Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
merhaba kızlar topiğin hayırsız sahibi geldi ben 2013 ocak anneleri tpiğinde devam ediyordum ama baktım burada sohbet devam ediyor:) maşallah.nasılsınız kızlar cinsiyetler öğrenildimi?

merhaba hoşgeldin tekrar:)ben hastaneden yeni geldim inanırmısın sabah 8:30dan beri( neyse devlet olduğu için cinsiyet falan söylemezler diye ben de sormadım...ben 5 kilo almışım şimdiden diyetisyene gönderdi beni bulantılarımı bastırmak için hep yiyom bakalım denilenlere uyabilecek miyim? sizin nasıl gidiyo?

Ne guzel masallahhhh darisi bana insallah ac olmak mi gerekio cnm
arkadaşlar

ikili test yaptıran, sonuç alan var mı?
Ben sali gunu yaptircam cnm senin sonuclar iyi cikmisti dimi kan kac gunde cikiyo acaba?

Cnm hadi gecmis olsun...2li testinin sonucu ne zaman cikti?

Mrb kızlar :)
Benim bebişimde bugun doktor amcası fındık gördü erkege benzetti 3 hafta sonra kesin sonuc alırız inşallah :)
Allahın işi bilmeden istemeden erkek zıbını almışız babasıyla ,var herseyde hayır.. ruyalarda cıkarsa oglusum olcak sanırım benimde..:)
ama bebişim biraz zayıf kendıme bakmıyorum biliyorum sadece 1 kılo almışım napsam bilmıyorum:26:

Ben sali gunu yaptircam cnm senin sonuclar iyi cikmisti dimi kan kac gunde cikiyo acaba?

teşekkür ederim ben ikili test yaptırmak istemedim...onu yapmadan hastanede satlerce süründük bi de yapsak......düşünemiyorum(((((((

merhaba,

2li test sonucu 1 haftada çıkıyor.

maalesef devlet hastanesine girdiğin zaman tüm günün orada geçiyor.

kısa zamanda çok kilo almışsın, diyet ile halledersin merak etme. ben 3 ayda 1 kio bile almadım.

ama benim iştahım yok.çok çabuk acıkıyorum ama asla tıka basa doymuyorum. zorla yemek yiyorum.

inanırmısın her sofradan aç kalkıyorum. her çeşit gıdayı tüketmeye çalışıyorum. bakalım ilerleyen haftalarda kilo durumu ne olacak.

merhaba,

2li test sonucu 1 haftada çıkıyor.
Cok saol cnm

Bnm de hic istahim yok ya ama 2 kilo almisim 12 haftada

arkadaşlar

ikili test yaptıran, sonuç alan var mı?

Merhaba direnc;

Çok uzun zaman oldu foruma giremedim.. İşten çıkarıldım, düğün dernek derken iyice yoruldum artık..

İkili testi geçen hafta yaptırdım ve hiç bir problem çıkmadı, gayet güzel sonuçlar alıyorum.. Maşallah nazar değmesin.. Sen ne durumdasın? Yaptırdın mı?

hanımlar ikili test sonucundaki serbest beta hcg ile cinsiyeti tahmin edilebiliyormuş böyle birşey duyan varmı

benim bir kızım var bu defa oğlum olsun istiyorum çin takvimi kız diyor ama benim içimden erkek gibi geliyor 13 haftalık hamileyim daha yeni düşük yaptığım zaman hamile bir arkadaş geldi yanıma oturdu ve benim yine oğlum olacak dedi ağzını yaya yaya zaten beni sinir edip duruyor ben ne yapsam onu yapıyor... gerçi sağlıklı olsunda... ama böyle dengesizler insanı sinir ediyorlar işte Rabbimde bana düşüğün hemen arkasından yeniden hamile kalmayı nasip etti hediye verdi bana ...

bende bi tuhaflık var o zaman ama ileride nasılsa çok alırım..
Alirsin tabiii almayana askolsun dimi
evet yaptırdım çok şükür sonucumus güsel çıktı..
Gozunaydin cnm darisi bana insallah
hanımlar ikili test sonucundaki serbest beta hcg ile cinsiyeti tahmin edilebiliyormuş böyle birşey duyan varmı
hic duymadim cnm ya ayy 2 gun snra yaptrcam 2li testi hayrlisiyla

Cok sukur cnm uzulme bole seylere bnm kac sene cocuum olmadi her gordugunde bbk soran birsuru insan vardi allh herkesin kalbine gore versin de gec senin de insallh kalbindekini versin

amin canım inş. hayır farkında olmadan yapanlara birşey demiyorum ama bile bile canını yakmaya yaranı deşmeye çalışanları anlamıyorum benimde dört yıl çocuğum olmamıştı iş yerindeki bir arkadaş of ne doğurgan bir kadınım hemen hamile kalıyorum demiştide yanındaki başka biri dürttü beni göstererek birincisinede kırılmıştım ama beni göstererek dürtmesi daha çok canımı yakmıştı ve çok sürmedi ben kızıma hamile kaldım rahatsızım deyip muayene için izin almıştım hamileymişim dediğimde suratları nasılda düşmüştü tebrik bile edemediler şimdide bu yeniçalıştığım yerde bu bela musallat oldu hiç ilgilenmiyorum yanına gitmiyorum ama zaten o geliyor sağolsun...

hayirlisi olsun canim, insallah saglikli sihatli bir evlattir... hic takma öylelerini kafana, bebegini düsün. benimde etrafimda var öyle densizler. hamileyim dedigimde, öyle pat diye söylenir mi SOOOKK oldum demisti, düsün yani.. tebrik etmisti ama surati düsmüstü.. önceleri takiyordum ama ben de bebegime 3,5-4 sene sonra hamile kaldim tüp bebekle, o yüzden hiiccc baskalari yüzünden zor sahip oldugum bebegimi üzemem. sen de öyle yap, bebeginin saglikli olmasini düsün arkadaslar, 2013 annelerinin bebeklerinin cicileri diye bir topik acmislar.. hepimiz daha yeni hamile oldugumuz icin cok fazla sey paylasamiyoruz ama zamanla o topigin renklenecegine inaniyorum ben... oraya gelmenizi bebeklerinizin cicilerini paylasmanizi tavsiye ederim, eglenceli oluyor:))

pat diye söylenirmi ha pes doğrusu yüreği kaldırmamıştır haklısın arkadaşım biz bebeklerimizi düşünelim ve kimsenin bizi üzmesine izin vermeyelim

merhaba,

gözün aydın sonucun iyi çıkmış, benim sonucum da iyi çıktı şükürler olsun

bu arada işten niye çıkarıldın? hamilesin diye mi yoksa?

merhaba,

bende duydum. beta hcg 0-50 arası ise erkek, 50`den yüksek ise kız oluyormuş.

benim bu durumda erkek. bakalım tutacak mı?

senin ne çıkıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…