kızlar kullandıgınız ılac ısımlerını paylasabılırmısınız.ben elevit ve kan hapı olarak santafer fort kullanıyorum.ayrıca omega 3 ıcın marıncap onerdı doktorum balık ve et turu seyler yıyemedgm ıcın.sız ne kullanıyosunuz?
kızlar kullandıgınız ılac ısımlerını paylasabılırmısınız.ben elevit ve kan hapı olarak santafer fort kullanıyorum.ayrıca omega 3 ıcın marıncap onerdı doktorum balık ve et turu seyler yıyemedgm ıcın.sız ne kullanıyosunuz?
kızlar merhaba size bişe soracam dün dr a gitmiştim ama sormayı unutmuşum. hamileliğimin 12. haftasındayım denize yada havuza girmemde sizce bi sakınca varmıdır?
Selam.Benim doktoruma sorduğum ilk sorulardan biriydi bu.Havuza çok girme ama sıcağın çok olmadığı saatlerde istediğin kadar yüzebilirsin yüzmek hamileler için en iyi spor demişti.
halimiz ne olacak bilmiyom:)buna da şükür...evet ben de onu merak ediyom bebeğin görüntülerini tam bişeye benzesin öyle gidelim diyom:)doktorumuz ikili test yapılır demişti 12. haftada biz istemiyoz dedik olabilir istemeyen bi çok aile var dedi.bizim yakın çevreden bi çok kişiye hep olumsuz sonuç verildi onlarda bebeği aldırmayı düşünmedikleri için hep acabalarla geçirdiler doğuma kadar olan süreci ama hepsinin de gayet sağlıklı bebekleri var şimdiee bizde ALLAH korusun sonuç kötü de olsa aldırmayı düşünmediğimiz için boşuna o strese girmeyelim diyoz testi yapmayacaz inşallah sağlıklı olur bebişler.. sizin sonuçta temiz çıkar inşallah
merhaba,
ben denize girdim, çıktıktan sonra hemen üzerimi değiştirdim ıslak kalmadım hiç.
herhangi bir sorun yaşamadım.havuz konusunda tecrübem yok ama duyduğum kadarıyla doktorlar izin vermiyor.
sonucum iyi çıktıAllah`a şükür bu stresi de atlattım.
Sanırım ikili test sonucundan bahsediyorsun.Gözün aydın.Ben de bugün yaptırdım.Ense kalınlığı normal çıktı çok şükür ama daha kan testi sonucu var.Umarım o da iyi olur da ben de rahatlarım inşllah.
KIZLAR CİNSİYETİ ERKEK İSE 12. HAFTADA BELLİ OLUYORMUŞ DOĞRUMU CUMA DR GİDİCEM ŞİMDİDEN ÖĞRENEN VARMI ACABA :d
Amin cnmmm bn de cok zor sahip oldum bu bebege rabbim tamamina erdirsin insAllah inşallah kimsenin emeğinin boşa çıkarmaz ben de 4. aşılamada hamile kaldım bu yaz tüp bebek yapacaktık bizim bebişler nazlı epey uğraştırdılar inşallah bundan sonrası güzel olur hayırlı sağlıklı evlat olurlar
Cnm ikili test icin 12 hfta dolunca dedi doktor bana seninki bana gore erken olmus neye gore degisiyo acaba?ac karnina mi verdinmerhaba canım,
merak ettiğin için teşekkür :) benim işler çok yoğundu bir de bağlantımızda sorun vardı epeydir giremedim.
bebek iyi çok şükür, geçen cuma ikili test için kan verdim. bu hafta sonuna sonuç alacağım. çok korkuyorum...
senin kontroller ne durumda? bebek iyi değil mi?
buraya ilk yazdıgımda okadar heycanlıydım ki bende anne olucaktım benimde bebegim olacaktı hemen sizlerle paylaşmak istedim bende anne oluyorum diye ama yine olmadı 1 yıl içinde iki melegimide kaybettim gitti yavrum benim ellerimden uçup giitti bu acıya dayanmak o kadar zorki dilegim suki allahım bu acıyı sizlere göstermesin benim gibi kimseyi yakmasın ben olmasamda sizbirer anne olun işallah hepiniz melleklerinizi öpüp koklarsınız belki benim yerimede seversiniz annelik öslemi çeken ben için bu acıyla nekadar devam edebilir bilmiyorum ama sizin için hep dua edeicem allah benim yasayamadıklarımı size göstersim diyeee hoşcakalın arkadaslar belki melegime kavuşurum bir günn............
Cnm ben ilk 3 ay yuzme yurutus vb seylerden men edildim 3-6 ay arasi iyiymisSelam.Benim doktoruma sorduğum ilk sorulardan biriydi bu.Havuza çok girme ama sıcağın çok olmadığı saatlerde istediğin kadar yüzebilirsin yüzmek hamileler için en iyi spor demişti.
Ya cnm 12 hfta dolunca yapilmio mu bu test?Sanırım ikili test sonucundan bahsediyorsun.Gözün aydın.Ben de bugün yaptırdım.Ense kalınlığı normal çıktı çok şükür ama daha kan testi sonucu var.Umarım o da iyi olur da ben de rahatlarım inşllah.
Cnm cok sukur allh saglikla kucagina almayi nasip etsinevet canım ikili test sonucu.
inşallah senin de iyi çıkar. bu stresler hiç bitmeyecek sanırım, bebek çok başka birşey ... kendim için yada bir başkası için bu kadar endişelendiğimi hatırlamıyorum inan :))
9 aylık maratonun ilk 3 ayını bitirdik sayılır. sağ salim kucaklarımıza aldığımız günler de gelir inşallaaahhhh
sonucum iyi çıktıAllah`a şükür bu stresi de atlattım.
Amin cnmmm bn de cok zor sahip oldum bu bebege rabbim tamamina erdirsin ins
Cnm ikili test icin 12 hfta dolunca dedi doktor bana seninki bana gore erken olmus neye gore degisiyo acaba?ac karnina mi verdin
Testi cnm bide toplam ultrason fln ne kdr suruyo
cnm ikili test 11-14 haftalar arası yapılıyor. benim 11. hafta da yapıldı.
test öncesi aç kalmanıza gerek yok, ben gitmeden sordum , fark etmez dediler.
ultrasonda çok uzun sürmüyor, ölçümlerin yapılması kolay oldu.ben bebeği seyrederken çabucak bitti :))
gözün aydın:) darısı diğer arkadaşların başına
merhaba kızlar topiğin hayırsız sahibi geldi ben 2013 ocak anneleri tpiğinde devam ediyordum ama baktım burada sohbet devam ediyor:) maşallah.nasılsınız kızlar cinsiyetler öğrenildimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?