Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
Erkekte gebelik daha hafif geciyor bu da bir isaret

Erkekse daha erken goruluyormus ultrasonda. Pipi faktoru :)

tamam işte, aynı ben. hiç kusmadım, midem bulanmadı. yemeklerimi hep kendim yaptım, ama uyku çok fazlaydı.

2 haftadır çok yorgun hissediyorum.sanıyorum sıcakların da etkisi çok. onun dışında iyi gidiyor.

ufff yaaa, tıp o kadar ilerledi hala pipiye kukuya bakarak mı belirliyolar.. ilk günlerde bir testi olmalı bunun :))

bu konuda tibbin birsey yapacagini sanmiyorum canim. cünkü bebegin cinsel organi yavas yavas ilk olusumundan itibaren gelismeye basliyor ama ancak 3.ayin sonunda gelisimi bitiyor...tabii bebekte 3.ayin sonunda hizla büyüdügü icin ultrasonla belirlenebilir. tabii belli olmaz, tibbinda yapamayacagi sey yok gibi, baksana hizla ilerliyor. ama sana birsey söyliyim mi bence Rabbim bu konuyu bile o kadar güzel olusturmuski. neden dersen; öyle insanlar var ki bebeginin sagligikli olmasina sükretmiyorlarda eger kiz istedikleri halde erkek olursa oturup hüngür hüngür agliyorlar ya da tam tersi kiz oldugunda agliyorlar. düsünsene cok erken bilinseydi cinsiyet, belkide canina bile kiyilan bebekler olabilirdi sirf bu yüzden. cünkü bu lonuda cok takintili insanlar ar. Allah herseyi kararinca yapmis iste...
aslinda tüp bebekte embriologlar embriyonun gelisim sürecinde cinsiyetini biliyorlarmis ama etik olmadigi icin söylemiyorlarmis. yani benim bebegimi biliyorlardi demek:))))

Ben hamile oldugumu ogrendigimden beri annemlerde yemek yiyoruz. Hic yemek yapmadim mide bulantisi yuzunden. Benimki resmen kiz iste :)

Yorgunluk zaten her hamilede oluyormus. Sicaklar da cabasi tabi.

benimde numunelik bir ögürme ve bir kez kusma durumum oldu, cok di mi haha saka gibi yaa... ama cok bulantim oldu, onu es gecemem.. benimki ne olacak bakalim, hayirlisiyla görücez...

Ben hamile oldugumu ogrendigimden beri annemlerde yemek yiyoruz. Hic yemek yapmadim mide bulantisi yuzunden. Benimki resmen kiz iste :)

Yorgunluk zaten her hamilede oluyormus. Sicaklar da cabasi tabi.

senin zor olmuş, bende ilk haftalarda hep bekledim ne zaman midem bulanacak diye :)) çok bekledim bebişi sanırım o yüzden hamileliğin her aşamasını yaşamak istedim ama olmadı, galiba şanslıyım.

senin zor olmuş, bende ilk haftalarda hep bekledim ne zaman midem bulanacak diye :)) çok bekledim bebişi sanırım o yüzden hamileliğin her aşamasını yaşamak istedim ama olmadı, galiba şanslıyım.

Kesin erkek seninki bence de.

Herseyin bir kokusu var. Sehpa bile kokuyo bana. Soruyorum kimse o kokuyu almiyo mesela.

Kesin erkek seninki bence de.

