Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
kızlar merhaba size bişe soracam dün dr a gitmiştim ama sormayı unutmuşum. hamileliğimin 12. haftasındayım denize yada havuza girmemde sizce bi sakınca varmıdır?

Selam.Benim doktoruma sorduğum ilk sorulardan biriydi bu.Havuza çok girme ama sıcağın çok olmadığı saatlerde istediğin kadar yüzebilirsin yüzmek hamileler için en iyi spor demişti.

Selam.Benim doktoruma sorduğum ilk sorulardan biriydi bu.Havuza çok girme ama sıcağın çok olmadığı saatlerde istediğin kadar yüzebilirsin yüzmek hamileler için en iyi spor demişti.

merhaba,

ben denize girdim, çıktıktan sonra hemen üzerimi değiştirdim ıslak kalmadım hiç.
herhangi bir sorun yaşamadım.havuz konusunda tecrübem yok ama duyduğum kadarıyla doktorlar izin vermiyor.

sonucum iyi çıktı Allah`a şükür bu stresi de atlattım.

merhaba,

ben denize girdim, çıktıktan sonra hemen üzerimi değiştirdim ıslak kalmadım hiç.
herhangi bir sorun yaşamadım.havuz konusunda tecrübem yok ama duyduğum kadarıyla doktorlar izin vermiyor.

Evet denize girmekte bir problem yok.Bana da denizden çıkınca ıslak kalma hemen mayonu değiştir demişti.Havuza da girebilirsin ama imkanın varsa denize girmek daha sağlıklı olur dedi.

sonucum iyi çıktı Allah`a şükür bu stresi de atlattım.

Sanırım ikili test sonucundan bahsediyorsun.Gözün aydın.Ben de bugün yaptırdım.Ense kalınlığı normal çıktı çok şükür ama daha kan testi sonucu var.Umarım o da iyi olur da ben de rahatlarım inşllah.

evet canım ikili test sonucu.
inşallah senin de iyi çıkar. bu stresler hiç bitmeyecek sanırım, bebek çok başka birşey ... kendim için yada bir başkası için bu kadar endişelendiğimi hatırlamıyorum inan :))

9 aylık maratonun ilk 3 ayını bitirdik sayılır. sağ salim kucaklarımıza aldığımız günler de gelir inşallaaahhhh

KIZLAR CİNSİYETİ ERKEK İSE 12. HAFTADA BELLİ OLUYORMUŞ DOĞRUMU CUMA DR GİDİCEM ŞİMDİDEN ÖĞRENEN VARMI ACABA :d

Son düzenleme:
Amin cnmmm bn de cok zor sahip oldum bu bebege rabbim tamamina erdirsin ins
Cnm ikili test icin 12 hfta dolunca dedi doktor bana seninki bana gore erken olmus neye gore degisiyo acaba?ac karnina mi verdin
Testi cnm bide toplam ultrason fln ne kdr suruyo

Cnm kiyamam ya rabbim sana sabirlar versin bnm de 1 dusugum var cok korkuyorum bu 2.tup bebegim insllh bu ugurda ugrasan herkes muradina erer...

Cnm ben ilk 3 ay yuzme yurutus vb seylerden men edildim 3-6 ay arasi iyiymis

Ya cnm 12 hfta dolunca yapilmio mu bu test?

Cnm cok sukur allh saglikla kucagina almayi nasip etsin

merhaba kızlar topiğin hayırsız sahibi geldi ben 2013 ocak anneleri tpiğinde devam ediyordum ama baktım burada sohbet devam ediyor:) maşallah.nasılsınız kızlar cinsiyetler öğrenildimi?

herkese merhaba;
bitmek bilmeyen kusmalarla beraber 13. haftaya geldik çok şükür, son bir haftadır bulantılar ve kusmalar azalsa da sabah çıkarmaları hala devam etmekte ama buna da şükür diyorum geçmiş günlerimi düşünerek. geçen hafta bebeğimizin ense kalınlığını ölçtüler 1,1 mm-gayet normal dedi, tüm uzuvları oluşmuş ağzı,burnu, gözleri, kulakları açık ve net görülüyordu,insan tüm bunları görünce gözyaşlarını tutamıyor, çok ama çok garip bir duygu.. şu kusmalarda bitse süper olacak. son bir haftadır da açlığa gelemiyorum, aç kalınca da midem bulanmaya başlıyor, 2 saatte bir bir şeyler yeme ihtiyacı duyuyorum, hamileliğin her evresini yaşıyorum sanırım :):):) yine de herşeye değer....

merhaba kızlar topiğin hayırsız sahibi geldi ben 2013 ocak anneleri tpiğinde devam ediyordum ama baktım burada sohbet devam ediyor:) maşallah.nasılsınız kızlar cinsiyetler öğrenildimi?

slm wen nerelerdesın kaybettık bırbırımızı ılk ogrendıgımız zamanlar paylasıyorduk ne guzel herseyı kocaman oldu bebısler nasılsın?ben bugun doktora gıttım ense kalınlıgı burun emıgı olcumlerı yapıldı degerler normal cıktı ..bır de sanırım kız dedı doktor:))bakalım benım de ıcımden kız gecıyordu sızın cınsıyetler bellı mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…