pat diye söylenirmi ha pes doğrusu yüreği kaldırmamıştır haklısın arkadaşım biz bebeklerimizi düşünelim ve kimsenin bizi üzmesine izin vermeyelim
KIZLAR CİNSİYETİ ERKEK İSE 12. HAFTADA BELLİ OLUYORMUŞ DOĞRUMU CUMA DR GİDİCEM ŞİMDİDEN ÖĞRENEN VARMI ACABA :d
Cuma günü aldım ben de sonuçlarımı.Bir problem görünmüyor çok şükür.arkadaşlar
ikili test yaptıran, sonuç alan var mı?
pat diye söylenirmi ha pes doğrusu yüreği kaldırmamıştır haklısın arkadaşım biz bebeklerimizi düşünelim ve kimsenin bizi üzmesine izin vermeyelim
merhaba,
bende duydum. beta hcg 0-50 arası ise erkek, 50`den yüksek ise kız oluyormuş.
benim bu durumda erkek. bakalım tutacak mı?
senin ne çıkıyor?
günaydın herkese ben halen ikili test olmadım bakalım
Cuma günü aldım ben de sonuçlarımı.Bir problem görünmüyor çok şükür.
merhaba,
bende duydum. beta hcg 0-50 arası ise erkek, 50`den yüksek ise kız oluyormuş.
benim bu durumda erkek. bakalım tutacak mı?
senin ne çıkıyor?
Benim 50 nin altinda ama doktorum yuksek ihtimal kiz dedi ki ben de oyle hissediyorum :)
hahaha.... merak tavan yapmissBana da yüksek ihtimal birşey söylese ona bile razıyım :)
hahaha.... merak tavan yapmisscin takvimine bak diycem ama o da fiss cikti. iki arkadasimda denedik, ikiside yanlis cikti(dogmus bebeklerine baktik cünkü) bekliycez, baska care yok
bu serbest beta hcg'yi ikili testtemi ögreniyorsunuz? yani ikili testte alinan kanda mi cikiyor? üff.. eger öyleyse bize sonuclarin kac oldugunu hic söylemiyorlar, sadece iyiyse iyi, kötüyse kötü
Benim 50 nin altinda ama doktorum yuksek ihtimal kiz dedi ki ben de oyle hissediyorum :)
ufff yaaa, tıp o kadar ilerledi hala pipiye kukuya bakarak mı belirliyolar.. ilk günlerde bir testi olmalı bunun :))
haklısın, çok geç öğreniyoruz.. senin içinden ne geçiyor? mutlaka hissediyorsundur.
ya bende kesin erkek diyorum. hamile olduğumu öğrendiğimden beri böyle. bakalım hislerimiz doğru çıkacakmı:44:
ya bende kesin erkek diyorum. hamile olduğumu öğrendiğimden beri böyle. bakalım hislerimiz doğru çıkacakmı:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?