%99,9 erkek hissediyorum ama gönlümde kız yatıyor :) (hayırlısı sağlıklısı diyorum yine de napiyim)
Erkekte gebelik daha hafif geciyor bu da bir isaret
Erkekse daha erken goruluyormus ultrasonda. Pipi faktoru :)
ufff yaaa, tıp o kadar ilerledi hala pipiye kukuya bakarak mı belirliyolar.. ilk günlerde bir testi olmalı bunun :))
bi sorayim o zaman bende..sagol canimikili testte çıkıyor. sonucu almak istediğini söylersen verirler.
tamam işte, aynı ben. hiç kusmadım, midem bulanmadı. yemeklerimi hep kendim yaptım, ama uyku çok fazlaydı.
2 haftadır çok yorgun hissediyorum.sanıyorum sıcakların da etkisi çok. onun dışında iyi gidiyor.
tamam işte, aynı ben. hiç kusmadım, midem bulanmadı. yemeklerimi hep kendim yaptım, ama uyku çok fazlaydı.
2 haftadır çok yorgun hissediyorum.sanıyorum sıcakların da etkisi çok. onun dışında iyi gidiyor.
Ben hamile oldugumu ogrendigimden beri annemlerde yemek yiyoruz. Hic yemek yapmadim mide bulantisi yuzunden. Benimki resmen kiz iste :)
Yorgunluk zaten her hamilede oluyormus. Sicaklar da cabasi tabi.
senin zor olmuş, bende ilk haftalarda hep bekledim ne zaman midem bulanacak diye :)) çok bekledim bebişi sanırım o yüzden hamileliğin her aşamasını yaşamak istedim ama olmadı, galiba şanslıyım.
Kesin erkek seninki bence de.
Herseyin bir kokusu var. Sehpa bile kokuyo bana. Soruyorum kimse o kokuyu almiyo mesela.
Dortlu test ne zaman yapiliyor arkadaslar?
slm wen nerelerdesın kaybettık bırbırımızı ılk ogrendıgımız zamanlar paylasıyorduk ne guzel herseyı kocaman oldu bebısler nasılsın?ben bugun doktora gıttım ense kalınlıgı burun emıgı olcumlerı yapıldı degerler normal cıktı ..bır de sanırım kız dedı doktor:))bakalım benım de ıcımden kız gecıyordu sızın cınsıyetler bellı mı???
ben yaptırdım yarın alıcam sonucunu canımarkadaşlar
ikili test yaptıran, sonuç alan var mı?
merhaba hoşgeldin tekrar:)ben hastaneden yeni geldim inanırmısın sabah 8:30dan beri( neyse devlet olduğu için cinsiyet falan söylemezler diye ben de sormadım...ben 5 kilo almışım şimdiden diyetisyene gönderdi beni bulantılarımı bastırmak için hep yiyom bakalım denilenlere uyabilecek miyim? sizin nasıl gidiyo?
50nin altındaysa erkek üstündeyse kız diyorlar ama tutmayan çok insan var.hanımlar ikili test sonucundaki serbest beta hcg ile cinsiyeti tahmin edilebiliyormuş böyle birşey duyan varmı
amin canım inş. hayır farkında olmadan yapanlara birşey demiyorum ama bile bile canını yakmaya yaranı deşmeye çalışanları anlamıyorum benimde dört yıl çocuğum olmamıştı iş yerindeki bir arkadaş of ne doğurgan bir kadınım hemen hamile kalıyorum demiştide yanındaki başka biri dürttü beni göstererek birincisinede kırılmıştım ama beni göstererek dürtmesi daha çok canımı yakmıştı ve çok sürmedi ben kızıma hamile kaldım rahatsızım deyip muayene için izin almıştım hamileymişim dediğimde suratları nasılda düşmüştü tebrik bile edemediler şimdide bu yeniçalıştığım yerde bu bela musallat oldu hiç ilgilenmiyorum yanına gitmiyorum ama zaten o geliyor sağolsun...
ooooo sayfalar epey ilerlemiş ne güzel:)demek cinsiyet tahminlerine başladınız ben de bulantılı ve ağır geçiriyom kız da olsun istiyorum hayırlısıyla sağlıklı olsun da... kızlar daha cici geliyo işte::)eşim ayak uçlarınla mı kokuyu alıyosun diyo:)biz koku moku almıyoz diyo meselaaa...herşeyin hayırlısı ALLAHtan, sağlıklı hayırlı olsunlarda......
16-22 haftalar arasında ben 18. haftamda yaptırıcm randevum o zaman canım
Aslinda bugun randevum vardi maalesef sorun cikti gidemedim. Cuma gunune erteledim. Cumaya iyice netlesir insallah :)
Bu arada yakin arkadasim dogum yapti daha yeni. Doktoru ki cok cok kaliteli bir hastane olmasina ragmen 5. Aya kadar kiz dedi. Sonra erkek oldugu anlasildi.
Bir de su var erkek bebek anneyi yormuyor daha hafif geciyor gebelik ama kiz bebekte uyku hali, halsizlik daha cok goruluyor.
doktor kız derse çok şaşıracağım kesin:) içimden bir ses sürekli erkek diyor...
bu nasıl bir his anlamıyorum.
kizlar bizde cok sükür testimizden az önce hayirli haberlerimizi aldik, bebegimizi doya doya tam 1 saat izledik:)))) o kadar inatci bir bebekkki, doktoru resmen terletti... adam ugrasti ugrasti sonra olmuyor, sola dönüp 5 dk. yatin dedi, sonra yine denedi, yine olmuyor asagidan bakmak zorundayim dedi. ona ragmen 1 saat sürdü kontrolagzinla su püskürttü sürekli:)))) cinsiyeti icin erken dedi doktor ama olsun saglikli oldugunu ögendik ya cok sükür bu yeter simdilik:)))))
bu arada tüp bebekte sezeryan zorunlu mu diye sorduk, eger hersey yolunda giderse neden normal dogum olmasin ki dedi... insallah gönlümüze göre olur hepimizin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?