Herseyin bir kokusu var. Sehpa bile kokuyo bana. Soruyorum kimse o kokuyu almiyo mesela.

ooooo sayfalar epey ilerlemiş ne güzel:)demek cinsiyet tahminlerine başladınız ben de bulantılı ve ağır geçiriyom kız da olsun istiyorum hayırlısıyla sağlıklı olsun da... kızlar daha cici geliyo işte::)eşim ayak uçlarınla mı kokuyu alıyosun diyo:)biz koku moku almıyoz diyo meselaaa...herşeyin hayırlısı ALLAHtan, sağlıklı hayırlı olsunlarda......

kızlar benim oğlum olcak inşallah 3 ay biter bitmez o uyuma isteği yorgunluk hali bitiveriyor bende bulantı da üç dört defa oldu ama hazımsızlık çok yaşadım tabağımdaki yemeği hiç bitiremedim. şimdi üç buçuk aylık oldum ve tartıya bakıyorum da 600 gr almışım 15 günde. iştahım açıldı artık yandık valla top gibi yuvarlanıcam he he hepinize sağlıklı doğumlar arkadaşlar, görüşürüz...

kız genel bir topik varya ocak anneleri diye burada kimseler kalmaz ditye oraya geçmiştim aaa bi baktım muhabbettesiniz.özlemiştim sizleri zaten

arkadaşlar

ikili test yaptıran, sonuç alan var mı?
ben yaptırdım yarın alıcam sonucunu canım

bende evlenmeden önce zayıflamıştım.sonra bal ayında 2-3 hamile olduğumu öğrendikten sonrada 4-5 toplam 8-9 kilo aldım ben :) ama halimen memnunum hiçte göstermiyorum.göstersemde canım sağolsun iki canlıyım nasılsa :)

hanımlar ikili test sonucundaki serbest beta hcg ile cinsiyeti tahmin edilebiliyormuş böyle birşey duyan varmı
50nin altındaysa erkek üstündeyse kız diyorlar ama tutmayan çok insan var.

kimse için can sıkmaya değmez malesef bazı insanlar kompleksli oluyor.karşısındakini durduk yere ezmeye çalışıyor.hiç takma normal hareket değil bunu biliyorsun.bebişinle ilgilen sen anneciği

Aynennnn. Saglikli olsunlar insallahhh.

Cinsiyet tahminleri demissin ya? Hayirlisiyla dogsunlar da fotolarini da paylasalim :) bu arada ayak ucu olayina cok guldum :)))))

5. ay çok geç yahu cinsiyet için.. göstermemiştir belki pipiyi,kız sanmışlardır :)

sen de 15.haftadasın aslında çoktan netleşmesi lazımdı ama .. ay çatlıcam yineeee :)

doktor kız derse çok şaşıracağım kesin:) içimden bir ses sürekli erkek diyor...

bu nasıl bir his anlamıyorum.

doktor kız derse şaşırmayı bırak, hüngür hüngür ağlarım ben doktorun karşısında :)
erkek derse de üzülmem ama :) benim yavrum sonuçta,benim kuzuummm..

kizlar bizde cok sükür testimizden az önce hayirli haberlerimizi aldik, bebegimizi doya doya tam 1 saat izledik:)))) o kadar inatci bir bebekkki, doktoru resmen terletti... adam ugrasti ugrasti sonra olmuyor, sola dönüp 5 dk. yatin dedi, sonra yine denedi, yine olmuyor asagidan bakmak zorundayim dedi. ona ragmen 1 saat sürdü kontrol agzinla su püskürttü sürekli:)))) cinsiyeti icin erken dedi doktor ama olsun saglikli oldugunu ögendik ya cok sükür bu yeter simdilik:)))))
bu arada tüp bebekte sezeryan zorunlu mu diye sorduk, eger hersey yolunda giderse neden normal dogum olmasin ki dedi... insallah gönlümüze göre olur hepimizin:))

merhaba,

testin iyi çıkmasına çok sevindim gözün aydın. doktor ne için uğraştı bu kadar?yani ense kalınlığı ölçümü için mi acaba dedim ama test sonucun çıktığına göre bunla alakalı değil :)) inan anlamadım..

cinsiyet tahmini için mi acaba?

günaydın arkadaşlar. bende bugün gidiyorum dr a. ikili test sonuclarımızı öğrencez. özledim valla bebeğimi. görmek için sabırsızlanıyorum. cinsiyet öğrenmek için erkenmi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…