merhaba kızlar topiğin hayırsız sahibi geldi ben 2013 ocak anneleri tpiğinde devam ediyordum ama baktım burada sohbet devam ediyor:) maşallah.nasılsınız kızlar cinsiyetler öğrenildimi?
Ne guzel masallahhhh darisi bana insallah ac olmak mi gerekio cnmherkese merhaba;
bitmek bilmeyen kusmalarla beraber 13. haftaya geldik çok şükür, son bir haftadır bulantılar ve kusmalar azalsa da sabah çıkarmaları hala devam etmekte ama buna da şükür diyorum geçmiş günlerimi düşünerek. geçen hafta bebeğimizin ense kalınlığını ölçtüler 1,1 mm-gayet normal dedi, tüm uzuvları oluşmuş ağzı,burnu, gözleri, kulakları açık ve net görülüyordu,insan tüm bunları görünce gözyaşlarını tutamıyor, çok ama çok garip bir duygu.. şu kusmalarda bitse süper olacak. son bir haftadır da açlığa gelemiyorum, aç kalınca da midem bulanmaya başlıyor, 2 saatte bir bir şeyler yeme ihtiyacı duyuyorum, hamileliğin her evresini yaşıyorum sanırım :):):) yine de herşeye değer....
Ben sali gunu yaptircam cnm senin sonuclar iyi cikmisti dimi kan kac gunde cikiyo acaba?arkadaşlar
ikili test yaptıran, sonuç alan var mı?
Cnm hadi gecmis olsun...2li testinin sonucu ne zaman cikti?merhaba hoşgeldin tekrar:)ben hastaneden yeni geldim inanırmısın sabah 8:30dan beri( neyse devlet olduğu için cinsiyet falan söylemezler diye ben de sormadım...ben 5 kilo almışım şimdiden diyetisyene gönderdi beni bulantılarımı bastırmak için hep yiyom bakalım denilenlere uyabilecek miyim? sizin nasıl gidiyo?
Ne guzel masallahhhh darisi bana insallah ac olmak mi gerekio cnm
Ben sali gunu yaptircam cnm senin sonuclar iyi cikmisti dimi kan kac gunde cikiyo acaba?
Cnm hadi gecmis olsun...2li testinin sonucu ne zaman cikti?
teşekkür ederim ben ikili test yaptırmak istemedim...onu yapmadan hastanede satlerce süründük bi de yapsak......düşünemiyorum(((((((
Ne guzel masallahhhh darisi bana insallah ac olmak mi gerekio cnm
Ben sali gunu yaptircam cnm senin sonuclar iyi cikmisti dimi kan kac gunde cikiyo acaba?
Cnm hadi gecmis olsun...2li testinin sonucu ne zaman cikti?
selam canım dün kontrol nasıl geçti?
a.selam...malesef kötüydü sabah 8:30 da gittik 3 te anca sıramız geldibebek iyiyidi ama ben 5 kilo almışım doktora açlığımdan bahsettim tuza yüklenmemden falan o da beni diyetisyene yönlendirdi şimdi diyet yapacağım
Cok saol cnmmerhaba,
2li test sonucu 1 haftada çıkıyor.
Bnm de hic istahim yok ya ama 2 kilo almisim 12 haftadamaalesef devlet hastanesine girdiğin zaman tüm günün orada geçiyor.
kısa zamanda çok kilo almışsın, diyet ile halledersin merak etme. ben 3 ayda 1 kio bile almadım.
ama benim iştahım yok.çok çabuk acıkıyorum ama asla tıka basa doymuyorum. zorla yemek yiyorum.
inanırmısın her sofradan aç kalkıyorum. her çeşit gıdayı tüketmeye çalışıyorum. bakalım ilerleyen haftalarda kilo durumu ne olacak.
Cok saol cnm
Bnm de hic istahim yok ya ama 2 kilo almisim 12 haftada
arkadaşlar
arkadaşlar
Alirsin tabiii almayana askolsun dimibende bi tuhaflık var o zamanama ileride nasılsa çok alırım..
