorum diye. dr um bana ilk randevumdan beri şunu söylüyor: yiyemiyorum diye üzülme ilk üç ay senden beslenmiyor. canın ne istiyorsa onu ye. yemek istemiyorsan da yeme yiyeceğim diye kendini zorlama iyice tiksinme herşeyden. beni cok rahatlatmıştı bu açıklamalar. sen de üzülme sakın. seni rahatlatan şey neyse onu ye, iç. allah sağlıklı bebekler dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah.

evet ben de iyi ki yiyiebiliyom diyorum ama hazırlayamıyom kokuya karşı aşırı duyarlı oldum ayak parmak uçlarımla kloku alıyom resmen:) hazırlanma aşamasında kokusunu alınca yiyemiyom o yüzden biraz zorlanıyom onun dışında biş problem yok:)tuz konusunda da elimden geleni yapıup yememeye çalışıyom daha doğrusu azltmaya ama gören çok yiyosun diyo tuzu elimden alıyo:) senin yiyememen kötü ama inana ilk üç ay bebk zaten alıyo alacağını öyle diyolar ALLAH ın izniyle bişey olmaz sen merak etme

görünmüyosun nasılsın nerelerdesin umarım iyisin ve herşey yolundadır

merhabaaaa.zaman zaman giriyorum arkadaşlar nasılsınız.nasıl gidiyor hsmişlik.bskıyorum bulantılardan yılmış olan arkadaşlar var.allah yardımcınız olsunben de çok yok gün arasında az az oluyor açken daha çok oluyor:))) doktor dün tarttı herhalde kilolu buldu beni:)) ekmek ve hamur işini azalt dedi.ama ben de bu aralarda onları seve oldum.yine de kendimi dizginiliyorum.aslında tedaviye başladığımdan bu yana 3 kilo aldım.napim herşeyi kısıtladım hareketli hayattan monoton bir hayata geçtim rdim yattım uyudum ve hala da yapıyorum.çok uyuyorum.benden böyle.allah sağlık versin bebeklerimize inşallah

Maşallah cok cabuk öğrenmişsin :) bulantın olmaması güzel birşey, senin bulantıların çabuk geçmiş. yalnız herkes çok uyuduğundan ya da uyumak istediğinden bahsetmiş ben tam tersi doğru düzgün uyuyamıyorum :) evet doktorum bana da aynı şeyi söylemişti, zaten şimdiye kadar o yüzden pek sorun etmiyordum ama artık 3. ayımdayım ve ne canım birşey istiyo ne de yiyebiliyorum. sadece meyve yiyorum ona da şekerim çıkmasın sonra diye pek yüklenemiyorum. Sadece bulantım olsa yine az biraz zorla yerdim ama ağzıma almadan kokusundan bile çıkarıyorum. Sadece yiyecekler değil sabunlar, deterjanlar, parfümler aklınıza gelebilecek her türlü kokudan yediğim azıcık meyveyi de çıkarıyorum. Ama yapcak birşey yok imtihandır deyip sabredicez inşaallah. Güzel sözlerin için teşekkür ederim, inşaallah bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırız.

Ah bu koku kısmı olmasa zaten kimse sıkıntı çekmicek :) başlarda bende kokudan rahatsız olmiyim diye burnumun ucuna mentollü kremlerden sürüyordum epey de işe yarıyodu doğrusu, çaresizlik insana neler yaptırıyo :) tuz konusunda da geçer inşaallah zaten öncesinde pek yemiyomuşsundur daha yeni başlamış sayılırsın. inşaallah dediğin gibi olur yoksa zaten 3. ayımdayım, bulantılarım başlayalı 8 hafta oldu ve şimdiden 4 kilo verdim, bu durumda kalırsam sonrası biraz zor olcak ama hayırlısı artık.

kızlar merhaba size bişe soracam dün dr a gitmiştim ama sormayı unutmuşum. hamileliğimin 12. haftasındayım denize yada havuza girmemde sizce bi sakınca varmıdır?

merhaba aybuer :)
ben de ocak annesi olacağım allahın izni ile ve 11. haftadayım ben de. hamileliğin nasıl geçiyor? bulantı, kusma vs.. var mı??

merhaba,

bu aralar bol bulantı ve kusmalarla geçiyor hamileliğim.birşey yiyemiyorum.salçalı sulu yemekelrden ve meyvadan çok soğudum.özellikle kayısı ve şeftali.ne zaman yesem kusturuyor beni.

aynı haftadayız senin nasıl gidiyor hamileleik?

kızlar merhaba size bişe soracam dün dr a gitmiştim ama sormayı unutmuşum. hamileliğimin 12. haftasındayım denize yada havuza girmemde sizce bi sakınca varmıdır?

bu sorunun cevabı benim için de önemli.dktora haftaya gideceğim ama onun öncesi tatil planımız var.havuza girmeyi tavsiye etmiyorlar ama denize girebilirsin diyorlar benim bildiğim.doktoruma soracagım bugün.

merhaba arkadaşlar hepimize hayırlı olsun bebişlerimiz bende 12 haftalık hamileyim çok şükür geldi melegim ...

kizlar ben doktoruma havuzu ya da denizi sormustum, ilk 3 ay girmemelisin demisti ama benimki tüp bebek. belki o yüzden yasaklamis olabilir

ben sordum canım doktoruma. sakıncası yokmuş. ama fazla güneşlenme dedi. gecen hafta gttik biz denize.yüzerken kasılmamaya dikkat ettim. çok güneşe maruz kalmadım. şükür sorun yokk.allah korusun bebeklerimizi.

ohhh iyiymişşşş bendeee denise gitmek istiyoruuummm

selam kızlar ben de tup bebekle hamıle kaldım ;allahın ıznıyle 2.denememdı ck skur rabbım yuzume guldu,27 ocak nasıpse dogum her seyı konusabılecegımız bı yer olsun sık sık da gırelım ıstıyorum ya ara vermeyelım uzun aralar.2li test yaklastı mesela yasayanların tecrubelerını aktarmasını rıca etsem....hepınızı opuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…