kizlar merhaba; bisey sorucam size. ben birkac gündür istahsizim, hamilelegin ilk zamanlarinda bulanti, tiksinme falan yoktu ama 8.haftadan sonra basladi. cok sükür kusmuyorum ama etli yemek, sebze yemegi falan hic yiyemiyorum. az evvel esim kizdi nasil beslenecek bu bebek diyemoralim bozuldu öyle söyleyince herseyden tiksiniyorum ben, eti degil yemek göresim bile gelmiyor. benim gibi olan vardir mutlaka di mi?gecici bir durumdur herhalde..
cnm merhaba biraz kendini zorlamalısın ilk 3 ay bebek gelısımı ıcın onemlı geccı bı durum genelde 9 ay surenler de varmıs ama co cok nadır cnm..allah yardımcın olsun...kizlar merhaba; bisey sorucam size. ben birkac gündür istahsizim, hamilelegin ilk zamanlarinda bulanti, tiksinme falan yoktu ama 8.haftadan sonra basladi. cok sükür kusmuyorum ama etli yemek, sebze yemegi falan hic yiyemiyorum. az evvel esim kizdi nasil beslenecek bu bebek diyemoralim bozuldu öyle söyleyince herseyden tiksiniyorum ben, eti degil yemek göresim bile gelmiyor. benim gibi olan vardir mutlaka di mi?gecici bir durumdur herhalde..
bende yeni anne adayı
merhaba arkadaşlar hepimize hayırlı olsun bebişlerimiz bende 12 haftalık hamileyim çok şükür geldi melegim ...
selam kızlar ben de tup bebekle hamıle kaldım ;allahın ıznıyle 2.denememdı ck skur rabbım yuzume guldu,27 ocak nasıpse dogum her seyı konusabılecegımız bı yer olsun sık sık da gırelım ıstıyorum ya ara vermeyelım uzun aralar.2li test yaklastı mesela yasayanların tecrubelerını aktarmasını rıca etsem....hepınızı opuyorum...
merhaba günaydınlar bende ocak sonları gibi doğum yapıcam allah nasip ederse
nerelerdesin merak ediyom seni görünmüyosun inşallah herşey yolundadır
merhaba canım,
merak ettiğin için teşekkür :) benim işler çok yoğundu bir de bağlantımızda sorun vardı epeydir giremedim.
bebek iyi çok şükür, geçen cuma ikili test için kan verdim. bu hafta sonuna sonuç alacağım. çok korkuyorum...
senin kontroller ne durumda? bebek iyi değil mi?
iyi olmanıza sevindim inşallah test sonucun da güzel çıkar...ben kendimi hiç ii hissetmiyom mide bulantıları bi yana açlığa gelemiyom elim ayağım titriyohalsizim merdiven falan çıkamıyom bu hafta doktora gidecez bizde ama cuma gidelim diyom bebek biraz dahaa büyür öylee...
bende aynıyım, 2 - 3 saatte bir acıkıyorum. ama çok yiyemiyorum.
sürekli uyuşukluk ve uyku hali var. hiç birşey yapmak istemiyorum.sürekli yatıp dinlensem benden mutlusu yok :)
bebeğinin ellerini kollarını ve hareketlerini görünce çok şaşıracaksın.önce ki görüntüsünden çok farklı gelecek.
ben ilk defa bebeğe benzettim çünkü..
bu kontrolde belki 2li test de yapar.
umarım test sonuçları iyi gelir, bu stres hiç bitmeyecek. :18:
buraya ilk yazdıgımda okadar heycanlıydım ki bende anne olucaktım benimde bebegim olacaktı hemen sizlerle paylaşmak istedim bende anne oluyorum diye ama yine olmadı 1 yıl içinde iki melegimide kaybettim gitti yavrum benim ellerimden uçup giitti bu acıya dayanmak o kadar zorki dilegim suki allahım bu acıyı sizlere göstermesin benim gibi kimseyi yakmasın ben olmasamda sizbirer anne olun işallah hepiniz melleklerinizi öpüp koklarsınız belki benim yerimede seversiniz annelik öslemi çeken ben için bu acıyla nekadar devam edebilir bilmiyorum ama sizin için hep dua edeicem allah benim yasayamadıklarımı size göstersim diyeee hoşcakalın arkadaslar belki melegime kavuşurum bir günn............
halimiz ne olacak bilmiyom:)buna da şükür...evet ben de onu merak ediyom bebeğin görüntülerini tam bişeye benzesin öyle gidelim diyom:)doktorumuz ikili test yapılır demişti 12. haftada biz istemiyoz dedik olabilir istemeyen bi çok aile var dedi.bizim yakın çevreden bi çok kişiye hep olumsuz sonuç verildi onlarda bebeği aldırmayı düşünmedikleri için hep acabalarla geçirdiler doğuma kadar olan süreci ama hepsinin de gayet sağlıklı bebekleri var şimdiee bizde ALLAH korusun sonuç kötü de olsa aldırmayı düşünmediğimiz için boşuna o strese girmeyelim diyoz testi yapmayacaz inşallah sağlıklı olur bebişler.. sizin sonuçta temiz çıkar inşallah
buraya ilk yazdıgımda okadar heycanlıydım ki bende anne olucaktım benimde bebegim olacaktı hemen sizlerle paylaşmak istedim bende anne oluyorum diye ama yine olmadı 1 yıl içinde iki melegimide kaybettim gitti yavrum benim ellerimden uçup giitti bu acıya dayanmak o kadar zorki dilegim suki allahım bu acıyı sizlere göstermesin benim gibi kimseyi yakmasın ben olmasamda sizbirer anne olun işallah hepiniz melleklerinizi öpüp koklarsınız belki benim yerimede seversiniz annelik öslemi çeken ben için bu acıyla nekadar devam edebilir bilmiyorum ama sizin için hep dua edeicem allah benim yasayamadıklarımı size göstersim diyeee hoşcakalın arkadaslar belki melegime kavuşurum bir günn............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?