Gozunaydin cnm darisi bana insallahevet yaptırdım çok şükür sonucumus güsel çıktı..
hic duymadim cnm ya ayy 2 gun snra yaptrcam 2li testi hayrlisiylahanımlar ikili test sonucundaki serbest beta hcg ile cinsiyeti tahmin edilebiliyormuş böyle birşey duyan varmı
Cok sukur cnm uzulme bole seylere bnm kac sene cocuum olmadi her gordugunde bbk soran birsuru insan vardi allh herkesin kalbine gore versin de gec senin de insallh kalbindekini versinbenim bir kızım var bu defa oğlum olsun istiyorum çin takvimi kız diyor ama benim içimden erkek gibi geliyor 13 haftalık hamileyim daha yeni düşük yaptığım zaman hamile bir arkadaş geldi yanıma oturdu ve benim yine oğlum olacak dedi ağzını yaya yaya zaten beni sinir edip duruyor ben ne yapsam onu yapıyor... gerçi sağlıklı olsunda... ama böyle dengesizler insanı sinir ediyorlar işte Rabbimde bana düşüğün hemen arkasından yeniden hamile kalmayı nasip etti hediye verdi bana ...
hayirlisi olsun canim, insallah saglikli sihatli bir evlattir... hic takma öylelerini kafana, bebegini düsün. benimde etrafimda var öyle densizler. hamileyim dedigimde, öyle pat diye söylenir mi SOOOKK oldum demisti, düsün yani.. tebrik etmisti ama surati düsmüstü.. önceleri takiyordum ama ben de bebegime 3,5-4 sene sonra hamile kaldim tüp bebekle, o yüzden hiiccc baskalari yüzünden zor sahip oldugum bebegimi üzemem. sen de öyle yap, bebeginin saglikli olmasini düsünamin canım inş. hayır farkında olmadan yapanlara birşey demiyorum ama bile bile canını yakmaya yaranı deşmeye çalışanları anlamıyorum benimde dört yıl çocuğum olmamıştı iş yerindeki bir arkadaş of ne doğurgan bir kadınım hemen hamile kalıyorum demiştide yanındaki başka biri dürttü beni göstererek birincisinede kırılmıştım ama beni göstererek dürtmesi daha çok canımı yakmıştı ve çok sürmedi ben kızıma hamile kaldım rahatsızım deyip muayene için izin almıştım hamileymişim dediğimde suratları nasılda düşmüştü tebrik bile edemediler şimdide bu yeniçalıştığım yerde bu bela musallat oldu hiç ilgilenmiyorum yanına gitmiyorum ama zaten o geliyor sağolsun...
hayirlisi olsun canim, insallah saglikli sihatli bir evlattir... hic takma öylelerini kafana, bebegini düsün. benimde etrafimda var öyle densizler. hamileyim dedigimde, öyle pat diye söylenir mi SOOOKK oldum demisti, düsün yani.. tebrik etmisti ama surati düsmüstü.. önceleri takiyordum ama ben de bebegime 3,5-4 sene sonra hamile kaldim tüp bebekle, o yüzden hiiccc baskalari yüzünden zor sahip oldugum bebegimi üzemem. sen de öyle yap, bebeginin saglikli olmasini düsünarkadaslar, 2013 annelerinin bebeklerinin cicileri diye bir topik acmislar.. hepimiz daha yeni hamile oldugumuz icin cok fazla sey paylasamiyoruz ama zamanla o topigin renklenecegine inaniyorum ben... oraya gelmenizi bebeklerinizin cicilerini paylasmanizi tavsiye ederim, eglenceli oluyor:))
Merhaba direnc;
Çok uzun zaman oldu foruma giremedim.. İşten çıkarıldım, düğün dernek derken iyice yoruldum artık..
İkili testi geçen hafta yaptırdım ve hiç bir problem çıkmadı, gayet güzel sonuçlar alıyorum.. Maşallah nazar değmesin.. Sen ne durumdasın? Yaptırdın mı?
hanımlar ikili test sonucundaki serbest beta hcg ile cinsiyeti tahmin edilebiliyormuş böyle birşey duyan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?