selam arkadaslar adetim 6gün gecikti kan testi yapıldı beta hcg 182,49 çıktı kanda gebelik var deniyor.ama daha birşey göremedik.ayrıca 2gündür hastanelerdeyim şiddetli, kasık ağrım var.doktorlar bi r türlü bişe sölemiyor canım cok sıkkın.bu agrılar normal mi arkadaşlar benim 2. hamileliğim olacak nasip olursa.cok korkuyorum bel ve kasık ağrısından uykular haram oldu.dış gebelik olabilir ama rahimde kalınlaşma var falan dedi açıkcası adam gibi bi cevab alamadan eve yollandım.akıl verin arkadaslar neden olur bu ağrı((
daha önce böyle bir şey yaşayan vvarsa lütfen söylesin. bat 10 mayıs. 3 gün önce idrar testi yaptırdım. iki çizgi çıktı. bugün hamileyim diye bi sevinçle doktora gittim. doktor da 5 haftalıktır dedi, ultrasonla bakalım dedi. ultrasonda kese göremedi. sonra kan tahlili istedi. kan değeri beta hcg 1300 çıktı. değerlere göre hamilelik var dedi. alttan ultrasonla baktı. endometrium 15 mm, fundal 1.5 mm çıktı ve belli belirsiz bir kese görünüyor dedi...ya iki haftalık ya da riskli düşükle sonuçlanacak bi gebelik dedi, pazar tekrar kan testi vermem gerekiyormuş, o sonuca göre ptesi tekrar ultrasondan bakacak. ama doktor çok ümitsizdi. tüm dünyam başıma yıkıldı ya...napsam başka doktorlara görünsemmi? hayırlısı artık ya
ipek41, dua et ve kötü şeyler düşünme lütfen , yiyecek yemeği alacak nefesi var ise hiçbir şey önüne geçemez, doktor en kötü ihtimali söylemiştir belki, canını sıkma ve güzel düşün...
Canim, benim adetim 4 gun gecince kanimda 800 kusurlu bir rakam cikmisti ama normali nedir bir fikrim yok.
Asiri sancilar, sanki adet olacakmisim gibi bende de olmustu. Doktorum onlarin yerlesme sancisi oldugunu soyledi. Kan testini tekrarlasana veya idrar testi yapsana evde o da cevap verir.
daha önce böyle bir şey yaşayan vvarsa lütfen söylesin. bat 10 mayıs. 3 gün önce idrar testi yaptırdım. iki çizgi çıktı. bugün hamileyim diye bi sevinçle doktora gittim. doktor da 5 haftalıktır dedi, ultrasonla bakalım dedi. ultrasonda kese göremedi. sonra kan tahlili istedi. kan değeri beta hcg 1300 çıktı. değerlere göre hamilelik var dedi. alttan ultrasonla baktı. endometrium 15 mm, fundal 1.5 mm çıktı ve belli belirsiz bir kese görünüyor dedi...ya iki haftalık ya da riskli düşükle sonuçlanacak bi gebelik dedi, pazar tekrar kan testi vermem gerekiyormuş, o sonuca göre ptesi tekrar ultrasondan bakacak. ama doktor çok ümitsizdi. tüm dünyam başıma yıkıldı ya...napsam başka doktorlara görünsemmi? hayırlısı artık ya
daha önce böyle bir şey yaşayan vvarsa lütfen söylesin. bat 10 mayıs. 3 gün önce idrar testi yaptırdım. iki çizgi çıktı. bugün hamileyim diye bi sevinçle doktora gittim. doktor da 5 haftalıktır dedi, ultrasonla bakalım dedi. ultrasonda kese göremedi. sonra kan tahlili istedi. kan değeri beta hcg 1300 çıktı. değerlere göre hamilelik var dedi. alttan ultrasonla baktı. endometrium 15 mm, fundal 1.5 mm çıktı ve belli belirsiz bir kese görünüyor dedi...ya iki haftalık ya da riskli düşükle sonuçlanacak bi gebelik dedi, pazar tekrar kan testi vermem gerekiyormuş, o sonuca göre ptesi tekrar ultrasondan bakacak. ama doktor çok ümitsizdi. tüm dünyam başıma yıkıldı ya...napsam başka doktorlara görünsemmi? hayırlısı artık ya[/QUOT
ipek hayırlı olsun canım bebişin.benim adetim 3 gün geçti kan tahlili yaptım.doktor dediki ancak 1 hafta sonra keseyi görebiliriz dedi.ben iki hafta sonra gidebileceğim ancak.doktor 1500 den sonra net görünür acele etme dedi bana.sen bence tekrar bir kan testi yaptır 2 katına çıkarsa korkma hiç.iyi düşünelim iyi olsun
canım muhtemelen hamileliğin çok yenidir kese ondan görünmemiştir benim bildiğim kese betahcg 1500 olduktan sonra görünüyo hemen olumsuz düşünme güzel düşün güzel şeyler olsun bende dün doktora gittim keseyi göremedi ama kanda hamilelik var 10 gün sonra tekrar gidicem ümitsizliğe kapılmak yok inşallah bebişlerimizi kucağımıza sağsalim alıcaz.
merhaba kizlar bende insallah hesaplarima gore ocak annesi olacagim 4 hafta 5 gunluk hamileyim ben daha doktora gitmedim sizler ne zaman gittiniz ya da gideceksiniz
hayırlı olsun...:)bende hamleyim kızlar ..24 mayısda randevum var ..bakalım
kızlar dayanamadım gittim doktora zaten sabah sağlık ocapındaki hemşirelerden bi güzel fırça yedim niye bu kadar sık kan veriyorun diye yok 2.bebeğe ne gerek varmış niye yapıyosun sanki ona sorucam çocuk yaparken bazen insanlar çok densiz olabiliyo canımı sıktı zaten neyse doktora gittim doktorum beni görünce yüzünde güller açtı hayırlı olsun dedi çok sevindi oda kan tahlillerime baktı gayet güzel yükselmiş dış gebeliği düşündürecek bişey yok dedi çok şükür sonra beni karında muayene etti şuanda bişey göremeyiz ama rahim duvarına bakalım dedi kalınlığı gayet iyi çıktı 28 mayısta tekrar çağırdı o zaman keseyi görürüz inşallah dedi valla gayet keyifliyim şuanda çok şükür bugünleride görebildik.
Merhabalar kızlar :) ben de sizlerle birlikteyim, beraber şişmanlayalım, bebişlerimizi beraber büyütelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?