Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
pat diye söylenirmi ha pes doğrusu yüreği kaldırmamıştır haklısın arkadaşım biz bebeklerimizi düşünelim ve kimsenin bizi üzmesine izin vermeyelim

arkadaşlar, sizi mutsuz eden insanlar ile mümkün olduğunca muhatap olmayın, uzaklaşın.

o kötü niyetli insanlardan herşey beklenir valla. ayrıca bebek konusunda nispet yapacak kadar aciz olduklarını düşünüyorum.

bebeklerimiz bizde emanet Allah korusun yarın ne olacağını bilmiyoruz, böyle bir durum ile hava atılır mı?

bazıları çok kolay sahip oldukları için asla bunları anlamayacaklar...yazık

pat diye söylenirmi ha pes doğrusu yüreği kaldırmamıştır haklısın arkadaşım biz bebeklerimizi düşünelim ve kimsenin bizi üzmesine izin vermeyelim

ha söyyyleeee.. bosver, olumlu düsünelim ki bebeklerimizde mutlu olsun insallah...

merhaba,

bende duydum. beta hcg 0-50 arası ise erkek, 50`den yüksek ise kız oluyormuş.

benim bu durumda erkek. bakalım tutacak mı?

senin ne çıkıyor?

bu serbest beta hcg'yi ikili testtemi ögreniyorsunuz? yani ikili testte alinan kanda mi cikiyor? üff.. eger öyleyse bize sonuclarin kac oldugunu hic söylemiyorlar, sadece iyiyse iyi, kötüyse kötü

Ben de cuma günü yaptırıcam ikili test, cinsiyeti belli olsa keşke... Sağlığı için tabiki dua ediyorum ama insan merak etmiyor değil (çatlıcam) :)

merhaba,

bende duydum. beta hcg 0-50 arası ise erkek, 50`den yüksek ise kız oluyormuş.

benim bu durumda erkek. bakalım tutacak mı?

senin ne çıkıyor?

Benim 50 nin altinda ama doktorum yuksek ihtimal kiz dedi ki ben de oyle hissediyorum :)

Bana da yüksek ihtimal birşey söylese ona bile razıyım :)
hahaha.... merak tavan yapmiss cin takvimine bak diycem ama o da fiss cikti. iki arkadasimda denedik, ikiside yanlis cikti(dogmus bebeklerine baktik cünkü) bekliycez, baska care yok

hahaha.... merak tavan yapmiss cin takvimine bak diycem ama o da fiss cikti. iki arkadasimda denedik, ikiside yanlis cikti(dogmus bebeklerine baktik cünkü) bekliycez, baska care yok

ufff yaaa, tıp o kadar ilerledi hala pipiye kukuya bakarak mı belirliyolar.. ilk günlerde bir testi olmalı bunun :))

bu serbest beta hcg'yi ikili testtemi ögreniyorsunuz? yani ikili testte alinan kanda mi cikiyor? üff.. eger öyleyse bize sonuclarin kac oldugunu hic söylemiyorlar, sadece iyiyse iyi, kötüyse kötü

ikili testte çıkıyor. sonucu almak istediğini söylersen verirler.

ya bende kesin erkek diyorum. hamile olduğumu öğrendiğimden beri böyle. bakalım hislerimiz doğru çıkacakmı:44:

Aslinda bugun randevum vardi maalesef sorun cikti gidemedim. Cuma gunune erteledim. Cumaya iyice netlesir insallah :)

Bu arada yakin arkadasim dogum yapti daha yeni. Doktoru ki cok cok kaliteli bir hastane olmasina ragmen 5. Aya kadar kiz dedi. Sonra erkek oldugu anlasildi.

Bir de su var erkek bebek anneyi yormuyor daha hafif geciyor gebelik ama kiz bebekte uyku hali, halsizlik daha cok goruluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…